Σλόβαν Μπρατισλάβας - ΠΑΟΚ 0-0 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Re: Σλόβαν Μπρατισλάβας - ΠΑΟΚ 0-0 MVP Σχόλια & Παρελειπόμεν
Να πούμε και το θετικό.
Δε φάγαμε γκολ μετά από 8 σερί ματς.
- Μπαρκαρούτσος
Μη στεναχωριέστε, έρχεται ο Jaba.
Ο Πέλκας δεν τα πάει καλά στη Fener.
Ο Λημνιός είναι στην αφάνεια, οπότε χωράει στον φετινό ΠΑΟΚ.
Ας επιστρέψουν και οι 3, μετά...

Ο Πέλκας δεν τα πάει καλά στη Fener.
Ο Λημνιός είναι στην αφάνεια, οπότε χωράει στον φετινό ΠΑΟΚ.
Ας επιστρέψουν και οι 3, μετά...

[SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND COLD SWEAT]Jaba και τζαμπα!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Παίζουμε με τον άρη για την 11η αγωνιστικήMīngus έγραψε:Να πούμε και το θετικό.
Δε φάγαμε γκολ μετά από 8 σερί ματς
Αλλά πέρα απ όσα θα βάλουμε,ένα απ αυτούς θα το φάμε στο 80'
Όλο μαζί: 11 8 80
Τυχαίο;

