Razvan Lucescu
- Amsterdamer_87
Re: Razvan Lucescu
Με την λογικη που το θετεις ???DimitrisS έγραψε:Με την λογικη σου ο Σπανος ειναι καλυτερος προπονητης απο τον Λουτσεσκου λοιπον.Amsterdamer_87 έγραψε:Μας γλεντησε ακομα ενα χωριο και διαβαζω ακομα οτι ο Λουτσε ειναι καλος προπονητης !!!
Μας φταει και το ροστερ γιατι ειναι λεει 30φευγα !!!
Ο Ιωνικος σημερα με 30φευγα και βαλε επαιζε...
Ενας καλος προπονητης ξερει και να κοουτσαρει σε ροη αγωνα και να παιζει και κανα συστημα ακομα..
Η ομαδα δεν εχει συστημα να βγαλει την μπαλα στην επιθεση...
Σημερα που δοκιμασε να παιξει κι αλλο συστημα εφαγε τα μουτρα του,γιατι απλα δεν ξερει αλλα συστηματα..
Εγω δεν θεωρω οτι ειναι καλος προπονητης και καλα ειναι να μας αδειασει την γωνια οσο γινεται νωριτερα..
Και γιατι ας πουμε δεν ειναι η καταληλη στιγμη να φυγει ???
Σιγα μην φοβηθω,σιγα μην κλαψω...
Και Προπονητη θα βρω και παιχταραδες θα βρω..
Να με δουλευουν χρυσοπληρωμενες μετριοτητες,δεν το αντεχω..
Αν ηρθε εδω γιατι η Θεσ/νικη ειναι ωραια και να καλοπερασει λαθος πορτα χτυπησε..
Σιγα τον Τζενεραλ..
Βεβαιως..!!!
Και ο Μαντζιος και ο Λαρισαιος και του Ατρομητου και πιο πολυ του Βολου..
Εσυ μπορεις να θαυμαζεις και να χειροκροτας τον "Τζενεραλ" οσο γουσταρεις..
Εγω παντως με τιποτα πλεον...
-
paok düsseldorf
Ιωνικος-ΠΑΟΚ 3-2 Μπλαμπλα μπλαμπλαμπλα αμπλαμπλαμπλα λαλαλαλαααααααααααααααααmailo21+ έγραψε:ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ.
ΨΑΡΑΔΕΣ-ΠΑΟΚ 2-1 μπλαμπλαμπλα.
ΠΑΟΚ-ΓΙΑΝΝΕΝΑ 0-1 μπλαμπλαμπλαμπλα.
ΠΑΟΚ-ΡΙΕΚΑ 1-1 μπλαμπλαμπλαμπλαμπλα.
γαβρος-ΠΑΟΚ 2-1 μπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλα.
ΠΑΟΚ-ΒΟΛΟΣ 4-4 μπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλα.
ΠΑΟΚ-ΣΛΟΒΑΝ 1-1 μπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλα.
ΠΑΟΚ-ΚΟΠΕΝΧΑΓΗ 1-2 μπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλα.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΟΚ 2-0 μπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλα.
ΠΑΟΚ-οΑΡΗΣ 0-1 μπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλα.
,
- stavrospgr
- Shivaspace
σε σύγκριση με την προηγούμενη θητεία μια σημαντική διαφορά στην προπονητική ομάδα είναι η απουσία ενός βοηθού,
μια πολύ χαρακτηριστική φυσιογνωμία (δοκιμάζει τώρα κάπου ως πρώτος προπονητής ) δεν θυμάμαι όμως το όνομά του..θυμάται κανείς ποιον ρόλο είχε ? πχ ανάλυση των αντιπάλων ή κάτι τέτοιο..
μια πολύ χαρακτηριστική φυσιογνωμία (δοκιμάζει τώρα κάπου ως πρώτος προπονητής ) δεν θυμάμαι όμως το όνομά του..θυμάται κανείς ποιον ρόλο είχε ? πχ ανάλυση των αντιπάλων ή κάτι τέτοιο..
-
panpangr77
Σίγουρα αλλά δεν πρέπει να το ευχόμαστε . Με την Λίνκολν είναι ο πιο σημαντικός αγώνας για το άμεσο μέλλον του ΠΑΟΚ .εγώ θέλω να προκριθούμε και ελπίζω να γίνουν σωστές κινήσεις και 1 Γενάρη να είναι παίκτες σοβαροί εδώ.stavrospgr έγραψε:Αν αποκλειστούμε από την Ευρώπη θέλω να πιστεύω ότι θα παραιτηθεί
Μεγάλη απογοήτευση ο Μιτριτσα και ο Ακπομ,όπως και η καμία βοήθεια από Καγκάβα. 3 θέσεις που πονάμε πολύ.
Από εκεί και πέρα δεξί Μπακ και ίσως ένας καλός χαφ box to box.
