Ιβάν Σαββίδης V

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

johnpet έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Ναι εσύ είπες ότι είναι λίγος κάποιος για τον ΠΑΟΚ.

Και εσύ είσαι μάλλον πολύς.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι είναι λίγος και ανιστόρητος κάποιος όταν θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ υπάρχει τα τελευταία 20 χρόνια.
Η αλήθεια είναι ότι ο ΠΑΟΚ την τελευταία πενταετία (2017-2021) πήρε συνεχόμενους τίτλους, γ..σε τις ομάδες του λεκανοπεδίου τους μέσα στο οακα στους τελικούς, επέβαλε αλλαγές κόντρα στις επιθυμίες του σιχάματος (ΕΠΟ, βαρ, ξένοι διαιτητές), απέκτησε άλλη οντότητα, έγινε οικονομικά ανεξάρτητος, έκανε κι άλλους οπαδούς.
Ναι, ο ΠΑΟΚ τα πέτυχε αυτά την τελευταία περίοδο.
Πριν ΔΕΝ ΕΙΧΕ τη δύναμη τα να πετύχει αν και υπήρχε και πάλευε όπως μπορούσε κοντρα στο κράτος του λεκανοπεδίου τους.
Ναι ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να είχε ενισχυθεί φέτος. Εδώ το φάουλ του Ιβάν μεγάλο και συνεργός του ο ρουμάνος.
Αλλά, ο ΠΑΟΚ έγινε πρωταγωνιστής αφήνοντας πίσω την αθήνα τους μόνο επί Σαββίδη
johnpet

Δημοσίευση από johnpet »

obanebane έγραψε:Ο άνθρωπος σου γράφει όλη την ιστορία όπως εκτυλίχθηκε και εσύ του γράφεις ένα ότι πεις.
Από εκεί και πέρα πως να συζητήσει κάποιος μαζί σου;
Επί της ουσίας έχεις κάτι να πεις;
Ο μεγαλύτερος επιχειρηματίας που ενδιαφέρθηκε πραγματικά να πάρει τον ΠΑΟΚ (εκτός Σαββίδη) ήταν ο Κανελακης του Ιωνικου.
Κάνε τις συγκρίσεις σου και μετά πες μας για το αύριο χωρίς Σαββίδη.
Ναι έχω να πω, αυτά που γράφει ο φίλος ήταν αυτά που γράφονταν και αυτά που ακούγονταν στα ραδιόφωνα και αυτά δεν ήταν η πραγματικότητα. Εγώ μιλάω για τα καθ' αυτό γεγονότα, αυτά ξέρω εγώ, γιατί πως να το πω με απλά ελληνικά τα έζησα, πολλά από αυτά έγιναν μπροστά στα μάτια μου και ξαναλέω ο Συρίγος είχε δίκιο. Αλλα είπαμε πως να συζητήσει κάποιος μαζί μου , είχα παραισθήσεις...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Αφού τα έζησες όλα και μας λες ότι η οικογένεια γαυρων ήθελε πραγματικά να πάρει τον ΠΑΟΚ,πες μας γιατί δεν έγινε.
pk77

Δημοσίευση από pk77 »

kataramenos5 έγραψε:Δε σ αρεσει το ωμο φαγητο αρα επιθυμεις το καμένο.Λες και δεν υπαρχει αλλη κατασταση. Κουβεντα μ αυτη τη λογικη δε γινεται. Μαλωστε μονοι σας.
Το σίγουρο ότι στο γήπεδο μόνοι μας είμαστε. Δεν σας χρειάζεται η ομάδα, εσάς και την ύποπτη γκρίνια σας
johnpet

Δημοσίευση από johnpet »

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:
johnpet έγραψε:

