7.Omar El Kaddouri
- ΑποστόληςΑ
Re: 7.Omar El Kaddouri
4 χρόνια ήταν εδώ πριν τον ανανεώσουμε …. Τι νέο να μαθαίναμε ;-keeper- έγραψε: Ο καντουρι είναι η προσωποποίηση του «Ναι μεν αλλά». Νεροβραστος !!
Έχει ποιότητα αλλά πολύ λίγο μεταφράστηκε σε κέρδος για την ομάδα. Ακόμη κ σε μια χρόνια που η ομάδα έψαχνε σταθερές, αυτός κατάφερε να είναι μεταξύ φθοράς κ αφθαρσίας . Σίγουρα δεν κατάφερε να γίνει ηγέτης.
Μετά από 4 χρόνια κ ακόμα δε ξέρουμε ποια είναι η θέση του . Ζήτημα να έχει κάνει 10 πραγματικά καλά παιχνίδια αντάξια της αξίας του σε κάθε σεζόν .
Κέρδισε 3 κύπελα χωρίς να παίξει σε κανέναν τελικό !!
Έχει κάποιες καλες στιγμές αλλά και κάποια ανεγκέφαλα λάθη (πέναλτι με Ομόνοια Αστέρα ) που πραγματικά στοίχησαν.
Προσωπικά μόνο σαν ρολίστα με που χαμηλό συμβόλαιο και αν ..
Το μονο που θα θυμάμαι αν φύγει είναι εκείνο το μπαντηλικι στα χιόνια με τον Αστέρα που προσπαθούσε να κρατηθεί όρθιος …
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τη ζωή σου να'κανα ρε μάγκα, στα @@ σου όλα να ούμε... Όποτε γουστάρεις παίζεις να σπάσει η ρουτίνα, τις υπόλοιπες δε γαμιέται...
Ο μαροκινος ειτε τον γουσταρει κανεις ειτε οχι δεν εχει κανει αλλο τετοιο σερι κακων εμφανισεων ,αν βγαλουμε στην απεξω τους τραυματισμους και αυτο πρεπει να προβληματισει για το τι γινεται στην ομαδα.
Πέρυσι από Γενάρη μέχρι τα play off σερνόταν … τότε που Ακουγόταν η δικαιολογια οτι νηστεύει
Θεωρείται ένα από τα βαριά χαρτιά της ομάδας κ εκεί που περιμένεις να βγει μπροστά, αυτός εκεί στη γαλαρία …
Θεωρείται ένα από τα βαριά χαρτιά της ομάδας κ εκεί που περιμένεις να βγει μπροστά, αυτός εκεί στη γαλαρία …
Απο τον Γεναρη μεχρι τα πλει οφ σερνοταν ολη η ομαδα ακομα και ο Ζιφκοβιτς.Δεν αποτελει παραδειγμα εκεινη η περιοδο.Μειναμε πισω απο τον ρουλη και αναρωτιομασταν αν θα μεινουμε εκτος Ευρωπης.
7.Omar El Kaddouri
Τότε περιμένεις όμως τα βαριά χαρτιά να τραβήξουν το καρό από τη λάσπη … ούτε πριν είχε θέλξει με την σταθερότητα του.
Το έχω ξαναγράψει … έκανε 2-3 καλά παιχνίδια, άντε να κάνει 5-6 ακόμα
Χθες ο ζιβκο πάλευε μονος
Το έχω ξαναγράψει … έκανε 2-3 καλά παιχνίδια, άντε να κάνει 5-6 ακόμα
Χθες ο ζιβκο πάλευε μονος
- ΑποστόληςΑ
Μετριότατος εσύ, το ίδιο και ο Σβαμπ και ο Κούρτιτς και κουρασμένος ο Μπισε. Λογικό λοιπόν που η ομάδα δεν βλέπεται.
- Μπαρκαρούτσος
Από τις δηλώσεις El Kaddouri:
https://www.sdna.gr/podosfairo/906783_e ... s-gia-emas
"Το καλό που είδα στο παιχνίδι με την Λάρισα είναι ότι η ομάδα δούλεψε πολύ, έδωσε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο."
Τώρα που είδα τα πάντα που έχετε να δώσετε, να μείνω ήσυχος για τις δυνατότητες τις ομάδας;
Μα καλά θέλουν και τα λένε αυτά για το "δίνουν τα πάντα" μετά από άθλιες εμφανίσεις ή προσπαθούν να καλύψουν τον λόκο τους; Που δεν τον καλύπτουν όμως αφού αν αυτά είναι τα πάντα σαν να μας λες να πάμε για άλλους. Όποτε το ακούω αυτό το δώσαμε τα πάντα και χάσαμε, έχω που έχω νεύρα μου, μου γυρίζουν και τα μυαλά που δεν νιώθουν τι στην ουσία μας λένε.
https://www.sdna.gr/podosfairo/906783_e ... s-gia-emas
"Το καλό που είδα στο παιχνίδι με την Λάρισα είναι ότι η ομάδα δούλεψε πολύ, έδωσε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο."
Τώρα που είδα τα πάντα που έχετε να δώσετε, να μείνω ήσυχος για τις δυνατότητες τις ομάδας;

Μα καλά θέλουν και τα λένε αυτά για το "δίνουν τα πάντα" μετά από άθλιες εμφανίσεις ή προσπαθούν να καλύψουν τον λόκο τους; Που δεν τον καλύπτουν όμως αφού αν αυτά είναι τα πάντα σαν να μας λες να πάμε για άλλους. Όποτε το ακούω αυτό το δώσαμε τα πάντα και χάσαμε, έχω που έχω νεύρα μου, μου γυρίζουν και τα μυαλά που δεν νιώθουν τι στην ουσία μας λένε.
Ο παίκτης είναι στην ομάδα τόσα χρόνια. Έχουμε πλήρη εικόνα για την απόδοσή του και τους τραυματισμούς του.
Πολύ μεγάλο λάθος η ανανέωση του συμβολαίου του και ακόμα μεγαλύτερο η μη απόκτηση ποδοσφαιριστή στη θέση του, διότι πιθανώς θεωρήθηκε εντελώς λανθασμένα και αβάσιμα ότι μπορεί να αποτελέσει σταθερά.
Μιλάμε για έναν μεσοεπιθετικό που από το 2017 στην ομάδα έχει βάλει 9 γκολ συνολικά κι έχει τραυματιστεί δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές.
Πολύ μεγάλο λάθος η ανανέωση του συμβολαίου του και ακόμα μεγαλύτερο η μη απόκτηση ποδοσφαιριστή στη θέση του, διότι πιθανώς θεωρήθηκε εντελώς λανθασμένα και αβάσιμα ότι μπορεί να αποτελέσει σταθερά.
Μιλάμε για έναν μεσοεπιθετικό που από το 2017 στην ομάδα έχει βάλει 9 γκολ συνολικά κι έχει τραυματιστεί δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές.
- Alkatraz-4b
Δεν επρεπε να τον ανανεωσουν ουτε με σφαιρες
Ας πηγενε στην Ιταλια
Πεταμενα λεφτα στο βαρελι χωρις πατο
Ας πηγενε στην Ιταλια
Πεταμενα λεφτα στο βαρελι χωρις πατο
- giwrgos04dex
Επιτομή του παλαίμαχου
Έχει μισή δεκαετία στον ΠΑΟΚ μονοψήφια όλο πλην των τραυματισμών .
Πληρώστε του μια απόζημειωση και στο καλό
Έχει μισή δεκαετία στον ΠΑΟΚ μονοψήφια όλο πλην των τραυματισμών .
Πληρώστε του μια απόζημειωση και στο καλό