Αν θέλουν να είναι χρήσιμοι οι γκρούπις του απτυχίωτου, να τον βοηθήσουν να διαβάσει ώστε να πάρει πρώτα το πτυχίο του.Amsterdamer_87 έγραψε:Ναι ρε καρντασι..ariskatiforos έγραψε:Ας επισυνάψει κάποιος π ξέρει εκείνη τη γλοιώδη φωτογραφία με τον Κυριακο κ τον λουτσεσκου ν υπογράφει κ τα φουστικα χαμόγελα πίσω από τη πλάτη του πολεμιστή π έπαιζε τελικό
Όλη η φετινή ιστορία στη φωτο αυτή οποιος μπορεί
Οποιος έχει ασπρόμαυρα μάτια το έβλεπε οι υπόλοιποι είστε καλοί στα παλαμάκια κ στις κολακιες
Καλή μας χώνεψη
Λουτσεσκου μέχρι ν σβήσει ο ήλιος
Μεγαλο τρυπημα..
1 μυριο + απο μενα,στο ποσταρισμα σου..
Λιβανισμα στον "Τζενεραλ"..
Που εγλειφε απο 1 χρονο πριν σε συνεντευξεις τους παντες για να γυρισει πισω..
Μια χαρα ειχε στρωσει η ομαδα και την κανανε μπαχαλο..
Μου προκαλει πλεον περισσοτερα νευρα κι απ τον κασμα τον Τουντορ..
-
Μπαρκαρούτσος
-
Dimg4
Αν ξαναπεις γκρουπις θα ακουσεις καντηλια μεχρι το δωματιο σουObdulio έγραψε:Αν θέλουν να είναι χρήσιμοι οι γκρούπις του απτυχίωτου, να τον βοηθήσουν να διαβάσει ώστε να πάρει πρώτα το πτυχίο του.Amsterdamer_87 έγραψε:Ναι ρε καρντασι..ariskatiforos έγραψε:Ας επισυνάψει κάποιος π ξέρει εκείνη τη γλοιώδη φωτογραφία με τον Κυριακο κ τον λουτσεσκου ν υπογράφει κ τα φουστικα χαμόγελα πίσω από τη πλάτη του πολεμιστή π έπαιζε τελικό
Οποιος έχει ασπρόμαυρα μάτια το έβλεπε οι υπόλοιποι είστε καλοί στα παλαμάκια κ στις κολακιες
Καλή μας χώνεψη
Μεγαλο τρυπημα..
-
dimitris88
Το Ντιέγκο Λόγκο λες, είναι από φέτος πρώτος προπονητής στην αλβανική κουκέσι.Shivaspace έγραψε:σε σύγκριση με την προηγούμενη θητεία μια σημαντική διαφορά στην προπονητική ομάδα είναι η απουσία ενός βοηθού,
Ο Λόγκο αποτελούσε τον συνδετικό κρίκο του προπονητή με όλους. Τους παίκτες, την διοίκηση και το προσωπικό της ομάδας. Ένωνε όλα τα τμήματα με απώτερο στόχο την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας σε όλα τα επίπεδα. Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Είναι ευγενικός και διπλωμάτης και κατέκτησε τους πάντες στην Τούμπα με τις γνώσεις του και την συμπεριφορά του.
Θεωρούνταν ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές και ο εξ απορρήτων του Λουτσέσκου. Τον ξέρει καλύτερα από τον καθένα. Ήταν ο πιο εχέμυθος συνεργάτης του (15 χρόνια ήταν μαζί). Γνώριζε πρώτα απ’ όλους τις σκέψεις και τις αποφάσεις του Λουτσέσκου επί παντός επιστητού.
Είχε εξειδίκευση στα αμυντικά συστήματα. Κατά την διάρκεια των προπονήσεων δούλευε αποκλειστικά με την άμυνα και ο Λουτσέσκου με το κέντρο και με την επίθεση. Ο Λόνγκο εξειδικεύεται σε σύγχρονα αμυντικά συστήματα και εκ του αποτελέσματος η συμβολή του στο «χτίσιμο» της «άμυνας – μπετόν» του ΠΑΟΚ ήταν καταλυτικής σημασίας και καθοριστική στην πορεία της ομάδας. Επίσης, προετοιμάζει τις προπονήσεις και είναι ο αναλυτής βίντεο των προσεχών αντιπάλων (πηγή Live sport).
Φεύγοντας από την αραβία πήγε βοηθός στο μπαμπά Λουτσέσκου στη Ντιναμό Κιέβου αλλά έκατσε μόνο κανά δίμηνο, δεν ξέρω για πιο λόγο ήταν τόσο σύντομη η παρουσία του εκεί.
Ίσως η έλλειψη του συγκεκριμένου ανθρώπου από το σταφ του Λούτσου, είναι και μαι εξήγηση ότι πλέον αυτό που βλέπουμε στην άμυνα δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ξέραμε ως άμυνα Λουτσέσκου που ήταν το σήμα κατατεθέν του, ως προπονητής.
