montekristo έγραψε:Gospi έγραψε:Το μονο λάθος του Λουτσεσκου ειναι οτι δεχθηκε να μην υπαρχει ΤΔ και να περνανε εστω και με τον τροπο που περνάνε απο τον ελεγχο του οι μεταγραφες της ομαδας.
Επωμίζεται λοιπον τα λαθη και την ανοργανωδια του αγωνιστικου τμηματος εχοντας την μικροτερη δυνατη εμπλοκη.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αφου διαβασες τις δηλωσεις του Δουκα οτι η ανυπαρξια ΤΔ ηταν "στρατηγικη" αποφαση του Σαββιδη απορω πως γινεται να ριχνεις το "λαθος" γι αυτο στον Λουτσεσκου. Τι να εκανε δηλαδη; Να εφευγε ακομα δεν ηρθε ο ερμος;
Οσο για την ανοργανωσια του αγωνιστικου τμηματος αν περιμενουμε να επωμιστει να το οργανωσει ο προπονητης τοτε καλυτερα να το κλεισουμε το μαγαζακι γιατι η κεσατια θα παει συννεφο κι η χρεοκοπια ειναι προ των πυλων!
ΥΓ. Απορω γιατι ο Δουκας ειναι ακομα εμμισθος υπαλληλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.- Ειλικρινα απορω για το τι προσφερει!
Μα συγγνωμη, οταν διαπραγματευοταν την ελευση του στην ομαδα, δεν ρωτησε να μαθει για τον τροπο λειτουργιας σε επιπεδο μεταγραφων? Δεν το συζητησαν εξ αρχης το αν θα εχει ΤΔ που θα κανει τις μεταγραφες ή αν θα τις κανει αυτος?
Εγω θεωρω πως το συζητησαν και του αρεσε του Λουτσεσκου η ιδεα να ειναι το απολυτο κουμαντο στις μεταγραφες. Βεβαια λογαριαζε χωρις τον ξενοδοχο, οπου εν προκειμενω ειναι η ΠΑΕ. Που να φανταστει πως τις διαπραγματευσεις θα τις κανει η ασχετη περι τα ποδοσφαιρικα Γκοντσαρεβα, και πως το τμημα σκαουτινγκ παραπαιει?
Τωρα πληρωνει και αυτος το τιμημα της ανευ ερεισματος αυτοπεποίθησης του και της πεποιθησης του πως μπορει να τα τρεξει ολα με επιτυχια.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk