Branislav "The Tiger" Prelević

Οτιδήποτε αφορά παίκτες και προπονητές που τίμησαν (ή και ατίμασαν...) τη φανέλα με το δικέφαλο...
test_pap

Re: Branislav (the tiger) Prelević

Δημοσίευση από test_pap »

αν στηριξουμε αυτους δεν στηριζουμε τον ΠΑΟΚ αλλα τα συμφεροντα τους. αυτη ειναι η αληθεια. πρεπει να παρουμε επιτελους τα ηνια στα χερια μας και να υψωσουμε δυνατα την φωνη μας να δουμε παλι τον ΠΑΟΚ ψηλα εκει που ανηκει.

μην τους δινετε οξυγονο για να αναγκαστουν να φυγουν!!! και απο την ωρα που υπαρχει ρεαλιστικη προταση του ΜΠΑΝΕ η οποια δινει λυσεις σε ολα τα προβληματα με διαφανεια και σαφηνεια και ξανα δινοντας στον κοσμο οραμα και αποψη!
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Τι ονομα είναι αυτό ρε??? :) :) :) :)

Θέλω να μου πεις πώς σου ήρθε!
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

test_pap έγραψε:αν στηριξουμε αυτους δεν στηριζουμε τον ΠΑΟΚ αλλα τα συμφεροντα τους. αυτη ειναι η αληθεια. πρεπει να παρουμε επιτελους τα ηνια στα χερια μας και να υψωσουμε δυνατα την φωνη μας να δουμε παλι τον ΠΑΟΚ ψηλα εκει που ανηκει.

μην τους δινετε οξυγονο για να αναγκαστουν να φυγουν!!! και απο την ωρα που υπαρχει ρεαλιστικη προταση του ΜΠΑΝΕ η οποια δινει λυσεις σε ολα τα προβληματα με διαφανεια και σαφηνεια και ξανα δινοντας στον κοσμο οραμα και αποψη!
Τα ηνία έπρεπε να τα πάρουμε στα χέρια μας πολύ νωρίτερα. Όταν έκανε ο Μπανε την πρόταση. Αλλά εμείς ήμασταν μόνο θεωρία. Ότι κάνουμε και τώρα δηλαδή. Ας δώσουμε το οξυγόνο μας στον κύριο 12% σαν καλοί μαλ......κες που είμαστε και άντε γειά μπασκετακι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kostasff την Τρί 14 Ιούλ 2009, 00:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nyxteridas

Δημοσίευση από nyxteridas »

nyxteridas έγραψε:Και μια είδηση για όσους ονειρεύονται Πέτζα

http://www.zougla.gr/news.php?id=44660

από πέρυσι τον ψήνουν… μια εκπομπή για την Αλέκα στην TV κι όλα γίνονται

έερχεται... η Αλέκα ξεκίνησε τα δοκιμαστικά

http://troktiko.blogspot.com/2009/06/mega_24.html

αλλά το μέγκα ψιλοπράσινο είναι λέτε να παίζει τίποτε κατά κει...
Πάντως ούτε την βικούλα την βλέπω καλά στον πρωινό καφέ...
test_pap

δεχομαι οτι καναμε λαθος που δεν στηριξαμε την καταλληλη στιγμη τον Μπανε..αλλα δεν σας κινει καθολου την περιεργια οτι η παρεα του Κατσαρη ηταν και ειναι ολο λογια?ουτε απο που θα εβρισκε τα λεφτα ουτε τιποτα!τωρα αποστελουν και γραμματα μπας και μαζεψουν κανα ευρουλακι!μα ειναι πραγματα σοβαρα αυτα για μια ομαδα με τετοια ιστορια?και θα καθησουμε με τα χερια σταυρωμενα?απο ΕΜΑΣ και μονον ΕΜΑΣ εξαρταται το μελλον του ΠΑΟΚ και να το δωσουμε σε εμπειρα χερια-ΜΠΑΝΕ.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

και ο Μπάνε θα έρθει να βοηθήσει. την κατάλληλη ώρα θα γίνει και αυτό. ο Μπάνε είναι ένας από μας. όλοι πρέπει να βάλουμε πλάτη. πρώτα απ'όλα όμως πρέπει να καθαρίσουμε από τα λαμόγια στο μπάσκετ. είμαστε ακόμα στην αρχή.
test_pap

