Razvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Gospi

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από Gospi »

obanebane έγραψε:Αλήθεια τώρα, αμφισβητούμε τις προπονητικες ικανότητες του Λουτσεσκου;
Να μου πείτε ότι ΑΝ οι επιλογές των μεταγραφών ήταν δικές του ότι δεν κόβει πολύ το μάτι του ,να σας πω ναι.
Να μου πείτε ότι έκανε κάποιες δηλώσεις στις οποίες υπερεκτιμησε τις δυνατότητες της ομάδας ,να σας πω ναι.
Να μου πείτε ότι πιστεύει σε κάποιους παίχτες που όπως φαίνεται έχουν τελειώσει ποδοσφαιρικά για επίπεδο πρωταθλητισμού,να σας πω ναι.
Αλλά όχι και να τον κρίνουμε για κακή λειτουργία και κακή προετοιμασία της ομάδας.
Πρέπει να κριθεί ως νέος προπονητής της ομάδας και με βάση το ροστερ που διαθέτει.
Οπότε πρέπει να του δοθεί ο χρόνος και τα εφόδια για να φτιάξει μια νέα πρωταθλήτρια ομάδα.
Αν δεν είναι διατεθειμένος να το κάνει (ζητώντας για παράδειγμα παράλογες ανανεώσεις παιχτών) τότε να φύγει.
Αν πάλι ο πρόεδρος δεν είναι διατεθειμένος να στηρίξει το χτίσιμο μιας νέας ομάδας με μπάτζετ πρωταθλητισμού,τότε πάλι να φύγει.
Τα πρότζεκτ παιχτών από τις ακαδημίες υπάρχουν καλύτεροι για να τα υποστηρίξουν.
Το θέμα είναι τι θέλουμε σαν ΠΑΕ ΠΑΟΚ,ομάδα που να διεκδικεί στα ίσα και να παίρνει πρωταθλήματα ή ομάδα που να βγάζει 1-2 παίχτες το χρόνο και να τους πουλάει αμέσως για να βγάλει την επόμενη σεζόν,χωρίς ιδιαίτερο κόστος.
Ο ΠΑΟΚ παίζει σε ένα ποδοσφαιρικό περιβάλλον με ιδιαίτερες συνθήκες.
Πάμε σταθερά κάθε χρόνο με μπάτζετ πρωταθλητισμού ή το κάνουμε μόνο όταν η εκάστοτε κυβέρνηση δεν είναι εχθρική απέναντι μας;
Πρέπει επιτέλους να καταστρωθεί μια στρατηγική και να ακολουθηθεί πιστά.
Δε γίνεται κάθε χρόνο να κινούμαστε ανάλογα το που φυσάει ο άνεμος.
Το ξέρω ότι κάποιοι πιστεύετε ότι με αυτό το μπάτζετ θα μπορούσε η ομάδα να είναι καλύτερη,ναι πάρα πολύ πιθανό.
Θα χρειαστεί χρόνος όμως για να γίνει αυτό.
Επίσης ξέρω ότι οι περισσότεροι είμαστε διατεθειμένοι να στηρίξουμε οποιοδήποτε ξεκάθαρο πλάνο.
Ο Σαντος (που πολλοί αναπολείτε) είχε πει ότι ο ΠΑΟΚ είναι η Νάσιοναλ της Ελλάδας.
Ο Ιβάν ίσως να πίστεψε ότι όλα αυτά που καταφερε με μια ομάδα που σε όλη της την Ιστορία πριν από αυτόν είχε όσους τίτλους πήρε με αυτόν σε ούτε 10 χρόνια παρουσίας του,είναι αρκετά.
Είναι έτσι τα πράγματα;
Αν είναι έτσι ας μην περιμένουμε πολλά, μόνο χειρότερα μπορούμε να πάμε.
Το σίγουρο είναι ότι αυτή τη στιγμή που μιλάμε ο ΠΑΟΚ έχει δύο ανθρώπους που έχουν αποδείξει ότι μπορούν να τον κάνουν πρωταθλητή.
Ας δώσουμε τον χρόνο να δούμε που θα πάει το πράγμα.
Και σε τι ακριβως συνισταται τελικα η προπονητικη ικανοτητα Μπανε?
Αν ενας προπονητης δεν κοβει το ματι του αναφορικα με τους παιχτες που επιλεγει, αλλα και ουτε σε επιπεδο αξιολογησης του υπαρχοντος ροστερ, τοτε πως ακριβως λογιζεται καλος προπονητης?
Αν δεν μπορει να προσαρμόσει το συστημα στα χαρακτηριστικά του ροστερ τοτε πως ειναι καλος προπονητης?
Αν ειναι εμμονικος σε σχεση με τους παιχτες και το στυλ τους και δεν αντιλαμβανεται την αλλαγη που εχει επελθει στα δεδομενα του συγχρονου ποδοσφαιρου, τοτε πως κατηγοριοποιειται στους καλους προπονητες?
Αληθεια απαντησε μου γιατι εχω μπερδευτει με την φαση του Λουτσεσκου.
Αληθεια, αν αυτη ηταν η πρώτη επαφη μας με τον Λουτσεσκου, θα ειχες την ιδια αποψη? Μηπως εισαι επηρεασμενος από την προηγουμενη θητεια του?
Ο Λουτσεσκου μπορει να ειναι καλος ψυχολογος. Μπορει να χει εξαιρετικους συνεργατες σε επιπεδο προπονησης και δουλειας, αλλα δεν θεωρω πως εχει αυτο που χαρακτηριζει τους μεγαλους προπονητες. Δεν ειναι ευελικτος και δεν ειναι ανοιχτομυαλος. Εχει εμμονες. Εχει μεινει σε ενα ποδοσφαιρο αλλων εποχων, και πονταρει σε παιχτες που αποδεδειγμενα πλεον δεν το χουν.
Αν ο Ιβαν ενιωθε μια φορα ανασφαλεια να εμπιστευτει στον Παμπλο την αναδομηση του ροστερ, τοτε θα πρεπε να νιωθει δεκα φορες ανασφαλεια σε σχεση με τον Λουτσεσκου.
Επεμεινε στην ανανεωση του Καντουρι και μαλλον θα χτυπαμε το κεφαλι μας. Μας εφερε προσωπικη επιλογη τον αστειο Μιτριτσα ζητησε την επιστροφη του ασφαιρου Ακπομ και απο τυχη δεν μας φορτωσε τον παλαιμαχο Τζιοβινκο...
Αλιμονο μας αν πανε σ αυτο το μοτιβο οι επομενες κινησεις με επιμελεια Λουτσεσκου.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