Δε νομίζω!
- rade paprica
Καθαρά τεχνικά κρατάμε την τύχη στα χέρια μας, αλλά η ομάδα δεν πείθει
Αν δεν προηγηθούμε στο πρώτο ημίχρονο ή αν μας τρέξουν/πιέσουν αρχίζουν και σφίγγουν τα γάλατα
Πληρώνουμε τα λάθη του καλοκαιριού, για τα οποία ευθύνη έχει και ο Λούτσε
Ελπίζουμε να μείνουν λάθη του καλοκαιριού και να μη γίνουν και λάθη του Ιανουαρίου
Αν δεν προηγηθούμε στο πρώτο ημίχρονο ή αν μας τρέξουν/πιέσουν αρχίζουν και σφίγγουν τα γάλατα
Πληρώνουμε τα λάθη του καλοκαιριού, για τα οποία ευθύνη έχει και ο Λούτσε
Ελπίζουμε να μείνουν λάθη του καλοκαιριού και να μη γίνουν και λάθη του Ιανουαρίου
-
Όλα τα ματς του ΠΑΟΚ τα έχω δει.ολα τα τελευταία 15 χρόνια..παράταση τα πάντα για τα δω..sourmenetes έγραψε:Μια ερώτηση, αν είδες όλα τα ματς τα ευρωπαϊκά...τσιριγωτης έγραψε:Κύριοι κόκκινοι και μπλε..μην εθελοτυφλουμε ξ ας δεχτούμε το ξεφτιλικι μας. Η ομάδα δυστυχώς είναι χειρότερη των προσδοκιών που είχαν προπονητής κ παίχτες το καλοκαίρι..είναι κακό να το πούμε; ; είχες κάποτε έναν ματος, έναν πριγιοβιτς, έναν Ολιβειρα..κ αλλαγές τους τον Καντουρι κ το ιγκι κ κόκκινοι...
Τώρα; ;
Ήσουνα σε κάποιο ματς χειρότερος του αντιπάλου;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εχθές ήσουν καλύτερος; ; πέρα από μια ανούσια κατοχή;
-
Θα σου γιατί..λέμε: ανεβαίνει ο Τέιλορ μπράβο..λέω: ο Τέιλορ όσο κ μα ανέβει δεν κάνει ούτε για αναπληρωματικος στον ΠΑΟΚ...δεν ξέρω αν μπορεί να σταθεί επάξια στην Β ομάδα..το ίδιο κ ο μουργκ, το ίδιο κ ο Ροντρίγκο..είμαι τέρμα ρεαλιστής κ δεν φοράω παρωπίδες..DimitrisS έγραψε:Να το πεις ρε τσιριγιωτη. Αυτο να το πεις.
Το πανω σχολιο ομως για ομαδα γ' εθνικης εχει καποια βαση; ή ειναι απλα μια αοριστη υπερβολη;
Νε την έλευση λουτσεσκου δημιουργήθηκαν προσδοκίες μεγάλες τις οποίες ο ίδιος βάλθηκε να εξαφανίσει ..
Με νοιάζει εμένα τι γίνεται στην Σίτι κ φέτος στην Γιουβέντους; ;
Αντε και περασαμε απο την τιτανια Σλοβαν. Μετα τι ρε μαγκες; Σκεφτηκατε να παιξουμε με σοβαρες ομαδες απο ιταλιες και ισπανιες κλπ κλπ. Οι παικτες μας πλην αντριγια δεν...
Ενα βημα τη φορα. Ας περασουμε και βλεπουμε μετα.
- sourmenetes
- Moderator
Σαφώς ήσουνα καλύτερος.τσιριγωτης έγραψε:Όλα τα ματς του ΠΑΟΚ τα έχω δει.ολα τα τελευταία 15 χρόνια..παράταση τα πάντα για τα δω..sourmenetes έγραψε:Μια ερώτηση, αν είδες όλα τα ματς τα ευρωπαϊκά...τσιριγωτης έγραψε:Κύριοι κόκκινοι και μπλε..μην εθελοτυφλουμε ξ ας δεχτούμε το ξεφτιλικι μας. Η ομάδα δυστυχώς είναι χειρότερη των προσδοκιών που είχαν προπονητής κ παίχτες το καλοκαίρι..είναι κακό να το πούμε; ; είχες κάποτε έναν ματος, έναν πριγιοβιτς, έναν Ολιβειρα..κ αλλαγές τους τον Καντουρι κ το ιγκι κ κόκκινοι...
Τώρα; ;
Εχθές ήσουν καλύτερος; ; πέρα από μια ανούσια κατοχή;
- sourmenetes
- Moderator
Τι σημαίνει αυτό;;Λεμεσος4 έγραψε:Αντε και περασαμε απο την τιτανια Σλοβαν. Μετα τι ρε μαγκες; Σκεφτηκατε να παιξουμε με σοβαρες ομαδες απο ιταλιες και ισπανιες κλπ κλπ. Οι παικτες μας πλην αντριγια δεν...
Πάμε να περάσουμε και μετά βλέπουμε..
Είμαστε επαναλαμβανόμενα κατώτεροι των περιστάσεων. Και στο αποτελεσμα και στο παιχνίδι. Είναι η 3 σεζόν που βρισκόμαστε σε ελεύθερη πτώση, οι συνέπειες αν αποκλειστουμε ξανά, τεράστιες. Μετά το καλοκαιρινό τσίρκο πόση υπομονή ακόμα?sourmenetes έγραψε:Μια ερώτηση, αν είδες όλα τα ματς τα ευρωπαϊκά...τσιριγωτης έγραψε:Κύριοι κόκκινοι και μπλε..μην εθελοτυφλουμε ξ ας δεχτούμε το ξεφτιλικι μας. Η ομάδα δυστυχώς είναι χειρότερη των προσδοκιών που είχαν προπονητής κ παίχτες το καλοκαίρι..είναι κακό να το πούμε; ; είχες κάποτε έναν ματος, έναν πριγιοβιτς, έναν Ολιβειρα..κ αλλαγές τους τον Καντουρι κ το ιγκι κ κόκκινοι...
Τώρα; ;
-
- Επικοινωνία:
Αν και εφόσον περάσουμε "σφίγγουν τα γάλατα" αφού καταφέραμε να μην βγούμε πρώτοι στον ευκολότερο όμιλο της Ιστορίας μας και ίσως ελληνικής ομάδας στην Ευρώπη! Σίγουρα από τις 8 πιθανές αντιπάλους θα είναι η Celtic και η Fener.Απο εκεί και έπειτα μάλλον η Sparta, Marseilles και PSV που είναι φαβορί απέναντι σε Brodbiy,Locomotive και Sosiedad.Τέλος πιθανοί αντίπαλοι επίσης ένας από (Leicester-Napoli-Spartak),ένας από ( Middiland-Red Star και Braga) και ένας από τους (Genk-Rapid και Dinamo Zagreb) Ας έρθει εκείνη η ώρα και βλέπουμε
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μην μπορεί ο καθένας να γράψει ότι θέλει χωρίς να φάει κράξιμο. Το καλοκαίρι είχαμε βγει βλάχοι από κάποιον επειδή προτιμούσαμε κάποιοι το πρωτάθλημα από την οποία πορεία στην Ευρώπη. Αν κάποιος έχει μέσα του την ειρωνία μέσα του ας την εκφράσει, αν έχει άλλος τον οπτιμισμο ας τον πει. Δεν γίνεται να συμφωνούμε όλοι. Όπως και δεν είναι αναγκαίο να πείσουμε τον απέναντι για την κρίση μας Όπως και για παίκτες υπάρχοντες και που πρόκειται να επιστρέψουν. Φαντάσου τι έχει να γίνει αν επιστρέψει ο ζαμπα και τραυματιστεί σε εισαγωγικά η χωρίς εισαγωγικά μετά από 1 η 2 αγώνες. Δεν σηκώνει ανάλυση το ότι κάποιος έγραψε για ομάδα τρίτης εθνικής για το χθεσινό. Άλλος συμφωνεί άλλος όχι. Για να υπάρχει μουρμούρα υπάρχει και καπνός άρα υπάρχει και φωτιά.