14. Andrija Zivkovic
- PAOKevolution
Re: 14. Andrija Zivkovic
Από την μία στεναχωριέμαι που έχεις μπλέξει σε ένα συνονθύλευμα κατά φαντασία ποδοσφαιριστων... Αλλά από την άλλη χαίρομαι που σε βλέπω με τα ασπρόμαυρα.
Και όπως λέει ο PAOKevolution περιβραχιονιο εχθές.
Και όπως λέει ο PAOKevolution περιβραχιονιο εχθές.
Να είσαι ο καλύτερος παίχτης εδώ και πόσα παιχνίδια και παρόλαυτα αυτά να είσαι ο πρώτος που ζητάει συγγνώμη απ' όλο το αγωνιστικό τμήμα.
Τεράστιος τέλος.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τεράστιος τέλος.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Μπαρκαρούτσος
Υπομονή Andrija, έρχεται ο Jaba και θα έχεις βοήθειες...στο δέσιμο των κορδονιών σου.
Βλέπω ότι σας έχει μείνει η συνήθεια να λέτε μόνο αυτός και μόνο αυτός ακόμα και σε παιχνίδια σαν το σημερινό που ούτε αυτός έπαιξε κάτι - και ύστερα θέλουμε και ψύχραιμη κριτική για την ομάδα...
Ναι όντως για τέρμα δεν κάνει. Ούτε για κεντρικός αμυντικός. Α δεν παίζει εκεί?
ρε φίλε ο τύπος καταθέτει την ψυχή του σε κάθε αγώνα, ενώ οι άλλοι ξύνονται
πλάκα μας κάνεις?
πλάκα μας κάνεις?
Τι να κάνει και αυτός ρε miles να τους περάσει όλους και να βάλει γκολ;
Ματιά έχουμε και βλέπουμε.. Και η ψύχραιμη κριτική λέει ότι αυτός και ο Μιχαηλίδης αξίζουν για το ροστερ.Οι υπόλοιποι πέταμα.
Ματιά έχουμε και βλέπουμε.. Και η ψύχραιμη κριτική λέει ότι αυτός και ο Μιχαηλίδης αξίζουν για το ροστερ.Οι υπόλοιποι πέταμα.
Μην το πάτε στην άλλη άκρη ότι επειδή είχε ένταση στο παιχνίδι του σήμερα αυτό αρκεί - και ο Τέιλορ έχει ένταση και παίζει πάνω κάτω.
Μη ζητάς συγγνώμη Ζίλε...
Κάποιοι μπορεί να μην πίστευαν στη νίκη σήμερα, ενώ άλλοι δεν θα έτρεχαν ούτε εαν κυνηγούσαν αυτούς τα ζώα που έκαναν το ντου..
Κάποιοι μπορεί να μην πίστευαν στη νίκη σήμερα, ενώ άλλοι δεν θα έτρεχαν ούτε εαν κυνηγούσαν αυτούς τα ζώα που έκαναν το ντου..
- Dimitris_L4
Στο δευτερο ημιχρονο που εμεινε δεξια και τον δεν εκανε λαστιχο ο Λουτσεσκου, εβγαλε τις δυο πιο επικινδυνες φασεις που καναμε σε ολο το ματς. Πρεπει να παιζουν και οι υπολοιποι δυστυχως.Miles έγραψε:Βλέπω ότι σας έχει μείνει η συνήθεια να λέτε μόνο αυτός και μόνο αυτός ακόμα και σε παιχνίδια σαν το σημερινό που ούτε αυτός έπαιξε κάτι - και ύστερα θέλουμε και ψύχραιμη κριτική για την ομάδα...
- PAOK_Antarctica
-
Λυπάμαι που τρέχεις για 11, λυπάμαι που έφτασες εδώ. Λυπάμαι πραγματικά.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk