Razvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από paok re niamou »

Αρα καπως ετσι φτανουμε στο συμπερασμα οτι ολοι αυτοι, που τα γραφανε εγκαιρα πριν, κατα την διαρκεια του καλοκαιριου και μετα, δεν γραφανε παπαριες, μιρλα, τοξικοτητα,
Ειχαν την απλη λογικη, που δεν χρειαζεται ναι εισαι προποννητης, αθλ. διευθυντης, ειδικος τελος παντων, και περιγραφανε αυτα που ζουμε και θα ζησουμε.
Παραλληλα αποδεικνυεται δυστηχως οτι ολοι αυτοι στην ΠΑΕ και το προπονητικο τιμ που ασχολειθηκαν με τον σχεδιασμο της ομαδας απο τον Μαρτιο, ειναι πολυ λιγοι, για το μεγεθος του ΠΑΟΚ επι εποχης Ιβαν.
Ολοι αυτοι πρεπει να φυγουν χθες
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Ο Λουτσεσκου προσπαθει να προστατεψει την ομαδα
και ο Δουκας προσπαθει να προστατεψει τον κωλο του με απλα Ελληνικα.
Οπως εγραψα και αλλο post και ο Γκουαρδιολα να ερθει
με αυτην την κατασταση στην ΠΑΕ θα τον φανε.

Αυτα που λεει ειναι μονο "ισως", "νομιζω", "πιστευω"
και ειναι απαραδεκτα για την προστασια του προπονητη και της ομαδας
Ποσα θελουνε να μας τρελανουνε οι σφουγγοκωλαριοι της ΠΑΕ?

Εγραψα και εσβησα πολλα για να μην το τιναξω τελειως στον αερα.
Ο καθε προπονητης που ειναι στον ΠΑΟΚ και οι παιχτες της ομαδας
οσο ειναι στην ομαδα χρειαζονται προστασια
και οχι ξεμπροστιασμα ακομη και
αν καποια απο αυτα εχουν συμβει.
Και αυτο το ατομο ειναι ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ της ΠΑΕ.
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Ο Λουτσεσκου δηλαδη δε μπορουσε να βγει να πει τι παιρνουμε
μονο ελευθερους και δανεικους και δεν πηραμε τις πρωτες επιλογες μου?
Οτι ζητησα διακαως εναν παιχτη και δε μου τον πηρανε?
Οτι οι παιχτες μου ειναι μεγαλοι ? Δεν τα ηξερε αυτα
ο Λουτσεσκου νομιζετε? Απλα πιστεψε και παλι οτι
δε θα ξαναγινουν τα τρυπηματα του παρελθοντος.
Οτι θα του παρουν τους παιχτες που ηθελε.

Και αντε εφυγε ο Λουτσεσκου. Οποιος και να ερθει
για προπονητης και οποιος και να ερθει για ΤΔ
τα ιδια θα γινονται. Μεχρι να καταλαβει ο Ιβαν(αν το
καταλαβει ποτε γιατι μετα απο αυτο που γινεται
με τον πιο πετυχημενο προπονητη του ΠΑΟΚ που πηρε
δυο νταμπλ αμφιβαλω αν θα αλλαξει ποτε)
οτι μονο αν δωσει τα κλειδια απολυτα σε δυο-τρεις ανθρωπους
δικης του επιλογης μαζι με ενα συγκεκριμενο μπατζετ
και πλανο, ΟΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ
ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Να θυμισω επισης σε ολους οτι ο Λουτσεσκου και οι παιχτες
ηταν αυτοι που πηραν στο γηπεδο δυο νταμπλ
και οτι ο Λουτσεσκου ηταν αυτος που μονος του
οταν η ΠΑΕ κοιμοταν που στηριξε την ομαδα οταν της
κλεβαν βαθμους εξωαγωνιστικα και οταν η διαιτησια μας
εσφαζε σε καθε παιχνιδι.

Τελος να πω οτι προσωπικα ηθελα να μεινει ο Παμπλο
και πιστευω οτι η ΠΑΕδεν του φερθηκε σωστα,
αλλα αντικειμενικα ο Λουτσεσκου ειναι η σιγουρη λυση.
Δεν τον θεωρω μεγαλο ή σπουδαιο προπονητη,
αλλα εναν πολυ καλο προπονητη που προστατευει την ομαδα
και ειναι αρχηγος και στρατηγος
οσο κανενας αλλος απο οσους περασαν απο
τον παγκο. Πολλοι θα θελατε καποιον αλλο
ή καποιον καλυτερο ισως. Σιγουρα υπαρχουν.
Αλλα οπως ξαναεγραψα σε αυτην την ΠΑΕ
με τον τροπο που λειτουργει θα ειναι δωρο αδωρο.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Εγώ πιστεύω είπαν στον Λουτσέσκου: ''έχουμε 20 εκατομμύρια έσοδα από πωλήσεις, διάλεξε ότι θες'' και ο Λουτσέσκου είπε ''θέλω 3 μέτριους δανεικούς''.
Όλα είναι λογικά αν το σκεφτείτε.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

