Razvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Ιάσονας

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από Ιάσονας »

joshua έγραψε:Η διαφωνια μου με τους φιλους που συμφωνουν πως η συγκεκριμενη συνεντευξη στρεφει τα πυρα κατα του Λουτσεσκου, ειναι πως δεν ειμαι καθολου σιγουρος αν αυτο γινεται για να προστατευτουν οι ανικανοι στη ΠΑΕ.
Ξερω πως αυτο που θα πω θα σηκωσει αντιδρασεις, αλλα εχω την αισθηση πως γινεται για να προστατευτει ο τροπος που εχει επιλεξει σχεδον απο τη πρωτη μερα να τρεχει το καραβι ο ιδιοκτητης.Δεν ειναι ανικανοι στη ΠΑΕ,χρησιμοτατοι ειναι ,για αυτο ειναι και οι μονοι που επιβιωνουν τοσα χρονια σε σχεση με ΤΔ και προπονητες.
Δεν ειναι χαζος ο Σαββιδης να βγαζει τους παντες αχρηστους, εκτος απο τους χρησιμους στα γραφεια.Εχει επιλεξει ενα συγκεντρωτικο στυλ διοικησης που τον θελει να εχει αποψη και να αποφασιζει για τα παντα.Θα αναρωτηθει καποιος.Ακομα και ετσι ειναι οτι καλυτερο εχει περασει στην ιστορια της ομαδας ιδιοκτησιακα? Προφανως και θα πω ΝΑΙ,δεν παυει ομως να ειναι λαθος και να εχει συγκεκριμενο ταβανι εκτος και αν συνοδευτει απο τη λογικη το αφεντικο τρελαθηκε οπως ζησαμε το 18-19 που φτασαμε να εχουμε τον Μισιτς να συμπληρωνει αποστολες...

Υ.Γ Το χοντραινω ακομα περισσοτερο...Σε μια ακραια υποθεση συνομωσιολογιας,ειναι τυχαιο το timing της συνεντευξης Δουκα,μην πω ακομα και της ανακοινωσης για τα 500.000 στη ΚΑΕ τη μεθεπομενη των οσων εγιναν στη Τουμπα τη Κυριακη?
Συμφωνώ σε όλα αλλά διαφωνώ στο υστερόγραφο.
Gospi έγραψε:Το μονο λάθος του Λουτσεσκου ειναι οτι δεχθηκε να μην υπαρχει ΤΔ και να περνανε εστω και με τον τροπο που περνάνε απο τον ελεγχο του οι μεταγραφες της ομαδας.
Επωμίζεται λοιπον τα λαθη και την ανοργανωδια του αγωνιστικου τμηματος εχοντας την μικροτερη δυνατη εμπλοκη.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ισχύει αυτό είναι το μεγάλο λάθος του Λουτσέσκου
Άβαταρ μέλους
-keeper-

Razvan Lucescu

Δημοσίευση από -keeper- »

Gospi έγραψε:Το μονο λάθος του Λουτσεσκου ειναι οτι δεχθηκε να μην υπαρχει ΤΔ και να περνανε εστω και με τον τροπο που περνάνε απο τον ελεγχο του οι μεταγραφες της ομαδας.
Επωμίζεται λοιπον τα λαθη και την ανοργανωδια του αγωνιστικου τμηματος εχοντας την μικροτερη δυνατη εμπλοκη.

Συμφωνώ
Το παγκοσμίως αποδεκτό ποσοστό επιτυχίας μεταγράφων ανέρχεται στο 30% κατά μ.ο.
Εμείς είμαστε πολύ πιο κάτω …

Φανταστείτε τι έχει να ακούσει αυτός που θα αναλάβει την ευθύνη των μεταγραφών Γενάρη-καλοκαιριού που θα χρειαστούμε καμία 10αριά βασικούς …
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Oι συνέπειες της μη έλευσης ΤΔ δεν έχει να κάνει μόνο με το μεταγραφικό σκέλος.