Ναι είναι λίγος και ανιστόρητος κάποιος όταν θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ υπάρχει τα τελευταία 20 χρόνια.
Η αλήθεια είναι ότι ο ΠΑΟΚ την τελευταία πενταετία (2017-2021) πήρε συνεχόμενους τίτλους, γ..σε τις ομάδες του λεκανοπεδίου τους μέσα στο οακα στους τελικούς, επέβαλε αλλαγές κόντρα στις επιθυμίες του σιχάματος (ΕΠΟ, βαρ, ξένοι διαιτητές), απέκτησε άλλη οντότητα, έγινε οικονομικά ανεξάρτητος, έκανε κι άλλους οπαδούς.
Ναι, ο ΠΑΟΚ τα πέτυχε αυτά την τελευταία περίοδο.
Πριν ΔΕΝ ΕΙΧΕ τη δύναμη τα να πετύχει αν και υπήρχε και πάλευε όπως μπορούσε κοντρα στο κράτος του λεκανοπεδίου τους.
Ναι ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να είχε ενισχυθεί φέτος. Εδώ το φάουλ του Ιβάν μεγάλο και συνεργός του ο ρουμάνος.
Αλλά, ο ΠΑΟΚ έγινε πρωταγωνιστής αφήνοντας πίσω την αθήνα τους μόνο επί Σαββίδη
Δεν θα διαφωνίσω με τα περισσότερα, η ένστασή μου είναι ότι ο ΠΑΟΚ αυτά τα έκανε πρώτη φορά την πενταετία 1970-75. Ήταν η πρωτή και μοναδική ομάδα που χτύπησε στα ίσια τον παντοδύναμο ΠΟΚ του Γουλανδρή και του Ματζαβελάκη τους πήρε κύπελλα και πρωτάθλημα και ανάγκασε την χούντα να αλλάξει την έδρα του τελικού του 1974 και πάτησε τον γαύρο. Τώρα η ιστορία, φυσικά με τον Σαββίδη, επαναλαμβάνεται. Τότε όμως, ήταν η πρώτη φορά που κατάλαβαν ότι μόνο ένας υπάρχει που μπορεί να αμφισβητήσει την κυριαρχία τους και μέχρι σήμερα δεν έχει αλλάξει τίποτα. Μόνο ένας μπορεί, εμείς, ο ΠΑΟΚ και το ξέρουν καλά. Το θέμα είναι εάν εμείς είμαστε έτοιμοι να ξεμπερδεύουμε μια και καλή με δαύτους. Είμαστε;;;
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

johnpet έγραψε:

Σε αρέσει να διαστρεβλωνεις μόνιμα τα λεγόμενα του αλλου.

Και επειδή το κάνεις συνειδητά αρκετές φορές, εγώ το σταματάω.

Δε γίνεται να μιλάμε με υπαρκτα γεγονότα και συνέχεια να διαστρεβλωνεις αυτα.

Προφανώς ο ΠΑΟΚ έχει τεράστια ιστορία και δεν εμφανίστηκε Επί Σαββίδη!

Απλά με Σαββίδη έγινε ο υπαρκτός αντίπαλος εντός και εκτός γηπέδου όλης της Αθήνας.

Απλά μέχρι τον Σαββίδη εδώ και τόσα χρόνια ήμασταν οι γραφικοί παοκτσηδες που χάναμε από τα Τέμπη.

Απλά μπορεί να λέω πολλές ώρες.

Είχες ομαδαρα τη δεκαετία του 80 και σε κλεβανε συνέχεια γιατί δεν υπήρχε ο τότε Σαββίδης.

Προφανώς έχεις τεράστια ιστορία!

Και προφανώς δεν είναι γραμμενη σωστά γιατί δεν υπήρχε ο Σαββίδης!

Και επειδή επί πάρα πολλά χρόνια δεν υπήρχε κανένας Σαββίδης θα μου επιτρέψεις να θεωρώ αβάσιμα όσα λες ότι δεν θα υπάρξει χάος.

Χάος θα υπάρξει γιατί κανένας άλλος δεν εμφανίστηκε ποτέ!

