Ιωνικός ΠΑΟΚ 3-2,Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: Ιωνικός ΠΑΟΚ 3-2,Σχόλια & Παραλειπόμενα
Το ροστερ είναι ότι να ναι, η ομάδα είναι κακή κι αυτό πλέον πρέπει να το πάρουν απόφαση όλοι. Εντός και εκτως της ομάδας. Δυστυχώς υπάρχουν αρκετές καλύτερες ομάδες από μας με αποτέλεσμα πλέον ακόμα και το να μην μπούμε play off εμένα δεν θα μου κανει εντύπωση. Οπότε το μόνο που μένει από δω και πέρα για να έχουμε έστω ένα μικρό κέρδος φέτος είναι το ξεσκαρταρισμα. Κάποιοι παίχτες αύριο πρέπει να τελειώσουν. Ήρεμα και ωραία γιατί πολύ από αυτούς μας έχουν προσφέρει πολλές μεγάλες στιγμές αλλα πλέον αποτελούν βαρίδια. Κάποιοι παίχτες ειδικά πιτσιρικάδες πρέπει να δοκιμαστούν ώστε το καλοκαίρι να ξέρουμε αν μπορούν να προσφέρουν έστω και από τον πάγκο. Αν μέσα από αυτή την διαδικασία προκύψει και αγωνιστικός στόχος το βλεπουμε. Αλλά αυτή τη στιγμή είναι τόσο τραγική η κατάσταση στο ροστερ που οποιαδήποτε συζήτηση για αγωνιστικούς στόχους ακομα και για τους πιο μικρούς είναι ανούσια. Αυτά για το αγωνιστικό. Στο διοικητικό πρέπει να γίνουν ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ αλλαγές.
Στάλθηκε από το ELE-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το ELE-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παρακαλούσε να χάσει ο Ιωνικός μετά το 3-2 κι εμείς τον παίζαμε ομαδικώς...
Αρκετοί παίκτες δεν μπορούν. Κάποιοι λόγω ηλικίας και άλλοι λόγω ποιότητας.
Αρκετοί παίκτες δεν μπορούν. Κάποιοι λόγω ηλικίας και άλλοι λόγω ποιότητας.
- rade paprica
θεωρητικά έχουμε μια τελευταία ευκαιρία την Πέμπτη
πως θα μπορέσει αυτή η ομάδα να αναστηθεί σε πέντε μέρες δεν το ξέρω
όσο και αν ακούγετε παράδοξο, ένα ματς στη Τούμπα με τη Λίνκολν
έχει γίνει για εμάς παιχνίδι χωρίς αύριο
Οχι παντως πως παιξαμε καλα, αλλα για αλλον εναν αγωνα δεν επαιξε καλυτερα ο αντιπαλος.
Εξω απο τις γραμμες πρεπει να δωσουμε την ιδια προσοχη οση με το γερασμενο ροστερ μας.
Τα περι Τζηλου τα γραψαμε. Ειναι χεσμενος με το ασπρο πολο, βρισκει και κανει μιας και δεν μιλαμε γιατι ειμαστε μπλαζε. Πλεον εχει περασει και σε καποιους -λιγους ευτυχως- οπαδους. Δεν γινεται να παιζεις στο βουρκο με τα σκατα και να θελεις να μη σκατωθεις. Ή παιζεις και σκατωνεσαι ή φευγεις.
Εξω απο τις γραμμες πρεπει να δωσουμε την ιδια προσοχη οση με το γερασμενο ροστερ μας.
Τα περι Τζηλου τα γραψαμε. Ειναι χεσμενος με το ασπρο πολο, βρισκει και κανει μιας και δεν μιλαμε γιατι ειμαστε μπλαζε. Πλεον εχει περασει και σε καποιους -λιγους ευτυχως- οπαδους. Δεν γινεται να παιζεις στο βουρκο με τα σκατα και να θελεις να μη σκατωθεις. Ή παιζεις και σκατωνεσαι ή φευγεις.
