Ιβάν Σαββίδης V
Re: Ιβάν Σαββίδης V
Και για να το κλείσω το θέμα, εγώ αυτήν τη στιγμή με τον Γιώργο τον Συρίγο είμαστε απέναντι, βλέπουμε διαφορετικά τα πράγματα. Ο Γιώργος, απ' αυτά που ακούω στις εκπομπές του πιστεύει ότι η ομάδα μπορεί να προχωρήσει και να κάνει το βήμα παραπάνω, εγώ πάλι πιστεύω ότι δεν μπορεί, ότι ο κύκλος έχει κλείσει, το βήμα παραπάνω δεν μπορεί να γίνει με την σημερινή κατάσταση. Στο θέμα όμως του παρελθόντος, συμφωνούμε απόλυτα.
Να είσαι απολύτως σίγουρος ότι είναι η αγάπη μου για τον ΠΑΟΚ τον όποιο παρακολουθώ από 4 ετών, από το 1970 και πολλά πράγματα, πρόσωπα και καταστάσεις τα έχω ζήσει από πρώτο χέρι.trouman έγραψε:Ξαναδιάβασε τι έγραψα.johnpet έγραψε:Κι εγώ με την σειρά μου μπορώ να πω ότι πληρώνεσαι επειδή πάνω απ΄όλα βάζεις τον πρόεδρο και μετά την ομάδα για να το λιβανίζεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Είπαμε οποιαδήποτε κριτική σημαίνει τρολ του γαύρου και του ρούλη. Προσοχή όμως γιατί κάποια στιγμή όλοι θα κριθούμε.trouman έγραψε:Ζώντας πολλά, πια, χρόνια μεσα σε γαύρους (κυρίως) και λοιπές φυλές, είναι εύκολο να καταλάβω τι σημαίνει για αυτούς η παρουσία του Σαββίδη στον ΠΑΟΚ.
Άρα , αντανακλαστικά, καταλαβαίνω ακόμα καλύτερα τι σημαίνει Σαββίδης για τον ΠΑΟΚ...
Λόγω και της επαφής με τους εξ αγχιστείας συγγενείς, απο Μάνη μεριά, που μπορεί κάποιοι να εμπλέκονται στα δημοτικά του Πειραιά και να έχουν παρτίδες (στενές) κάποιοι με το περιβάλλον αλλά κια τον ίδιο τον μαρινακη, εχω πειστεί για κάποια πράγματα.
Αυτό με κάνει να με λένε "οσφυοκάμπτη" κάποιοι που εμφανίζονται ως αντίλαλοι σε κάθε στραβοστομίαση προς ρον Σαββίδη.
Υπερθεματίζουν με κάθε αφορμή που νομίζουν τους δίνεται να κράξουν τον Σαββίδη, να φτιάξουν κλίμα και εν τέλει να σιγοψιθυρίζουν "Σαββίδη φύγε". Αο δίπλα η σχετική προβλέψιμη επιχειρηματολογία "υπάρχουν κι άλλοι", " ο Σαββίδης μας χρωστάει πιο πολλά" , " τα παράτησε" κλπ
Οπότε, εγώ ναι, σε αυτές τις φωνές, που θα μπορούσαν άνετα (όχι απαραίτητα καθώς η αντίληψη δεν είναι προνόμιο κάποιων, άρα και το αντίθετό της , το ίδιο) να είναι λήμματα από το γαυρικο επικοινωνιακό σιφώνι ή το αρρωστημένο μυαλό ενός σκουληκιού, θα το παίζω αυλοκόλακας.
Και τι είν' αυτό τελικά που σε κάνει να γράφεις, σχεδόν μόνο στο τοπικ του Ιβάν και μάλιστα να τα χώνεις με αυτόν τον τρόπο? Η αγάπη σου για τον ΠΑΟΚ? Είσαι σπάνιο είδος...
