ΠΑΟΚ-Άρης 28/11-19:30,NovasportsHd

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
PAOK_1926

Re: ΠΑΟΚ-Άρης 28/11-19:30,NovasportsHd

Δημοσίευση από PAOK_1926 »

omerta76 έγραψε:Πάλι για 50 μπερδεμένα μαλακιστηρια χάνουμε την ψυχική μας ηρεμία.
Μπορώ να ακούσω πολλά για το ποιος ευθύνεται για το αγωνιστικό χαλι, εμείς όμως που αγαπάμε την ομάδα μας ακόμη και στις ήττες, ακόμη και σε κακές αγωνιστικές χρονιες τι φταίμε;
Ας τους κόψει κάποιος το γήπεδο, ας τους κόψει κάποιος το μαύρο. Τα βαρέθηκαμε τα μαλακιστηρια, έλεος πια!
ΠΑΟΚ αφού και μαλακίες, κόψτε τους το γήπεδο!
+1926
Έτσι ακριβώς.
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Πόσο έχει αλλάξει ο ΠΑΟΚτσης....
Να θεωρεί φυσιολογικές τις φάπες εδώ κ δυόμισι χρόνια...
Κ να λέει ότι είμαστε κ νεοπλουτοι κ μας κακομαθε ο Ιβάν
pk77

Δημοσίευση από pk77 »

Dimg4 έγραψε:Μολις ειδα το ντου, στα 41 μου δεν αντεξα αλλο να ασχοληθω. Εχω ζησει αυτες τις μαλακιες απο μικρο παιδι και πλεον απλα κλεινω την τηλεοραση, βγαινω καμια βολτα και ερχομαι να αραξω σπιτι.
Εαν αυτο που εγινε καποιοι θεωρειτε οτι ηταν φυσιολογικο, εχετε αναγκη απο ψυχιατρο.
Εαν αυτο που εγινε δεν καταλαβατε οτι ηταν στημενο και τρυπημα, κριμα.
Σημερα ο ΠΑΟΚ τρυπηθηκε απο μια στημενη μεριδα της 4. Κλεισιμο των συνδεσμων αμεσα και αν θελουμε να γυρισουμε σελιδα με καινουριο γηπεδο, πρεπει να γυρισουμε σελιδα και σε νεους οπαδους που δεν ειναι αρρωστοι στο μυαλο και δεν θεωρουν τον ΠΑΟΚ εξιλαστηριο θυμα για να βγαζουν τα ψυχολογικα τους.
Το ζήτημα είναι γιατί;
Το μόνο που με φοβίζει είναι , σε συνδυασμό με την δεδομένη φυσική αποχή της οικογένειας, μήπως τελικά αυτό είναι η αφορμή ( που ;;; ) για να σταματήσει να ασχολείται και οικονομικά .
Γιατί αγωνιστικά το ρόστερ μπορεί να είναι μέτριο , αλλά παραμένει ακριβό - μην τρελαθούμε ανανέωσε τους δύο πιο ακριβούς παίκτες μας και αλλους δύο βασικούς, έφερε δυο παίκτες με συμβόλαια άνω του 1 εκ και έχεις άλλα πόσα δυστυχώς πανάκριβα συμβόλαιο με δυσανάλογα χαμηλή προσφορά .
ΟΙ κινήσεις αυτές έδειχναν ότι πάμε για να φύγει η χρονιά μαζί με αυτά τα πολλά βαριά συμβόλαια και να ετοιμαστούμε για του χρόνου, πλέον πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν θα βγουν να πουν και τι ( και τον Ιανουάριο τι θα κάνουν)
Άβαταρ μέλους
nouk_

Δημοσίευση από nouk_ »

ζητάμε από την G4 να φερθεί με τον τρόπο που καταλαβαίνουμε εμείς (1926 τελείες ........)

ζητάμε από την ομάδα και τους παίκτες να παίξει με τον τρόπο που καταλαβαίνουμε εμείς (1926 τελείες ........)

ζητάμε από τον πρόεδρο να διοικήσει με τον τρόπο που καταλαβαίνουμε εμείς (1926 τελείες ........)

καλημέρα παιδιά, πάμε για άλλα
BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

