Europa League 2009-2010
Re: Europa League 2009-2010
πολυ καλα νεα......
http://www.gazzetta.gr/content/view/38131/73/
Συμφωνία ΕΡΤ-ΠΑΟΚ...
Η ΕΡΤ είναι κοντά σε συμφωνία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των δύο εντός έδρας αγώνων του "Δικέφαλου" στα προκριματικά του European League...
Επιπλέον σε αυτή την περίπτωση η ΕΡΤ θα δείξει και κάποια φιλικά του ΠΑΟΚ (όπως αυτό που θα δοθεί κόντρα στον Εργοτέλη), ενώ δεν αποκλείεται η δημόσια τηλεόραση να μεταδώσει και αναμετρήσεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Ψάχνουν λύση για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό...
Όλα δείχνουν πως η ΕΡΤ θα μεταδώσει και τα εκτός Ελλάδας φιλικά του Παναθηναϊκού. Σε κάθε περίπτωση στην ΕΡΤ προβληματίζονται γιατί κάποια φιλικά Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού συμπίπτουν σε μέρες και ώρες έναρξης και γίνεται προσπάθεια να βρεθεί λύση.
http://www.gazzetta.gr/content/view/38131/73/
Συμφωνία ΕΡΤ-ΠΑΟΚ...
Η ΕΡΤ είναι κοντά σε συμφωνία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των δύο εντός έδρας αγώνων του "Δικέφαλου" στα προκριματικά του European League...
Επιπλέον σε αυτή την περίπτωση η ΕΡΤ θα δείξει και κάποια φιλικά του ΠΑΟΚ (όπως αυτό που θα δοθεί κόντρα στον Εργοτέλη), ενώ δεν αποκλείεται η δημόσια τηλεόραση να μεταδώσει και αναμετρήσεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Ψάχνουν λύση για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό...
Όλα δείχνουν πως η ΕΡΤ θα μεταδώσει και τα εκτός Ελλάδας φιλικά του Παναθηναϊκού. Σε κάθε περίπτωση στην ΕΡΤ προβληματίζονται γιατί κάποια φιλικά Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού συμπίπτουν σε μέρες και ώρες έναρξης και γίνεται προσπάθεια να βρεθεί λύση.
ε ετσι ειναι οπου υπαρχει ο λαος θα τρεξει και το κρατος..
θα φιλανε κατουρημενες ποδιες σε λιγο...αν τελικα ισχυει παντως επιτελους θα δουμε και τα φιλικα φετος(εξαλλου στο ουεφα θα τα δουμε απο κοντα μεσα-εξω
)

- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Είδες ο ΛΑΟΣ τι κάνει? μιλούνιααααααααα
πουρουπουπούδες και σία το νου σας, και βάλτε κανά ΠΑΟΚτσάκι στις αναμεταδόσεις, όχι κανά εγκάθετο. περιμένουμε...
Η ευρώπη θα γεμίσει ΠΑΟΚ φέτος. Καλά για την ελλάδα δεν το συζητάμε.
πουρουπουπούδες και σία το νου σας, και βάλτε κανά ΠΑΟΚτσάκι στις αναμεταδόσεις, όχι κανά εγκάθετο. περιμένουμε...
Η ευρώπη θα γεμίσει ΠΑΟΚ φέτος. Καλά για την ελλάδα δεν το συζητάμε.