Αναλυτικά όσα αναφέρει η Θύρα 4 στην ανακοίνωση της:
ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ
Ο ΠΑΟΚ σήμερα, και λυπόμαστε πολύ που το θα το πούμε, μας προκαλεί θλίψη. Η εικόνα και τα αποτελέσματα της ομάδας ειναι δυσανάλογα της τεράστιας δυναμικής του συλλόγου, και η κατρακύλα φαίνεται να μην έχει σταματημό σε όλα τα επίπεδα. Είναι θλιβερό, αλλά γυρίζουμε σε εποχές Μπατατούδη και Γούμενου, που κάθε χωριό και κάθε ομάδα γειτονιάς ζούσε το όνειρο απέναντί μας.
Δυστυχώς η κατάσταση δεν αλλάζει με δύο καλές μεταγραφές το χειμώνα. Η ομάδα εδώ και 2+ χρόνια βαδίζει στη μετριότητα. Χωρίς τεχνικό διευθυντή, χωρίς ξεκάθαρο μπατζετ, χωρίς πλάνο. Κόντρα στο κλίμα που περνούν τα διάφορα παπαγαλάκια στηρίζουμε τους υπάρχοντες παίκτες (γιατί αυτούς έχουμε) και τον προπονητή μας (γιατί έχει αποδείξει την αξία του και του έχουμε εμπιστοσύνη). Η εύκολη λύση θα ήταν να πέσουμε πάνω τους, αλλά η αιτία του κακού δεν προέρχεται απο εκεί. Πρέπει όμως και αυτοί να καταλάβουν οτι και η υπομονή εχει τα όρια της.
Παραθέτουμε προς υπενθύμιση πάντων, κάποιες σκεψεις μας το περασμένο καλοκαίρι, οταν ο οργανισμός ΠΑΟΚ πανηγύριζε την αγχωτική πρόκριση επι κάποιας μπυραρίας του συμπαθεστατου Δουβλίνου. Για την ιστορία, εκείνες τις ημέρες σε συνάντηση του με τους συνδέσμους, ο Υπεύθυνος κάτι Αορίστου Κυριάκος Κυριάκου έβαζε στοίχημα και υπέγραφε την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τους καλούμε να συνεχίσουν το θεάρεστο έργο τους, να μην ξεχάσουν τη Δευτεριάτικη ενημέρωση για το νέο γήπεδο που θα βοηθήσει το στόχο της αυτάρκειας (Μπατατούδικη φρασεολογία) και την ανακοίνωση της μετακόμισης της ομάδας στο Στάδιο των Σερρών. Όλα πάνε καλά.
Στο χωρίς αύριο συμφωνώ απόλυτα.rade paprica έγραψε:θεωρητικά έχουμε μια τελευταία ευκαιρία την Πέμπτη
Να σκεφτείς ότι το ματς θα είναι με κόσμο, και τι κόσμο!!! Όλος ο καλός κοσμάκης που θέλει το καλό του ΠΑΟΚ θα είναι εκεί...
Με ένα μπουκάλι, μια φωτοβολίδα, μία ρετσίνα, με μόνο σκοπό να σπρώξει την ομάδα (στην περίπτωση που δεν μπορέσει από μόνη της) στον Καιάδα...
Δηλαδή για να κερδίσουμε την Πέμπτη χρειάζεται ανάσταση?!!!!!!
- ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ
Η δικαιοσύνη δεν λειτούργησε στην υπόθεση Τζήλου. Όμως άλλο να μάχεσαι για να λειτουργήσει η δικαιοσύνη όπως της αρμόζει και άλλο να μάχεσαι για το αντίθετο.hawklord έγραψε:Οχι παντως πως παιξαμε καλα, αλλα για αλλον εναν αγωνα δεν επαιξε καλυτερα ο αντιπαλος.
