Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο Λούτσε αρέσκεται σε τεχνίτες παίκτες που παίζουν ποδόσφαιρο κατοχής.
Άβαταρ μέλους
eliask

Δημοσίευση από eliask »

Ο Ζαμπα ήδη αποχαιρετά την Βάσκο… και όλα δείχνουν επιστροφή… άντε να δουμε
https://www.instagram.com/p/CWv3os6L-Dg ... =copy_link
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Αρέσκεται σε τεχνίτες αλλά στο σημερινό ποδόσφαιρο τις νίκες και τους τίτλους κερδίζουν οι αθλητικές και ταχυδύναμες ομάδες. Η Μάντσεστερ Σίτυ γεμάτη τεχνίτες είναι, αλλά στον τελικό του Ch.L. τον Μάιο η Τσέλσι την καθάρισε έχοντας τα τρεχαντήρια Ζορζίνιο και Καντέ στον άξονα και τον Χάβερτζ μπροστά. Ας αλλάξει ρότα ο Λουτσέσκου, το ποδόσφαιρο αλλάζει μέρα με τη μέρα και το 2021-22 δεν είναι 2018-19 και αυτοί που έφεραν τους τίτλους στον ΠΑΟΚ έχουν πλέον εικόνα απομάχου και δεν μπορούν να παρακολουθήσουν αντιπάλους μικρότερης αξίας από αυτούς, αλλά γρήγορους και αθλητικούς.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ακόμη ελπίζουν κάποιοι σε Ζαμπά. Μακάρι, αλλά εγώ δεν περιμένω να δω τίποτε καλό από τον παίκτη, που δεν υπολογίζεται εδώ και καιρό από ομάδα της Β΄ Βραζιλίας.
Άβαταρ μέλους
-keeper-

Δημοσίευση από -keeper- »

Γενάρη πρέπει να αντικατασταθούν οι Μουργκ, Ροντριγκο, Καγκαβα, Μιτριτσα με κανονικους ποδοσφαιριστές …
dimitris88

Δημοσίευση από dimitris88 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Ακόμη ελπίζουν κάποιοι σε Ζαμπά. Μακάρι, αλλά εγώ δεν περιμένω να δω τίποτε καλό από τον παίκτη, που δεν υπολογίζεται εδώ και καιρό από ομάδα της Β΄ Βραζιλίας.
δεν υπολογίζεται γιατί δεν κατάφεραν να κερδίσουν άνοδο στην α κατηγορία, οπότε οικονομικά δεν τους έπαιρνε να προσπαθήσουν να τον κρατήσουν (όπως και κάποιους άλλους που τους αποδέσμευσαν) και κοιτούσαν να ετοιμάσουν παίκτες και ομάδα για την επόμενη χρονιά. Οπότε λογικό που δεν τον έβαζαν στο τέλος αφού δεν θα μπορούσαν να τον κρατήσουν. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει άλλη επιλογή παρά να τον πάρει πίσω και να τσεκάρει και να δει τι θα κάνει μαζί του. Τον κρατάς αυτό το εξάμηνο και εάν μπορέσει να γυρίσει στο προηγούμενο επίπεδο του, κοιτάς να τον ανανεώσεις, εάν πειστούμε ότι τελικά δεν μπορεί θα δούμε το καλοκαίρι τι θα κάνουμε μαζί του αλλά όπως και να έχει πρέπει να τσεκαριστεί γιατί είναι από τα ακριβά περιουσιακά στοιχεία της ομάδας.
dimitris88

