Γιώργος Σαββίδης
Re: Γιώργος Σαββίδης
Σε ρωτάω γιατί σίγουρα είσαι Παοκτσής παραπάνω από 9 χρόνια και πιστεύω ο νοών νοείτω...johnpet έγραψε:Φιλαράκι μου από τι ηλικία παρακολουθείς τον ΠΑΟΚ και αρρωσταίνεις??Мир έγραψε:Και εμεις ειμαστε Λονδίνο, ενταξι με δουλειες για πιο κοινους θνητους, αλλά με τον ΠΑΟΚ αρρωστενουμε
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
DikefalosG4
Ποιο είναι το σκιά;bane1980 έγραψε:Για αρχή φέρε πίσω το Σκιά.
Παιδιά επειδή δεν ασχολούμαι με τα social media, δεν μπορεί να γίνει ένα ντου στο προφίλ του Γιώργου στο instagram να του πούμε να γυρίσει στην ΠΑΕ;
-
xrisitsapa
Όχι. Απλά είσαι λάθος, γιατί ξεχνάς πως όποιος δουλεύει κάνει λάθη.Sick Bastard έγραψε:Εγώ πάλι προτιμώ να μην ασχολείται καθόλουObdulio έγραψε:Η ενεργός παρουσία του Γιώργου Σαββίδη στα διοικητικά της ομάδας, η παρουσία και δράση του ακόμα και στις στιγμές των μεγάλων λαθών του, είναι ένα εκατομμύριο φορές προτιμότερη από την αποστασιοποίησή του. Η επίθεση στην προσωπικότητα του Γιώργου όπου και από όποιον γίνεται, θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως έργω εκδούλευση στο κύκλωμα Μαρινάκη.
αν ασχολείται λάθος.
Αυτό με βάζει στο payroll του Μαρινάκη;
Ο Γιώργης έκανε λάθη, αλλά τα θετικά της ενασχόλησης του ήταν απείρως περισσότερα. Το να μήν ασχολείται, το βλέπουμε τώρα και δεν νομίζω ότι αρέσει σε κανέναν.
ΜιχελDikefalosG4 έγραψε:Ποιο είναι το σκιά;bane1980 έγραψε:Για αρχή φέρε πίσω το Σκιά.
Παιδιά επειδή δεν ασχολούμαι με τα social media, δεν μπορεί να γίνει ένα ντου στο προφίλ του Γιώργου στο instagram να του πούμε να γυρίσει στην ΠΑΕ;
Ανω των 40johnpet έγραψε:Σε ρωτάω γιατί σίγουρα είσαι Παοκτσής παραπάνω από 9 χρόνια και πιστεύω ο νοών νοείτω...johnpet έγραψε:Φιλαράκι μου από τι ηλικία παρακολουθείς τον ΠΑΟΚ και αρρωσταίνεις??Мир έγραψε:Και εμεις ειμαστε Λονδίνο, ενταξι με δουλειες για πιο κοινους θνητους, αλλά με τον ΠΑΟΚ αρρωστενουμε
Και ποιος είσαι εσύ που θα κρίνεις τι είναι λάθος και τι όχι?Sick Bastard έγραψε:Εγώ πάλι προτιμώ να μην ασχολείται καθόλουObdulio έγραψε:Η ενεργός παρουσία του Γιώργου Σαββίδη στα διοικητικά της ομάδας, η παρουσία και δράση του ακόμα και στις στιγμές των μεγάλων λαθών του, είναι ένα εκατομμύριο φορές προτιμότερη από την αποστασιοποίησή του. Η επίθεση στην προσωπικότητα του Γιώργου όπου και από όποιον γίνεται, θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως έργω εκδούλευση στο κύκλωμα Μαρινάκη.
αν ασχολείται λάθος.
Αυτό με βάζει στο payroll του Μαρινάκη;
"]
Σε ρωτάω γιατί σίγουρα είσαι Παοκτσής παραπάνω από 9 χρόνια και πιστεύω ο νοών νοείτω...[/quote]
Ανω των 40
Sent from my iPhone using Tapatalk[/quote]
Και εγώ άνω των 50 όποτε όπως καταλαβαίνεις όταν κάποιος έγινε ΠΑΟΚ τα τελευτάια 9 χρόνια δύσκολα να αρρωσταίνει.
Φιλαράκι μου από τι ηλικία παρακολουθείς τον ΠΑΟΚ και αρρωσταίνεις??[/quote]Мир έγραψε:Και εμεις ειμαστε Λονδίνο, ενταξι με δουλειες για πιο κοινους θνητους, αλλά με τον ΠΑΟΚ αρρωστενουμε
Σε ρωτάω γιατί σίγουρα είσαι Παοκτσής παραπάνω από 9 χρόνια και πιστεύω ο νοών νοείτω...[/quote]
Ανω των 40
Sent from my iPhone using Tapatalk[/quote]
Και εγώ άνω των 50 όποτε όπως καταλαβαίνεις όταν κάποιος έγινε ΠΑΟΚ τα τελευτάια 9 χρόνια δύσκολα να αρρωσταίνει.
-
papwolf
Όταν ο Γιώργης ανακατευόταν με τα του ΠΑΟΚ τον κράζατε, τώρα που δεν ανακατεύεται τον ζητάτε.
