Ιβάν Σαββίδης V

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Εγώ πάλι πιστεύω πως κάθε φορά που πάει να γίνει μια σωστή κριτική στον Σαββίδη πετιούνται κάποιοι που λένε ότι θέλουν να φύγει και γίνεται εδώ μέσα μπαχαλο. Οπότε χάνεται και η κάθε κριτική. Τελικά αυτό που γίνεται δηλαδή είναι να μην γίνεται ποτέ κριτική.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Επίμονη και μελετημένη η προσπάθειά σου(johnpet)να πριονισεις την θέση Σαββίδη.

Υποστηρίζεις, από την μεγάλη σου αγάπη για τον ΠΑΟΚ και μόνο για την πρόοδο του.

Εγώ πάλι υποστηρίζω ότι εξυπηρετείς σχέδιο.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

όλοι θέλουν να γίνουν πρόεδροι αλλά χωρίς λεφτά.
Μας σκίζουν τα ρούχα να αγοράσουν τον ΠΑΟΚ οι δισεκατομμυριούχοι και εμείς δεν θέλουμε η ΠΑΕ να φύγει από την οικογένεια Σαββίδη γιατί είμαστε πρόσωπολάτρες. :lol:
GEOL

Δημοσίευση από GEOL »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Επίμονη και μελετημένη η προσπάθειά σου(johnpet)να πριονισεις την θέση Σαββίδη.

Υποστηρίζεις, από την μεγάλη σου αγάπη για τον ΠΑΟΚ και μόνο για την πρόοδο του.

Όχι ρε Κώστα, τι λες! Από ανιδιοτελή αγάπη για τον ΠΑΟΚ γίνεται όλη αυτή η προσπάθεια!!! :lol:
johnpet

Δημοσίευση από johnpet »

invincible έγραψε:Για να καταλάβω αυτήν την στιγμή υπάρχουν 3-4 φίλοι εδώ στο φορουμ που δεν γουστάρουν τον Σαββίδη γιατί πιστεύουν είτε ότι θα μας καταστρέψει ή θα μας οδηγήσει σε άσχημα μονοπάτια. ΟΚ. Είναι δικαίωμα τους να το πιστεύουν.
Τώρα αν είναι ΠΑΟΚτσήδες ή όχι ή είναι 60 χρονών ή 20 χρονών ή 100 χρονών ή δεν είναι ΠΑΟΚτσίδες και μπήκαν εδώ μέσα να δημιουργήσουν κλίμα ή είναι ΠΑΟΚτσίδες 100 κιλά ή 40 κιλά κτλ. Δεν μας ενδιαφέρει. Αυτά που ήθελαν να πουν τα είπαν. Είναι αρνητές Σαββίδη. Δικαίωμά τους.

Απλά αυτοί που λένε ότι υπάρχει επενδυτής που είναι καλύτερος από τον Σαββιδη και θέλει να έρθει να αγοράσει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. ΟΚ .
μπορεί να περάσει από την ΑΜΚ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και να βάλει τα λεφτά του.
Πόσο θα είναι η επόμενη αύξηση 120-130 εκατομμύρια.
Μπορεί να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο.
Μπορεί να εμφανιστεί δημοσίως να παρουσιαστεί και να αποδείξει ποιος είναι και ότι μπορεί να κάνει τον ΠΑΟΚ ακόμα μεγαλύτερο από ότι τον έχει ο Σαββιδης.
Από την στιγμή που θα μας πείσει όλους , ο κος Σαββίδης δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να πάρει τα λεφτά του από την πώληση της ΠΑΕ, να είναι ύσηχος ότι τον έδωσε σε καλά χέρια και να παραχωρήσει τις μετοχές του και μετά ο νέος επενδυτής μπορεί να βάλει όσα θέλει να κάνει τον ΠΑΟΚ ακόμα μεγαλύτερο.
Εκτός αν θέλει να τον αγοράσει τζάμπα ?
Τότε τον αγοράζω και εγώ!
Φίλε invincible σε γενικές γραμμές δεν θα διαφωνήσω μαζί σου. Θα διαφωνήσω μαζί σου στο θέμα της υποτιθέμενης μεταβίβασης, οι αγοραπωλησίες εταιρειών δεν γίνονται ακριβώς έτσι. Το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ που κατείχε στα χέρια του ο Ζαγοράκης ήταν, για την οικονομία της συζήτησης και επειδή δεν θυμάμαι το ακριβές, λέω ένα νούμερο στη τύχη, ονομαστικής αξίας 20 εκατομμυρίων αλλά ο Σαββίδης το αγόρασε έναντι 1 ευρώ γιατί εκείνη την εποχή αυτό κρίθηκε ως εύλογο αντίτιμο. Σήμερα το πλεοψηφικό πακέτο μπορεί να είναι όντως ονομαστικής αξίας 120-130 εκατομμύριων αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αυτό είναι και το εύλογο αντίτιμο. Αυτό θα καθοριστεί από τα χρέη της ομάδας, την χρηματιστηριακή αξία των παικτών, τα συμβόλαια τους της ηλικίες τους κλπ, όπως επίσης και της εμπορική αξία της ομάδας.Τέλος καθοριστικό παράγοντα παίζει και η υπαρξή ή όχι ενδιαφερομένων αγοραστών. Εαν υποθέσουμε ότι την στιγμή που αποφασίσει να πουλήσει ο Σαββίδης επικρατούν συνθήκες αντίστοιχες με αυτές επι Ζαγοράκη τότε ναι μπορεί να πουλήσει για 1 ευρώ προκειμένου να γλιτώσει τα βάρη της ομάδας. Εάν πάλι η ομάδα είχε τις προοπτικές πχ της Liverpool ή της City μπορεί να πουλήσει πολύ πιο ακριβά. Φυσικά υπάρχουν και οι επιθετικές εξαγορές που λίγο πολύ την τιμή την καθορίζει ο αγοραστής. Συνήθως σπανίως γίνονται αγοραπωλησίες στην τιμή της ονομαστικής αξιάς των μετοχών του πλειοψηφικού πακέτου.
Φίλε invincible ποτέ μην χάνεις την ελπίδα σου στο τζάμπα μπορεί να κοντραριστούμε ή και να συνεργαστούμε μαζί για να αγοράσουμε... :lol:

