Ιβάν Σαββίδης V
Re: Ιβάν Σαββίδης V
Απορω πραγματικα ενας τοσο πετυχημενος ανθρωπος πως ειναι τοσο αμπαλος στο ποδοσφαιρο ενω εχει αγορασει μια ομαδα. Πως δε βλεπει οτι τον εκμεταλλευονται
Αν νομίζεις ότι για αυτό σταμάτησε ο Γιωργάκης να ασχολείται είσαι βαθιά νυχτωμένος αδερφέ και μαζί και αυτοί που στα ψιθυρίζουν...ariskatiforos έγραψε:Φύγε γιωργακη έλα γιωργακη
Τεχνικό διευθυντή ρε…κ οποιος έρχεται είναι μυρωδιάς γιατί ο κολκας ξέρει καλύτερα κ μετά παίρνει πόδι
Ο γιωργακης εξαφανίστηκε γιατί ήταν κάθετα αντίθετος με την επιστροφή λουτσεσκου κ την αλλαγή τ γκαρσια κ δε τα λέω έτσι κάτι πήρε τ αυτί
Το λάθος τ ιβαν είναι πτι ακούει κ επηρεάζεται πολύ από τον ηλιθιο περίγυρο του ΠΑΟΚ
ΜΜΕ κ κλίμα
Άσχετοι όλοι μέχρι κ τον μιχελς τον βγάλανε περίεργο κ τώρα αναρωτιούνται π είναι ο τεχνικός διευθυντής για να έρθει κ να τον βγάλουν κ αυτόν άχρηστο οι φωστήρες
Οι μόνοι π δε φεύγουν ποτε είναι οι τυποι στα γραφεία
Ο ρεμπε πως έφυγε; Ποιοι τον είχαν υποσκάψει πίσω από τη πλάτη τ μοιράζοντας στους δημοσιογράφους φίλους τους διαφορά φαιδρά ;
Έγραψες...joshua έγραψε:Nαι μωρε ο Σαββιδης εδιωξε τον Μιχελ και τον Ρεμπε γιατι διαβαζει Κολκα και ακουει Ραπτοπουλο...Επισης ο Γιωργης εφυγε γιατι δεν ηθελε Λουτσεσκου αλλα καποιος κακος μεσα στη παε επεισε τον μπαμπα του να τον προσλαβει και αυτος κραταει μουτρα και στους δυο...
- NikLiverpool
Όταν έχει δημιουργηθεί γύρω του μια ομάδα ανθρώπων που το μόνο που κάνουν είναι να ταίζουν το εγώ του γιατί σου κάνει εντύπωση?Dimg4 έγραψε:Απορω πραγματικα ενας τοσο πετυχημενος ανθρωπος πως ειναι τοσο αμπαλος στο ποδοσφαιρο ενω εχει αγορασει μια ομαδα. Πως δε βλεπει οτι τον εκμεταλλευονται
Είναι ωραίο να σου λένε συνέχεια τι καλά που τα κάνεις όλα και να μην ασκείται καμια κριτική. Δημιουργείται μια φούσκα που για την ώρα ακόμα μεγαλώνει. Κάποια στιγμή θα σκάσει. Τότε θα δούμε πως θα πάει το πράγμα.
Ποιος τον εκμεταλλευτεί ρε dimg και αφού τον εκμεταλλευονται γιατί δεν τους αλλάζει;
Αδιάφορος είναι και στα τέτοια του για την ομάδα..
Έδωσε 1-2 εκατ. στον λουστεσκου και του είπε ανέλαβε τα πάντα που να ψάχνω να βρω Τ.Δ. και ικανά στελέχη.
Έχει έρθει κανείς τους στο γήπεδο να δει την ομάδα;
Και εντάξει ο ίδιος πες ότι φοβάται τον covid οι γιου του που είναι; Αυτοί δεν χαναν αγώνα.
Αδιάφορος είναι και στα τέτοια του για την ομάδα..
Έδωσε 1-2 εκατ. στον λουστεσκου και του είπε ανέλαβε τα πάντα που να ψάχνω να βρω Τ.Δ. και ικανά στελέχη.
Έχει έρθει κανείς τους στο γήπεδο να δει την ομάδα;
Και εντάξει ο ίδιος πες ότι φοβάται τον covid οι γιου του που είναι; Αυτοί δεν χαναν αγώνα.
εσυ τζοσουα πως σε λενε καποιο αλλο τροπο απο την ειρωνια κ τα ναι μωρε δεν εχεις?
