Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ο Νιck ήταν ο μόνος - αν δεν κάνω λάθος - που κάθονταν κοντά στους Κορεάτες σε όλο το ματς, οι υπόλοιποι ήμασταν στην άλλη άκρη της κερκίδας.
Ο πρόεδρος κ. Αμοιρίδης, ο έφορος της ομάδας κ. Φουρκατσιωτης και πέντε νοματαίοι ακόμα.
Φωτογραφίες μας εβγαζει ο Κορεάτης...Πρώτο παλικάρι!
Καλησπέρα, ήμουν μέσα όπως είδατε απ τις φωτό,κι όταν είδα ότι ο Volakiοtis ανέβασε ποστ, καπάκι απάντησα να ρθει να με βρει(αφού ήμουν ο μόνος όρθιος στο κέντρο της εξεδρας-λιγο πριν βρεθώ με τους Κορεάτες)αλλά ακόμα και τώρα δεν έχει ανέβει τίποτα οπότε το άφησα για να μην είμαι με το κινητό στο χέρι συνέχεια.
Παλιότερα έχω γράψει χιλιάδες ποστ στο φόρουμ ως nickpower αλλά πάλι πρέπει να περιμένω να εγκρίνεται κάθε ποστ κλπ και δεν έχω ώρα κ υπομονή αφού όταν συμβαίνει κάτι, τότε αξίζει να ανέβει κι όχι ώρες μετά.
Κι έτσι πήγα κ γίναμε παρέα με τους δύο Κορεάτες, ανταλλάξαμε πολλές απόψεις,respect και στα δύο παληκάρια, κι αν δημοσιευόταν το ποστ θα σας μαζευα" εκεί όλους μια παρεα αφού ουσιαστικά μόνοι μας χειροκροτούσαν κ φωναζαμε για τις προσπάθειες του ΠΑΟΚ (στα δύο μέτρα με τους Μαρκοπουλαιους που μας στραβόκοιτούσαν) χαχα.
Άντε ρε, όταν παίζει εκεί ΘΕΣΝΙΚΗ πρέπει να ναι γεμάτο το γήπεδο..εμείς κάνουμε κρα να δούμε την ομάδα από κοντά...
Ασπρόμαυρους Χερετισματους από κέντρο Αθήνας."