joshua έγραψε:Τα λογια Δουκα και μαλιστα μισολογα ειναι ξεκαθαρο πριονισμα Λουτσεσκου ,ειναι ντροπιαστικα και αν απηχουν αποψεις της παε σαφη ενδειξη οτι ο Ρουμανος παει για φαγωμα.
Και δική μου πρώτη σκέψη αυτή είναι.
3 μήνες περίμεναν τον Μπαμπά, πήραν ανενεργό παίκτη στο παρά πέντε και λένε ήταν επιλογή προπονητή.
Ε προφανώς και ήταν γιατί ήρθε δώρο από τον μπαμπά του και η επόμενη εναλλακτική ήμουν εγώ στις 31/8 23.55 το βράδυ.
Άσε που τα ποσά που ακούγονται είναι τραγελαφικά. Σε χαζούς απευθύνονται?

Και έτσι να έγινε , έπρεπε 1/9 να κινηθούν για ΤΔ, αφού η καλοκαιρινή προσέγγιση απέτυχε. Αντί αυτού δε βλέπω κάτι να αλλάζει το Γενάρη.
Άβαταρ μέλους
-keeper-

Razvan Lucescu

Δημοσίευση από -keeper- »

Σαν να λέμε δλδ σου προτείνω τους χ ψ ω … λες εσυ θέλω τον χ … ααα δεν είναι εφικτός αυτός, σου φέρνω τον ω …
Και όταν δεν βγει καλός …. Ααααα κολλητέ δικια σου επιλογή ήταν !!!!

Ωραίο σύστημα αυτό !!!
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Ο Λουτσέσκου σαφώς και δεν είναι ο καλύτερος προπονητής που θα μπορούσε να έχει ο ΠΑΟΚ. Ούτε και ο καλύτερος προπονητής που πέρασε απο τον ΠΑΟΚ.
Είναι όμως ο καλύτερος προπονητής που θα μπορούσε να αποδώσει κάτω απο αυτές τις συνθήκες στον ΠΑΟΚ. Γιατί δεν λειτουργεί μόνο σαν προπονητής.
Όταν και άμα ποτέ αλλάξουν αυτές οι συνθήκες και γίνουμε επαγγελματικό σωματείο τότε ένας προπονητής στυλ Αμπελ πχ θα αποδώσει περισότερα.
Όσον αφορά τις δηλώσεις του κ. Δούκα τι να πεις... Δε ξέρω αν συνοδεύονται και απο χάντρες και καθρεφτάκια.
Μετά απο τέτοιες δηλώσεις πάντως εγώ αν ήμουν Λουτσέσκου θα είχα υποβάλλει παραίτηση και θα ήμουν ήδη στο δρόμο για Ρουμανία.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Εν τω μεταξυ δεν μας λεει ο Δουκας ποιους αλλους ειχαν οι λίστες και κατα ποσο ειμαστε ικανοι σαν οργανισμος να φερουμε τους παιχτες που ζητάει ο προπονητης.
Γιατι οκ ο Λουτσεσκου ζητησε τον Μιτριτσα και τον Σιντκλει, αλλα δεν οριοθετησε και το κοστος κτησης. Το οτι αποκτηθηκαν με συμβολαια κοντα στο μυριο ειναι ενδεικτικο της διαπραγματευτικης ικανοτητας μας. Αρα αναμενομενο να μην μπορουμε να φερουμς τις πρωτες επιλογες του εκαστοτε προπονητη

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
-keeper-

Razvan Lucescu

ΔΕν ξέρω κατά ποσο ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα αυτά που είπε αλλά όπως είπαν και αλλά παιδιά δείχνουν τουλάχιστον αστεία και προσβλητικά όχι μόνο για τον προπονητή αλλά για όλη την λειτουργία της ομάδας …

Μισόλογα , ναι μεν αλλά κλπ αστεία .. προτείνει ο ένας αποφασίζει ο άλλος αλλά έρχονται ο εφικτοί με το τελικό οκ άλλου και την ευθύνη αναλαμβάνει ο κανένας …
Demir

Δημοσίευση από Demir »