ΥΓ. Τέλος πάντων εάν έρθει ποτέ η ώρα να αποχωρήσει ο Σαββίδης αυτό θα πρέπει να γίνει μόνο για κάτι καλύτερο και μεγαλύτερο.
johnpet

Δημοσίευση από johnpet »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Επίμονη και μελετημένη η προσπάθειά σου(johnpet)να πριονισεις την θέση Σαββίδη.

Είναι δικαίωμα σου, αλλά κάνεις λάθος.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Προς το παρόν ο Σαββίδης είναι έτοιμος για το πιο μεγάλο βήμα και παραμένει ο βράχος του ΠΑΟΚ.

Ολα τα άλλα θα αργήσουν πολύ...
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

johnpet έγραψε:

Φίλε invincible ποτέ μην χάνεις την ελπίδα σου στο τζάμπα μπορεί να κοντραριστούμε ή και να συνεργαστούμε μαζί για να αγοράσουμε... :lol:

ΥΓ. Τέλος πάντων εάν έρθει ποτέ η ώρα να αποχωρήσει ο Σαββίδης αυτό θα πρέπει να γίνει μόνο για κάτι καλύτερο και μεγαλύτερο.
Μα δεν κατάλαβες εγώ είχα αγοράσει μετοχές επί Ζαγοράκη μεσο Μαρφιν τότε. Και μάλιστα τότε εκείνη την εποχή είμασταν και πολύ μερακλήδες αρκετοί. Εγώ είχα βάλει τότε ένα ποσό άνω των 100 ευρώ. Βέβαια από τις πολλές ΑΜΚ τώρα θα έχει συρρικνωθεί η αξία αλλά δεν ζητάω να πάρω την ΠΑΕ εντελώς τζάμπα σαν εσένα. Έχω βάλει λεφτά :mrgreen: οπότε αν θες να την πάρουμε μαζί μπορώ να σου δώσω την απόδειξη από την Μαρφιν (την έχω ακόμη) και να μου δώσεις τα λεφτά και μπορείς έτσι να πάρεις και τις δικές μου μετοχές γιατί εγώ δεν είμαι Σαββιδης και Ζαγοράκης κτλ να μου φας τις μετοχές για ένα ευρώ . :mrgreen: αυτά αλλού για την αξία των ποδοσφαιριστών... Θα πουλήσω Μιχαηλίδη και Ινγκανσον και Ζιβκοβιτς αν θες να την πάρεις για ένα ευρώ :mrgreen: Εγώ δεν είμαι Μπατατούδης να μου φάτε τα λεφτά :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Για να μην ξεχνιόμαστε,πέρα από οτιδήποτε άλλο,Σαββίδης ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ στον ΠΑΟΚ
Τέλος.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Το τι έχουμε διαβάσει από χθες δεν λέγεται...
Εγώ ανήκω σε μια γενιά που τραγουδούσαμε στα πέταλα
"Πρωτάθλημα δεν παίρνουμε, στο Τσάμπιονς λιγκ δεν βγαίνουμε, τον ΠΑΟΚ μας ΛΑΤΡΕΟΥΜΕ για αυτό και ταξιδεύουμε"
Αυτή η γενιά μας τελείωσε μαλον...
Τώρα κυνήγι μαστραπαδων.... αλλιώς ανάθεμα..
Ίσως τελικά δεν μας αξίζει ο Ιβάν.
Ίσως μας αξίζει να την αφήσει όντως την ομάδα μπας και το πάρουμε και εμείς από την αρχή...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Doomlord4 έγραψε:Για να μην ξεχνιόμαστε,πέρα από οτιδήποτε άλλο,Σαββίδης ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ στον ΠΑΟΚ
Τέλος.
+1
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