Τοσο απλά!

johnpet

Δημοσίευση από johnpet »

obanebane έγραψε:Αφού τα έζησες όλα και μας λες ότι η οικογένεια γαυρων ήθελε πραγματικά να πάρει τον ΠΑΟΚ,πες μας γιατί δεν έγινε.
Πολύ ευχαρίστως, όχι δημόσια, από κοντά ναι. Δεν έχω πρόβλημα να πω και ονόματα και πολλές άλλες λεπτομέρειες, να φωνάξουμε και τον Συρίγο να κάνουμε ένα flash back. Όσο και να διαφωνώ σήμερα μαζί σας να ξέρετε την ίδια λόξα έχουμε, θέλω όπως και εσείς τον ΠΑΟΚ πρώτο.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Πώς μπορεί κάποιος να ξεμπερδέψει;
Είναι σαν να λέει ο οπαδός της Ρόμα ή της Νάπολι , άντε να ξεμπερδεύουμε με Γιουβέντους, Ίντερ,Μίλαν.
Στα έγραψε ο Γκουερινο πιο πάνω και συμφώνησες,είναι πάρα πολλά εκτός των 5 επισήμων τιτλων αυτά που έχουν κατακτηθεί επί Σαββίδη.
Άβαταρ μέλους
Norte

Δημοσίευση από Norte »

johnpet έγραψε: εγώ πάλι πιστεύω ότι δεν μπορεί, ότι ο κύκλος έχει κλείσει, το βήμα παραπάνω δεν μπορεί να γίνει με την σημερινή κατάσταση
αφου λοιπον ειναι ξεκαθαρο οτι πιστευεις πως ο σαββιδης δεν ειναι η μονη επιλογη τι πρεπει να συμβει απο εδω και περα? η μαλλον τι θα ηθελες να συμβει για να γινει το ''βημα παραπανω''?
υπαρχουν πολλα τα οποια δεν μου αρεσουν στον τροπο που εχει επιλεξει ο ιβαν να διοικει τον συλλογο αλλα κανεις δεν μπορει να αμφισβητηση πως ειδικα την τελευταια 5ετια μας εχει φερει στο σημειο να ειμαστε ΞΕΚΑΘΑΡΑ το 2ο μεγαλυτερο brand στην ελλαδα απο ολες τις αποψεις και αγωνιστικα και εξωαγωνιστικα.
αυτο εγω το θεωρω σπουδαιο επιτευγμα παρολο που μπορουσαν και θα επρεπε να γινουν πολλα περισσοτερα βηματα ειδικα στο κομματι της οργανωσης του αγωνιστικου που θα μας οδηγουσαν σε περισσοτερες επιτυχιες ειδικα στην ευρωπη και πιο κοντα στην λεγομενη αυταρκεια...
johnpet

Δημοσίευση από johnpet »

sourmenetes έγραψε:
johnpet έγραψε:

Σε αρέσει να διαστρεβλωνεις μόνιμα τα λεγόμενα του αλλου.

Και επειδή το κάνεις συνειδητά αρκετές φορές, εγώ το σταματάω.

Δε γίνεται να μιλάμε με υπαρκτα γεγονότα και συνέχεια να διαστρεβλωνεις αυτα.

Προφανώς ο ΠΑΟΚ έχει τεράστια ιστορία και δεν εμφανίστηκε Επί Σαββίδη!

Απλά με Σαββίδη έγινε ο υπαρκτός αντίπαλος εντός και εκτός γηπέδου όλης της Αθήνας.

Απλά μέχρι τον Σαββίδη εδώ και τόσα χρόνια ήμασταν οι γραφικοί παοκτσηδες που χάναμε από τα Τέμπη.

Απλά μπορεί να λέω πολλές ώρες.

Είχες ομαδαρα τη δεκαετία του 80 και σε κλεβανε συνέχεια γιατί δεν υπήρχε ο τότε Σαββίδης.

Προφανώς έχεις τεράστια ιστορία!

Και προφανώς δεν είναι γραμμενη σωστά γιατί δεν υπήρχε ο Σαββίδης!

