Ιβάν Σαββίδης V

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από joshua »

Ποιο ειναι το εξωφρενικο λιβανισμα στον Λουτσεσκου?
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

Αν δε το εντοπίζεις δε θα μπω στο κόπο ν σου το δείξω
Εδώ σ αυτό το φορουμ ειδικά είναι εξωφρενικό
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Πριονοκορδελα τον εχουμε περασει αναλογικα και ειναι ο προπονητης που εφερε το πρωτο πρωταθλημα μετα απο 30 χρονια.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Το περιβάλλον της παε είναι τοξικό με τα ίδια άτομα εδώ και δέκα χρόνια εκει μέσα να έχουν αποκτήσει δύναμη μεγαλύτερη και από εσένα που βάζεις τα χρήματα. Δεν ξέρω αν το κάνουν επίτηδες και δεν θέλουν καν να μεγαλώσει η ομάδα ή απλά είναι παντελως αμπαλοι, αλλά όποιον και να φέρεις σε όποιο πόστο και να έρθει, είναι καταδικασμενος να αποτύχει γιατί δεν θα μπορέσει να κάνει κουμάντο. Το πρώτο που πρέπει να γίνει είναι να φύγουν οι αυτοαποκαλουμενοι διοικούντες και να ανοίξει ο χώρος για νέους ανθρώπους.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Εδω ρε φτασαμε σε σημειο να ξεχασουμε τα δελτια και να χασουμε εξοδο σε τσλ..
Αλλα ξεχασα ο γιατρος εφταιγε..
Οργανωση ολοκληρης παε σαν οργανωση μπακαλικου
Υπαρχουν κ αλλα διαφορα που ο κοσμος δεν ξερει που δειχνουν μπαχαλο και εγκαταληψη
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Βρε σκαλωμα με τα τυπακια στα γραφεια...ΤΔ εχουν περασει και εχουν πει πως ο τροπος διοικησης ειναι προσωποκεντρικος και τα παντα απαιτουν την εγκριση του Σαββιδη.Το πιο σημαντικο προσωπο ισως στη διοικηση ειναι η Γκοντζαρεβα,προσωπικη επιλογη προφανως του Ιβαν που τις μερες που εμεις περιμεναμε τελευταιες μεταγραφες εκεινη ανεβαζε βολτουλες στην Αιγινα και εσεις νομιζετε πως κουμαντο κανουν ο Κυριακος και ο Πουρλιοτοπουλος...
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

Ολόκληρος οργανισμός ΠΑΟΚ κρέμεται από @@ του Λουτσέσκου;
Μπορεί να έχουν κάνει τόσο κακό οι πέριξ;
Κι όμως έχουν κάνει ΤΟΣΟ κακό.

Θέλω να πάρεις αποφάσεις Ιβάν και να βάλεις τον ΠΑΟΚ σε ευρωπαϊκή τροχιά.
Αν καταφέρεις να γίνεις δεύτερος στην πόλη, νομοτελειακά θα έχεις καταφέρει να γίνεις και μόνιμα πρώτος στο χωριό.

Ετοιμάσε από τώρα την σεζόν 2024-25 με:
Πρόεδρο τον Σάντος
Υπεύθυνος Δημ. & Διεθ. Σχέσεων τον Μπερμπατοφ
Τεχνικούς Διευθυντές τους Βιειρίνια και Γκαρσία
Προπονητή τον Κονσεϊσάο και
Γενικό Αρχηγό τον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς

Δώσε σ' αυτούς 10 εκατομμύρια μισθούς τον χρόνο, το ανάλογο μπάτζετ, πες τους απλά το τι θέλεις και άφησέ του τα κλειδιά του μαγαζιού.
george188

Δημοσίευση από george188 »

Όχι giliopoulos ο μεγαλομέτοχος και ο αντιπρόεδρος της ομάδας είναι υπεύθυνοι να τσεκαρουν τα δελτία πριν το ματς, όχι ο γιατρός που υπογράφει
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