εγω παλι δε γουσταρω ερτ γιατι θεωρω οτι πανω απο 200χιλιαρικα για 2ματς δεν μπορει να δωσει...προτιμω νοβα που εχουμε τα κονε και που φετος ο κουμπαρας της ανοιξε.....βεβαια κωλοτουμπαρω ανετα αν μαθω για μεγαλα νουμερα
υγ. απαιτω οχι αναμεταδοση απο πουρουπουπου....ο ανθρωπος ειναι χυδαιος αντιΠΑΟΚτσης
υγ. απαιτω οχι αναμεταδοση απο πουρουπουπου....ο ανθρωπος ειναι χυδαιος αντιΠΑΟΚτσης
- DimisK
- Επικοινωνία:
Δεν θέλω ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ να χαϊδευει αυτιά και να κάνει αυτά που εμεις κατακρίνουμε. Θέλω απλά έναν σοβαρό δημοσιογράφο, με γνώσεις, εμπειρία και πάνω απο όλα αμερόληπτο. Αλλά όχι ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ...Kolokotronis_4 έγραψε: βάλτε κανά ΠΑΟΚτσάκι στις αναμεταδόσεις, όχι κανά εγκάθετο. περιμένουμε...
Αν θέλω να ακούσω ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΗ μετάδοση υπάρχει και το παοκμάνια!!!

Και εγώ αυτό θέλω αδελφέ, αλλά ξέρεις κανέναν σοβαρό σπορτκάστερ στην ΝΕΤ;;;; Κανέναν σκώληκα Τραπεζανίδη θα βάλουν...DimisK έγραψε:Δεν θέλω ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ να χαϊδευει αυτιά και να κάνει αυτά που εμεις κατακρίνουμε. Θέλω απλά έναν σοβαρό δημοσιογράφο, με γνώσεις, εμπειρία και πάνω απο όλα αμερόληπτο. Αλλά όχι ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ...Kolokotronis_4 έγραψε: βάλτε κανά ΠΑΟΚτσάκι στις αναμεταδόσεις, όχι κανά εγκάθετο. περιμένουμε...
Αν θέλω να ακούσω ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΗ μετάδοση υπάρχει και το παοκμάνια!!!![]()
![]()
![]()
Λέτε κανέναν Μίνο;;;;
πάλι κλειστός ήχος και ραδιοφωνάκι το κόβω...
Ξέρει κανείς με τα εκτός έδρας του Europa League τι γίνεται; Ο ΑΝΤ1 έχει τα δικαιώματα της διοργάνωσης, αλλά ισχύει από τα προκριματικά ή μόνο για τους ομίλους θα δείχνει;
Ρωτάω γιατί πίστευα ότι θα μας δείχνει ο ANT1 και ξαφνικά είδα ότι συμφωνήσαμε για τα εντός έδρας ματς των προκριματικών με την ΕΡΤ
Ρωτάω γιατί πίστευα ότι θα μας δείχνει ο ANT1 και ξαφνικά είδα ότι συμφωνήσαμε για τα εντός έδρας ματς των προκριματικών με την ΕΡΤ
-
νομίζω τα εκτός έδρας δεν μπορούν να να αποφασιστούν ακόμα διότι πρέπει να τα πουλήσει σε οποιοδήποτε ελληνικό κανάλι η αντίστοιχη ξένη τηλεόραση που θα έχει τα δικαιώματα της αντιπάλου μας
Ε ρε gika .. κρατιέμαι να μη σε κράξω και δεν μπορώ ..gika έγραψε:Τελευταία χρονια που παίξαμε Ευρώπη πότε ήταν? 2005-2006??
Τη μία ρωτάς πόσο χρονών είναι ο Ρονάλντο και τη θέση παίζει ..
Την άλλη ρωτάς ποιος είναι ο Αϊμάρ ..
Τώρα ρωτάς πότε παίξαμε τελευταία φορά Ευρώπη ..
Σε λίγο θα ρωτήσεις και τι χρώματα φοράμε!
Σορυ αδελφέ αλλά τότε ήμουν 11 στα 12... Δεν θυμάμαι και πολλά! Επίσης σε αυτήν την ηλικία ναι ξέρω πολλούς παίκτες παγκοσμιου επιπεδου.. Αλλά στα 10 μου που ήταν φίρμες ο Αιμάρ και ο Ρονάλντο δεν ήξερα! Οπότε αντι να με κράξεις μπορείς απλώς να μου απαντήσεις?
-