Και επειδή επί πάρα πολλά χρόνια δεν υπήρχε κανένας Σαββίδης θα μου επιτρέψεις να θεωρώ αβάσιμα όσα λες ότι δεν θα υπάρξει χάος.

Χάος θα υπάρξει γιατί κανένας άλλος δεν εμφανίστηκε ποτέ!

Τοσο απλά!

Την ομαδάρα την είχες κυριώς την δεκαετία του '70 και τότε σε κλέψαν, το 1973 το πρωτάθλημα, και την δεκαετία του '80 σε κλέψαν και τώρα με τον Σαββίδη μας κλέψαν. Μας κλεβουν γιατί ξέρουν ότι μόνο εμείς είμαστε ο πραγματικός κίνδυνος, μόνο εμείς έχουμε ερείσματα στον κόσμο εντός και εκτός Ελλάδος. Το θέμα είναι εάν μπορούμε εμείς ξεμπερδεύουμε μια και καλή μαζί τους, εάν είμαστε έτοιμοι.
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Ναι αγαπητέ @johnpet αυτά που διάβασες κι αυτά που άκουσες ήταν ένας τρόπος για να προωθηθούν τα σχέδια της Γιάννας για την Ολυμπιάδα. Για αυτό άλλωστε κι αυτό το κακόγουστο αστείο με το δήθεν ενδιαφέρον της αγγελοπουλενας ΤΕΛΕΊΩΣΕ με την διεξαγωγή της Ολυμπιάδος. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ. Αυτό όμως που δεν είναι καθόλου απλό είναι το γεγονός ότι ο αστείος λαός του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να αντιληφθεί ούτε τα βασικά που αφορούν τον πρόεδρο του. Φυσικά κι υπάρχει μέλλον για τον ΠΑΟΚ μας μετά τον Σαββίδη. Ευτυχώς η πλειοψηφία θέλω να πιστεύω το έχει καταλάβει. ΠΡΩΤΟΝ καμία Νέα Τούμπα για την ομάδα μας. Αυτό είναι οριστικό κι αμετάκλητο!!!!! Πολλά "φιλικά" χτυπήματα στην πλάτη για το πόσο μεγάλο λαό έχουμε, πόσο μας έχουν αδίκησει, κι προπαντός πόσο δυνατό ΠΑΟΚ θέλει όλο το ΠΟΚ. Μιλάμε ίσα που μπορεί να βγει κι ο καραπαπας την επόμενη μέρα που θα φύγει ο 'κακος' κι να γράφει επιτέλους λευτεριά στον ΠΑΟΚ!! Δεν ζει και ο μακαρίτης ο Παύλος ο Γιαννακόπουλος για να παίξει κι εκείνο το αλληστου μνήμης σενάριο που τον ήθελε να ασχολείται με το ποδόσφαιρο του ΠΑΟΚ μας!! Πάρτε το χαμπάρι μάγκες ο Σαββίδης είναι δώρο θεού για την οικογένεια, κι οποιαδήποτε κουβέντα γίνεται εναντίον του είναι εντελώς εκτός πραγματικότητας. Αν θέλετε να δείτε τα κακώς κείμενα στην ΠΑΕ αρχίστε από τους υψηλόβαθμους υπαλλήλους της κι αρχίστε να αντιλαμβάνεστε την τεράστια ανεπάρκεια τους για πρωταθλητισμό. Προς το παρόν ο Ιβάν έχει γυρίσει το βλέμμα του προς τον λαό του ΠΑΟΚ κι του ζητά την βοήθεια του για να χτίσει ο ΠΑΟΚ μας το νέο του σπίτι. Δεν βλέπω να συγκινουμαστε κι πολύ. Έχουμε άλλωστε τόση πολύ κάψα να ασκήσουμε κριτική στον κακό Ιβάν που λεπτομέρειες σαν την νέα Τούμπα μπορούν να περιμένουν :evil:
Άβαταρ μέλους
PAOK_1926

Δημοσίευση από PAOK_1926 »

O Ιβάν Σαββίδης είναι ο μεγαλύτερος ευεργέτης ολόκληρης της Ιστορίας του ΠΑΟΚ. Με τα καλά του και τα λάθη του. Ο ΠΑΟΚ υπήρχε και θα υπάρχει για πάντα, αλλά επί Σαββίδη έφτασε να είναι αυτό που ονειρεύεται ο κάθε ΠΑΟΚτσής. Αήττητος, Νταμπλούχος. Επί Σαββίδη. Ποτέ άλλοτε στα 95 χρόνια της ιστορίας του. Μόνο επί Σαββίδη.

