ΠΑΟΚ-Άρης 28/11-19:30,NovasportsHd
Re: ΠΑΟΚ-Άρης 28/11-19:30,NovasportsHd
Για τον πουτσο είμαστε. Και μετά θα τρέχουμε σε συλλαλητήρια για όσους μπουν φυλακή σήμερα. Καλά δεν ήταν κλειστή η τέσσερα;;; Προτείνω αντί για MVP στο μετά τον αγώνα σχολιασμό να ψηφίσουμε να είναι κλειστή η 4 ή όχι.
Και πάνω από όλους αυτός που γελάει περισσότερο αυτή τη στιγμή είναι ο βουβαλάκης. ένα δαχτυλάκι κούνησε και αποδείχθηκε υπεραρκετό να μας γαμήσει την ομάδα
Η αντιδραση του κοσμου στην κοροϊδια γίνεται μετα το σφύριγμα της λήξης και στο διαταυτα.alexgarcia6 έγραψε:Δεν καταλαβαινω ορισμένοι γίνατε παοκ χτες; Πρωτη φορα γινονται επεισοδια στην τουμπα; Ναι ρε οταν τρως τετοια κοροϊδία η αντιδραση του κοσμου θα ναι απρόβλεπτη.
Οχι για να κανεις μαγκα τον γαυρενακι και τον παπαναστασιακο
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
ΟΛΟΙ έχουν ΕΥΘΥΝΕΣ και οι ΟΠΑΔΟΙ με την ΔΙΟΙΚΗΣΗ τις περισσότερες.
Οι οπαδοί έχουν ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ γιατί σπρώχνουν τον Σαββίδη σε λανθασμένες επιλογές. Μια απ' αυτές είναι η πρόσληψη Λουτσέσκου. Από κει και πέρα ο Σαββίδης έχει χάσει την ηγετική του ικανότητα, από πολλές απόψεις.
Ξεκαθαρίζω ότι ΔΕΝ είμαι εναντίον της παραμονής του Σαββίδη.
ΟΛΟΙ έχουν ΕΥΘΥΝΕΣ και οι ΟΠΑΔΟΙ με την ΔΙΟΙΚΗΣΗ τις περισσότερες.
Οι οπαδοί έχουν ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ γιατί σπρώχνουν τον Σαββίδη σε λανθασμένες επιλογές. Μια απ' αυτές είναι η πρόσληψη Λουτσέσκου. Από κει και πέρα ο Σαββίδης έχει χάσει την ηγετική του ικανότητα, από πολλές απόψεις.
Ξεκαθαρίζω ότι ΔΕΝ είμαι εναντίον της παραμονής του Σαββίδη.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Μεγάλη αλήθεια δυστυχώςpariz έγραψε:Και πάνω από όλους αυτός που γελάει περισσότερο αυτή τη στιγμή είναι ο βουβαλάκης. ένα δαχτυλάκι κούνησε και αποδείχθηκε υπεραρκετό να μας γαμήσει την ομάδα
Μπράβο στα αδέρφια μας... Φαινόταν εδώ και καιρό ότι έρχεται το τρύπημα
Μια ζωή αυτή ήταν η 4.
Δεν υπάρχει καμία έκπληξη.
Ήρθε ο Ιβάν έφερε το πολιτισμό, κρύφτηκαν οι ΠΑΟΚΑΡΧΕΣ που πηγαίνουν σταθερά γήπεδο κ "στηρίζουν" την ομάδα.
Την άφησε στην μοιρα της την ομάδα, ως επακόλουθο ήρθαν πίσω κ τα μπερδεμένα.
Καληνύχτα.
Στο τέλος θα κερδίσετε όμως ρε μπαγασηδες. Γιατί είστε γεμάτο αυτοπεποίθηση. Κ οι υπόλοιποι γεμάτο ανασφάλεια.
Δεν υπάρχει καμία έκπληξη.
Ήρθε ο Ιβάν έφερε το πολιτισμό, κρύφτηκαν οι ΠΑΟΚΑΡΧΕΣ που πηγαίνουν σταθερά γήπεδο κ "στηρίζουν" την ομάδα.
Την άφησε στην μοιρα της την ομάδα, ως επακόλουθο ήρθαν πίσω κ τα μπερδεμένα.
Καληνύχτα.
Στο τέλος θα κερδίσετε όμως ρε μπαγασηδες. Γιατί είστε γεμάτο αυτοπεποίθηση. Κ οι υπόλοιποι γεμάτο ανασφάλεια.
-
Η ομάδα τελείωσε σήμερα .Στον Πειραιά και στο Μαξίμου ανοίξανε σαμπάνιες .
- potamda
- Bet Guru 2023
Αν είχατε κάκαλα ξεφτιλισμένοι να τα κάνατε αυτά όταν ο βουβαλάκης έκανε βόλτες και έτρωγε προκλητικά στη Θεσσαλονίκη. Αλλά τότε κότες, πουλημένα ζώα...pariz έγραψε:Και πάνω από όλους αυτός που γελάει περισσότερο αυτή τη στιγμή είναι ο βουβαλάκης. ένα δαχτυλάκι κούνησε και αποδείχθηκε υπεραρκετό να μας γαμήσει την ομάδα
Αγόρι μου καλο, τι λες;gpaok έγραψε:Φιλε ομαδες μεγαθήρια εχουν ακμη και παρακμη. Ειδες να καει φετος το Καμπ Νου;JohnDag έγραψε:Καταρχήν ηρέμησε.gpaok έγραψε: ΡΕΩΠΑΣ ΚΑΛΑ;; Ο Σαββιδης φταιει ρρ που γαμας την ομαδα σου; ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ σου.. Αντε απξ δω... πίστευα οτι αυτα ηταν παρελθον. ηλιθιοι... Σκατα εχετε δτο κεφάλι τσογλανοι. Ξεφτιλιζετε τη χαρα μας τη μοναδικη. Αι σιχτιρ
Και μη μου λες εμένα για τα καμμένα της 4, τα λέω εγώ και 20 χρόνια αυτά.
