Razvan Lucescu
Re: Razvan Lucescu
Με τις δηλωσεις που εκανε ποιος ελπιζει οτι θα κανουμε τον Γεναρη 4-5 κινησεις και θα μπουν στην ομαδα πριν τα πλει οφ? Πονοκεφαλο μου εχει δημιουργησει,μια φορα και εγω να υπερασπιστω εναν ανθρωπο και να με βοηθησει και αυτος...
- abc_o_ karpouzas
καλα ρε τζοσ.... και εσυ τι περιμενες να πει....joshua έγραψε:Οι δηλωσεις του παντως ηταν απογοητευτικες ακομα και στο κοματι της τακτικης αναλυσης...
λες να μην ξερει...πλεον ... οτι δεν ειμαστε για πολλα πολλα....
απο την στιγμη που λεει οτι ...εβαλα ψιλα τον στοχο.... το μονο που του μενει ειναι να βαλει το κεφαλι κατω και να τα αλλαξει ολα....
αλλος δρομος δεν υπαρχει...με ολους τους σημερινους...παροντες...
Πάντως οι δηλώσεις του δεν είναι τραγικές όπως κάποιοι τις παρουσιάζετε. Κάθε κομμάτι των δηλώσεων του έχει λογική.
Το μόνο που δεν έχει απαντηθεί και φυσικά κανείς δεν τον ρώτησε είναι γιατί δεν φρεσκάρει την ομάδα με τους τέσσερις νέους από τις ακαδημίες (όχι όλους μαζί) και κυρίως με τους Τσιγγαρα Κωνσταντελια
Το μόνο που δεν έχει απαντηθεί και φυσικά κανείς δεν τον ρώτησε είναι γιατί δεν φρεσκάρει την ομάδα με τους τέσσερις νέους από τις ακαδημίες (όχι όλους μαζί) και κυρίως με τους Τσιγγαρα Κωνσταντελια
- kataramenos5
Ομαδες στα μεσα της χρονιας δε φτιαχνονται.Ποσους να φερεις και ποτε να γινουν ομαδα.
Πάρτε αλλιώς με τους παλαιμαχους και τους αδιάφορους. Σε εκθέτουν και θα το φας το κεφάλι σου.
Mεσα σε ολα.
Για ποιο π@@στη λογο εχεις βγαλει την γκρι ζακετα;
Και γιατι δεν φορας εστω το σκουφι;
Για ποιο π@@στη λογο εχεις βγαλει την γκρι ζακετα;
Και γιατι δεν φορας εστω το σκουφι;
Ε τοτε να την αφησουμε με αυτο το ροστερ να παει καρφι για πλει αουτ...Εγω αυτα περι αλλαγων τα τα θεωρω λαλακιες...Ο Σαντος τη δευτερη χρονια του ειχε κανει αν θυμαμαι καλα 12 μεταγραφες εκ των οποιων οι 8-9 βασικων παικτων και η ομαδα ειχε εξαιρετικη εικονα απο το πρωτο παιχνιδι.Αν η ομαδα δουλευει καλα μια χαρα γρηγορα αφομοιονται οι παικτες ειδικα αν ειναι επιπεδου.kataramenos5 έγραψε:Ομαδες στα μεσα της χρονιας δε φτιαχνονται.Ποσους να φερεις και ποτε να γινουν ομαδα.
