27. Jasmin Kurtic
Re: 27. Jasmin Kurtic
ας δουμε την θετικη πλευρα
τουλαχιστον αντι για το γνωστο κλειστο 3ετες που συνηθως κανουμε σε τετοιου ειδους παικτες αυτος εχει 2ετες
1 χρονος λιγοτερο πεταμενα λεφτα
τουλαχιστον αντι για το γνωστο κλειστο 3ετες που συνηθως κανουμε σε τετοιου ειδους παικτες αυτος εχει 2ετες
Δύο σοβαρές τελικές μόνο ο kurtic έκανε. Οι επιθετικοί μας ανύπαρκτοι. Να μην λέμε ότι θέλουμε.
Kαι τι τελικη,κεφαλια σε γλυκια σκαφτη σεντρα απο τα τρια μετρα που την εστειλε στο εδαφος αν και το λιγοτερο που θα επρεπε να σε ενδιαφερει για ενα ''αμυντικο χαφ'' ειναι οι τελικες...
- Μπαρκαρούτσος
Мир έγραψε:Ληξη δανεισμου γινεται;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Κι αυτός δανεικός είναι;!

Ναι η πρόοδος πρέπει να αναγνωρίζεται...Norte έγραψε:ας δουμε την θετικη πλευρα
Η κεφαλια σε τόσο γλυκη σέντρα είναι τραγικη ειτε είσαι χαφ ειτε στόπερ είτε φορ
- john4serres
Με δυο τελικές εντός εστίας και μοναδικό λάθος, που κόστισε δυστυχώς, η αδράνεια στο γκολ του άρη.
Για μένα ο Σλοβένος σήμερα διασώθηκε. Δεν ήταν καλός, μέτριος ήταν.
Για μένα ο Σλοβένος σήμερα διασώθηκε. Δεν ήταν καλός, μέτριος ήταν.
- ΑποστόληςΑ
Ο αναμορφωτης του κεντρου μας. Ο πανωραφισιος μας!
Καλοφορετος στα 32 για αλλα 2 χρονια...
Σχεδιασμος απο τα lidl
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλοφορετος στα 32 για αλλα 2 χρονια...
Σχεδιασμος απο τα lidl
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ως φορ που έπαιζα στα τοπικά χθες τραβούσα τα μαλλιά μου με την κεφάλια σου. Πως γίνεται να την κάνεις σκαστη στο κέντρο της εστίας με γεμάτο κούτελο και δεν την στέλνεις χαμηλά κάτω στη γωνία. Απίστευτο και παίζεται μπάλα από τα δέκα σας σε υψηλό επίπεδο και εσύ και ο Μαροκινος που είναι μαλωμένος με το κοντρόλ.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- PAOK_Antarctica
-
Χρειάζεται ένα γρήγορο χαφ δίπλα και όχι το Σβάμπ που επίσης είναι αργός. Εάν χαφ πχ σαν το Ζέκα θα τον έκανε να φαίνεται πολύ καλύτερος, από αυτό που δείχνει τώρα.
- Shivaspace
αυτό που κάνει στους πανηγυρισμούς κλείνοντας τ αυτιά με τους δείκτες είναι αρκετά διαφορετικό από το σσσσσσσσ πχ του Κλαους ή το δεν σας ακούω.. εσωτερικά επικρατεί η απόλυτη ησυχία αλά κάπως φρίκη η κατάσταση
μπράβο μπράτκο, θα μπορούσε να το χε καρφώσει και με το σκουλήκι και μετά δεν θα την γλύτωνε με τίποτα.
αλήθεια παρατσούκλι έχει ή να τον βγάλουμε κανένα ?

μπράβο μπράτκο, θα μπορούσε να το χε καρφώσει και με το σκουλήκι και μετά δεν θα την γλύτωνε με τίποτα.
αλήθεια παρατσούκλι έχει ή να τον βγάλουμε κανένα ?
-
Ο κουρτιτς ειναι παιχτης πρωταθλητισμου, ανώτερος απο μαουριτσιο, κανιας , σακχοφ κλπ. Αν φτιαξουμε ομαδα σοβαρη, θα παει η κωλοτουμπα συννεφο.
-
ποτε ρε φιλε, του χρονου??black death έγραψε:Ο κουρτιτς ειναι παιχτης πρωταθλητισμου, ανώτερος απο μαουριτσιο, κανιας , σακχοφ κλπ. Αν φτιαξουμε ομαδα σοβαρη, θα παει η κωλοτουμπα συννεφο.
παει πεταξε το πουλακι, στα 34 του θα ειναι