Παιδιά έχουμε ζήσει κλέψιμο πρωταθλήματος με Ολυμπιακό και ΑΕΚ μέσα σε διάστημα μιας βδομάδας μέσα στο σπίτι σου και δεν μπουκαρε κανείς. Όταν η ομάδα είναι ακυβέρνητο καράβι εδώ και σχεδόν δύο χρόνια φυσικό και επακόλουθο να επικρατεί το μπαχαλο. Δεν γυρίσαμε χθες χρόνια πίσω λόγω της εισβολής οπαδών. Η ομάδα έχει γυρίσει χρόνια πίσω εδώ και πολύ καιρό και δεν λέμε να το δούμε. Εγώ προσωπικά ως οπαδός αισθάνομαι πια μεγάλη υποτίμηση και προσβολή. Αν δεν θέλει να έρθει ο Ιβάν ας στείλει τους γιούς του. Αυτά περί κόβιντ μου φαίνονται κουραφεξαλα. Μέσα στη σουίτα τους θα καθίσουν. Εμείς δηλαδή τι είμαστε ακριβως που πάμε γήπεδο κάτω από όλες τις συνθήκες. Αξίζει η δικιά μας ζωή κάτι λιγότερο? Και τέλος πάντων αν για κάποιο λόγο δεν θέλουν να ασχοληθούν πια ας μην ντρέπονται και ας μας ενημερώσουν. Θα βρούμε τον τρόπο μας και θα τα καταφέρουμε όπως τόσοι και τόσοι. Αλλά αυτή την μόνιμη απουσία εγώ πια δεν την μπορώ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BlackFriday την Δευ 29 Νοέμ 2021, 08:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Eγω παντως που η αγαπη μου για τους συνδεσμους και τα διαφορα μπερδεμενα που θεωρουν εαυτον κατι παραπανω απο εμας τους υπολοιπους και εχουν κοστισει τοσα στην ομαδα, για να ειμαι δικαιος ,το γεγονος οτι το γηπεδο εκκενωθηκε μεσα σε 10 λεπτα ,μου δειχνει οτι δεν υπηρχε οπως γραφουν καποιοι στημενη προθεση η καποιου ειδους τρυπημα για να γινει κακο στην ομαδα.
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

ΚΙ εγώ, όπως πολλοί άλλοι, υποψιάστηκα όταν είδα τόσους πυρσούς και φωτοβολίδες, αλλά δεν σκέφτηκα, οτι θα στράβωνε έτσι το ματς.
Αλλά ρε παίδες, ο Σκωτσέζος δεν ήταν για αυτό το παιχνίδι.
Εγώ πάντως είδα πολλά αλλόκοτα σφυρίγματα και το αποκορύφωμα όλων ήταν το ανέκδοτο με τα τέσσερα λεπτά έξτρα χρόνου.
Απο το 72 και μετά δεν παίχτηκε μπάλα, μόνο πτώσεις και καθυστερήσεις είχαμε.
:cry:
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

omerta76 έγραψε:
elvetos giatros έγραψε:
PablitoV2 έγραψε:Γιατρέ FFP δεν υπάρχει πλέον με τις πωλήσεις που έχουμε κάνει και με τα έσοδα..
πόσους Tζιοληδες θα βγάλεις;
εγώ λέω έναν κάθε τέσσερα χρονια
βαριά, βαριά
οποτε τα επόμενα τέσσερα χρονια τι θα πουλήσεις;
που κανονικά δεν πρέπει να πουλήσεις, αλλα λέμε τώρα
Έχεις δει ομάδα εσύ που δεν πουλάει, για να ξέρουμε και τι λένε δηλαδή
Υπάρχουν ομάδες που μπορουν να πουλήσουν και μια δυο χρονιές αργότερα 19χρονους παίκτες
Και το μόνο σίγουρο, υπαρχουν οπαδοί ομάδων που δεν τρίβουν τα χέρια τους για την πώληση του καλύτερου ταλεντου τους
Αλλά και να παραπονιουνται μετά και για το ρόστερ
Λες και υπηρχε περιπτωση να βρεις Τζόλη κάπου στην αγορά με πενταροδεκαρες
Θα υπηρχε αν ο Τ.Δ ήταν μεγάλο γατόνι

Ο ΠΟΙΟΣ;;;;;
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Καλημερα.. Μετά τον αγώνα με τν Βόλο κάποιοι βγήκαμε κ είπαμε κτ περιεργα για το παιχνιδι... Πεσανε αρκετοί να ζητήσουν τν λόγο.. Απο χθες διαβάζουμε περια στημένου ντου.. Από ποιον ρε παιδια?? Πάλι δάχτυλος της Αθήνας??? Δλδ ο Σαββίδης κοιμάται όρθιος?? Και του τη στήνουν χωρίς να παιρνει χαμπάρι.??
Ο Σαββίδης ουτε μλκς είναι ουτε χαζός... Απλά επαναπαυτηκαν όλοι ότι ο κόσμος θα τρώει τη μια ξεφτίλα μετά την άλλη και δε θα μιλάει... Οχι κυριοι.. Αυτό το ναρκωτικό που λέγεται ΠΑΟΚ το αγαπάμε σαν την οικογένεια μας.. Το λατρευουμε..
Έχετε δυο χρόνια τώρα τρώμε τη μια ξεφτίλα μετά την αλλη με εξαίρεση το καλοκαίρι του Φερέιρα που σταζαμε κ παλι καυλα και τον τελικό του Κυπέλλου.. Τι να πρωτοθυμηθουμε.. Τα ληγμενα δελτια υγείας?? Τις πωλήσεις με τις μη μεταγραφές??Τα κλαρινα από τν Ομόνοια?? Ότι έρχεται το κάθε χωριό και μας κάνει πλακα??
ΠΑΟΚ δε γίναμε για τα πρωταθληματα.. ΠΑΟΚ ανάμεσα σε όλα τα αλλά σημαινει ντρομπροσυνη... Κ εσεις μόνο έτσι δε φερθηκατε τα τελευταία χρόνια..
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Περιεργη παντως η διοικητικη σιωπη απο χτες το βραδυ...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Γιατί περίεργη ρε σε Josh?
Έτσι δεν αντιδρά πάντα; Θα βγάλει καμιά ντεμεκ βαθυστόχαστη μαλακία ο Γιωργάκης στο insta, θα χειροκροτήσουν από κάτω οι γνωστοί, ''μπράβο Γιώργο, ενασαπομας κτλ'', θα βγει καμιά ανακοίνωση που θα λέει αρλούμπες ως συνήθως και ο μήνας έχει εννιά.