Πλέον ειναι ολοφανερο τι συμβαίνει και απορώ με αυτούς που δεν το βλέπουν. ¨Ολες οι επιχειρήσεις του Ιβάν πάνε άπατες και προσπαθεί να βγάλει τα σπασμένα μέσω του ΠΑΟΚ και του λαού του.
Είναι δε τόσο δαιμόνιος που έχει πετύχει να είναι ο μοναδικός παράγοντας ( μαζί με τον ιδιοκτήτη της Πόρτο) που βγάζει τόσα χρονια λεφτά απο το ποδόσφαιρο ( παιρνει μια στο τόσο κανένα τιτλο για να αποκοιμίζει τους αφελείς οπαδούς του ΠΑΟΚ).
ΤΟ ξυπνητήρι να βάλετε καποιοι γιατί δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα
Είναι δε τόσο δαιμόνιος που έχει πετύχει να είναι ο μοναδικός παράγοντας ( μαζί με τον ιδιοκτήτη της Πόρτο) που βγάζει τόσα χρονια λεφτά απο το ποδόσφαιρο ( παιρνει μια στο τόσο κανένα τιτλο για να αποκοιμίζει τους αφελείς οπαδούς του ΠΑΟΚ).
ΤΟ ξυπνητήρι να βάλετε καποιοι γιατί δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα
- kataramenos5
Δε σ αρεσει το ωμο φαγητο αρα επιθυμεις το καμένο.Λες και δεν υπαρχει αλλη κατασταση. Κουβεντα μ αυτη τη λογικη δε γινεται. Μαλωστε μονοι σας.
- invincible
Στο φινάλε είναι γνωστό ότι υπάρχουν πολλοί οπαδοί της ΝΔ και του ΠΑΟΚ που δεν θέλουν τον Σαββιδη στον ΠΑΟΚ.
Θέλουν έναν ΑλαφουζοΜυτηληναίο και μία καλή θέση στην ΠΑΕ.
Το λέω για τελευταία φορά να το καταλάβετε πάντα όταν μιλάτε για διοικητικά και ΠΑΕ στην Ελλάδα πάντα το θέμα είναι καθαρά 100% πολιτικό.
Ο Σαββιδης και ο Γιώργος είναι άρρωστοι με τον ΠΑΟΚ. Αν δεν έχουν κάποιο σχέδιο για το μέλλον στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορούσανε άνετα να μεταβιβάσουνε την ΠΑΕ σε κάποιον άλλο. Ακόμα και ξένο, είναι πολύ εύκολο να ανοίξεις μία εταιρεία στην Κύπρο και να αγοράσεις 100% νόμιμα το πλειοψηφικό πακέτο. Υπάρχουν πάρα πολλοί Ρώσοι που ψάχνουν να αγοράσουν ποδοσφαιρικές ομάδες.
Μην σκοτίζεστε άδικα. Μόλις φύγει ο Κούλης θα δείτε πολλές αλλαγές. Τώρα είμαστε σε πόλεμο. Παρόλα αυτά μέσα στον πόλεμο της ΝΔ έχουμε κερδίσει πολλές μάχες. Βλέπε CAS, κύπελλο από τον γαύρο και δεύτερες θέσεις.
Δεν φεύγει ο Σαββίδης κύριοι. Είναι ΠΑΟΚ. Απλά έτυχε να πέσουμε πάνω στον Κούλη. Τώρα το έμαθε το αντικείμενο. Χούντα είναι και θα φύγει και θα λάμψει πάλι η χώρα και ο ΠΑΟΚ.
Θέλουν έναν ΑλαφουζοΜυτηληναίο και μία καλή θέση στην ΠΑΕ.
Το λέω για τελευταία φορά να το καταλάβετε πάντα όταν μιλάτε για διοικητικά και ΠΑΕ στην Ελλάδα πάντα το θέμα είναι καθαρά 100% πολιτικό.