- Amsterdamer_87
Ο απτυχιωτος σου εφερε το πιο καυλα κυπελο της ιστοριας σου..Obdulio έγραψε:Αν θέλουν να είναι χρήσιμοι οι γκρούπις του απτυχίωτου, να τον βοηθήσουν να διαβάσει ώστε να πάρει πρώτα το πτυχίο του.Amsterdamer_87 έγραψε:Ναι ρε καρντασι..ariskatiforos έγραψε:Ας επισυνάψει κάποιος π ξέρει εκείνη τη γλοιώδη φωτογραφία με τον Κυριακο κ τον λουτσεσκου ν υπογράφει κ τα φουστικα χαμόγελα πίσω από τη πλάτη του πολεμιστή π έπαιζε τελικό
Καλή μας χώνεψη
Μεγαλο τρυπημα..
Κατι που ο μπογιατζης δεν θα καταφερνε ποτε..
Εσυ μπορεις βεβαιως να εισαι γκρουπι του ζωγραφου και να πανυγηριζεις μονος σου..
-
JohnEconomist
Οι σημερινές δηλώσεις Λουτσέσκου για το ότι δεν προλαβαίνει να προπονήσει την ομάδα, αν είναι όπως τις διαβάζω, κατά τη γνώμη μου σημαίνουν τα εξής δύο εναλλακτικά ή ταυτόχρονα:
1. Υποτιμά τη νοημοσύνη μας. Και ΔΕΝ νομίζω ότι χρειάζεται να το εξηγήσω.
2. Δεν έχει ο ίδιος ιδιαίτερα υψηλή νοημοσύνη. Αυτό και το λέω σοβαρά, δεν το αποκλείω και προσωπικά είναι η γνώμη μου γι αυτόν.
Όπως είπα, μπορεί να συμβαίνουν και τα δύο. Δηλαδή, τόσο χαμηλού επιπέδου δικαιολογίες, τόσο πολύ να υποτιμάς τη νοημοσύνη των άλλων, τελικά μάλλον εσύ ΔΕΝ έχεις υψηλή νοημοσύνη.
1. Υποτιμά τη νοημοσύνη μας. Και ΔΕΝ νομίζω ότι χρειάζεται να το εξηγήσω.
2. Δεν έχει ο ίδιος ιδιαίτερα υψηλή νοημοσύνη. Αυτό και το λέω σοβαρά, δεν το αποκλείω και προσωπικά είναι η γνώμη μου γι αυτόν.
Όπως είπα, μπορεί να συμβαίνουν και τα δύο. Δηλαδή, τόσο χαμηλού επιπέδου δικαιολογίες, τόσο πολύ να υποτιμάς τη νοημοσύνη των άλλων, τελικά μάλλον εσύ ΔΕΝ έχεις υψηλή νοημοσύνη.
-
mbison
Εσύ αδερφέ εννοείς τον Ντιέγκο Λόνγκο, ο οποίος ακολούθησε τον Ρασβάν στην Αραβία το 2019. Μετά από 1 χρόνο έφυγε και πήγε στον μπαμπά Λουτσέσκου. Τώρα βρίσκεται κάπου στην Αλβανία.Shivaspace έγραψε:σε σύγκριση με την προηγούμενη θητεία μια σημαντική διαφορά στην προπονητική ομάδα είναι η απουσία ενός βοηθού,
Οι υπόλοιποι βοηθοί, που έχει ο Λουτσέσκου, είναι πάνω κάτω οι ίδιοι.
Ο Ρασβάν επέδειξε, σχεδόν αλαζονεία στις δυνατότητες του, το καλοκαίρι, εκτοξεύοντας τις προσδοκίες, χωρίς μεταγραφές.
Είναι υποχρεωμένος να βιώσει το σχήμα ύβρις, άτις, νέμεσις, τίσις.
Επίσης, είναι δυστυχώς γνωστό, ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται, όταν δεν μεταβάλλονται οι παράμετροι και οι μεταβλητές που την προσδιορίζουν.
Εν προκειμένω, δεν έχει μεταβληθεί, η νοοτροπία, η αγωνιστική κουλτούρα και τα πρόσωπα.
Είναι σχεδόν αναπόδραστο να βιώσουμε την επανάληψη της ιστορίας, αλλά αυτή τη φορά ως τραγωδία ή ως φάρσα.
Χρειάζονται αλλαγές και προσγείωση στην πραγματικότητα. Επικοινωνία και ειλικρίνεια σε όλα τα επίπεδα. Να ονοματιστούν οι υπεύθυνοι. Τι έταξαν και ποιοί στον Ρασβάν το καλοκαίρι. Τι προβλήματα και τι δυσλειτουργίες αντιμετώπισε.
Ποιά είναι η σχέση του με το Γιώργο Σαββίδη και εάν αυτή η σχέση, ήταν ή είναι καλή ή μπορεί να γίνει καλή.
Διαφορετικά το σπιράλ εσωστρέφειας θα συνεχιστεί.
Διαφάνεια. Ζητούμενο.