pk77 έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Δε σ αρεσει το ωμο φαγητο αρα επιθυμεις το καμένο.Λες και δεν υπαρχει αλλη κατασταση. Κουβεντα μ αυτη τη λογικη δε γινεται. Μαλωστε μονοι σας.
Το σίγουρο ότι στο γήπεδο μόνοι μας είμαστε. Δεν σας χρειάζεται η ομάδα, εσάς και την ύποπτη γκρίνια σας
[youtube]9D2OYB3PfF8[/youtube]
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Ο Σαββίδης κάνει λάθη όπως λάθη κάνει και όποιος ασχολείται με πάθος με κάτι. Αν μπορούσα να επιλέξω είμαι σαράντα και μέχρι το τέλος της ζωής μου δεν θα ήθελα να δω άλλον ιδιοκτήτη στον ΠΑΟΚ.
Ο Σαββίδης έσωσε και μεγάλωσε τον ΠΑΟΚ και ελπίζω να τον μεγαλώσει περισσότερο.
Το ποδόσφαιρο στην Κολομβία της Ευρώπης δεν είναι football manager. Παίζονται πολλά γύρω γύρω και όποιος έχει μάτια βλέπει.
Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είμαστε ταγμενοι στρατιώτες της ομάδας με τη θέληση μας. Ένα χαρακτηριστικό που δεν θα έπρεπε να έχουμε είναι η αχαριστία.

ΥΓ Το μεγαλύτερο λάθος του Σαββίδη στον ΠΑΟΚ είναι που δεν αντιμετώπισε την μεγαλύτερη πληγή του συλλόγου, τα ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης. Μεγάλη ζημιά κάνουν στα μυαλά, εσείς τα έχετε συνηθίσει εγώ που έρχομαι για 3 παιχνίδια το χρόνο κάθε φορά παθαίνω σοκ.
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Τα ραδιόφωνα της πόλης είναι αντάξια των ακροατών τους

Ο Σαββίδης να κάτσει, όσο πιστεύει ότι μπορεί να προσφέρει
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

invincible έγραψε:
johnpet έγραψε:

Μα δεν κατάλαβες εγώ είχα αγοράσει μετοχές επί Ζαγοράκη μεσο Μαρφιν τότε. Και μάλιστα τότε εκείνη την εποχή είμασταν και πολύ μερακλήδες αρκετοί. Εγώ είχα βάλει τότε ένα ποσό άνω των 100 ευρώ. Βέβαια από τις πολλές ΑΜΚ τώρα θα έχει συρρικνωθεί η αξία αλλά δεν ζητάω να πάρω την ΠΑΕ εντελώς τζάμπα σαν εσένα. Έχω βάλει λεφτά :mrgreen: οπότε αν θες να την πάρουμε μαζί μπορώ να σου δώσω την απόδειξη από την Μαρφιν (την έχω ακόμη) και να μου δώσεις τα λεφτά και μπορείς έτσι να πάρεις και τις δικές μου μετοχές γιατί εγώ δεν είμαι Σαββιδης και Ζαγοράκης κτλ να μου φας τις μετοχές για ένα ευρώ . :mrgreen: αυτά αλλού για την αξία των ποδοσφαιριστών... Θα πουλήσω Μιχαηλίδη και Ινγκανσον και Ζιβκοβιτς αν θες να την πάρεις για ένα ευρώ :mrgreen: Εγώ δεν είμαι Μπατατούδης να μου φάτε τα λεφτά :mrgreen:
και για να βοηθησω και εγω σου δινω και τις δικες μου...εγω ...αλλα..δεν ειμαι απλας σαν τον αλλον μονο ενα πενηνταρικο εβαλα τοτε αν και ημουν σχεδον δυο χρονια ανεργος...

αλλα εγω δεν ζηταω τιποτα σαν τον απλα... επιδης ...βλεπω εχεις σχεδιο στις δινω τζαμπα.... και οταν ο βανιας κανει αυξηση πανε ....χωσε ... και γινε μεγαλομετοχος....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”