Ο Σαββιδης και ο Γιώργος είναι άρρωστοι με τον ΠΑΟΚ. Αν δεν έχουν κάποιο σχέδιο για το μέλλον στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορούσανε άνετα να μεταβιβάσουνε την ΠΑΕ σε κάποιον άλλο. Ακόμα και ξένο, είναι πολύ εύκολο να ανοίξεις μία εταιρεία στην Κύπρο και να αγοράσεις 100% νόμιμα το πλειοψηφικό πακέτο. Υπάρχουν πάρα πολλοί Ρώσοι που ψάχνουν να αγοράσουν ποδοσφαιρικές ομάδες.
Μην σκοτίζεστε άδικα. Μόλις φύγει ο Κούλης θα δείτε πολλές αλλαγές. Τώρα είμαστε σε πόλεμο. Παρόλα αυτά μέσα στον πόλεμο της ΝΔ έχουμε κερδίσει πολλές μάχες. Βλέπε CAS, κύπελλο από τον γαύρο και δεύτερες θέσεις.
Δεν φεύγει ο Σαββίδης κύριοι. Είναι ΠΑΟΚ. Απλά έτυχε να πέσουμε πάνω στον Κούλη. Τώρα το έμαθε το αντικείμενο. Χούντα είναι και θα φύγει και θα λάμψει πάλι η χώρα και ο ΠΑΟΚ.
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
Από 4αρων ετών στα πράγματα. Φαινόμενο. Μήπως ανήκεις και στους διώκτες του αείμνηστου Παντελάκη?johnpet έγραψε:Και για να το κλείσω το θέμα, εγώ αυτήν τη στιγμή με τον Γιώργο τον Συρίγο είμαστε απέναντι, βλέπουμε διαφορετικά τα πράγματα. Ο Γιώργος, απ' αυτά που ακούω στις εκπομπές του πιστεύει ότι η ομάδα μπορεί να προχωρήσει και να κάνει το βήμα παραπάνω, εγώ πάλι πιστεύω ότι δεν μπορεί, ότι ο κύκλος έχει κλείσει, το βήμα παραπάνω δεν μπορεί να γίνει με την σημερινή κατάσταση. Στο θέμα όμως του παρελθόντος, συμφωνούμε απόλυτα.
Για τέτοιον σε κόβω. Καταστροφή, κάποιοι σαν και σένα.
Εγώ βλέπω τον ΠΑΟΚ από το 1967. Μετράει?
Μια στιγμή γιατί αυτό που γράφεις δεν ισχύει κανένα απολύτως δίκιο δεν είχε ο Συρίγος. Το δήθεν ενδιαφέρον της οικογένειας του Θόδωρου Αγγελόπουλου για την ομάδα του ΠΑΟΚ ήταν ένα επικοινωνιακό τέχνασμα προβολής της Γιάννας Αγγελοπούλου για να αποκτήσει λαοφιλές πρόσωπο και στην βόρεια Ελλάδα ώστε να εξυπερητεθουν με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο οι επιδιώξεις που είχε εξαρχής θέση με την ανάληψη των Ολυμπιακών αγώνων. Μάλιστα το ενδιαφέρον συντηρήθηκε κι με προσωπικές συνεντεύξεις εμετικού χαρακτηρα,από τα δημοσιογραφικά υποκείμενα αυτής της πόλης κι από τσατσακια τύπου Συρίγου όπου είχαν βγάλει την Γιάννα να μιλήσει κάποιες φορές κι αφού εξηγούσε καμία ώρα πόσο ωφέλιμα είναι τα ολυμπιακά έργα για το σύνολο της ελληνικής επικράτειας, στο τέλος την ρώτουσαν οι άθλιοι δημοσιογράφοι και για τον ΠΑΟΚ μας. Οι απαντήσεις ήταν προσβλητικές για κάθε στοιχειώδος νοήμονα άνθρωπο. Τι μεγάλη ομάδα που είναι ο ΠΑΟΚ , ποιος δεν θα ήθελε να είναι μέλος αυτής της οικογένειας, είναι στο μυαλό μου αλλά τώρα έχω πολύ επιβαρυμένο πρόγραμμα με την Ολυμπιάδα κτλ κτλ. Ένα κακο θεατρικό έργο παιγμένο κι πάλι σε βάρος της πλάτης μας.johnpet έγραψε:Απλώς για την ιστορία, ο Συρίγος είχε απόλυτο δίκιο, το ενδιαφέρον και υπαρκτό ήταν και σοβαρό, απλά μεσολαβήσαν κάποια άλλα θέματα, πολιτικής φύσεως...Mīngus έγραψε:Θα μας πάρει η Γιάννα Αγγελοπούλου. Το είπε ο Συρίγος πριν 15 χρόνια στον έξτρασπορτ.