Το ξέρουμε ότι στον ΠΑΟΚ οι ρόλοι δεν είναι διακριτοί και γίνεται ένας αχταρμάς ακόμα κι όταν υπάρχει ΤΔ, πόσο μάλλον τώρα.

Δηλαδή αυτή τη στιγμή, υπεύθυνος για το συνολικό στρατηγικό σχεδιασμό του αγωνιστικού τμήματος ποιος είναι;
Γιατί πέρα από το Λουτσέσκου δεν ξέρω αν υπάρχει έστω και ένας ποδοσφαιράνθρωπος στην ομάδα.

Την κρίση όλων όσων επιφορτίζονται με ευθύνες στο αγωνιστικό τμήμα ποιος την έχει και με τι κριτήρια κρίνει;
Τις διαπραγματεύσεις ποιος τις κάνει; Η ποδοσφαιρομάνα Γκοντζάρεβα; Δηλαδή μέσα στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων δεν υπάρχουν αγωνιστικές παράμετροι αλλά μόνο νούμερα;

Και βρήκαμε τώρα τον Λούτσο να του φορτώσουμε την αποτυχία του μοντέλου και την έλλειψη διάθεσης σοβαρής ενίσχυσης γιατί είναι ο απόλυτος κυματοθραύστης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mīngus την Τετ 01 Δεκ 2021, 12:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Εαν τα σχόλια του δούκα είναι έμμεσο πριόνισμα να βγει ο προπονητής και να απαντήσει.

Βασίστηκαν στο ότι θα είχε ερισμα στον κόσμο, ότι θα δεχόταν έμμεσα η άμεσα τη μη ενίσχυση λόγω υπέρμετρης αυτοπεποίθηση, και έτσι θα την έβγαζαν με ημίμετρα που του πασαραν.

Άσε που δυναμώνει και το plot twist του gika ότι όλο αυτό στήθηκε για να μπορεί η ΠΑΕ να απολύσει το Λου ως payback.. :twisted: :lol:
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Αφου διαβασες τις δηλωσεις του Δουκα οτι η ανυπαρξια ΤΔ ηταν "στρατηγικη" αποφαση του Σαββιδη απορω πως γινεται να ριχνεις το "λαθος" γι αυτο στον Λουτσεσκου. Τι να εκανε δηλαδη; Να εφευγε ακομα δεν ηρθε ο ερμος;

Οσο για την ανοργανωσια του αγωνιστικου τμηματος αν περιμενουμε να επωμιστει να το οργανωσει ο προπονητης τοτε καλυτερα να το κλεισουμε το μαγαζακι γιατι η κεσατια θα παει συννεφο κι η χρεοκοπια ειναι προ των πυλων!

ΥΓ. Απορω γιατι ο Δουκας ειναι ακομα εμμισθος υπαλληλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.- Ειλικρινα απορω για το τι προσφερει!
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Προσφέρει κλαυσίγελο.
Παίζει να είναι ο μοναδικός υπεύθυνος (να το κάνει ο θεός, που δεν υπάρχει) επικοινωνίας που έχει κλειδωμένο τον λογαριασμό του στο μεγαλύτερο social media tool που έχει γίνει μέχρι στιγμής από τον άνθρωπο σε αυτό το σύμπαν.
Μιλάμε τι να πιάσεις και τι να αφήσεις.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

joshua έγραψε:Ε οταν λεμε φτηνος δεν λεμε παικτης του 100ρικου ρε sourme αλλα αλλο ειναι το το κοντα στο μυριο και αλλο το 500-600.000 που και παλι δεν ειναι το κοστος τοσο το προβλημα.Βεβαια τωρα που εχω πιει και μια γουλια καφε αν εσεις διαβαζετε αυτο :

