8. Douglas Augusto
- theodorsalonika
- WeWillRockYou
Re: 8. Douglas Augusto
Δεν περιμενει να κανει κανεις παπαδες ως αλλαγη αλλα με εχει τρομαξει οτι ειναι τρομαχτικα ανυπαρκτος αμυντικα. Και τον λενε και εξαρι μερικοι
Είμαι φουλ προκατειλημμένος εναντίον του από τότε που έκανε τα παιχνιδάκια για τη μεταγραφή.
Μου φάνηκε αδιάφορος και μπλαζέ και είναι ο μόνος που ήταν αδικαιολόγητα τόσο κακός.
Μου φάνηκε αδιάφορος και μπλαζέ και είναι ο μόνος που ήταν αδικαιολόγητα τόσο κακός.
- buffalobill4
Μακάρι να πάει καλά φέτος και να πωληθεί. Κακός παίκτης δεν είναι αλλά προσωπικά προτιμώ σκυλιά του πολέμου και όχι δαντελιαστρες στο κέντρο. Άλλωστε τεχνίτη έχουμε εκει τον καντουρι. Θέλω έναν να παίζει ποδοσφαιρικό ξύλο όπως ο κουρτιτς και να τρέχει
Όσο έπαιξες μπροστά έπαιξες. Στο δεύτερο που γύρισες πίσω στη θέση του Εσίτι ήσουν καλύτερος - και δεν εννοώ από τον Εσίτι.
-
τσιριγωτης
- john4serres
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
γυρνάει ο ντόουγκλας και χαιρόμαστε...
που τον έβαζε ο λούτσος 10άρι και όντως παίζαμε με 10
πραγματικά, ενώ έχει κάποια καλά στοιχεία, δε μπορώ να βρω τον ρόλο αυτού του παίχτη
κόφτης δεν είναι, οργανωτής δεν είναι, box to box δεν είναι καθώς δεν πατάει στις 2 περιοχές... ένα μεγάλο ερωτηματικό
που τον έβαζε ο λούτσος 10άρι και όντως παίζαμε με 10
πραγματικά, ενώ έχει κάποια καλά στοιχεία, δε μπορώ να βρω τον ρόλο αυτού του παίχτη
κόφτης δεν είναι, οργανωτής δεν είναι, box to box δεν είναι καθώς δεν πατάει στις 2 περιοχές... ένα μεγάλο ερωτηματικό
-
DikefalosG4
Για πώληση είναι μπας και ρεφάρουμε κάποια από τα 2,5 εκ. που δώσαμε για να τον αγοράσουμε, γιατί 2,5 χρόνια τώρα δεν την έβγαλε την αγορά με τίποτα. Το μισό χρόνο τραυματίας ή εραστής της κόκκινης κάρτας.
Είναι τόσο αργή η ομάδα που οποίος παίχτης μπει, ειδικά στον άξονα, λίγο πιο γρήγορος από το κανονικο κάνει την διαφορά.
Αυτό που έκανε ο Augusto πολύ καλά ήταν να πιέσει έξω από την περιοχή των αντιπάλων και όταν χάναμε την μπαλα και όταν ξεκινούσαν οι αντίπαλοι μας την επίθεση τους. Κάτι που ούτε ο Biseswar μπορεί να το κάνει ούτε ο Καντουρι.
Στάλθηκε από το ELE-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό που έκανε ο Augusto πολύ καλά ήταν να πιέσει έξω από την περιοχή των αντιπάλων και όταν χάναμε την μπαλα και όταν ξεκινούσαν οι αντίπαλοι μας την επίθεση τους. Κάτι που ούτε ο Biseswar μπορεί να το κάνει ούτε ο Καντουρι.
Στάλθηκε από το ELE-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