Σοβαροί να είμαστε. Είδαμε πόσοι σοβαροί επενδυτές ενδιαφέρθηκαν πριν αναλάβει ο Ιβάν... Ο Γιαννούλης Καμπάνης και ο Διονύσης Σαββόπουλος του Βοσπόρου.
Ο Ιβάν με τα στραβά του είναι ότι καλύτερο μπορούσε να μας συμβεί.
Προφανώς για τα φετινά λάθη είναι ο πρώτος υπεύθυνος.
Και προφανώς οφείλει ο ίδιος να δώσει λύσεις.
Ο Συρίγος πάντως είχε 101% δίκιο.
Εγώ όπως θα δεις πως δεν χαρακτηρίζω αυτούς με τους οποίους διαφωνώ και είναι αρκετοί εδώ μέσα, ισώς και οι περισσότεροι, ως καταστροφή του ΠΑΟΚ. Εσύ πάλι κάνοντας τον εξυπνάκια και ειρωνευόμενος θεωρείς ότι εσύ ξέρεις καλύτερα πράγματα που εγώ έχω ζήσει. Σου πέρασε ποτέ άραγε από το μυαλό ότι πχ ο πατέρας μου μπορεί να είχε σχέση εκείνη την εποχή; Όσο για τον αν το 1967 μετράει, φυσικά και μετράει. Απλώς θα περίμενα από εσένα να τα βλέπεις λίγο διαφορετικά τα πράγματα μιας και είμαστε σχεδόν συνομήλικοι. Νομίζεις ότι με τις ειρωνίες και τις κατηγορίες αποδεικνύεις ότι έχεις δίκιο; Τέλος πάντων, εγώ θεωρώ ότι το θέμα δεν θα πρέπει να είναι προσωπικό όπως εσύ θέλεις να το κάνεις.ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Από 4αρων ετών στα πράγματα. Φαινόμενο. Μήπως ανήκεις και στους διώκτες του αείμνηστου Παντελάκη?johnpet έγραψε:Και για να το κλείσω το θέμα, εγώ αυτήν τη στιγμή με τον Γιώργο τον Συρίγο είμαστε απέναντι, βλέπουμε διαφορετικά τα πράγματα. Ο Γιώργος, απ' αυτά που ακούω στις εκπομπές του πιστεύει ότι η ομάδα μπορεί να προχωρήσει και να κάνει το βήμα παραπάνω, εγώ πάλι πιστεύω ότι δεν μπορεί, ότι ο κύκλος έχει κλείσει, το βήμα παραπάνω δεν μπορεί να γίνει με την σημερινή κατάσταση. Στο θέμα όμως του παρελθόντος, συμφωνούμε απόλυτα.
Για τέτοιον σε κόβω. Καταστροφή, κάποιοι σαν και σένα.
Εγώ βλέπω τον ΠΑΟΚ από το 1967. Μετράει?
