ΠΑΟΚ-Άρης 28/11-19:30,NovasportsHd
Re: ΠΑΟΚ-Άρης 28/11-19:30,NovasportsHd
Για το αγωνιστικό τι να πούμε τα ξέρουμε όλοι, έχουν γραφτεί πολλές φορές.
Χάσαμε από μια ομάδα που την προηγούμενη εβδομάδα έφαγε πέντε,η ομάδα που μας κέρδισε την προηγούμενη αγωνιστική προχθές έφαγε έξι. Το κλείνω εδώ.
Έτσι έκλεισα χθές και την τηλεόραση, όχι όταν φάγαμε το γκολ, αλλά στο 92 όταν έγινε η μπούκα.Ισως έπρεπε να την κλείσω από το 7 όταν άρχισαν να πέφτουν τα πρώτα, αλλά το σαράκι που με τρώει δεν με άφησε να το κάνω.Ομως στο 92 δεν είχα άλλη επιλογή από το να προστατεύσω τον εαυτό μου και την υγεία μου, αφού η ομάδα είναι απροστάτευτη. 46 έφτασα,δεν με παίρνει.
Είχα μια ελπίδα ότι αυτά που έζησα στο γήπεδο τις προηγούμενες δεκαετίες με τις μπούκες και τα μπουκάλια στα κόρνερ δεν θα τα ξαναζήσω.Βαρεθηκα να τρέμει η καρδιά μου πρώτα να μην σκοτωθεί κανένας άνθρωπος και μετά μην τιμωρηθεί η ομάδα.
Χάσαμε από μια ομάδα που την προηγούμενη εβδομάδα έφαγε πέντε,η ομάδα που μας κέρδισε την προηγούμενη αγωνιστική προχθές έφαγε έξι. Το κλείνω εδώ.
Έτσι έκλεισα χθές και την τηλεόραση, όχι όταν φάγαμε το γκολ, αλλά στο 92 όταν έγινε η μπούκα.Ισως έπρεπε να την κλείσω από το 7 όταν άρχισαν να πέφτουν τα πρώτα, αλλά το σαράκι που με τρώει δεν με άφησε να το κάνω.Ομως στο 92 δεν είχα άλλη επιλογή από το να προστατεύσω τον εαυτό μου και την υγεία μου, αφού η ομάδα είναι απροστάτευτη. 46 έφτασα,δεν με παίρνει.
Είχα μια ελπίδα ότι αυτά που έζησα στο γήπεδο τις προηγούμενες δεκαετίες με τις μπούκες και τα μπουκάλια στα κόρνερ δεν θα τα ξαναζήσω.Βαρεθηκα να τρέμει η καρδιά μου πρώτα να μην σκοτωθεί κανένας άνθρωπος και μετά μην τιμωρηθεί η ομάδα.
Τα είπες όλα.Sardan έγραψε:Καλησπέρα και από μένα....μπήκα 5-6 φορές να γράψω αλλά ήμουν τόσο εκνευρισμένος που είπα να το αφήσω να ηρεμήσω κάπως -όσο μπορώ γιατί ακόμα είμαι εκνευρισμένος-.
Θεωρώ ότι μετά τα χθεσινά το αγωνιστικό περνάει σε δεύτερη μοίρα. Συνοπτικά η ομάδα έχει θέματα σοβαρά, δεν υπάρχει μια γραμμή να δουλεύει σωστά και περιμένουμε με ατομικά ξεσπάσματα και κανα τουρλουμπούκι-στραβοκλωτσιά να μπει γκολ. Η χρονιά να δεχτώ ότι είναι μεταβατική καθώς η μισή ομάδα αποχωρεί το καλοκαίρι και σταδιακά στις 2 μεταγραφικές περιόδους θα γίνουν οι προσθήκες.
Από κει και πέρα τα τυπάκια που μπούκαραν χθες ούτε τσιφλίκι τους είναι ο ΠΑΟΚ ούτε πιο πολύ τον αγαπούν από εμάς. Στο φινάλε να μας πει κάποιος από αυτούς ή όποιος έχει άποψη πως βοηθήθηκε η ομάδα από αυτό χθες και τι κατάφεραν πέρα από το να γίνουμε ρόμπα διεθνώς.
Επίσης εκεί στην ΠΑΕ που γίνονται όργια εδώ και δυο χρόνια -τρυπήματα με πολυιδιοκτησία, ανεπάρκεια επικοινωνίας, αθεώρητα δελτία, το χθεσινό συμβάν- θα αναλάβει κανένας ευθύνη να παραιτηθεί ή είναι δημόσιοι υπάλληλοι?