nunies4 έγραψε: Ακριβως....
Στην τελικη αφου δοκιμασαμε για χρονια τον εναν τροπο παιχνιδιου (αυτου του σετ ποδοσφαιρου κατοχης, με τεχνιτες αλλα αργους χαφ) και δεν πηγαινει και τοσο καλα τελευταια ας δοκιμασουμε τον διαφορετικο τροπο.
Και ιδανικοτερη αγορα απο την Γαλλικη δεν υπαρχει. Η ενταση με την οποια παιζεται εκει το ποδοσφαιρο ακομα και απο τις μικροτερες ομαδες ειναι πολλες φορες μεγαλυτερη και απο το Αγγλικο πρωταθλημα.
Ο Αγκιμπου του γαυρου που εδω βγαζει ματια ηρθε απο την Β ομαδα της Λιλ.
Θελει ομως να εχεις στησει ενα δικτυο και να βρισκεις αξιολογες περιπτωσεις.
Οπως και να εχει νομιζω πρεπει να απεμπλακουμε σιγα σιγα απο το ΒαλκανικοΡωσικο μετωπο αγορας παικτων (τεχνιτες μεν , αργοι και χωρις ταχυδυναμη ομως. Ο Ζιβκο εναι η εξαιρεση)
Για αυτο περα απο τους παικτες με ποιοτητα που η ομαδα χρειαζεται νομιζω πρεπει να παρθει συνειδητα η αποφαση οτι ηρθε η ωρα για αλλαγη φιλοσοφιας.
Συμφωνώ. Φτάσαμε μια ανάσα από ομίλους τσου.λου πέρσι γιατί καταφέραμε να παρουσιάσουμε ταχυδυναμική ομάδα. Είχαμε μπροστά 4δα, Τζόλη, Άκπομ, Πέλκα, Ζίφκο που μπορούσαν να παίξουν γρήγορα και με ένταση. Είχαμε επίσης Γιαννούλη με πολλά γκάζια και ασταμάτητες κούρσες. Και εάν η διοίκηση δεν έκανε την πατάτα με τον Άκπομ και είχε φροντίσει να πάρει το δεξί φουλ μπακ που ζητούσε ο Αμπέλ και δεν τον κρεμούσε αργώντας να φέρει παίκτη, που με τον τραυματισμό του Σοάρες αναγκάστηκε να βάλει τον Κρέσπο γιατί δεν είχε έρθει ο καινούργιος (και αυτός ήταν ο άπειρος ουαγκέ), θα είχαμε μπει για πλάκα στους ομίλους. Ακόμη και το χαφ που ήθελε ο Αμπέλ, ο Γκανέζος ο Μενσά ήταν τέτοιου στυλ παίκτης, Ο Λουτσέσκου όμως έχει άλλη φιλοσοφία. Όταν το το καλοκαίρι προτιμούσε και σχεδίαζε για βασικό στο αριστερό άκρο τον Καντουρί και όχι το Τζόλη, καταλαβαίνουμε ότι βλέπει το ποδόσφαιρο διαφορετικά.
dimitris88

-keeper- έγραψε:Γενάρη πρέπει να αντικατασταθούν οι Μουργκ, Ροντριγκο, Καγκαβα, Μιτριτσα με κανονικους ποδοσφαιριστές …
Το Μιτρίτσα, παρόλο που δεν έχει δείξει τίποτα μέχρι τώρα, θέλω να τον δω περισσότερο. Τα στοιχεία του δεν είναι γι' αυτό το τίποτα που παρουσιάζει μέχρι σήμερα. Θεωρώ ότι ακόμη δεν έχει κατορθώσει να προσαρμοστεί και να μπει στο πνεύμα της ομάδας. Εάν υπολογίσουμε ότι ερχόταν και από ουσιαστικά χαμένη περσινή χρονιά, καθώς πήγε στην αραβία, δεν τον πληρώναν και δεν έπαιζε (έκανε διακοπή δανεισμού), ίσως χρειάζεται να του δώσουμε μια μεγαλύτερη πίστωση χρόνου. Θέλω να τον δω όλο το Δεκέμβρη πως θα πάει. Πιστεύω ότι θα δείξει πράγματα.
Άβαταρ μέλους
-keeper-

Δημοσίευση από -keeper- »