Ότι πεις, είναι δυνατόν αυτά που διάβασα και αυτά που άκουσα εγώ ο ίδιος να είναι σωστά; Σίγουρα εσυ ξέρεις καλύτερα, άλλωστε διάβαζες τις εφημερίδες και άκουγες τα ραδιόφωνα. Εγώ είχα παραισθήσεις...Andrew R έγραψε:Μια στιγμή γιατί αυτό που γράφεις δεν ισχύει κανένα απολύτως δίκιο δεν είχε ο Συρίγος. Το δήθεν ενδιαφέρον της οικογένειας του Θόδωρου Αγγελόπουλου για την ομάδα του ΠΑΟΚ ήταν ένα επικοινωνιακό τέχνασμα προβολής της Γιάννας Αγγελοπούλου για να αποκτήσει λαοφιλές πρόσωπο και στην βόρεια Ελλάδα ώστε να εξυπερητεθουν με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο οι επιδιώξεις που είχε εξαρχής θέση με την ανάληψη των Ολυμπιακών αγώνων. Μάλιστα το ενδιαφέρον συντηρήθηκε κι με προσωπικές συνεντεύξεις εμετικού χαρακτηρα,από τα δημοσιογραφικά υποκείμενα αυτής της πόλης κι από τσατσακια τύπου Συρίγου όπου είχαν βγάλει την Γιάννα να μιλήσει κάποιες φορές κι αφού εξηγούσε καμία ώρα πόσο ωφέλιμα είναι τα ολυμπιακά έργα για το σύνολο της ελληνικής επικράτειας, στο τέλος την ρώτουσαν οι άθλιοι δημοσιογράφοι και για τον ΠΑΟΚ μας. Οι απαντήσεις ήταν προσβλητικές για κάθε στοιχειώδος νοήμονα άνθρωπο. Τι μεγάλη ομάδα που είναι ο ΠΑΟΚ , ποιος δεν θα ήθελε να είναι μέλος αυτής της οικογένειας, είναι στο μυαλό μου αλλά τώρα έχω πολύ επιβαρυμένο πρόγραμμα με την Ολυμπιάδα κτλ κτλ. Ένα κακο θεατρικό έργο παιγμένο κι πάλι σε βάρος της πλάτης μας.johnpet έγραψε:Απλώς για την ιστορία, ο Συρίγος είχε απόλυτο δίκιο, το ενδιαφέρον και υπαρκτό ήταν και σοβαρό, απλά μεσολαβήσαν κάποια άλλα θέματα, πολιτικής φύσεως...Mīngus έγραψε:Θα μας πάρει η Γιάννα Αγγελοπούλου. Το είπε ο Συρίγος πριν 15 χρόνια στον έξτρασπορτ.
Σοβαροί να είμαστε. Είδαμε πόσοι σοβαροί επενδυτές ενδιαφέρθηκαν πριν αναλάβει ο Ιβάν... Ο Γιαννούλης Καμπάνης και ο Διονύσης Σαββόπουλος του Βοσπόρου.
Ο Ιβάν με τα στραβά του είναι ότι καλύτερο μπορούσε να μας συμβεί.
Προφανώς για τα φετινά λάθη είναι ο πρώτος υπεύθυνος.
Και προφανώς οφείλει ο ίδιος να δώσει λύσεις.
Ο Συρίγος πάντως είχε 101% δίκιο.
- sourmenetes
- Moderator
Ναι εσύ είπες ότι είναι λίγος κάποιος για τον ΠΑΟΚ.
Και εσύ είσαι μάλλον πολύς.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το ποδόσφαιρο έχει τεράστια εξέλιξη την οποία στην Ελλάδα δεν μπορέσαμε ποτέ να ακολουθήσουμε.
Όταν ο ΠΑΟΚ έφτανε μέχρι τους 8 του Κυπέλου Κυπελλούχων,έπαιρναν ευρωπαϊκούς τίτλους ομάδες της Ουγγαρίας,της Ρουμανίας και της Τσεχίας.
Τώρα παίρνουν μόνο οι πολυεθνικές.