Συγνώμη αλλά δεν έχεις ιδέα αν νομίζεις ότι τα τυπάκια στο γραφείο είναι αναλώσιμα κ ο ρόλος τους είναι διακοσμητικός
Ας πάνε ν βρουνε αντίστοιχους μισθούς άλλου αν μπορούνε
Δε μπορούνε …κ ο ρόλος τους δεν είναι ούτε διακοσμητικός ούτε αθώος όπως νομίζεις
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ναι μωρε τα τυπακια στο γραφειο αποφασισαν να μην κανουν μεταγραφες για να μην δυναμωσει η ομαδα και να τα παει χαλια για να ενισχυθει ο ρολος τους...Τα τυπακια στα γραφεια και οχι ο Ιβαν δηλωσαν πως αποφασισαμε να μην αποκτηθει ΤΔ.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Στα γραφεία δεν τολμάνε να κλάσουν αν δε δώσει το οκ ο Ιβάν.
Δυστυχώς αυτό είναι το μοντέλο που έχει επιλέξει ο Σαββίδης και ειδικά μέσω skype και τηλεφώνου λειτουργεί ακόμα δυσκολότερα.
Όσο ανεπαρκές κι αν είναι ένα στέλεχος, κάποιος τον κρατάει στη θέση του για να βρίσκεται εκεί.
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Η ομάδα έχει ιδιοκτήτη. Αν αύριο το πρωί ο Ιβάν θελήσει να έχει παίκτες με ταβάνι τα 100.000 συμβόλαιο ή παίκτες 36+ ή παίκτες 17χρονους, εγω δεν εχω να του πω κάτι. Θέλω όμως να το ξέρω και θέλω να γίνει με ενα σκεπτικό από πίσω. Εγω θέλω ολόκληρη η οικογένεια του ΠΑΟΚ να είναι δεμένη και συμπαγής κι ας είναι η ομάδα στη μέση της βαθμολογίας. Δεν θα πληγωθώ από καμία ηττα. Σκασίλα μου. Το χθεσινό ηταν μια ακόμη μαχαιριά στην πλάτη μας και πραγματικά δεν αντέχω άλλα τρυπήματα και προδοσίες.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Θελουμε ρε παιδια να ειμαστε ειλικρινεις? Δεν μπορει η μονη διοικητικη παρεμβαση ,παρουσια και επικοινωνια που λαμβανει ενας οπαδος να ειναι 2 πενταλεπτα κακοσκηνοθετημενα βιντεακια με 10 εικονες της Παναγιας πισω απο ενα ημιφωτισμενο δωματιο...Decadence καταστασεις...Ολοι αναγνωριζουμε πως αυτα που εχουμε ζησει επι Σαββιδη ηταν πρωτογνωρα,ολοι αναγνωριζουμε πως τα χρηματα που εχουν δαπανηθει δεν εχουν προηγουμενο ισως απο κανεναν παραγοντα στο ελληνικο ποδοσφαιρο, αλλα ειμαστε τυφλοι αν δεν αναγνωριζουμε πως μιλαμε για μια ιδιαιτερη προσωπηκοτητα που γενναει πολλα ερωτηματικα προς καθε κατευθυνση τοσο θετικη οσο και αρνητικη. Τρεμω και εγω στην ιδεα του τι μπορει να ακολουθησει μια τυχον αποφαση του για αποχωρηση, αλλα δεν μπορω να μην παραδεχτω πως εχω τεραστιες αποριες για το ατομο του και τη λογικη με την οποια λειτουργει και πραττει.
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Τρεις το λαδι δυο το ξυδι πεντε το λαδοξυδο.-

Οποιος σπερνει ανεμους θεριζει θυελλες.-

Ο καλος ο καπετανιος στη φουρτουνα φαινεται.-
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Και φυσικα για να αποχωρησεις απο καπου πρεπει να εισαι ενεργα παρων. Εδω και πολυ καιρο η ιδιοκτησια της ΠΑΕ ειναι απουσα απο καθε εκφανση της ομαδας...
Και οχι το βιντεο και η ανακοινωση προσληψης Λουτσεσκου δεν μου λενε κατι.
Παρων ειναι ενας ιδιοκτητης ΠΑΕ οταν ορίζει τις τυχες του συλλογου. Οταν προχωρα στις απαραιτητες κινησεις για την διορθωση των καλως κειμενων.
Εμεις αντιθετως δεν εχουμε καμια εικονα για το τι συμβαινει στην ομαδα. Καμια απολυτως επικοινωνια. Καμια απολυτως κινηση. Μονο οσα μας λεει ο Λουτσεσκου, που για ακομη μια φορα χρησιμοποιειται σε ολους τους πιθανούς ρολους με την ελπιδα οτι μπορει να υποκαταστησει ικανοποιητικα τους παντες.
Αρα περα απο το να εχει τις μετοχες στο ονομα του ο Ιβαν, ειναι στην πραξη αμετοχος.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”