Πολύ χαλαρό τον κόβω στις δηλώσεις του τον Λουτσέσκου. Μακάρι να μας διαψεύσει θετικά και να ανακάμψουμε το συντομότερο δυνατό
Μπλα μπλα μπλα…..Δηλ. το θέμα είναι κυρίως πνευματικό;;;Μα είναι δυνατόν;
Δεν λειτουργησε οπως παραδεχεσαι.ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ έγραψε:Η δικαιοσύνη δεν λειτούργησε στην υπόθεση Τζήλου. Όμως άλλο να μάχεσαι για να λειτουργήσει η δικαιοσύνη όπως της αρμόζει και άλλο να μάχεσαι για το αντίθετο.hawklord έγραψε:Οχι παντως πως παιξαμε καλα, αλλα για αλλον εναν αγωνα δεν επαιξε καλυτερα ο αντιπαλος.
Και τι καναμε;
Χασαμε το πρωταθλημα με την υποθεση του σαλε οταν ημασταν πρωτοι στη βαθμολογια.
Και τι καναμε;
Μας εμπλεξε το ερμαφροδητο που εκανε το τουρνικε στο τερμα με το γαβρο στους παραδιπλα.
Και τι καναμε;
Για να μην πιασω το καραβι που συνεχιζει να μαστουρωνει τα ψαρια στο πουστολιμανο και τους μαρτυρες τους σκοτωνει κεραυνος κατακαλοκαιρα.
Αν περιμενεις εσυ να ξανακανουμνε αηττητο ΜΠΑΣ και παρουμε πρωταθλημα και ευαρεστηθει ο πουστογαβρος να μην κανει τα διπλα απο τα οσα κανει ειναι δικαιωμα σου. Αν απο την αλλη πιστευεις στην ευγενη αμιλλα και την ομορφια του αθλητισμου σορι αλλα πανε να βλεπεις NBA να το ευχαριστιεσαι.
Πολο βγαζουν, πολο πρεπει να λαβουν.
η ομάδα έχει στηθεί στραβά από το καλοκαίρι
η διοίκηση είναι απούσα
δεν παραξενεύομαι, δεν απογοητεύομαι, ξέρω τι θα δω και τι να περιμένω
γερό στομάχι σε όλους μας
ΠΑΟΚΑΡΑ
η διοίκηση είναι απούσα
δεν παραξενεύομαι, δεν απογοητεύομαι, ξέρω τι θα δω και τι να περιμένω
γερό στομάχι σε όλους μας
ΠΑΟΚΑΡΑ
Τι να παραιτηθεί ο Λου, ρε μάγκες; Φτάνει με τη δολοφονία χαρακτήρων. Ότι τον φέρανε παίκτες και αυτός δεν τους διαχειρίζεται σωστά, δηλαδή;
Και στις δουλειές σας τόσο αιμοδιψείς και αυστηροί είστε, φαντάζομαι. Ναι, κι εγώ αρρωσταίνω στην ιδέα πως τα καμάρια μας παίρνουν ΑΥΤΑ τα ποσά και παίζουν με ΑΥΤΗ την αδιαφορία/ανικανότητα - αλλά αυτό είναι πρωτίστως θέμα υλικού, όχι προπονητή. Ειδικά ενός προπονητή που αποδεδειγμένα γνωρίζει το άθλημα και το Σύλλογο.
Ολονών τα μυαλά πονάνε, αλλά μη τα γειώνουμε όλα.
Και στις δουλειές σας τόσο αιμοδιψείς και αυστηροί είστε, φαντάζομαι. Ναι, κι εγώ αρρωσταίνω στην ιδέα πως τα καμάρια μας παίρνουν ΑΥΤΑ τα ποσά και παίζουν με ΑΥΤΗ την αδιαφορία/ανικανότητα - αλλά αυτό είναι πρωτίστως θέμα υλικού, όχι προπονητή. Ειδικά ενός προπονητή που αποδεδειγμένα γνωρίζει το άθλημα και το Σύλλογο.
Ολονών τα μυαλά πονάνε, αλλά μη τα γειώνουμε όλα.