Χθες γυρίσαμε 20 χρόνια πίσω σε εποχές Γούμενου και Βουλινού....αυτοί λοιπόν που είναι νοσταλγοί αυτών των εποχών και έχουν την κόμπλα να δείξουν ότι ΠΑΟΚ είναι αυτοί μόνο και κανένας άλλος -λες και η ομάδα είναι ακέφαλη ή είχε στην προ-Σαββίδη εποχή πιο επιτυχημένη πορεία ποτέ-, ας μας αδειάσουν τη γωνιά και ας ασχοληθούν με τον Ηρακλή ή όποια άλλη καφενειακή ομάδα υπάρχει με αυτή τη νοοτροπία.
Ο δε Σαββίδης ας αναλάβει τις ευθύνες του και ας τα βάλει σε μια σειρά μόνος του αφού είναι τόσο συγκεντρωτικός.... Πρώτα απ' όλα να κόψει με συνδέσμους νταραβέρια και εξυπηρετήσεις-το σταφ όλο τέτοιοι είναι- και ας αρχίσει να λειτουργεί σε αυτά τα θέματα να λειτουργεί πιο τεχνοκρατικά. Κάμερες υπάρχουν, να τους βρει να τους μπανάρει εφ' όρου ζωής από το γήπεδο και να μπει ένα τέλος σε αυτό το χάλι στην 4-4α όπου γίνεται ότι να ναι συνέχεια. Αν δεν μπορεί να βγάλει άκρη ας φέρει καμιά διμοιρία Τσετσένους...
Πραγματικά ντροπή το χθεσινό και δίνουμε δικαίωμα σε κάθε Ρούλη να μας δουλεύει ψιλό γαζί...ποιος ο Ρούλης....
Ως προς τον Ραζβαν δεν είναι στο απυρόβλητο και αυτός. Του χρόνου -για μένα τουλάχιστον- ή θα παρουσιάσει μέχρι το Σεπτέμβρη μια ομάδα καλή ή να τα μαζέψει και να φύγει, γιατί πλέον δικαιολογίες δεν θα υπάρχουν.
Τέλος δυο πράγματα για τους παίχτες μας....οι άλλοι πέφτανε σαν καμικάζι και οι δικοί μας με εξαίρεση το Ζίβκο -που για άλλο ένα ματς πάλευε μόνος- ήτανε σαν μπαλαρίνες. Ντροπή τους...σκασμένοι ξεσκασμένοι ας βγάζανε λίγο τσαγανό....ο Μουργκ πχ τι επιβάρυνση έχει και 3 φορές έκοψε το σπριντ ή φοβόταν να πέσει στη μπάλα? Οι μόνοι που δικαιολογούνται για επιβάρυνση είναι ο Σβαμπ και ο Μπίσε. Οι υπόλοιποι απαράδεκτοι....
Θα το κλείσω εδώ γιατί αφενός ανεβάζω πίεση και αφετέρου μπορώ να γράψω ολόκληρο βιβλίο....
Μετά μόνο από πέντε λεπτά παιχνιδιού επιθύμησα τον Εσίτι, τον δυναμισμό του, την ταχύτητα και τον τσαμπουκά του.
Δυστυχώς...
Δυστυχώς...

Νεκρος απο ανακοπη 45χρονος που εφευγε απο το γηπεδο, επι της Διογενους.... 

- sourmenetes
- Moderator
Γαμησε τα....
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συλλυπητηρια στους ανθρωπους του ατυχου συνοπαδου.Κριμα γαμωτο,κριμα.
- NikLiverpool
Κάτι τέτοια διαβάζω και σκάω πιο πολύ. Χαλιόμαστε, μαλώνουμε, άνθρωποι πεθαίνουν και οι εντός γηπέδου τσεπώνουν λεφτά που εμείς θα τα δούμε μετά απο 10 ζωές και χαλάρα.
Κρίμα ο άνθρωπος...κουράγιο στους δικούς του.
Κρίμα ο άνθρωπος...κουράγιο στους δικούς του.
Στα αποδυτήρια πρέπει να καρφιτσωθεί η φωτογραφία του ανθρώπου που έχασε τη ζωή του και κάποιοι επιτέλους να καταλάβουν τι σημαίνει ο ΠΑΟΚ για τον κόσμο του.