ο λουτσεσκου καλα εκανε και εκανε υπομονη στην μεταγραφικη περιοδο γιατι παιζαμε και προκριματικα. στο τελος ειπε οτι περιμενει παικτες , οτι μακαρι να ερθει καποιος κτλ.. τι αλλο να κανει??
αν ελεγε 30/0 η 15/9 οτι δεν κανει η ομαδα και δεν πηραμε παικτες κτλ το μονο που θα γινοταν θα ηταν να χασει τους υπαρχοντες παικτες και να γινει η ομαδα μπουρδελο.. δηλαδη θελανε να του φερουν παικταραδες και ο κοουτς τους εκοψε??
προφανως για να φτασουμε σε αυτες τις επιλογες δεν προχωρησαν οι πρωτες μας επιλογες ειτε κοπηκαν απο το περιφημο τμημα σκαουτινκ(μαλιουφας, λαγωνιδης και ξαδερφος σαββιδη... επαγγελματιες με περγαμηνες δηλαδη...)
αντι ηδη να εχει στηθει ενα σοβαρο τμημα σκαουτινκ εφοσον δεν θα παρουμε τδ ,, συνεχιζουμε με τους ιδιους παλαιμαχους... τρομερο..
και στο κατω κατω ποιος ειπε οτι ειναι δουλεια του λουτσεσκου να βρισκει παικτες.. προφανως και το ''τμημα σκαουτινκ'΄ παλοι θα προτεινει 3-4 παικτες και θα πρεπει απο αυτους να βρεθει ο σωστος παικτης.. και αν δεν κανει κανενας??? παλι τα ιδια θα εχουμε... φαυλος κυκλος ανικανοτητας...
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

-keeper- έγραψε:Σαν να λέμε δλδ σου προτείνω τους χ ψ ω … λες εσυ θέλω τον χ … ααα δεν είναι εφικτός αυτός, σου φέρνω τον ω …
Και όταν δεν βγει καλός …. Ααααα κολλητέ δικια σου επιλογή ήταν !!!!

Ωραίο σύστημα αυτό !!!
Ακόμα καλύτερα είναι νομίζω.
Πάει κάπως έτσι:

Λούτσος - Θέλω τον Λεβαντόφσκι
ΠΑΕ - Λεβαντόφσκι δύσκολα. Αν θες έχω Χλωρό, Αγρίτη, Χαριστέα
Λούτσος - Ε από αυτούς φέρε τον Χαριστέα.
Δούκας - ΕΠΙΛΟΓΗ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ Ο ΧΑΡΙΣΤΕΑΣ
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Η διαφωνια μου με τους φιλους που συμφωνουν πως η συγκεκριμενη συνεντευξη στρεφει τα πυρα κατα του Λουτσεσκου, ειναι πως δεν ειμαι καθολου σιγουρος αν αυτο γινεται για να προστατευτουν οι ανικανοι στη ΠΑΕ.
Ξερω πως αυτο που θα πω θα σηκωσει αντιδρασεις, αλλα εχω την αισθηση πως γινεται για να προστατευτει ο τροπος που εχει επιλεξει σχεδον απο τη πρωτη μερα να τρεχει το καραβι ο ιδιοκτητης.Δεν ειναι ανικανοι στη ΠΑΕ,χρησιμοτατοι ειναι ,για αυτο ειναι και οι μονοι που επιβιωνουν τοσα χρονια σε σχεση με ΤΔ και προπονητες.
Δεν ειναι χαζος ο Σαββιδης να βγαζει τους παντες αχρηστους, εκτος απο τους χρησιμους στα γραφεια.Εχει επιλεξει ενα συγκεντρωτικο στυλ διοικησης που τον θελει να εχει αποψη και να αποφασιζει για τα παντα.Θα αναρωτηθει καποιος.Ακομα και ετσι ειναι οτι καλυτερο εχει περασει στην ιστορια της ομαδας ιδιοκτησιακα? Προφανως και θα πω ΝΑΙ,δεν παυει ομως να ειναι λαθος και να εχει συγκεκριμενο ταβανι εκτος και αν συνοδευτει απο τη λογικη το αφεντικο τρελαθηκε οπως ζησαμε το 18-19 που φτασαμε να εχουμε τον Μισιτς να συμπληρωνει αποστολες...

Υ.Γ Το χοντραινω ακομα περισσοτερο...Σε μια ακραια υποθεση συνομωσιολογιας,ειναι τυχαιο το timing της συνεντευξης Δουκα,μην πω ακομα και της ανακοινωσης για τα 500.000 στη ΚΑΕ τη μεθεπομενη των οσων εγιναν στη Τουμπα τη Κυριακη?
Άβαταρ μέλους
-keeper-

Razvan Lucescu

Antarctica

κι επειδή την προηγούμενη φορά τον είδαν ότι μπορεί να ανταπεξέλθει και σαν εκπρόσωπος-υπεύθυνος τύπου της ΠΑΕ, του αύξησαν και τις αρμοδιότητες !!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος -keeper- την Τετ 01 Δεκ 2021, 11:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Το μονο λάθος του Λουτσεσκου ειναι οτι δεχθηκε να μην υπαρχει ΤΔ και να περνανε εστω και με τον τροπο που περνάνε απο τον ελεγχο του οι μεταγραφες της ομαδας.
Επωμίζεται λοιπον τα λαθη και την ανοργανωδια του αγωνιστικου τμηματος εχοντας την μικροτερη δυνατη εμπλοκη.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”