Ας κάνει πρώτα ασφαλιστικά μέτρα σε αυτούς που συνέλαβε η αστυνομία και μετά σκάβει και την τάφρο και ρίχνει και 4 λιοντάρια μέσα...tenten4GT έγραψε:Έπρεπε να πάρουμε το μύνημα από το πρώτο ημ.που σημαδεψαν τον κουεστα ενώ κάναμε επίθεση ...βάλε αύριο ρε ΣαββίδηΜια φαγανα κ σκάψε μια τάφρο 8 μέτρα βάθος κ σήκωσε κάγκελα πιο ψηλά κλουβί για ζώα κάντο
ΠΑΟΚ-Άρης 28/11-19:30,NovasportsHd
Re: ΠΑΟΚ-Άρης 28/11-19:30,NovasportsHd
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Δευ 29 Νοέμ 2021, 02:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο Σαββίδης είναι στον ΠΑΟΚ 10 χρόνια. Ένας εικοσάχρονος παοκτσής ο χειρότερος ΠΑΟΚ που έχει ζήσει είναι πάλι ΠΑΟΚ του Σαββίδη, με αποτέλεσμα να έχει αυτή την νεόπλουτη νοοτροπία... Ή εγώ ή κανείς.milhouse777 έγραψε:Αν ο ΠΑΟΚ ζητήσει όλο το πρόστιμο να πληρωθεί από αυτούς που συνελήφθησαν πιστεύεις θα ξαναγίνει κάτι?renegade έγραψε:Κάποτε γινόσουν ΠΑΟΚ μόνο από τους οπαδούς του, σήμερα είναι η ντροπή του συλλόγου.
Κάτι κακομαθημένα που προφανώς τους ενδιαφέρει μόνο να κερδίζουν τον ρούλη, που έχουν την ομάδα ως προέκταση του μορίου τους
Ποιος και πότε έχει πληρώσει για τέτοιες μαλακίες σε βάρος της ομάδας? Εμείς οι υπόλοιποι που ματωσαμε για διάρκειας το καλοκαίρι θα αποζημιωθουμε από την εταιρία σεκιούριτι που σήμερα εβαζε κόσμο έτσι μέσα? Και μάλιστα έλεγαν 2 με ένα εισητηριο? Τι άλλαξε με τους προηγούμενους αγώνες που ήμασταν όλοι γνώριμες φάτσες και όλα τα 15χρονα σήμερα μαζεύτηκαν?
Πολύ κακο το φαινόμενο νεογαυρισμου που δεν ξέρουν να χάνουν, στη νέα γενιά οπαδών μας. Το νίκη με κάθε κόστος δεν είναι κάτι που εκφράζει κανέναν ΠΑΟΚτση.
Το αγωνιστικό πολύ εύκολο να αλλάξει. Δύο τρεις μεταγραφές και η ομάδα μπορεί να είναι τελείως διαφορετική. Το ότι οπαδικά όμως είμαστε στο χειρότερο σημείο της ιστορίας μας και δεν υπάρχει κανένα θετικό σημάδι στο θα έπρεπε να μας έχει προ πολλού προβληματίσει.
Όσο για τους συλληφθέντες αν ήξερα ότι 100% ευθύνονται αυτοί ( γιατί οι μπάτσοι είναι τόσο άχρηστοι που απο προσωπικη εμπειρία γνωρίζω ότι συλλαμβάνουν όποιον ναναι) θα ήθελα να πληρώσουν. Αντ αυτού εσύ θα πρέπει στο γήπεδο να φωνάξεις " Λευτεριά στα αδέρφια μας"
Μολις ειδα το ντου, στα 41 μου δεν αντεξα αλλο να ασχοληθω. Εχω ζησει αυτες τις μαλακιες απο μικρο παιδι και πλεον απλα κλεινω την τηλεοραση, βγαινω καμια βολτα και ερχομαι να αραξω σπιτι.
Εαν αυτο που εγινε καποιοι θεωρειτε οτι ηταν φυσιολογικο, εχετε αναγκη απο ψυχιατρο.