«Δεν έχω εικόνα ότι ο Λουτσέσκου ζήτησε παίκτες και δεν ήρθαν στον ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω αν ο Τζιοβίνκο δεν ήρθε λόγω Ελλάδος. Ο παίκτης πάντως δεν ήρθε. Οι παίκτες που ήρθαν ήταν επιλογή προπονητή. Περί απεριόριστου μπάτζετ είναι λόγια που ειπώθηκαν πριν από αρκετά χρόνια. Ο ΠΑΟΚ μέχρι πριν μερικούς μήνες είχε θέμα με το FFP. Γίναν οι επιλογές που ήθελε ο προπονητής. Όχι όλες βέβαια. Γίναν όσες επιλογές του Λουτσέσκου ήταν εφικτές. Το να μην έρθει τεχνικός διευθυντής ήταν και παραμένει νομίζω στρατηγική απόφαση του Ιβαν Σαββίδη για να υπάρχει πιο άμεσα επαφή του προπονητή με τις μεταγραφές. Το βάρος της επιλογής των παικτών το παίρνει ο Λουτσέσκου και ένα ρόλο πιο αναβαθμισμένο τον παίρνει το σκάουτινγκ. Όσοι φαντάζονται ένα μοντέλο ότι υπάρχει ένας τεχνικός διευθυντής που λύνει και δένει είναι λάθος. Σε κάθε ομάδα υπάρχει τμήμα σκάουτινγκ που προτείνει παίκτες σε αυτόν και τον προπονητή. Μην δαιμονοποιούμε το σκάουτινγκ. Ο ρόλος του προπονητή είναι πιο αναβαθμισμένος, όπως και ο ρόλος του σκάουτινγκ».

Kαι βγαζετε ασφαλη συμπερασματα για τον τροπο λειτουργιας της ΠΑΕ,τα θερμα μου συγχαρητηρια...

Πόσο κάνουν τα ηλεκτρικά πριόνια, ξέρει κανείς;
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

joshua έγραψε:Η διαφωνια μου με τους φιλους που συμφωνουν πως η συγκεκριμενη συνεντευξη στρεφει τα πυρα κατα του Λουτσεσκου, ειναι πως δεν ειμαι καθολου σιγουρος αν αυτο γινεται για να προστατευτουν οι ανικανοι στη ΠΑΕ.
Ξερω πως αυτο που θα πω θα σηκωσει αντιδρασεις, αλλα εχω την αισθηση πως γινεται για να προστατευτει ο τροπος που εχει επιλεξει σχεδον απο τη πρωτη μερα να τρεχει το καραβι ο ιδιοκτητης.Δεν ειναι ανικανοι στη ΠΑΕ,χρησιμοτατοι ειναι ,για αυτο ειναι και οι μονοι που επιβιωνουν τοσα χρονια σε σχεση με ΤΔ και προπονητες.
Δεν ειναι χαζος ο Σαββιδης να βγαζει τους παντες αχρηστους, εκτος απο τους χρησιμους στα γραφεια.Εχει επιλεξει ενα συγκεντρωτικο στυλ διοικησης που τον θελει να εχει αποψη και να αποφασιζει για τα παντα.Θα αναρωτηθει καποιος.Ακομα και ετσι ειναι οτι καλυτερο εχει περασει στην ιστορια της ομαδας ιδιοκτησιακα? Προφανως και θα πω ΝΑΙ,δεν παυει ομως να ειναι λαθος και να εχει συγκεκριμενο ταβανι εκτος και αν συνοδευτει απο τη λογικη το αφεντικο τρελαθηκε οπως ζησαμε το 18-19 που φτασαμε να εχουμε τον Μισιτς να συμπληρωνει αποστολες...

Υ.Γ Το χοντραινω ακομα περισσοτερο...Σε μια ακραια υποθεση συνομωσιολογιας,ειναι τυχαιο το timing της συνεντευξης Δουκα,μην πω ακομα και της ανακοινωσης για τα 500.000 στη ΚΑΕ τη μεθεπομενη των οσων εγιναν στη Τουμπα τη Κυριακη?
φυσικά και δεν είναι
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

montekristo έγραψε:

Αφου διαβασες τις δηλωσεις του Δουκα οτι η ανυπαρξια ΤΔ ηταν "στρατηγικη" αποφαση του Σαββιδη απορω πως γινεται να ριχνεις το "λαθος" γι αυτο στον Λουτσεσκου. Τι να εκανε δηλαδη; Να εφευγε ακομα δεν ηρθε ο ερμος;

Οσο για την ανοργανωσια του αγωνιστικου τμηματος αν περιμενουμε να επωμιστει να το οργανωσει ο προπονητης τοτε καλυτερα να το κλεισουμε το μαγαζακι γιατι η κεσατια θα παει συννεφο κι η χρεοκοπια ειναι προ των πυλων!

