Υπομονή αδελφέ μου. Όλοι οι συνομήλικοι τα έχουμε ζήσει αυτά και ξέρουμε και τις συνέπειες. Δεν αξίζει να χαλιέσαι μεγαλώνοντας γιατί ξέρεις τι γίνεται απλά.gpaok έγραψε:johndag δεν ειναι προσωπικο αδερφε. Εχω πιεση 22, συγγνωμη. Απλα δεν αντεχω να με βιαζουν υποτίθεται αδερφια. Οχι αλλο... στα 41 δεν το ανεχομαι αλλο.
ΠΑΟΚ-Άρης 28/11-19:30,NovasportsHd
Re: ΠΑΟΚ-Άρης 28/11-19:30,NovasportsHd
Μαζέψετε τους όσους γράφουν τέτοιες αηδίες. Μόνο στημένοι μπορεί να είναι. Φαινόταν τόσο καιρό.τσιριγωτης έγραψε:Τι πιστεύετε δηλαδή; ; πόσο ακόμη ο κόσμος θα έτρωγε σανο; ;;
Εχει απαιτήσεις ο κόσμος ρεε...ο ΠΑΟΚ του Ιβάν τρώει τη μία καρπαζα πίσω από την άλλη, διοίκηση ανύπαρκτη.. δύο χρόνια στην φάπα είμαστε ρεεε..με Τέιλορ κ μουργκ παίζουμε ρεε
Διάλυσαν την ομάδα και πανηγυρίζουν κιόλας
- paok re niamou
εισαι απο αυτους που πιστευουν οτι με τις μεταγραφες που ΘΑ ερθουν τον Ιανουαριο και θα παιξουν τον Μαρτιο γυριζει ?elvetos giatros έγραψε:Μπάλα είναι και γυρίζειpaok re niamou έγραψε:νταξξξξ μωρε δεν εγινε κατι.
Οι μισθοι μπαινουν μεθαυριο και ολα καλα.
Αληθεια τωρα δεν το περιμενατε με τετοιο αποτελεσμα και ειδικα απο την τραγικη εμφανιση ?
Σοβαρεψου
Εμένα δε μου ταιριάζει καθόλου αυτό το ντου σήμερα.
Μα καθόλου όμως.
Δε γίνεται στο 89 να κάνεις ντου και να πάρεις την αγωνιστική αποτυχία και ίσως και χρονιά πάνω σου.
Τέλος πάντων να δω πως θα ηρεμήσω σήμερα.. ύπνος σήμερα αποκλείεται.. από αύριο πάλι. Απίστευτο απλά.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μα καθόλου όμως.
Δε γίνεται στο 89 να κάνεις ντου και να πάρεις την αγωνιστική αποτυχία και ίσως και χρονιά πάνω σου.
Τέλος πάντων να δω πως θα ηρεμήσω σήμερα.. ύπνος σήμερα αποκλείεται.. από αύριο πάλι. Απίστευτο απλά.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Κυρ 28 Νοέμ 2021, 21:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όλοι οι συνομήλικοι.JohnDag έγραψε:Σε καταλαβαίνω παλικάρι μου, ίδια ηλικία είμαστε και έχουμε τα ίδια βιωματα.gpaok έγραψε:johndag δεν ειναι προσωπικο αδερφε. Εχω πιεση 22, συγγνωμη. Απλα δεν αντεχω να με βιαζουν υποτίθεται αδερφια. Οχι αλλο... στα 41 δεν το ανεχομαι αλλο.
Χρόνιο πρόβλημα αυτό, έχω μαλώσει με κόσμο στην Τούμπα, κόντεψα να παίξω ξύλο και αποφάσισα ότι δεν θέλω/μπορώ να ασχολούμαι πλέον με αυτά τα καμμένα.
Προτιμω να μιλάω για το αγωνιστικό ακόμα και κάτι τέτοιες ώρες.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- hasio_john
Οχι πιέσεις στα 41, χαλαρώστε.
Ειδικά εμείς οι συνομίληκοι τα έχουμε φάει με το κουτάλι αυτά.