Εαν αυτο που εγινε δεν καταλαβατε οτι ηταν στημενο και τρυπημα, κριμα.
Σημερα ο ΠΑΟΚ τρυπηθηκε απο μια στημενη μεριδα της 4. Κλεισιμο των συνδεσμων αμεσα και αν θελουμε να γυρισουμε σελιδα με καινουριο γηπεδο, πρεπει να γυρισουμε σελιδα και σε νεους οπαδους που δεν ειναι αρρωστοι στο μυαλο και δεν θεωρουν τον ΠΑΟΚ εξιλαστηριο θυμα για να βγαζουν τα ψυχολογικα τους.
Εαν αυτο που εγινε καποιοι θεωρειτε οτι ηταν φυσιολογικο, εχετε αναγκη απο ψυχιατρο.
Εαν αυτο που εγινε δεν καταλαβατε οτι ηταν στημενο και τρυπημα, κριμα.
Σημερα ο ΠΑΟΚ τρυπηθηκε απο μια στημενη μεριδα της 4. Κλεισιμο των συνδεσμων αμεσα και αν θελουμε να γυρισουμε σελιδα με καινουριο γηπεδο, πρεπει να γυρισουμε σελιδα και σε νεους οπαδους που δεν ειναι αρρωστοι στο μυαλο και δεν θεωρουν τον ΠΑΟΚ εξιλαστηριο θυμα για να βγαζουν τα ψυχολογικα τους.
- Μπαρκαρούτσος
[youtube]zIJwWsAM_RQ[/youtube]
Αποκλειστικές εικόνες (από το 2:58 και μετά) ανθρώπων που αγαπούν τον ΠΑΟΚ περισσότερο από τον Σαββίδη που έχει ρίξει καμιά 150.000.000€ μέχρι σήμερα, ενώ οι ίδιοι ξέχασαν πόσο πάει το εισιτήριο.
Μπράβο στη μΠΑΕ ΠΑΟΚ, συνεχίστε να τους τσιμπουκώνετε.
[youtube]mCxo3nbsZ1I[/youtube]
1:27, το κούνημα του κεφαλιού του Taylor τα λέει όλα.
[youtube]IekwV_oQnKE[/youtube]
Εδώ βλέπουμε πόσο καλά κάνουν τη δουλειά τους οι σεκιουριτάδες του Σαββίδη.
Μπορεί να τους είπαν "εντάξει παιδιά, μπείτε, αλλά βάλτε μάσκες μη φάμε τιμωρία!"...
Αποκλειστικές εικόνες (από το 2:58 και μετά) ανθρώπων που αγαπούν τον ΠΑΟΚ περισσότερο από τον Σαββίδη που έχει ρίξει καμιά 150.000.000€ μέχρι σήμερα, ενώ οι ίδιοι ξέχασαν πόσο πάει το εισιτήριο.
[youtube]mCxo3nbsZ1I[/youtube]
1:27, το κούνημα του κεφαλιού του Taylor τα λέει όλα.
[youtube]IekwV_oQnKE[/youtube]
Εδώ βλέπουμε πόσο καλά κάνουν τη δουλειά τους οι σεκιουριτάδες του Σαββίδη.
Μπορεί να τους είπαν "εντάξει παιδιά, μπείτε, αλλά βάλτε μάσκες μη φάμε τιμωρία!"...
Οπαδοι κυριως, και ομαδα, σε δευτερο λογο.ευχαριστουμε που κανατε τους αντιπαλους μας να τραβανε μαλακια σημερα, ουτε στα πιο τρελα τους ονειρα δεν ειχαν φανταστει οτι μπορουν να μας κανουν τετοια ζημια.
- Σουριναμέζος
Καμία εύθυνη δεν τους δίνω, την ευθύνη για εμένα έχει η διοίκηση που εδώ και 5 μεταγραφικές περιόδους δεν έχει φέρει κανέναν σεντερ μπακ που να είναι καλύτερος από τον σημερινό 34χρονο Βαρέλα, κανέναν χαφ που να είναι εφάμιλλος του Καντουρί και κανέναν επιτελικό που να μπορεί να πάρει την φανέλα βασικού από τον φετινό Μπίσε. Δεν είμαστε στην σεζόν 2019-20, η διάδοχη κατάσταση έπρεπε ήδη να είναι εδώ και οι παίκτες αυτοί να είναι γρανάζια του rotation όχι να παίρνουν συνεχόμενα 90λεπτα Πέμπτη-Κυριακή γιατί όσοι ήρθαν για αντικαταστάτες είναι επίπεδα κατώτεροι και να τρώνε και το ανάθεμα από πάνω.skalon έγραψε:Αυτοί δεν φταίνε για το διπλό?Σουριναμέζος έγραψε:Και διπλό μέσα στην Τούμπα το ληκι και εξασφαλιση τιμωρίας έδρας και αφαίρεσης βαθμών, στο 200% της εκατό έφερε εις πέρας την αποστολή του το δεκανικι του Ολυμπιακού.
Συγχαρητήρια στην διοίκηση και την κερκίδα για το ξεφτυλικι αλλά είπαμε ο Βαρέλα κ ο Καντουρι θα φταίνε...
Μπαρκαρούτσος έχεις δίκιο γι'αυτά που γράφεις. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία γι'αυτά που έγιναν σήμερα. Ας πήγαιναν στην προπόνηση. Ας πήγαιναν στα γραφεία της ΠΑΕ. Ας έπιαναν τους υπαλλήλους της ΠΑΕ ή τους παίκτες και τον προπονητή και να τους ζητούσαν το λόγο.
Αυτό που έγινε σήμερα ήταν πολύ ύποπτο. Φάνηκε λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού από τις φωτοβολίδες που έπεφταν εντός του αγωνιστικού χωρου.Φάνηκε από την πρώτη ευκαιρία μας, που εάν δεν έφευγε η φωτόβολιδα προς τον Κουέστα που τρόμαξε και τον επιθετικό μας, ίσως και να είχαμε καλύτερες αξιώσεις σε εκείνη τη φάση για γκολ.
Αυτό που έγινε....γιατί έγινε....τι καλό θα φέρει; Θα φέρει το σοκ που χρειάζεται η ομάδα και η διοίκηση; Δεν υπήρχε άλλος καλύτερος τρόπος;
Από ποιούς έγινε; είναι άγνωστοι; ανήκουν κάπου; παρείσφρησαν; είχαν άλλες σκοπιμότητες; ήταν μπερδεμένοι; ήταν τρύπημα;
Τι στο καλό ήταν όλο αυτό που ζήσαμε; Γιατί όλο αυτό που ζήσαμε σήμερα, μας πηγαίνει πολύ πίσω. Και καμιά δικαιολογία δεν υπάρχει. Οποιαδήποτε δικαιολογία, για το αγωνιστικό, θα είναι αστεία.
Δεν υπάρχει δικαιολογία.
Αυτό που έγινε σήμερα, δεν είναι προς το καλό της ομάδας.
Κάποιοι θέλουν να διώξουν το Σαββίδη, γιατί δεν τον γουστάρουν και ονειρεύονται Τέλη Μυστακίδη. Γράφτηκαν σε άλλο τόπικ. Όλο αυτό το μπάχαλο δεν ξέρω τι καλό μπορεί να φέρει.
Αυτό που έγινε σήμερα ήταν πολύ ύποπτο. Φάνηκε λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού από τις φωτοβολίδες που έπεφταν εντός του αγωνιστικού χωρου.Φάνηκε από την πρώτη ευκαιρία μας, που εάν δεν έφευγε η φωτόβολιδα προς τον Κουέστα που τρόμαξε και τον επιθετικό μας, ίσως και να είχαμε καλύτερες αξιώσεις σε εκείνη τη φάση για γκολ.