Μέχρι πριν 10-15 χρόνια έρχονταν στο πρωτάθλημα της Ελλάδας εν ενεργεία διεθνείς της Βραζιλίας και της Γαλλίας και τώρα μέχρι Σενεγάλη και πράσινο ακρωτήρι.
Αν το ποδόσφαιρο της χώρας μπορέσει να βγάλει πάλι τρεις ομάδες στο chl,τότε θα κρίνουμε αν ο Σαββίδης μπορεί να φτάσει τον ΠΑΟΚ στο τοπ 20 ή για παράδειγμα στο επίπεδο του τότε Βαζελου.
Ο Σαββιδης με τα κακα του,ρισκάρω να πω ότι θα είναι ο μεγαλύτερος πρόεδρος-ιδιοκτήτης που θα έχει ο ΠΑΟΚ στα πρώτα 100 και τα επόμενα 50 χρόνια ζωής του.
Γιατί δεν πρέπει να βλέπουμε μόνο τι έχει προσφέρει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά και στον σύλλογο γενικότερα.
Όσο γι αυτούς που μιλάνε για οσφυοκαμπτες,είναι μόνο λόγια μεγαλοστομίες και τρομερά αχάριστοι.
Όταν ο ΠΑΟΚ έφτανε μέχρι τους 8 του Κυπέλου Κυπελλούχων,έπαιρναν ευρωπαϊκούς τίτλους ομάδες της Ουγγαρίας,της Ρουμανίας και της Τσεχίας.
Τώρα παίρνουν μόνο οι πολυεθνικές.
Μέχρι πριν 10-15 χρόνια έρχονταν στο πρωτάθλημα της Ελλάδας εν ενεργεία διεθνείς της Βραζιλίας και της Γαλλίας και τώρα μέχρι Σενεγάλη και πράσινο ακρωτήρι.
Αν το ποδόσφαιρο της χώρας μπορέσει να βγάλει πάλι τρεις ομάδες στο chl,τότε θα κρίνουμε αν ο Σαββίδης μπορεί να φτάσει τον ΠΑΟΚ στο τοπ 20 ή για παράδειγμα στο επίπεδο του τότε Βαζελου.
Ο Σαββιδης με τα κακα του,ρισκάρω να πω ότι θα είναι ο μεγαλύτερος πρόεδρος-ιδιοκτήτης που θα έχει ο ΠΑΟΚ στα πρώτα 100 και τα επόμενα 50 χρόνια ζωής του.
Γιατί δεν πρέπει να βλέπουμε μόνο τι έχει προσφέρει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά και στον σύλλογο γενικότερα.
Όσο γι αυτούς που μιλάνε για οσφυοκαμπτες,είναι μόνο λόγια μεγαλοστομίες και τρομερά αχάριστοι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Παρ 26 Νοέμ 2021, 18:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4
Για να τελειώνουμε. Ασχολείστε με θέμα που δεν υφίσταται.
Ο Ιβάν είναι εδώ (με τα καλά και τα στραβά). Δεν φεύγει. Δεν αφήνει τον ΠΑΟΚ
Και τι είναι ο ΠΑΟΚ για να τον αφήσει ? Κανά ψιλικατζίδικο, να βρεί κανά φουκαρά να του το δώσει ?
ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΌΛΟΙ
ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ
γάβροι, σκουλήκια, αθηνέζοι, δεξιοί, κούληδες, μαρινάκηδες, και λοιπά μ..να, "παοκτσήδες" του φόρουμ,
ο Ιβάν δεν αφήνει τον ΠΑΟΚ.
Εδώ θα είναι, και όταν αποφασίσει να τα χώσει, θα φάτε π..α σύννεφο.
Αντε επιτέλους ...
Αλλα είναι τα θέματα που πρέπει να λύσουμε με μπροστάρη πάντα τον Ιβάν.