Και είμαι σίγουρος ότι αν ξαναρχίσει να ανακατεύεται πάλι θα του τα χώνετε γιατί ποιος σας είπε ότι θα κάνει αυτά που θέλει ο καθένας σας...???
Και είμαι σίγουρος ότι αν ξαναρχίσει να ανακατεύεται πάλι θα του τα χώνετε γιατί ποιος σας είπε ότι θα κάνει αυτά που θέλει ο καθένας σας...???
- Sick Bastard
Πρώτον, αυτό το κλισέ περί δουλειάς/ λαθών, είναι της ίδιας κατηγορίας με τη μαλακιάρα του Κοέλιο σχετικά με το σύμπαν πως σου κάνει πίπες και τα καταπίνει κιόλας αν θες κάτι πολύ. Δεύτερον αυτό το κλισέ είναι η κουβέρτα πίσω από την οποία κρύβονται λογιών λογιών ανίκανοι. ΠΡΟΣΟΧΗ. Δεν λέω ότι ο Γιωργάκης είναι ανίκανος. Μιλάω για τη φράση. Οπότε μακριά από μας αυτά.xrisitsapa έγραψε:
Όχι. Απλά είσαι λάθος, γιατί ξεχνάς πως όποιος δουλεύει κάνει λάθη.
Ο Γιώργης έκανε λάθη, αλλά τα θετικά της ενασχόλησης του ήταν απείρως περισσότερα. Το να μήν ασχολείται, το βλέπουμε τώρα και δεν νομίζω ότι αρέσει σε κανέναν.
Τρίτον και κυριότερο, αλήθεια, τι ακριβώς έκανε/κάνει ο Γιωργος στην ΠΑΕ; Θέλω να πω, περαν του ότι ο γιος του προέδρου κι έχει θέση στην ιεραρχία (αλλιώς δεν θα ήταν λογικά στον ΠΑΟΚ) στο day to day operations που λέμε και στη Μενεμένη, τι ακριβώς έκανε/κάνει, ποιες ήταν/είναι οι αρμοδιότητές του; Είναι πχ, άνευ χαρτοφυλακίου; Έχει/είχε τις μεταγραφές; Σε τι λόγο; Σε ποιο επίπεδο;
Είναι κάποιου είδος σύνδεσμος μεταξύ του αγωνιστικού και του Ιβάν;
Όλα τα παραπάνω δεν είναι θέματα κι αρμοδιότητες του εκάστοτε Τ.Δ. ; Είχαμε δύο δηλαδή και τώρα έχουμε έναν/κανέναν;
Είχε λόγο στα αποδυτήρια; Σε αγωνιστικά θέματα; Δεν νομίζω, εγώ τουλάχιστον δεν τον είχα δει ποτέ (προς τιμή του αυτό)
Είχε λόγο στο οικονομικό; Είναι δηλαδή ένας από τους υπεύθυνους για το FFP που είχε εξωκείλει;
Τρέχει το γηπεδικό;
Μπορεί να είχε λόγο στο επικοινωνιακό;
Τίποτα απ όλα αυτά; Κάτι απ όλα αυτά; Όλα απ όλα αυτά;
Ειλικρινά δεν ξέρω κι ειλικρινά ρωτάω για να μπορέσουμε να βρούμε μια βάση της ''δουλειάς'' για την ομάδα πέραν του προφανούς, δηλαδή στον στενότερο κύκλο του Ιβάν. Γιατί αυτό δεν είναι δουλειά, είναι η εκ φύσεως θέση του. Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός.
Αφού λοιπόν μπει μια βάση σε αυτό, δηλαδή, ποια ή ποιες δουλειές έχει αναλάβει στον ΠΑΟΚ να δούμε αν την έχει κάνει καλά κι έρχομαι στον από κάτω...
Πρώτα απ όλα ξεκαβάλα λίγο με το υφάκι των 1000 καρδιναλίων, δεύτερο εγώ είμαι ο κανένας, το τι είναι λάθος ή όχι το δείχνει η πορεία της ομάδας και φέτος και πέρυσι όπως κι η γενικότερη εικόνα των ίδιων λαθών επί εποχής Σαββίδη.renegade έγραψε: Και ποιος είσαι εσύ που θα κρίνεις τι είναι λάθος και τι όχι?
αλλά και το ότι
Δύο νταμπλ όταν ασχολείτο ο Γιωργάκης.
Άρα αυτα που γράφεις είναι κομπλεξικες παπαριές από κάποιον που άφησε τον Ιβάν και ασχολείται τώρα με τον Γιώργο απλά και μόνο λόγω κόμπλεξ
Άρα αυτα που γράφεις είναι κομπλεξικες παπαριές από κάποιον που άφησε τον Ιβάν και ασχολείται τώρα με τον Γιώργο απλά και μόνο λόγω κόμπλεξ
- Sick Bastard
Κόμπλα και μάλιστα μεγάλη έχεις εσύ, λίγο μεγαλύτερη από την ιδέα που έχεις για τον εαυτό σου.
Χώρια τις ασυναρτησίες που τσαμπουνας γενικά αλλά και ειδικά.
Χώρια τις ασυναρτησίες που τσαμπουνας γενικά αλλά και ειδικά.
- Μπαρκαρούτσος
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
+1926 για την πρώτη πρόταση.renegade έγραψε:Δύο νταμπλ όταν ασχολείτο ο Γιωργάκης.