Αυτό που έγινε....γιατί έγινε....τι καλό θα φέρει; Θα φέρει το σοκ που χρειάζεται η ομάδα και η διοίκηση; Δεν υπήρχε άλλος καλύτερος τρόπος;
Από ποιούς έγινε; είναι άγνωστοι; ανήκουν κάπου; παρείσφρησαν; είχαν άλλες σκοπιμότητες; ήταν μπερδεμένοι; ήταν τρύπημα;
Τι στο καλό ήταν όλο αυτό που ζήσαμε; Γιατί όλο αυτό που ζήσαμε σήμερα, μας πηγαίνει πολύ πίσω. Και καμιά δικαιολογία δεν υπάρχει. Οποιαδήποτε δικαιολογία, για το αγωνιστικό, θα είναι αστεία.
Δεν υπάρχει δικαιολογία.
Αυτό που έγινε σήμερα, δεν είναι προς το καλό της ομάδας.
Κάποιοι θέλουν να διώξουν το Σαββίδη, γιατί δεν τον γουστάρουν και ονειρεύονται Τέλη Μυστακίδη. Γράφτηκαν σε άλλο τόπικ. Όλο αυτό το μπάχαλο δεν ξέρω τι καλό μπορεί να φέρει.
Παίζει να είμαι ο πιο μετριοπαθης οπαδός στο φόρουμ. Έχω αποστασιοποιηθει από τότε που κατάλαβα ότι η μία πλευρά γεμίζει εκατομμύρια και όλοι εμείς χάνουμε την ψυχική μας υγεία. Εχθές δεν άντεξα με την εικόνα των εκατομμυρίουχων συνταξιούχων και έσκασα. Δεν δικαιολογώ το ντου αλλά ο κόσμος είναι σκασμένος. Κοβιντ οικονομικά ανασφάλεια και βλέπεις και 10 τύπους (εκτός από τον Αντριγια) να σε γράφουν στα παπαρια τους. Ε δεν θέλει και πολύ.
Πάλι για 50 μπερδεμένα μαλακιστηρια χάνουμε την ψυχική μας ηρεμία.
Μπορώ να ακούσω πολλά για το ποιος ευθύνεται για το αγωνιστικό χαλι, εμείς όμως που αγαπάμε την ομάδα μας ακόμη και στις ήττες, ακόμη και σε κακές αγωνιστικές χρονιες τι φταίμε;
Ας τους κόψει κάποιος το γήπεδο, ας τους κόψει κάποιος το μαύρο. Τα βαρέθηκαμε τα μαλακιστηρια, έλεος πια!
ΠΑΟΚ αφού και μαλακίες, κόψτε τους το γήπεδο!
Μπορώ να ακούσω πολλά για το ποιος ευθύνεται για το αγωνιστικό χαλι, εμείς όμως που αγαπάμε την ομάδα μας ακόμη και στις ήττες, ακόμη και σε κακές αγωνιστικές χρονιες τι φταίμε;
Ας τους κόψει κάποιος το γήπεδο, ας τους κόψει κάποιος το μαύρο. Τα βαρέθηκαμε τα μαλακιστηρια, έλεος πια!
ΠΑΟΚ αφού και μαλακίες, κόψτε τους το γήπεδο!
Σώπα ρε φίλε που δεν θέλει και πολύ. Να πάνε αλλού να βγάλουν τα κόμπλεξ τους.shogoon έγραψε:Παίζει να είμαι ο πιο μετριοπαθης οπαδός στο φόρουμ. Έχω αποστασιοποιηθει από τότε που κατάλαβα ότι η μία πλευρά γεμίζει εκατομμύρια και όλοι εμείς χάνουμε την ψυχική μας υγεία. Εχθές δεν άντεξα με την εικόνα των εκατομμυρίουχων συνταξιούχων και έσκασα. Δεν δικαιολογώ το ντου αλλά ο κόσμος είναι σκασμένος. Κοβιντ οικονομικά ανασφάλεια και βλέπεις και 10 τύπους (εκτός από τον Αντριγια) να σε γράφουν στα παπαρια τους. Ε δεν θέλει και πολύ.