αστο σε παρακαλω απο τη στιγμη π δεν εχεις αλλο τροπο αγνοησε τα ποστ μ κ μην απευθυνεσαι σε μενα
για να μη ξεφυγουμε στο τελος
οταν εγω ηξερα για την επιστροφη λουτσεσκου κ το ειχα πει μηνες πριν εσυ εγραφες τα ιδια π γραφεις κ τωρα με τον ιδιο μαλιστα τροπο
αστο σε παρακαλω απο τη στιγμη π δεν εχεις αλλο τροπο αγνοησε τα ποστ μ κ μην απευθυνεσαι σε μενα
για να μη ξεφυγουμε στο τελος
οταν εγω ηξερα για την επιστροφη λουτσεσκου κ το ειχα πει μηνες πριν εσυ εγραφες τα ιδια π γραφεις κ τωρα με τον ιδιο μαλιστα τροπο
Δεν ειρωνευομαι εσενα ως προσωπο, αλλα ερμηνευω αυτα που λες.Τωρα αν οταν τα διαβαζεις απο αλλον ακριβως αυτα εγραψες ,πως ο Σαββιδης επηρεαζεται απο δημοσιογραφους σου μοιαζουν ειρωνικα ,μαλλον τρεχει κατι με αυτο που εγραψες και οχι με εμενα.
δηλαδη στο δικο σου συμπαν το να μη συμφωνει ο γιος με τον πατερα σου φαινεται αδιανοητο σε βαθμο ειρωνιας
οκ
οσο για το αν ακουει κολκα η ραπτοπουλο δε ξερω αλλα σιγουρα ξερω οτι επηρεαζεται απο το κλιμα το οποιο διαμορφωνουν και αυτοι
οκ
οσο για το αν ακουει κολκα η ραπτοπουλο δε ξερω αλλα σιγουρα ξερω οτι επηρεαζεται απο το κλιμα το οποιο διαμορφωνουν και αυτοι
Δεν συμφωνουν σε βαθμο που ο γιος τα παραταει,δεν ξανασχολειται με την ομαδα και παει μονιμες διακοπες στην Αμερικη γιατι προσελαβε ο μπαμπας τον Λουτσεσκου?
σ αλλο κοσμο ζουμε??
πρωτη φορα ακους οτι ενας λογος αποχωρησης τ λουτσεσκου ηταν ο γιωργακης?
κ οτι δεν ειχαν κ τις καλυτερες να το πω κομψα σχεσεις?
τοτε τι να πω
κ ναι υπαρχουν ανθρωποι με εγωισμο κ πολυ λογικα εκανε στην ακρη
για να μη βγαινουν μετα οι εκυπνακηδες να λενε φταιει ο γιωργακης μεσα στην ειρωνεια κ τη ψευτομαγκια
κ για να καταλαβω τωρα ,μας λειπει ο γιωργακης
εμενα ναι εσας δε ξερω
πρωτη φορα ακους οτι ενας λογος αποχωρησης τ λουτσεσκου ηταν ο γιωργακης?
κ οτι δεν ειχαν κ τις καλυτερες να το πω κομψα σχεσεις?
τοτε τι να πω
κ ναι υπαρχουν ανθρωποι με εγωισμο κ πολυ λογικα εκανε στην ακρη
για να μη βγαινουν μετα οι εκυπνακηδες να λενε φταιει ο γιωργακης μεσα στην ειρωνεια κ τη ψευτομαγκια
κ για να καταλαβω τωρα ,μας λειπει ο γιωργακης
εμενα ναι εσας δε ξερω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ariskatiforos την Δευ 29 Νοέμ 2021, 15:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν αυτά που γινονται στην ΠΑΕ γίνονταν σε οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση του, σήμερα θα είχαν αλλάξει και τα πόμολα στις πόρτες. Δυστυχώς τον ΠΑΟΚ δεν τον βλέπει σαν επιχείρηση και από εκεί ξεκινάει όλο το πρόβλημα.
Στάλθηκε από το ELE-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το ELE-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Γιώργος Σαββίδης δεν βρίσκεται Αμερική λόγω Λουτσέσκου, ούτε επειδή έχουν μαλώσει με τον πατέρα του, αυτό είναι ξεκάθαρο.
- invincible
Νομίζω τώρα γύρισε στο Ροστοφ ο Γιώργος. Άνοιξε ένα γυμναστήριο πολύ μοντέρνο για μποξ και κροςφιτ κτλ. Αλλά ναι ήταν πολύ καιρό στο Λος Αντζελες. έμενε περίπου 6-7 μήνες στο Μπερβερι Χιλς Χοτελ (ιστορικό ξενοδοχείο των σελεμπριτι) Τώρα αν γυρίσει πάλι πίσω στο ΛΑ δεν ξέρω.