Βρισκόμαστε σε μία καμπή του ιστορικού χρόνου για τον ΠΑΟΚ, λόγω των καταστάσεων. Σωστό είναι αυτό. Η ομάδα πρέπει να κοιτάξει μπροστά και να αναγεννηθεί. Αυτό, αυτή τη στιγμή, μόνο ο Σαββίδης μπορεί να το εγγυηθεί. Και ο κόσμος του ΠΑΟΚ. Κανένας άλλος.

Όλα τα υπόλοιπα σενάρια είναι εικωτολογίες, αυθαίρετες και αναπόδεικτες υποθέσεις, καλοπροαίρετες ή και ενδεχομένως κακοπροαίρετες, που ανήκουν στη σφαίρα του φανταστικού. Και δεν θεωρώ καθόλου πρέπον ή με τακτ ή ευγενικό τελικώς , να αναφέρεται, το όνομα του κυρίου Συρίγου, για να δικαιολογηθούν ή να επιχειρηματολογηθούν, κάποιες θέσεις, επιθυμίες ή υποθετικά σενάρια.

Διότι ο κύριος Συρίγος έχει δηλώσει στρατιώτης του ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη. Τα υπόλοιπα ονόματα που ακούγονται, δεν ξέρουμε από πού προέρχονται και με τι στοχεύσεις και με τι μοχλεύσεις.

Αλοίμονο κύριοι και μόνο σημειολογικά και σύμβολο - λογικά, εάν ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενδιαφέρεται να γίνει κατά τα εμβριθή σενάρια, κάποιος κύριος που είναι μεγαλομέτοχος της Τραπέζης ΠΕΙΡΑΙΩΣ!

Επιτρέψτε να πω, ευχαριστώ πολύ, δεν θα πάρω. Προτιμώ τον Ιβάν, με τα καλά του και τα λάθη του. Αυτός έβγαλε το κάρο από τη λάσπη και αυτός θα πάει το καράβι μπροστά και αυτός θα κάνει το νέο γήπεδο και τον ΠΑΟΚ ξανά πρωταθλητή και πρωταγωνιστή στα ευρωπαϊκά τεκτενόμενα.
johnpet

Δημοσίευση από johnpet »