Ο Ιβάν είναι εδώ (με τα καλά και τα στραβά). Δεν φεύγει. Δεν αφήνει τον ΠΑΟΚ
Και τι είναι ο ΠΑΟΚ για να τον αφήσει ? Κανά ψιλικατζίδικο, να βρεί κανά φουκαρά να του το δώσει ?
ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΌΛΟΙ
ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ
γάβροι, σκουλήκια, αθηνέζοι, δεξιοί, κούληδες, μαρινάκηδες, και λοιπά μ..να, "παοκτσήδες" του φόρουμ,
ο Ιβάν δεν αφήνει τον ΠΑΟΚ.
Εδώ θα είναι, και όταν αποφασίσει να τα χώσει, θα φάτε π..α σύννεφο.
Αντε επιτέλους ...
Αλλα είναι τα θέματα που πρέπει να λύσουμε με μπροστάρη πάντα τον Ιβάν.
- sourmenetes
- Moderator
Λοιπον για να το λήξουμε κοφτε σας παρακαλώ τις αντιπαραθεσεις και αφήστε τι έγινε.
Ο ΠΑΟΚ ήταν επί δεκαετίες χωρίς επιφανή άνδρα στο τιμόνι!
Και δεν εμφανίστηκε κάνεις!
Μα κανεις σοβαρός!
Σωστή η κριτική και η επισήμανση των λαθών της διοίκησης αλλά αν υπήρχε κάποιος θα έπαιρνε κανένα μπασκετακι να δούμε καμιά άσπρη μέρα...
Εκτός κι αν είναι τόσο χοσαδας που θέλει να ρίξει κανένα δις...
Ας εμφανιστεί για αρχή σε καμία Θεσσαλονίκη να ανοίξει καμία δουλειά να φάει κάνεις κανένα ψωμάκι και μετά ας πάρει και τον ΠΑΟΚ...
Ο ΠΑΟΚ ήταν επί δεκαετίες χωρίς επιφανή άνδρα στο τιμόνι!
Και δεν εμφανίστηκε κάνεις!
Μα κανεις σοβαρός!
Σωστή η κριτική και η επισήμανση των λαθών της διοίκησης αλλά αν υπήρχε κάποιος θα έπαιρνε κανένα μπασκετακι να δούμε καμιά άσπρη μέρα...
Εκτός κι αν είναι τόσο χοσαδας που θέλει να ρίξει κανένα δις...
Ας εμφανιστεί για αρχή σε καμία Θεσσαλονίκη να ανοίξει καμία δουλειά να φάει κάνεις κανένα ψωμάκι και μετά ας πάρει και τον ΠΑΟΚ...
Ο άνθρωπος σου γράφει όλη την ιστορία όπως εκτυλίχθηκε και εσύ του γράφεις ένα ότι πεις.
Από εκεί και πέρα πως να συζητήσει κάποιος μαζί σου;
Επί της ουσίας έχεις κάτι να πεις;
Ο μεγαλύτερος επιχειρηματίας που ενδιαφέρθηκε πραγματικά να πάρει τον ΠΑΟΚ (εκτός Σαββίδη) ήταν ο Κανελακης του Ιωνικου.
Κάνε τις συγκρίσεις σου και μετά πες μας για το αύριο χωρίς Σαββίδη.
Από εκεί και πέρα πως να συζητήσει κάποιος μαζί σου;
Επί της ουσίας έχεις κάτι να πεις;
Ο μεγαλύτερος επιχειρηματίας που ενδιαφέρθηκε πραγματικά να πάρει τον ΠΑΟΚ (εκτός Σαββίδη) ήταν ο Κανελακης του Ιωνικου.
Κάνε τις συγκρίσεις σου και μετά πες μας για το αύριο χωρίς Σαββίδη.
Ναι είναι λίγος και ανιστόρητος κάποιος όταν θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ υπάρχει τα τελευταία 20 χρόνια.sourmenetes έγραψε:Ναι εσύ είπες ότι είναι λίγος κάποιος για τον ΠΑΟΚ.