Μια ζωή να τα δικαιολογουμε τα μπερδεμένα.
Ναι shogoon 3ο χρονο δεν αντεξε χωρις πρωταθλημα ο οπαδος και εσκασε. Του φταιει ο Σαββιδης που εχει κορονωιο. Αχουτο μωρε. Δεν μπορουσε να παει αυριο στην προπονηση επρεπε να κανει επεισοδια στο 92. Ενω τα σκουληκι που εφαγαν 0-5 την προηγουμενη κυριακη δν εκαναν ντου και ηρθαν και σου πηραν διπλο χτες. Φοβερη κινηση, θα αλλαξουν ολα τωρα με το ντου.shogoon έγραψε:Παίζει να είμαι ο πιο μετριοπαθης οπαδός στο φόρουμ. Έχω αποστασιοποιηθει από τότε που κατάλαβα ότι η μία πλευρά γεμίζει εκατομμύρια και όλοι εμείς χάνουμε την ψυχική μας υγεία. Εχθές δεν άντεξα με την εικόνα των εκατομμυρίουχων συνταξιούχων και έσκασα. Δεν δικαιολογώ το ντου αλλά ο κόσμος είναι σκασμένος. Κοβιντ οικονομικά ανασφάλεια και βλέπεις και 10 τύπους (εκτός από τον Αντριγια) να σε γράφουν στα παπαρια τους. Ε δεν θέλει και πολύ.
Έχεις δει ομάδα εσύ που δεν πουλάει, για να ξέρουμε και τι λένε δηλαδήelvetos giatros έγραψε:πόσους Tζιοληδες θα βγάλεις;PablitoV2 έγραψε:Γιατρέ FFP δεν υπάρχει πλέον με τις πωλήσεις που έχουμε κάνει και με τα έσοδα..
εγώ λέω έναν κάθε τέσσερα χρονια
βαριά, βαριά
οποτε τα επόμενα τέσσερα χρονια τι θα πουλήσεις;
που κανονικά δεν πρέπει να πουλήσεις, αλλα λέμε τώρα
Να αγιασει το στόμα σου!!!EugenePAOKI έγραψε:ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΎΣ ΣΤΗ Θ4! Έχουμε μπουχτίσει! Καρκίνος της ομάδας χρόνια τώρα! Τόσα χρόνια μας γα@@νε. Τόσα χρόνια πληρώνουμε τις αηδίες τους! Κανένας έλεγχος, καμία αλλαγή τόσα και τόσα χρονια!
Και παρόλα αυτά, ενώ έχουμε χάσει εκατοντάδες ματς και βαθμούς εξαιτίας τους συνεχίζουν και τους χαϊδεύουν!
Έχουμε εισιτήρια για τελικούς/ εκτός έδρας;
Προηγούνται οι σύνδεσμοι.
Πρέπει εγώ να κάνω εμβολιο για να δω την ομάδα μου;
Αυτοί μπαίνουν κούτρα και χωρίς κανεναν ελεγχο!
Όλες οι ομάδες έχουν τις κερκίδες τους από την αρχή της χρονιας;
Οι δικοί μας "απέχουν" κάνοντας, με τον νου τους, αντιπολίτευση, κλείνοντας με το έτσι θέλω μια ολόκληρη θύρα, στερωντας από τοσο και τόσο κόσμο την είσοδο στη Θ4.
Κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι ο ΠΑΟΚ, αυτά τα 4 γράμματα, δεν είναι τσιφλίκι τους! Αυτό το γήπεδο το χτίσανε οι παππούδες μας με τα χέρια τους πέτρα-πετρα! ΓΙΑ ΕΜΑΣ! Δε μπορεί να το καπηλευτει κάνεις! Δεν μπορεί κανείς να μου στερήσει την είσοδο επειδή το μυαλό του είναι κούφιο!
