47. Chuba Akpom
Re: 47. Chuba Akpom
Ο χειρότερος φορ της σουπερ λιγκ μακράν του δεύτερου, περιφερόμενος θίασος και χαρά του αντιπάλου.
Θα έχει να λέει ότι έκανε περιουσία με ένα εξάμηνο μπάλας.
Θα έχει να λέει ότι έκανε περιουσία με ένα εξάμηνο μπάλας.
- falconakis
Τωρα ειλικρινά γιατί παίζει αυτο το παιδί; Ακόμη ο Καγκάβα να έπαιζε (για τον Κούτσια δεν το συζητάω) καλύτερα θα ήταν...
- pisakaipoupoula
Διακοπή δανεισμού και στο καλό, έχουμε Κούτσια σύντομα και Ολιβέιρα...άντε φτάνει δεν αντέχεται με τίποτα
- painkiller4
Δηλαδή τώρα έφεραν αυτόν και διώξανε τον Κρμεντσικ?
Αμεση διακοπή δανεισμού χθες....
- WeWillRockYou
Στη φάση όπου ο Σβιντέρσκι με μια υπερπροσπάθεια τον βγάζει μέσα στην περιοχή μπροστά στην εστία και το πλασέ του δεν βρίσκει καν στόχο, φαίνεται όλη του η ψυχολογία.
Του δόθηκε αρκετός χρόνος για να βρει τα πατήματα του, αλλά η ομάδα δεν έχει άλλο το περιθώριο να τον περιμένει.
Είναι προτιμότερο να διακοπεί ο δανεισμός του και να ψάξουμε άλλη λύση στα φορ.
Του δόθηκε αρκετός χρόνος για να βρει τα πατήματα του, αλλά η ομάδα δεν έχει άλλο το περιθώριο να τον περιμένει.
Είναι προτιμότερο να διακοπεί ο δανεισμός του και να ψάξουμε άλλη λύση στα φορ.
- john4serres
Με τέτοιες εμφανίσεις θα τον δούμε σε καμιά Luton Town.
Ήθελε και Premier League.
Ήθελε και Premier League.
Θυμηθηκα μολις το αχαστο που εχασες επι Αμπελ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΛ ΠΑΛΙ. Ε σημερα ξεπερασες εκεινο. Μλκ τι φαση;
Οχι. Τον Ολιβειρα φεραν.painkiller4 έγραψε:Δηλαδή τώρα έφεραν αυτόν και διώξανε τον Κρμεντσικ?
- PAOK_Antarctica
- Shivaspace
έχει και παιδιά να θρέψει στην σούπερλιγκ το άτομο.., αφήστε τον στην ησυχία του (κι εδώ που είναι) 

-
Και εμένα με στεναχωρεί η αφλογιστια αλλά το ότι είναι μέσα στις φάσεις δείχνει ότι δεν ξέχασε τη δουλειά του, λίγη τυχη παραπανω και βελτίωση στα τελειώματα.
Το τετ-α-τετ χθες είναι κορνερ άσχετα αν το κοράκι δεν το είδε, το τελείωμα σαν τη φάση του 58 είναι που πρεπει να βελτιωθεί.
Και την πρωτη χρονια που ήταν εδώ καλές εμφανίσεις έκανε κυρίως όταν έπαιζε μαζί με Πέλκα που ήταν και οι δυο ταχυδυναμικοι και πιεζαν ταυτόχρονα.
Το τετ-α-τετ χθες είναι κορνερ άσχετα αν το κοράκι δεν το είδε, το τελείωμα σαν τη φάση του 58 είναι που πρεπει να βελτιωθεί.
Και την πρωτη χρονια που ήταν εδώ καλές εμφανίσεις έκανε κυρίως όταν έπαιζε μαζί με Πέλκα που ήταν και οι δυο ταχυδυναμικοι και πιεζαν ταυτόχρονα.
- Μπαρκαρούτσος
- ΑποστόληςΑ
- abc_o_ karpouzas
πραγματικα ρε τσουμπα....μεχρι και εγω που ειμαι ...παλαμακιας....οπως μου ειπε νας φιλος εδω μεσα πριν μερικες μερες......οταν εχασες εκεινο το ...που βγηκες μονος σου...μουρμουρισα μονος μου....
...μας δουλευεις ρε τσουμπα.....
πωωωωωωω παρεκτραπηκα παω για εξομολογηση...
...μας δουλευεις ρε τσουμπα.....
πωωωωωωω παρεκτραπηκα παω για εξομολογηση...