τα λαμογια δυστυχως ειναι πλεον στην ιεραρχια ψηλα στο μπασκετ!αυτο επρεπε να το σκεφτουμε νωριτερα και οχι κατοπιν εορτης.δεν πρεπει να τους αφησουμε να ξεβρακωσουν εντελως τον ηδη αδυναμο οικονομικα παντα ΠΑΟΚ μας. αυτο ειναι το μεγαλυτερο ρεζιλικι στην ιστορια μας!!!!!
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

είμαστε ακόμα στην αρχή αδερφέ. οι ζυμώσεις τώρα γίνονται. έπεται το κοσκίνισμα και το ξεκαθάρισμα. ένα είναι σίγουρο. ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ ξύπνησε και δεν τρώει παπά. Αν δεν κάνουν σοβαρή δουλειά με αποτελέσματα, μαύρο φίδι που τους έφαγε.
Άβαταρ μέλους
kostasff

test_pap έγραψε:δεν σας κινει καθολου την περιεργια οτι η παρεα του Κατσαρη ηταν και ειναι ολο λογια?
Εσένα δεν σε κινεί την περιέργεια ότι τον Κατσαρη τον στηρίζει η ΠΑΕ?
Όσο για τον Μπανε, όταν κυκλοφόρησε ότι το μπάτζετ θα ήταν κοντά στις 700 χιλιάδες, είχαμε και τα πρώτα μουδιασματα.
test_pap

η διαφορα του ακουστηκε με το ειπε ειναι τεραστια αδερφε. αλλα αν δεχτουμε οτι ακουστηκε τοτε παλι ειναι οκ απο αυτα που δεν ακουστηκαν απο κατσαρη. και στις 2 περιπτωσεις ο Μπανε ειναι ενα βημα μπροστα και βαλαμε τους αεριτζηδες και ασχετους να διοικησουν το Μπασκετ. τι αλλο να πω? μην μου πεις οτι περιμενεις εξυγιανση με το παρον σχημα, το αντιθετο μαλιστα.εδω ραβασακια στελνουν μπας και μαζεψουν λεφτα, τι αλλο να πω?
Άβαταρ μέλους
crank

Δημοσίευση από crank »

Για τον kostasff αυτο:

http://www.youtube.com/watch?v=6TEHGCs3fRY

:!:
Άβαταρ μέλους
kostasff

Απίστευτο αφιέρωμα. Μόλις άλλαξα την υπογραφή μου........
Θυμάμαι τότε που με φώναζαν όλοι οι φίλοι μου Μπάνε (ένας το κάνει ακόμα!!!) Μεγάλη η τρέλα μου για αυτόν τον άνθρωπο.
Βλέπω φέτος να τρώει πόρτα και να μην κουνιέται κανείς και τρελαίνομαι. Πόρτα ο ΜΠΑΝΕ Όχι ρε πο...στη μου. Τι αχαριστία είναι αυτή? Και βγαίνει τώρα η Θ4 και ο κάθε σύνδεσμος, να μας πει τι?
Φίλε μου crank, χίλια μπράβο από μένα. Με συγκίνησες (δεν ήθελα και πολύ)
:|
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ο ανθρωπος που χαρη σε αυτον εγινα ΠΑΟΚ.
Πολυ καλο το βιντεο αδερφε μπραβο, περασμενα μεγαλεια αλλα εχει ο καιρος γυρισματα και δεν θα αργησει να γινει η αναγενηση και του μπασκετικου ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Πολύ καλό το βιντεάκι για όσους τον έζησαν απο κοντά.
Μένει τώρα να κάνουμε και ένα βίντεο για τον Κατσαρή.
Τον σωτήρα μας στο μπάσκετ.
Άβαταρ μέλους
agamemnwnas

Δημοσίευση από agamemnwnas »

παιζει τα μισα απο τα παιχνιδια του βιντεο να τα ειχε παιξει με ενεση για πονους στην μεση.τι μου θυμισατε ρε γμτ???
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παλαίμαχοι Π.Α.Ο.Κ.”