Το παοκτσηδικο οπαδικο κίνημα δυστυχώς ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ! Αυτό που επικρατεί στην Θ4 χρόνια τώρα είναι το νταβατζιλικι και η τρομοκρατία! Φτάνει με τους ανόητους! Όσοι μπουκάραν σήμερα είχαν μέσο όρο ηλικίας 20 χρονών. Ποιος τους καθοδηγεί αυτους; ποιοι είναι οι ηγέτες της Θ4, αν αυτοί υπάρχουν;
Έχουμε χάσει την όρεξη μας! Κάποτε πηγαίναμε στο γήπεδο γκαυλ@@@οι. Πλέον πάμε... για να πάμε.
Κάποιο -οπαδοί της δεκάρας- έχουν ξεχάσει μου φαίνεται από που ερχόμαστε. Αντί να ευχαριστούν τον Θεό που ήρθε μια εποχή που διεκδικούμε τίτλους συνεχώς, με τη πρώτη κακη χρονιά πάνε να μηδενίσουν παίκτες και προπονητή που μας έκαναν να πετάξουμε πριν 2 χρόνια!
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚ ΡΕ! ΞΥΠΝΑΤΕ! Από πότε γίναμε ετσι; Δεν γίναμε ΠΑΟΚ για να παίρνουμε αήττητα!
Υ.Γ. φυσικά κανεις δεν ειναι ικανοποιημένος με τις εμφανίσεις. Αλλά δεν μπορώ να διανοηθώ πως μπορείς να πετάς μπουκάλια και να την "πεφτεις" σε παίκτες που φοράνε το σήμα της ομάδας! Αυτό το σήμα έχει ματώσει κόσμος για να είναι εδώ! με το να επιτίθεσαι έτσι σε αυτούς που το φοράνε, προσβάλλεις την ιδια την ιστορία της ομάδας. Αποβάλλετε ρε από τη ζωή σας τη μιζέρια! Αγαπήστε λίγο την ομάδα και κατ επέκταση τους εαυτούς σας! ΠΑΟΚ ΡΕ!
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μια ζωή τα ίδια μαλακιστηρια που τρέφονται μέσα στην 4.
δεν μου κάνουν εντύπωση αυτά που λες. ΠΟλύ καιρό καλλιεργείται τέτοιο κλίμα, το βλέπεις και απο κάποιους εδώ μέσα, που δεν αντέχουν άλλο μετά απο 8 χρόνια κατρακύλας.PAOK_Antarctica έγραψε:Το πράγμα βρωμουσε από πριν.
45 λεπτά πριν το παιχνίδι ανοίγει η ακριανη πόρτα της 4 προς 5 μόνο για τζαμπατζηδες και ανεμβολιαστους. "Όσοι έχουν εισιτήριο από τις άλλες πόρτες" φώναζε ο σεκιουριτας. Στη διαδρομή για την επόμενη πόρτα ανοίγει πορτούλα και μπαίνουν "λίγοι και καλοί". Έμεινα μ@λ@κ@ς να τους λέω έχω εισιτήριο και μου την κλεινουν στα μούτρα.
Στο μπουγιο της επόμενης πόρτας οι μισοί τζαμπατζηδες και ανεμβολιαστοι.
Στο 88 αρχίζουν τα συνθήματα για μαλακες προέδρους και γαμιεται η ΠΑΕ, στο 91 πάρε τη μαλακία.
Όσοι λένε ότι το παιχνίδι έληξε και δεν έγινε και τίποτα για μερικές κεκλεισμένων, να τους πω ότι ορισμένοι πάμε στο γήπεδο για να δούμε το ματς και να γυρίσουμε σπίτι μας και όχι να βρεθούμε εν μέσω πολεμικών σκηνικών. Δεν είμαστε όλοι 15 να καυλωνουμε με αυτές τις μαλακίες και δεν φταίμε σε τίποτα να τρώμε χημικά για τον κάθε αμόρφωτο ηλίθιο.
¨Οσο περνάνει η ώρα μεγαλώνει η αρχική μου αίσθηση ότι ήταν στημένα τα επεισόδια .
Αν δεν κόψει ο Ιβάν το γήπεδο απο αυτούς θα το κόψουν αυτοί απο εμάς.