ΥΓ. Απορω γιατι ο Δουκας ειναι ακομα εμμισθος υπαλληλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.- Ειλικρινα απορω για το τι προσφερει!
Μα συγγνωμη, οταν διαπραγματευοταν την ελευση του στην ομαδα, δεν ρωτησε να μαθει για τον τροπο λειτουργιας σε επιπεδο μεταγραφων? Δεν το συζητησαν εξ αρχης το αν θα εχει ΤΔ που θα κανει τις μεταγραφες ή αν θα τις κανει αυτος?
Εγω θεωρω πως το συζητησαν και του αρεσε του Λουτσεσκου η ιδεα να ειναι το απολυτο κουμαντο στις μεταγραφες. Βεβαια λογαριαζε χωρις τον ξενοδοχο, οπου εν προκειμενω ειναι η ΠΑΕ. Που να φανταστει πως τις διαπραγματευσεις θα τις κανει η ασχετη περι τα ποδοσφαιρικα Γκοντσαρεβα, και πως το τμημα σκαουτινγκ παραπαιει?
Τωρα πληρωνει και αυτος το τιμημα της ανευ ερεισματος αυτοπεποίθησης του και της πεποιθησης του πως μπορει να τα τρεξει ολα με επιτυχια.

Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Ο Λουτσεσκου ειχε βγει δηλώσει ξεκαθαρα οτι θέλει να υπαρχει ΤΔ και δεν μπορει να κανει αυτη τη δουλεια.
Το δηλωσε Μαη/Ιουνη κοντα, οταν βγηκε οτι υπεγραψε.

Το ποιο πιθανον ειναι να μην δεχτηκε να έρθει οποιος αξιολογος ΤΔ και οι υπολοιποι υποψηφιοι να μην εκαναν στον Ιβαν και για αυτο να εμεινε η θεση κενή.

Απο παντου βγαινει προς τα εξω οτι ηταν αποφαση Ιβαν το θεμα ΤΔ.

Ο Λουτσεσκου το παιζει καλος στους παικτες, ως προς στήριξη, για να παρει το 100% απο αυτούς που ειναι κατι πολυ λογικο.
Αλλά δεν υπαρχει περιπτωση να την δει Αναστασιαδης και να μην ζητησει μεταγραφες, ακριβες ή μη.

Απλα απο τις λιστες το καλοκαιρι πηραμε τους χειροτερους, γιατι δεν μπορεσαμε να πεισουμε καλυτερους να ερθουν στην ομαδα.

Sent from my iPhone using Tapatalk
icue

Δημοσίευση από icue »

Ποσους πικραμενους παλαιμαχους θα βγαλει το μετροκολις για να κραξουν τον Λουτσεσκου, αναρωτιεμαι.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

πραγματικα , και βγαινουν ολο οι ιδιοι και οι ιδιοι που απο μπαλα δεν σκαμπαζουν μια... παιξανε μπαλα το 70 και εχουν αποψη για ολα.. .
τωρα να μου πεις ο τακης ο περιπτερας και ο γιαννης ο υδραυλικος εχουν αποψη ..
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

έχει κάνει κάτι δηλώσεις όμως από τότε που ξαναγύρισε..όχι και πολύ μετρημένες.