-
ariskatiforos
Μεγάλε μιας κ πλέον ο ΠΑΟΚ δε κυνηγάει κάτι όπως εσυ είπες για τη περίπτωση τ τζολη ριξε κανα κουτσια κ ντελια ν έχουμε τουλάχιστον ένα λόγο ν παρακολουθήσουμε αυτή την αχαρακτήριστη ομάδα
Μήπως κ μπει κ νέα αύρα μήπως λέμε γιατί έτσι π τα χεις κάνει δε στρώνουν με τίποτα έτσι όπως τα χεις κάνει κυρίως στο μυαλό σου…
Οσο πιο γρήγορα αποχωρήσει τόσο το καλύτερο …δε με πείθει καθόλου πτι μπορεί ν έχει νέες ιδέες πάλι τα ίδια κ τα ίδια θα κάνει κ νέο ρόστερ ν στήσουμε έχει ένα πολύ συγκεκριμένο ποδόσφαιρο στο μυαλό του
Μήπως κ μπει κ νέα αύρα μήπως λέμε γιατί έτσι π τα χεις κάνει δε στρώνουν με τίποτα έτσι όπως τα χεις κάνει κυρίως στο μυαλό σου…
Οσο πιο γρήγορα αποχωρήσει τόσο το καλύτερο …δε με πείθει καθόλου πτι μπορεί ν έχει νέες ιδέες πάλι τα ίδια κ τα ίδια θα κάνει κ νέο ρόστερ ν στήσουμε έχει ένα πολύ συγκεκριμένο ποδόσφαιρο στο μυαλό του
Μα και να τους ρίξει, το καλοκαίρι θα ψάχει η ΠΑΕ να τους πουλήσει, με τις ευλογίες του λαού που θέλει "να βλέπει ΠΑΟΚτσάκια να παίζουν έξω".ariskatiforos έγραψε:Μεγάλε μιας κ πλέον ο ΠΑΟΚ δε κυνηγάει κάτι όπως εσυ είπες για τη περίπτωση τ τζολη ριξε κανα κουτσια κ ντελια ν έχουμε τουλάχιστον ένα λόγο ν παρακολουθήσουμε
Ο ραζβαν ήρθε με το υψηλότερο συμβόλαιο στην ιστορία του ΠΑΟΚ για 2+1 χρόνια. Δημοσιεύματα υποστήριζαν ότι ήρθε κατόπιν διαβεβαιώσεων για μεγάλη αύξηση του μπάτζετ. Το τι έχει συμφωνηθεί ανάμεσα στις δύο πλευρές το ξέρουν μόνο όσοι συμμετείχαν.
Τα δεδομένα είναι ότι ο ΠΑΟΚ ξοδεύει ετησίως πάνω από 2 μύρια για προπονητικά τιμ της πρώτης και δεύτερης ομάδας. Έχει το δεύτερο μεγαλύτερο μπάτζετ στην Σουπερλίγκα και συνθήκες απίστευτης σταθερότητας. Κατά την άποψη μου δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, και ο ραζβαν θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του.
Δεν μου αρέσει που βγήκαν δημοσιεύματα για εθνική Ρουμανίας. Ο ραζβαν θα κάτσει στον ΠΑΟΚ τρία χρόνια... Τώρα στην πρώτη η στην δεύτερη ομάδα...θα δείξει... Δεν είναι ο ΠΑΟΚ η χαρά του κάθε μανατζαρεου...
Τα δεδομένα είναι ότι ο ΠΑΟΚ ξοδεύει ετησίως πάνω από 2 μύρια για προπονητικά τιμ της πρώτης και δεύτερης ομάδας. Έχει το δεύτερο μεγαλύτερο μπάτζετ στην Σουπερλίγκα και συνθήκες απίστευτης σταθερότητας. Κατά την άποψη μου δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, και ο ραζβαν θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του.
Δεν μου αρέσει που βγήκαν δημοσιεύματα για εθνική Ρουμανίας. Ο ραζβαν θα κάτσει στον ΠΑΟΚ τρία χρόνια... Τώρα στην πρώτη η στην δεύτερη ομάδα...θα δείξει... Δεν είναι ο ΠΑΟΚ η χαρά του κάθε μανατζαρεου...
- rade paprica
Descartes έγραψε:Μα και να τους ρίξει, το καλοκαίρι θα ψάχει η ΠΑΕ να τους πουλήσει, με τις ευλογίες του λαού που θέλει "να βλέπει ΠΑΟΚτσάκια να παίζουν έξω".ariskatiforos έγραψε:Μεγάλε μιας κ πλέον ο ΠΑΟΚ δε κυνηγάει κάτι όπως εσυ είπες για τη περίπτωση τ τζολη ριξε κανα κουτσια κ ντελια ν έχουμε τουλάχιστον ένα λόγο ν παρακολουθήσουμε
Κρατας βλεπω οτι σε συμφερει.Descartes έγραψε:Ποιό ακριβως είναι το αστείο?Gospi έγραψε:Καλα αυτα περι ροστερ ειναι αστεια!
Το ρόστερ διαλύθηκε την επόμενη ημέρα που κατακτήσαμε το Πρωτάθλημα. Οταν έχεις το Ολιβέιρα, φεύγει και τον αντικαθιστάς με αστείους τι περιμένεις? Ούτε ο Φερέιρα έφταιγε, ούτε ο Πάμπλο, ούτε ο Λουτσέσκου. Όπως έγραψα και την προηγούμενη εβδομάδα μετά την εντός έδρας ήττα, το ρόστερ είναι για 5-6 θέση. Η δεύτερη/τρίτη θέση που ήμασταν, ήταν πλασματική. Με την κατάκτηση του Κυπέλλου πέρσι η ομάδα τρύπησε ταβάνι.