Το πρόβλημα δεν είναι αυτό που έγινε σήμερα, το πρόβλημα είναι πως φτάσαμε εδώ.
Το ότι έπρεπε ο Ιβαν να τους έχει "καθαρίσει" εδώ και χρόνια τους συγκεκριμένους είναι άλλο θέμα συζήτησης.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ηρεμα το λεω...
Είδες πουθενά να επικροτώ εγώ επεισόδια και ντου;
Για τα καμμένα της 4 και για την συνδεσμιακη κατάντια του ΠΑΟΚ εδώ και χρόνια έχω μιλήσει άπειρες φορές.
Είπαμε, αυτούς ο Ιβαν έπρεπε να τους έχει "καθαρίσει" εδώ και χρόνια.
Εγω καθαρά για το αγωνιστικό μιλάω, για τα "μπερδεμένα" δεν έχω να πω κάτι άλλο.
Τα λέω εδώ και χρόνια.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αλήθεια αυτό. Τουλάχιστον για φέτος.panpangr77 έγραψε:Η ομάδα τελείωσε σήμερα .Στον Πειραιά και στο Μαξίμου ανοίξανε σαμπάνιες .
Και επειδή δε γίνονται πρώτη φορά σημαίνει ότι πρέπει να γίνονται συνέχεια.alexgarcia6 έγραψε:Δεν καταλαβαινω ορισμένοι γίνατε παοκ χτες; Πρωτη φορα γινονται επεισοδια στην τουμπα; Ναι ρε οταν τρως τετοια κοροϊδία η αντιδραση του κοσμου θα ναι απρόβλεπτη.
2021 έχουμε το έχεις πάρει πρέφα;
Θα μου πεις εδώ υπάρχουν μ@λ@κες που πιστεύουν ότι δεν υπάρχει πανδημία.
Κάτι τέτοιοι παπάρες είναι και αυτοί που μπήκαν μέσα.
Και προφανώς φταίνε και όσοι τους άφησαν να μπουν.
Οι εμβολιασμοί ήταν μια χαρά ευκαιρία αξιολόγησης του ΙQ του καθενός.
- paok re niamou
νταξξξξ μωρε δεν εγινε κατι.
Οι μισθοι μπαινουν μεθαυριο και ολα καλα.
Αληθεια τωρα δεν το περιμενατε με τετοιο αποτελεσμα και ειδικα απο την τραγικη εμφανιση ?
Οι μισθοι μπαινουν μεθαυριο και ολα καλα.
Αληθεια τωρα δεν το περιμενατε με τετοιο αποτελεσμα και ειδικα απο την τραγικη εμφανιση ?
Καταρχήν να διευκρινήσουμε κάτι.
Αν έγινε κάποιο ντου, έγινε από τα ματ. Οι "μάγκες" μας έκαναν ντου προς την αντίθετη κατεύθυνση,
Δεύτερον, ότι και να έγινε δεν αλλάζει κάτι στη σεζόν μας. Τέταρτοι θα βγαίναμε, τέταρτοι θα βγούμε.
Αν έγινε κάποιο ντου, έγινε από τα ματ. Οι "μάγκες" μας έκαναν ντου προς την αντίθετη κατεύθυνση,
Δεύτερον, ότι και να έγινε δεν αλλάζει κάτι στη σεζόν μας. Τέταρτοι θα βγαίναμε, τέταρτοι θα βγούμε.
Η βλακεία είναι ανίκητη, χαίρονται σίγουρα τα σκουλήκια και ο χοντρός μαφιόζος στον Πειραιά. Lucescu, πονηρός είσαι, δεν βλέπεις ότι βρωμάει μπαρούτι η κατάσταση; Βάλε τους παίκτες να παίξουν ξύλο μέσα στο γήπεδο τουλάχιστον.
Τέλος λοιπόν η σεζόν από σήμερα, αν και φαινόταν μετά το ματς με τον Ατρόμητο. Η διοίκηση φταίει όμως που η σεζόν είναι πεταμένει στα σκουπίδια. Από την άλλη, γιατί να ρίξει ο Σαββίδης χρήματα σε αυτό το σάπιο πρωτάθλημα που ούτε γήπεδο δεν αφήνει η κυβέρνηση του χοντρού να κάνει;
Τέλος λοιπόν η σεζόν από σήμερα, αν και φαινόταν μετά το ματς με τον Ατρόμητο. Η διοίκηση φταίει όμως που η σεζόν είναι πεταμένει στα σκουπίδια. Από την άλλη, γιατί να ρίξει ο Σαββίδης χρήματα σε αυτό το σάπιο πρωτάθλημα που ούτε γήπεδο δεν αφήνει η κυβέρνηση του χοντρού να κάνει;