Για όλους αυτούς (και για αλλους ) που ανέφερα έχουν ειπωθεί τα ίδια..
Θελουμε παίκτες που να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα κι όχι το ανάποδο
Αν έχουν σκοπό να δημιουργήσουν καλή ομάδα για του χρόνου θελουμε 4 παίκτες σοβαρούς σε αυτές τις θέσεις από τώρα …
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

ειδησεις φαντασιες απο το σφηνα
ταχα μου ο Λουτσε δηλωσε, που ηθελα να ξερω, για τον Ζαμπα
“Με εμένα έπαιξε την καλύτερη μπάλα της καριέρας του, με εμένα θα ξαναπαίξει έτσι…”
αχ Θεε μου τι τραβαμε, εχουμε τον κορωνοιο εχουμε και τις μλκς των ΑΡΔ
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Ζαμπα όπως ήρθε, θα φύγει
Δεν βρίσκω τον παραμικρό λόγο να πάρει κ άλλη ευκαιρία, ένας παίχτης που δεν έχει δείξει τίποτα τόσα χρόνια
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Ο Ζαμπα θα έρθει για να παρουσιαστεί ως "μεταγραφή " και ενίσχυση. Θα πάρει ευκαιρίες αφενός επειδή ο Λου θα θέλει να αποδείξει ότι ανασταίνει τους πάντες, αφετέρου επειδή κούραση και ανεπάρκεια θα αφήσουν σύντομα τη θέση γυμνή.
Το θέμα είναι εαν θα είμαστε λίγο τυχεροί να κάνει κάνα παιχνίδι και τον σπρώξουν. Αν και πιο πιθανό το έχω να τον ανανεώσουν για 3-4 χρόνια, παρά να τον πουλήσουν, μετά από μερικές καλές εμφανίσεις.
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

bane1980 έγραψε:Ο Ζαμπα θα έρθει για να παρουσιαστεί ως "μεταγραφή " και ενίσχυση. Θα πάρει ευκαιρίες αφενός επειδή ο Λου θα θέλει να αποδείξει ότι ανασταίνει τους πάντες, αφετέρου επειδή κούραση και ανεπάρκεια θα αφήσουν σύντομα τη θέση γυμνή.
Το θέμα είναι εαν θα είμαστε λίγο τυχεροί να κάνει κάνα παιχνίδι και τον σπρώξουν. Αν και πιο πιθανό το έχω να τον ανανεώσουν για 3-4 χρόνια, παρά να τον πουλήσουν, μετά από μερικές καλές εμφανίσεις.
Aυτο τώρα δεν είναι αμαρτία; να θεωρηθεί ο Ζαμπα ενισχύση;

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Γιατί τι λείπει άραγε από τα εξτρεμ; Ένας ζαμπα λείπει. Δηλαδή με 3/4 εξτρεμ σου να μην παίζουν ούτε στην Τρίπολη εμείς θα λέμε ότι είμαστε πλήρεις και κάντε λίγη υπομονή ακομα. Άρε κατακαημενε ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

bane1980 έγραψε:Ο Ζαμπα θα έρθει για να παρουσιαστεί ως "μεταγραφή " και ενίσχυση. Θα πάρει ευκαιρίες αφενός επειδή ο Λου θα θέλει να αποδείξει ότι ανασταίνει τους πάντες, αφετέρου επειδή κούραση και ανεπάρκεια θα αφήσουν σύντομα τη θέση γυμνή.
Ας παίξει μπάλα και ας τον ανανεώσουν...που να τρέχεις να βρεις εξτρέμ... κανά στυλ Μίτριτσα θα φέρουν και πάλι...

Εμἐνα πάλι μου φαίνεται ότι με την ένδεια που υπάρχει στην θέση αυτή θα μας φαίνεται ως " Ριμπερί ο νεότερος῾ . Στην αρχή τουλάχιστον...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”