Φωνάζετε για τους νέους που πρέπει να παίζουν και να πέρνουν παιχνίδια. Μπαίνουν παίζουν 2-3 παιχνίδια και μετά αρχίζει το πωλητήριο για να τους αντικαταστήσεις με μετριότατους παροπλισμένους βαλκάνιους.
Εβγαλε ή δεν εβγαλε βιντεακι η ΠΑΕ οπου ο Λουτσε ευχαριστει τον Ιβαν για τους παιχτες που ηρθαν? Στο ιδιο βιντεο δεν δηλωνει με τον Ιβαν πως ο στοχος ειναι το αηττητο πρωτάθλημα?
Οχι απλα αστειο αλλα προσβλητικο. Ηξερε το ροστερ και δηλωνε πως ειμαστε διεκδικητες του πρωταθληματος. Εγω μ αυτο το ρόστερ δεν θα τολμουσα να μιλησω για πρωταθλήματα, και φυσικα θα ενημερωνα τον ιδιοκτητη να μην περιμένει πανω απο 2η-3η θεση.
Εκτος αν ειναι εντιμο να μας παραμυθιαζει εμας αλλα οταν καιει η μπαλα να επικαλειται το ροστερ για να δικαιολογηθει.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- kataramenos5
Ενα κερμα αν το πεταξεις στον αερα και το αφησεις να πεσει κατω θα ρθει ειτε κορωνα ειτε γραμματα.καποιες ελαχιστες φορες μπορει να σταθει και ορθιο αλλα δεν ειναι αυτος ο κανονας.joshua έγραψε:Ε τοτε να την αφησουμε με αυτο το ροστερ να παει καρφι για πλει αουτ...Εγω αυτα περι αλλαγων τα τα θεωρω λαλακιες...Ο Σαντος τη δευτερη χρονια του ειχε κανει αν θυμαμαι καλα 12 μεταγραφες εκ των οποιων οι 8-9 βασικων παικτων και η ομαδα ειχε εξαιρετικη εικονα απο το πρωτο παιχνιδι.Αν η ομαδα δουλευει καλα μια χαρα γρηγορα αφομοιονται οι παικτες ειδικα αν ειναι επιπεδου.kataramenos5 έγραψε:Ομαδες στα μεσα της χρονιας δε φτιαχνονται.Ποσους να φερεις και ποτε να γινουν ομαδα.
Δεν ειπα να μη γινουν μεταγραφες απλα μην εχουμε μεγαλες προσδοκιες οτι θ αλλαξει η κατασταση αμεσα. θελουν μινιμουμ 1 μηνα να δειξουν κατι υπο ιδανικες συνθηήκες(κι εμεις δεν εχουμε τετοιες)οποτε παμε απο Φεβρουριο.Μεχρι τοτε θα μαστε πολυ πισω.
ΥΓ Αληθεια τι κελεπουρια περιμενεις να βρεις το Γεναρη που δε βρηκες το καλοκαιρι?
- Shivaspace
το θέμα είναι ποιός θα κάνει αυτές τις μεταγραφές..γιατί άν αφήσεις τον προπονητή να φέρει τους παίκτες που θέλει αλλά πχ η ομάδα συνεχίζει να μην αποδίδει, τότε κινδυνεύεις να φορτωθείς με συμβόλαια που θα σου μείνουν αμανάτι άν χρειαστεί να τον απομακρύνεις..
φάυλος κύκλος η κατάσταση όταν δεν υπάρχει ξεκάθαρο αγωνιστικό πλάνο που δεν θα είναι ταυτόχρονα κοντόφθαλμο. Πιο σοβαρό θα ήταν τον σχεδιασμό να τον κάνει κάποιος που ξέρει από ποδόσφαιρο και μεταγραφές, ένας τεχνικός διευθυντής ή όπως αλλιώς ονομάζεται αυτός ο ρόλος σε συνεργασία με τον προπονητή.
τώρα που λήγουν αρκετά συμβόλαια, μην πετάξουμε κι αυτήν την ευκαιρία να χτίσουμε μια σύγχρονη ομάδα μόνο και μόνο για να κάνουμε το χατήρι του προπονητή, δεν θα έχουμε συνέχεια τέτοια δυνατότητα..
φάυλος κύκλος η κατάσταση όταν δεν υπάρχει ξεκάθαρο αγωνιστικό πλάνο που δεν θα είναι ταυτόχρονα κοντόφθαλμο. Πιο σοβαρό θα ήταν τον σχεδιασμό να τον κάνει κάποιος που ξέρει από ποδόσφαιρο και μεταγραφές, ένας τεχνικός διευθυντής ή όπως αλλιώς ονομάζεται αυτός ο ρόλος σε συνεργασία με τον προπονητή.