Έχει δύο χρόνια, περπατάμε στην τρίτη, που λέμε ότι χωρίς όραμα, πλάνο, τρόπο λειτουργίας σε όλα τα επίπεδα δεν πας πουθενά ουσιαστικά. Πως το λειτουργικό κομμάτι είναι πρωτεύον πέραν του αγωνιστικού. Η σπέκουλα και τα ερωτηματικά αντί να μειώνονται πολλαπλασιάζονται κάθε μήνα και σε παραξενεύει η μη αντίδραση; Μπορείς εσύ να βάλεις το χέρι στην καρδιά 100% ότι δεν υπάρχει περίπτωση τα χτεσινά με άψογο timing επεισόδια δεν είχαν διοικητική μέριμνα και υποστήριξη; ΠΡΟΣΟΧΗ. Δεν λέω ότι έγινε έτσι, δεν θέλω καν να σκέφτομαι έτσι, αλλά το φάσμα της σπέκουλας μέχρι κι εκεί φτάνει, είναι αδιανόητο όμως.
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

Doomlord4 έγραψε:
Υπάρχουν ομάδες που μπορουν να πουλήσουν και μια δυο χρονιές αργότερα 19χρονους παίκτες
Και το μόνο σίγουρο, υπαρχουν οπαδοί ομάδων που δεν τρίβουν τα χέρια τους για την πώληση του καλύτερου ταλεντου τους
Αλλά και να παραπονιουνται μετά και για το ρόστερ
Λες και υπηρχε περιπτωση να βρεις Τζόλη κάπου στην αγορά με πενταροδεκαρες
Θα υπηρχε αν ο Τ.Δ ήταν μεγάλο γατόνι

Ο ΠΟΙΟΣ;;;;;

Θέλεις να πεις ότι ο Μίτριτα δεν είναι άξιος αντικαταστάτης του Τζόλη;
Μη μου πεις ότι και ο Καντουρί δεν μπορεί να καλύψει την θέση του.
Θέλεις να πεις πως η πραγματική ζωή τιμωρεί τους αλάνθαστους υπερόπτες;
Όχι, όχι μη μου πεις, μπορεί να πέσω από τα σύννεφα που με τοποθέτησε ο Ραζβαν και δεν θέλω...
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

joshua έγραψε:Περιεργη παντως η διοικητικη σιωπη απο χτες το βραδυ...
Δυο χρόνια τώρα σε τέτοιο μουντ.. Που είναι ή περιεργεια ρε συ Τζος?? Το ανάθεμα στον Ρουμάνο (με τα λάθη του κ αυτός) και όλα καλά....
Άβαταρ μέλους
Τρικυμίας

Δημοσίευση από Τρικυμίας »

Η διοίκηση είναι κολλημένη στην ομάδα του νταμπλ και καταλαβαίνει ότι το νέο γήπεδο λειτουργεί όπως το μετρό Θεσσαλονίκης και τα παλιά χρέη της ΠΑΕ . Οι οργανωμένοι είναι κολλημένοι στην "ηρωική" περίοδο 1980-1990. Οι ανοργάνωτοι είναι κολλημένοι στην "ανέμελη" δεκαετία 2000. Στόχος η Ευρώπη φέτος, η Ευρώπη του χρόνου και το ξεκόλλημα από το όποιο παρελθόν. Η ομάδα του 17 δεν μπορεί να τηλεμεταφερθει στο 21, τα ντου και οι αποχές δεν αλλάζουν καταστάσεις όπως στη Σαραγόσα και επί Βουλινού, η ψήφος σε νδ με γραμματέα τον γιο του πρωθυπουργού, σε συριζα με κλεμμένο πρωτάθλημα και σε πασοκ έχει ολέθριες συνέπειες, η κόντρα εμβολιασμενοι - ανεμβολιαστοι ξεπερνάει σε στήσιμο και ηλιθιότητα και την κόντρα μνημονιακων - αντιμνημονιακων.

Τζάμπα τα γράφω.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Πριν πιασουμε τον Λου ας κανουμε και την αυτοκριτική μας που εδώ και 2 χρόνια μοιράζουμε τριάρες και πεντάρες μόνο στα λόγια

Και οχι,δεν είναι πίστη προς την ομαδα και θετική αυρα αυτό

Ο Λαγός δεν χρειάζεται ενθάρυνση στα λόγια απ τους φιλους του για να νικήσει την χελώνα
Απλά ένα φραπεδάκι σκέτο και να κάνει τα αυτονόητα!!

Όταν συναγωνίζεται άλλο ζώο,τοτε αλλάζει
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”