δεν είναι λίγο αλαζονικό να λές είμαι ο πιο επιτυχημένος προπονητής στην ιστορία του ΠΑΟΚ ? .. επειδή ακριβώς βρίσκεσαι στον ΠΑΟΚ και γενικότερα στο ποδόσφαιρο όπου την επιτυχία απ την αποτυχία την ορίζει μια λεπτή γραμμή, θα πρέπει να είσαι λίγο πιο προσεχτικός..επίσης η ιστορία δεν σταματά ποτέ αλλά γράφεται μέρα με τη μέρα. Άσε που μπορεί να μεταφέρεις αυτήν την αλαζονία και στους ποδοσφαιριστές και τότε άντε να τους κάνεις να σκυλιάσουν..θα λέει και ο Βαρέλα μετά όπως και άλλοι σημαντικοί παίχτες ότι κατακτήσαμε τόσα κύπελλα ότι και να γίνει είμαστε επιτυχημένοι με την ομάδα..

σίγουρα ναι, όμως η ζωή στο ποδόσφαιρο προχωρά πολύ γρήγορα και αυτό που τελικά μένει είναι η παρούσα κατάσταση της ομάδας..το τί έγινε στο παρελθόν είναι ίσως σημαντικό για τους οπαδούς, τις ανασκοπήσεις, όμως όχι για το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας.

έκανε επίσης πολύ λόγo για τον αρνητισμό και το κακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα,

πέρα από το Κύπελλο το σημαντικότερο της περσινής χρονιάς ήταν οτι το κλίμα αυτό είχε αναστραφεί ( και δεν κατάλαβα γιατί ο Λουτσέσκου συνέχιζε να μιλάει για αρνητικό κλιμα κτλ..σαν να χε χάσει μερικά επεισόδια)

βέβαια για να γίνει αυτό , είχαν παρθεί και κάποιες σκληρές αποφάσεις, πχ παίκτες φύγαν δανεικοί με συνοπτικές διαδικασίες..

Μπίσεσβαρ Κύπρο με την μία, Εσίτι στην Τουρκία..και μετά ένα εξάμηνο πρώτα βιολιά ξανά στην ομάδα ? θυμάστε μήπως την αγανάκτηση του Βιερίνια που φώναζε δύο χρόνια πρίν στ αποδυτήρια , μή με σπάς τ @@ Ντιέγκο..

ο Πάμπλο είχε δουλέψει αρκετά την ψυχολογία της ομάδας παρά την κακή βαθμολογική συγκομοιδή..έδειχνε τουλάχιστον από μια στιγμη και μετά πως οι πάιχτες γούσταραν να προπονηθούν και να παίξουν μπάλα και τελικά κατάφεραν να πάρουν Κύπελλο και δέυτερη θέση που δεν ήταν και τόσο εύκολη υπόθεση.

Ο Λούτσε έπρεπε να χτίσει πάνω σ αυτό και όχι να κάνει ρεστάρτ με παίκτες που είχαν αποχωρήσει για τον α ή β λόγο απ την ομάδα, θα κέρδιζε έτσι αρκετό χρόνο.
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Για το ΥΓ δε θα συμφωνησω, αλλα για τα υπολοιπα περιγραφουν ακριβως την κατασταση στον ΠΑΟΚ επι Ιβαν
+++++++
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

bane1980 έγραψε:Εαν τα σχόλια του δούκα είναι έμμεσο πριόνισμα να βγει ο προπονητής και να απαντήσει.

Βασίστηκαν στο ότι θα είχε ερισμα στον κόσμο, ότι θα δεχόταν έμμεσα η άμεσα τη μη ενίσχυση λόγω υπέρμετρης αυτοπεποίθηση, και έτσι θα την έβγαζαν με ημίμετρα που του πασαραν.

Άσε που δυναμώνει και το plot twist του gika ότι όλο αυτό στήθηκε για να μπορεί η ΠΑΕ να απολύσει το Λου ως payback.. :twisted: :lol:
Δουλεια του προπονητη αδελφε ειναι να προστατευει την ομαδα
και τους παιχτες και οχι να την εκθετει οπως εκανε ο Δουκας.
Αν ο Λουτσεσκου απαντησει ειναι λαθος. Αυτο που εκανε ο Δουκας
ειναι κατα ελαχιστον ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ εγκληματικο και μαλιστα λιγες μερες
μετα απο οσα εγιναν στο γηπεδο και προσπαθουμε να ανασυγκροτηθουμε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”