τώρα που λήγουν αρκετά συμβόλαια, μην πετάξουμε κι αυτήν την ευκαιρία να χτίσουμε μια σύγχρονη ομάδα μόνο και μόνο για να κάνουμε το χατήρι του προπονητή, δεν θα έχουμε συνέχεια τέτοια δυνατότητα..
-
JohnEconomist
Αυτό το παραμύθι με το ρόστερ που δήθεν αδικεί τον Λουτσέσκου, αδικεί όλους εμάς.
Διότι (επιτρέψτε μου να αναπαράγω ένα παλιότερο σχόλιο μου):
ο Λουτσέσκου , επειδή ΔΕΝ είναι χθεσινός, αλλά πολύπειρος, τον λέτε και αλεπού, ΈΠΡΕΠΕ να είχε προσυμφωνήσει πριν αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ για το ζήτημα της μεταγραφικής ενίσχυσης της ομάδας και να μην πάει σαν πρόβατο σε σφαγή. Οπότε θεωρώ ότι υπάρχουν μόνο τα εξής δυο ενδεχόμενα:
1. Πράγματι πίστευε ότι η ομάδα δεν χρειάζεται μεταγραφική ενίσχυση και μάλιστα σημαντική και ότι πρόκειται μόνο για ζήτημα ψυχολογίας των παικτών και κακής τους διαχείρισης από τους προηγούμενους προπονητές
2. Δεν πίστευε πραγματικά την πρώτη εκδοχή, αλλά δελεάστηκε από τα χρήματα και δεν πρόβαλλε τις απαιτήσεις που θα έπρεπε να έχει για να υπογράψει.
Την εκδοχή αυτή, μέχρι στιγμής, δεν θέλω να την υποστηρίξω γιατί δεν μου αρέσει να αποδίδω ταπεινές και υστερόβουλες σκέψεις και πράξεις σε ανθρώπους, χωρίς πραγματικές αποδείξεις. Δεν έχω το δικαίωμα και το θεωρώ μεγάλη κακοήθεια. Όμως, στα πλαίσια μιας συζήτησης την αναφέρω σαν απλή εκδοχή.
Τελικά, όμως, οποιαδήποτε από τις δυο παραπάνω περιπτώσεις είναι η πραγματικότητα, νομίζω ότι θα συμφωνήσετε ότι υπάρχει σημαντικό πρόβλημα με τον Λουτσέσκου.
Διότι (επιτρέψτε μου να αναπαράγω ένα παλιότερο σχόλιο μου):
ο Λουτσέσκου , επειδή ΔΕΝ είναι χθεσινός, αλλά πολύπειρος, τον λέτε και αλεπού, ΈΠΡΕΠΕ να είχε προσυμφωνήσει πριν αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ για το ζήτημα της μεταγραφικής ενίσχυσης της ομάδας και να μην πάει σαν πρόβατο σε σφαγή. Οπότε θεωρώ ότι υπάρχουν μόνο τα εξής δυο ενδεχόμενα:
1. Πράγματι πίστευε ότι η ομάδα δεν χρειάζεται μεταγραφική ενίσχυση και μάλιστα σημαντική και ότι πρόκειται μόνο για ζήτημα ψυχολογίας των παικτών και κακής τους διαχείρισης από τους προηγούμενους προπονητές
2. Δεν πίστευε πραγματικά την πρώτη εκδοχή, αλλά δελεάστηκε από τα χρήματα και δεν πρόβαλλε τις απαιτήσεις που θα έπρεπε να έχει για να υπογράψει.
Την εκδοχή αυτή, μέχρι στιγμής, δεν θέλω να την υποστηρίξω γιατί δεν μου αρέσει να αποδίδω ταπεινές και υστερόβουλες σκέψεις και πράξεις σε ανθρώπους, χωρίς πραγματικές αποδείξεις. Δεν έχω το δικαίωμα και το θεωρώ μεγάλη κακοήθεια. Όμως, στα πλαίσια μιας συζήτησης την αναφέρω σαν απλή εκδοχή.
Τελικά, όμως, οποιαδήποτε από τις δυο παραπάνω περιπτώσεις είναι η πραγματικότητα, νομίζω ότι θα συμφωνήσετε ότι υπάρχει σημαντικό πρόβλημα με τον Λουτσέσκου.