-
Κρίμα! Και όσο λέμε να μην σκάμε και χαλιομαστε τόσο σκάμε και τόσο χαλιομαστε. Ας ενημερωθούν οι παίκτες και να θυμούνται κάθε φορά για ποιους παίζουν. Γιατί ακόμα και ο κύριος Βαρελα που δεν πιστεύει στο πρωτάθλημα πρέπει να θυμάται ότι και εμείς γραμμένο το έχουμε. Την ξεφτίλα δεν ανεχόμαστε. Δεν παίζουμε μόνο για το πρωτάθλημα. Παίζουμε για το θέαμα που προσφέρουμε. Και εμείς μέσα σε τόσες επιλογές θεάματος (θέατρα, σινεμά, συναυλίες) επιλέγουμε να πάμε γήπεδο. Και είναι ντροπή να μας παρουσιάζουν αυτό το θέαμα
- Μπαρκαρούτσος
Ρε παιδιά, αστειεύεστε τώρα, όσοι δικαιολογείτε το ντου;!
Δηλαδή στο μπάσκετ τι έπρεπε να γίνει τόσα χρόνια;; Να γκρεμίσουμε το Παλατάκι;;
Δηλαδή στο μπάσκετ τι έπρεπε να γίνει τόσα χρόνια;; Να γκρεμίσουμε το Παλατάκι;;
Φίλε δε νομίζω να σκάσουν και πολύ....δυστυχώς η πλειοψηφία άνιωθοι από φανέλα...λεγεωνάριοι πολυτελείας...Πλην Σβαμπ, Ζίβκο< λίγο ο Σβιντέρφσκι και ο Τέιλορ -για φιλότιμο μιλάμε πάντα- οι υπόλοιποι δεν νιώθουν. Και το δυστύχημα είναι ότι μιλάμε και για παιδιά από τα σπλάχνα της ομάδας -βλ. Μιχαηλίδη που αντί να μπαίνει και να μασάει σίδερα είναι πιο σοφτ και αφηρημένος από 12χρονο ερωτευμένο-...Mīngus έγραψε:Στα αποδυτήρια πρέπει να καρφιτσωθεί η φωτογραφία του ανθρώπου που έχασε τη ζωή του και κάποιοι επιτέλους να καταλάβουν τι σημαίνει ο ΠΑΟΚ για τον κόσμο του.
- Μπαρκαρούτσος
τσιριγωτης έγραψε:Πόσο έχει αλλάξει ο ΠΑΟΚτσης....
Να θεωρεί φυσιολογικές τις φάπες εδώ κ δυόμισι χρόνια...
Κ να λέει ότι είμαστε κ νεοπλουτοι κ μας κακομαθε ο Ιβάν
27 είμαι και έμαθα τον ΠΑΟΚ στη φάπα... Δεν θα κάνω ντου επειδή δυο χρόνια αποφάσισε ο ιδιοκτήτης να μη βάζει λεφτά, για οποιονδήποτε λόγο.
Όταν εγώ έχω δώσει στη ζωή μου 2-3 κατοστάρικα στη μΠΑΕ και ο Ιβάν σε 8 χρόνια 150.000.000€, μάλλον ΠΑΟΚ δεν είναι ο λαός του...και σίγουρα όχι εγώ.
Ο ΠΑΟΚ δεν μας ανήκει. Μας τον έδωσαν οι προηγούμενοι και τον χρωστάμε στους επόμενους. Τον νοικιάζουμε.
Χωρίς πιστοποιητικά οι 3 από τους 4 που πιάσανε ποιος είναι υπεύθυνος από την ΠΑΕ να τα ελέγχει στο καλο και να μας γραφεί.
Η αλλαγή από πότε είναι κακή αγαπητέ δεν το κατάλαβα? Δηλαδή ίδιες οι συνθήκες το τις δεκαετίες 80, 90 κλπ ίδιες και σήμερα? Η κοινωνίας μας τότε ήταν ίδια με τώρα? Κάθε εποχή - αλλαγή έχει τα υπερ και τα κατά...τσιριγωτης έγραψε:Πόσο έχει αλλάξει ο ΠΑΟΚτσης....
Να θεωρεί φυσιολογικές τις φάπες εδώ κ δυόμισι χρόνια...
Κ να λέει ότι είμαστε κ νεοπλουτοι κ μας κακομαθε ο Ιβάν
Σε ένα παιχνίδι υπάρχει και η ήττα...αυτό που σε κάνει να συνεχίζεις είναι το όραμα...είτε είσαι ποδοσφαιριστής, είτε φίλαθλος. Το άσχημο είναι ότι ο κόσμος εδώ και 2 χρόνια χάνει το όραμα...όχι ότι χάνουμε στο γήπεδο...εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα να χάνω αρκεί ο αντίπαλος να με κερδίζει στα ίσα και παλικαρίσια...
Και μια προσωπική ερώτηση...αν κατάλαβα καλά από το ποστάρισμα, θεωρείς αποδεκτή τη στάση από τα 20-30-40 ζάκια ή διαταραγμένα που μπουκάρανε επειδή χάναμε?