Norte έγραψε:
johnpet έγραψε: εγώ πάλι πιστεύω ότι δεν μπορεί, ότι ο κύκλος έχει κλείσει, το βήμα παραπάνω δεν μπορεί να γίνει με την σημερινή κατάσταση
αφου λοιπον ειναι ξεκαθαρο οτι πιστευεις πως ο σαββιδης δεν ειναι η μονη επιλογη τι πρεπει να συμβει απο εδω και περα? η μαλλον τι θα ηθελες να συμβει για να γινει το ''βημα παραπανω''?
υπαρχουν πολλα τα οποια δεν μου αρεσουν στον τροπο που εχει επιλεξει ο ιβαν να διοικει τον συλλογο αλλα κανεις δεν μπορει να αμφισβητηση πως ειδικα την τελευταια 5ετια μας εχει φερει στο σημειο να ειμαστε ΞΕΚΑΘΑΡΑ το 2ο μεγαλυτερο brand στην ελλαδα απο ολες τις αποψεις και αγωνιστικα και εξωαγωνιστικα.
αυτο εγω το θεωρω σπουδαιο επιτευγμα παρολο που μπορουσαν και θα επρεπε να γινουν πολλα περισσοτερα βηματα ειδικα στο κομματι της οργανωσης του αγωνιστικου που θα μας οδηγουσαν σε περισσοτερες επιτυχιες ειδικα στην ευρωπη και πιο κοντα στην λεγομενη αυταρκεια...
Πρώτα απ' όλα θεωρώ ότι ο Σαββίδης έχει κερδίσει επάξια το δικαίωμα να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Πρέπει πρώτα αυτός να κατασταλάξει και να δει ειλικρινά και με το χέρι στην καρδιά εάν μπορεί, εάν ξέρει και εάν θέλει τελικά να κάνει το βήμα παραπάνω γιατί μετά το ντάμπλ τα πράγματα είναι πολύ μπερδεμένα. Αυτός πρώτος απ' όλους πρέπει να αποφασίσει χωρίς εγωισμούς. Το να καταλάβεις την σωστή στιγμή ότι ίσως ο κύκλος σου έχει κλείσει, όπως εγώ νομίζω, σωστά η λάθος πραγματικά δεν είμαι σίγουρος, δεν μειώνει στο ελάχιστο την τεράστια προσφορά του. Πρέπει όμως ψυχρά και αντικειμενικά, όσο γίνεται, να τα ζυγίσει όλα. Εαν μπορεί, να βγει να μιλήσει με πράξεις, κινήσεις, ανθρώπους, ξένους, ξένους, τεχνοκράτες, τεχνοκράτες, τέρμα οι φίλοι φίλων και οι γνωστοί γνωστών, προυπολογισμούς, έσοδα, εξοδα, χρονοδιαγράμματα. Να ξεχάσουμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι ΠΑΟΚ αλλά μια μηχανή που δουλεύει ασταμάτητα. Εάν πάλι δεν μπορεί να κάνει το επόμενο, βήμα κανένας δεν θα τον κακίσει, ας πει αυτά μπορώ, αυτά ξέρω, αυτά θέλω στο κάτω κάτω της γραφής και αν υπάρχει κάποιος να συνεχίσει για καλύτερα, να συνεχίσει από εκεί σταμάτησε αυτός. Τότε θα είναι ακόμα πιο μεγάλη η προσφορά του γιατί έχοντας κάνει την ομάδα μεγάλη δεν θα προσπαθήσει να την ελέγξει, θα την αφήσει σ' αυτόν που θα την κάνει ακόμα μεγαλύτερη.
Την τελευταία λέξη την έχει αυτός και την έχει κερδίσει με το σπαθί του.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Για να καταλάβω αυτήν την στιγμή υπάρχουν 3-4 φίλοι εδώ στο φορουμ που δεν γουστάρουν τον Σαββίδη γιατί πιστεύουν είτε ότι θα μας καταστρέψει ή θα μας οδηγήσει σε άσχημα μονοπάτια. ΟΚ. Είναι δικαίωμα τους να το πιστεύουν.
Τώρα αν είναι ΠΑΟΚτσήδες ή όχι ή είναι 60 χρονών ή 20 χρονών ή 100 χρονών ή δεν είναι ΠΑΟΚτσίδες και μπήκαν εδώ μέσα να δημιουργήσουν κλίμα ή είναι ΠΑΟΚτσίδες 100 κιλά ή 40 κιλά κτλ. Δεν μας ενδιαφέρει. Αυτά που ήθελαν να πουν τα είπαν. Είναι αρνητές Σαββίδη. Δικαίωμά τους.

Απλά αυτοί που λένε ότι υπάρχει επενδυτής που είναι καλύτερος από τον Σαββιδη και θέλει να έρθει να αγοράσει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. ΟΚ .
μπορεί να περάσει από την ΑΜΚ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και να βάλει τα λεφτά του.
Πόσο θα είναι η επόμενη αύξηση 120-130 εκατομμύρια.
Μπορεί να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο.
Μπορεί να εμφανιστεί δημοσίως να παρουσιαστεί και να αποδείξει ποιος είναι και ότι μπορεί να κάνει τον ΠΑΟΚ ακόμα μεγαλύτερο από ότι τον έχει ο Σαββιδης.
Από την στιγμή που θα μας πείσει όλους , ο κος Σαββίδης δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να πάρει τα λεφτά του από την πώληση της ΠΑΕ, να είναι ύσηχος ότι τον έδωσε σε καλά χέρια και να παραχωρήσει τις μετοχές του και μετά ο νέος επενδυτής μπορεί να βάλει όσα θέλει να κάνει τον ΠΑΟΚ ακόμα μεγαλύτερο.
Εκτός αν θέλει να τον αγοράσει τζάμπα ?
Τότε τον αγοράζω και εγώ!
johnpet