Ακούγονται πάρα πολλά για τον Σαββίδη. Παρα πολλά. Δεν ξέρουμε τι είναι αλήθεια και τι ψέμα. Πραγματικά. Αλλά θα το μάθουμε.
Το πρόβλημα είναι πολιτικό και ξεκίνησε με την ΝΔ μέσα από τις πρεσβείες. όλα ξεκίνησαν από τότε που πείρε το λιμάνι και από τότε που ήρθε ο Κουλης στα πραγματα. Δεν ξέρω αν θα αντέξει. Δεν ξέρω αν θα φύγει ή θα μείνει ή αν θα έρθει καλύτερος ή χειρότερος.
Ξέρω μόνο ότι μέσα σε αυτή την κρίση που περνάει όλη η Ελλάδα δυστυχώς το ελληνικό ποδόσφαιρό δεν αποτελεί διάφυγη για να ηρεμήσει ο κόσμος.
Ακούγονται πάρα πολλά για τον Σαββίδη. Παρα πολλά. Δεν ξέρουμε τι είναι αλήθεια και τι ψέμα. Πραγματικά. Αλλά θα το μάθουμε.
Το πρόβλημα είναι πολιτικό και ξεκίνησε με την ΝΔ μέσα από τις πρεσβείες. όλα ξεκίνησαν από τότε που πείρε το λιμάνι και από τότε που ήρθε ο Κουλης στα πραγματα. Δεν ξέρω αν θα αντέξει. Δεν ξέρω αν θα φύγει ή θα μείνει ή αν θα έρθει καλύτερος ή χειρότερος.
Ξέρω μόνο ότι μέσα σε αυτή την κρίση που περνάει όλη η Ελλάδα δυστυχώς το ελληνικό ποδόσφαιρό δεν αποτελεί διάφυγη για να ηρεμήσει ο κόσμος.
Γενικα να κατανοησουμε λιγο ολοι οτι δεν ειναι δυνατον να γινεται μια τετοια αρκετα σημαντικη συζητηση, με "πληροφοριες" τυπου "μου το σφυριξαν", "πηρε τ αυτι μου" ή με υποθεσεις που μπορει να κανει ο καθενας μας.
Το γιατι μπορει να εχει αποστασιοποιηθει ο Ιβαν ή ο Γιωργης, στην παρουσα φαση δεν με νοιαζει, ως οπαδο.
Και αφου δεν ειναι εδω, δεν με νοιαζει καθολου ουτε που βρισκονται. Αρκει φυσικα να ειναι καλα στην υγεια τους.
Με νοιαζει το αποτελεσμα που δεν ειναι σιγουρα αυτο που θελω και αυτο που μου εδωσε να καταλαβω οτι θελει και ο ιδιος ο Ιβαν με την ανακοινωση προσληψης του Λουτσεσκου το καλοκαιρι και οσα ανεφερε σε αυτη.
Η χθεσινη και σημερινη ακομα μερα, πιστευω δεν ειναι για αποφασεις που θα παρθουν εν βρασμω.
Το θεμα δεν ειναι η ηττα απο τον αρη μεσα στην Τουμπα. Εχει ξαναγινει αυτο και θα ξαναγινει. Ποδοσφαιρο ειναι.
Το θεμα ειναι οτι η φετινη χρονια εκτιμηθηκε και επικοινωνηθηκε εντελως λανθασμενα προς το κοσμο.
Το γιατι μπορει να εχει αποστασιοποιηθει ο Ιβαν ή ο Γιωργης, στην παρουσα φαση δεν με νοιαζει, ως οπαδο.
Και αφου δεν ειναι εδω, δεν με νοιαζει καθολου ουτε που βρισκονται. Αρκει φυσικα να ειναι καλα στην υγεια τους.
Με νοιαζει το αποτελεσμα που δεν ειναι σιγουρα αυτο που θελω και αυτο που μου εδωσε να καταλαβω οτι θελει και ο ιδιος ο Ιβαν με την ανακοινωση προσληψης του Λουτσεσκου το καλοκαιρι και οσα ανεφερε σε αυτη.
Η χθεσινη και σημερινη ακομα μερα, πιστευω δεν ειναι για αποφασεις που θα παρθουν εν βρασμω.
Το θεμα δεν ειναι η ηττα απο τον αρη μεσα στην Τουμπα. Εχει ξαναγινει αυτο και θα ξαναγινει. Ποδοσφαιρο ειναι.
Το θεμα ειναι οτι η φετινη χρονια εκτιμηθηκε και επικοινωνηθηκε εντελως λανθασμενα προς το κοσμο.