Ηρεμία, όσο κι αν μας πονάει.
Ειδικά εμείς οι συνομίληκοι τα έχουμε φάει με το κουτάλι αυτά.
Ηρεμία, όσο κι αν μας πονάει.
- nikos_algio
Ιβάν εδώ είναι η ευκαιρία σου να κλείσεις στόματα.
Ή αναλαμβάνεις τις ευθύνες που σου αναλογουν,καθαρίζεις κόσμο εντός και εκτός της ομαδας και γυρνάς το κουμπί μόνος σου.
Ή έχεις την τέλεια ευκαιρία να τα μαζέψεις και να φύγεις και να γλιτωσεις από μας μια και καλή...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ή αναλαμβάνεις τις ευθύνες που σου αναλογουν,καθαρίζεις κόσμο εντός και εκτός της ομαδας και γυρνάς το κουμπί μόνος σου.
Ή έχεις την τέλεια ευκαιρία να τα μαζέψεις και να φύγεις και να γλιτωσεις από μας μια και καλή...
ΠΑΟΚ-Άρης 28/11-19:30,NovasportsHd
Θα λεμε και ευχαριστω στα σκουληκια στο τελος που βγηκανεBanksy έγραψε:Το συνεχίζει ο διαιτητής
Πιο κατω δεν εχει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Κυρ 28 Νοέμ 2021, 21:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μια χαρά τα λέει.pk77 έγραψε:Μαζέψετε τους όσους γράφουν τέτοιες αηδίες. Μόνο στημένοι μπορεί να είναι. Φαινόταν τόσο καιρό.τσιριγωτης έγραψε:Τι πιστεύετε δηλαδή; ; πόσο ακόμη ο κόσμος θα έτρωγε σανο; ;;
Εχει απαιτήσεις ο κόσμος ρεε...ο ΠΑΟΚ του Ιβάν τρώει τη μία καρπαζα πίσω από την άλλη, διοίκηση ανύπαρκτη.. δύο χρόνια στην φάπα είμαστε ρεεε..με Τέιλορ κ μουργκ παίζουμε ρεε
Διάλυσαν την ομάδα και πανηγυρίζουν κιόλας
-
elvetos giatros
Μη γράφετε μαλακιεςLJCSoG έγραψε:Καταρχήν να διευκρινήσουμε κάτι.
Αν έγινε κάποιο ντου, έγινε από τα ματ. Οι "μάγκες" μας έκαναν ντου προς την αντίθετη κατεύθυνση,
Δεύτερον, ότι και να έγινε δεν αλλάζει κάτι στη σεζόν μας. Τέταρτοι θα βγαίναμε, τέταρτοι θα βγούμε.
Ποιοι τεταρτοι;
Ακριβώς, μιλαμε για IQ ζομπιaivas19 έγραψε:Θα λεμε και ευχαριστω στα σκουληκια στο τελοςBanksy έγραψε:Το συνεχίζει ο διαιτητής
Δεν είναι κομινης να τρώει από τρομοκρατημένους.aivas19 έγραψε:Θα λεμε και ευχαριστω στα σκουληκια στο τελος που βγηκανεBanksy έγραψε:Το συνεχίζει ο διαιτητής
Πιο κατω δεν εχει
Το ματς ευτυχώς θα συνεχιστεί οπότε τουλάχιστον δεν θα έχουμε τιμωρία με μείον. Κάτι είναι και αυτό.
Υποθέτω ότι θα φάμε αρκετές αγωνιστικές κεκλεισμένων κάτι που ίσως είναι και για καλό στην παρούσα φάση.
Όσον αφορά το αγωνιστικό, έχουμε χρόνο να τα πούμε άπλετο. Ας τελειώσει το ματς σε πρώτη φάση.
Υποθέτω ότι θα φάμε αρκετές αγωνιστικές κεκλεισμένων κάτι που ίσως είναι και για καλό στην παρούσα φάση.
Όσον αφορά το αγωνιστικό, έχουμε χρόνο να τα πούμε άπλετο. Ας τελειώσει το ματς σε πρώτη φάση.