Δημοσίευση από johnpet »

Andrew R έγραψε:Ναι αγαπητέ @johnpet αυτά που διάβασες κι αυτά που άκουσες ήταν ένας τρόπος για να προωθηθούν τα σχέδια της Γιάννας για την Ολυμπιάδα. Για αυτό άλλωστε κι αυτό το κακόγουστο αστείο με το δήθεν ενδιαφέρον της αγγελοπουλενας ΤΕΛΕΊΩΣΕ με την διεξαγωγή της Ολυμπιάδος. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ. Αυτό όμως που δεν είναι καθόλου απλό είναι το γεγονός ότι ο αστείος λαός του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να αντιληφθεί ούτε τα βασικά που αφορούν τον πρόεδρο του. Φυσικά κι υπάρχει μέλλον για τον ΠΑΟΚ μας μετά τον Σαββίδη. Ευτυχώς η πλειοψηφία θέλω να πιστεύω το έχει καταλάβει. ΠΡΩΤΟΝ καμία Νέα Τούμπα για την ομάδα μας. Αυτό είναι οριστικό κι αμετάκλητο!!!!! Πολλά "φιλικά" χτυπήματα στην πλάτη για το πόσο μεγάλο λαό έχουμε, πόσο μας έχουν αδίκησει, κι προπαντός πόσο δυνατό ΠΑΟΚ θέλει όλο το ΠΟΚ. Μιλάμε ίσα που μπορεί να βγει κι ο καραπαπας την επόμενη μέρα που θα φύγει ο 'κακος' κι να γράφει επιτέλους λευτεριά στον ΠΑΟΚ!! Δεν ζει και ο μακαρίτης ο Παύλος ο Γιαννακόπουλος για να παίξει κι εκείνο το αλληστου μνήμης σενάριο που τον ήθελε να ασχολείται με το ποδόσφαιρο του ΠΑΟΚ μας!! Πάρτε το χαμπάρι μάγκες ο Σαββίδης είναι δώρο θεού για την οικογένεια, κι οποιαδήποτε κουβέντα γίνεται εναντίον του είναι εντελώς εκτός πραγματικότητας. Αν θέλετε να δείτε τα κακώς κείμενα στην ΠΑΕ αρχίστε από τους υψηλόβαθμους υπαλλήλους της κι αρχίστε να αντιλαμβάνεστε την τεράστια ανεπάρκεια τους για πρωταθλητισμό. Προς το παρόν ο Ιβάν έχει γυρίσει το βλέμμα του προς τον λαό του ΠΑΟΚ κι του ζητά την βοήθεια του για να χτίσει ο ΠΑΟΚ μας το νέο του σπίτι. Δεν βλέπω να συγκινουμαστε κι πολύ. Έχουμε άλλωστε τόση πολύ κάψα να ασκήσουμε κριτική στον κακό Ιβάν που λεπτομέρειες σαν την νέα Τούμπα μπορούν να περιμένουν :evil:
Για να κλείσουμε μια καλή το θέμα του παρελθόντος που άλλωστε λιγη σημασία έχει πια θα το πω για τελευταία φορά εγώ μιλάω για τα καθ' αυτά γεγονότα, αυτά που ξέρω εγώ, με απλά ελληνικά αυτά που έζησα, αυτά που έγιναν μπροστά στα μάτια μου και ξαναλέω ο Συρίγος είχε δίκιο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”