Βγαίνουν πολλοί και μιλάνε για έλλειμμα ποιότητας. Γνώμη μου είναι ότι για κάποιο διάστημα δεν θέλω να ξανακούσω για ποιότητα. Δεν θέλω άλλη ποιότητα. Ο ΠΑΟΚ πρώτα και κύρια είχε και έχει πρόβλημα αθλητικότητας. Και αυτό είναι κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα σε όλα τα ευρωπαϊκά ματς τα τελευταία 5 χρόνια (με την εξαίρεση της περιόδου Άνοιξη-Οκτώβριος του 2020). Ο ΠΑΟΚ στα ευρωπαϊκά ματς είναι συνεπέστατα κακός. Τόσο κακός ώρες-ώρες που ακόμα και με τη Λίνκολν να μην μπορώ πλέον να αποκλείσω κάθε πιθανότητα στραβής.
Δεν θέλω να ξανακούσω για ακριβοπληρωμένους "ποιοτικούς" που είναι χελώνες-θέλω αθλητές να τρέχουν πάνω-κάτω, να πρεσάρουν και να αντέχουν. Κι ας μην είναι τόσο "ποιοτικοί". Δεν θέλω να πέσουν άλλα χρήματα για να ακούω από διάφορους "ναι, αλλά ο τάδε ή ο δείνα παίκτης μας προσφέρει πρεστίζ". Όταν έχεις πρώτα θωρακίσει το ρόστερ με αρκετούς παίκτες-αθλητές, τότε παίρνεις/χρησιμοποιείς και 2-3 σε καίριες θέσεις που να τους λέμε "ποιοτικούς".
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Στη χθεσινή 11άδα οι μοναδικοί παίκτες που μπορούν να τρέχουν πάνω κάτω επί 90 λεπτά ήταν ο Ζίφκοβιτς και ο Τέιλορ.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω για αρχη θελω μια εντεκαδα με κανονικους παικτες σε καθε θεση.Θελω να παιζω με 2 εξτρεμ,οχι με τον Μαροκινο αριστερα.Θελω να παιζω με 2 ακραια μπακ που αρχικα να μπορουν να μαρκαρουν και στη συνεχεια να εχουν και μια συμπαθητικη σεντρα,ακραια μπακ καλυτερα επιθετικα απο τα εξτρεμ μου δεν θελω.Θελω ενα κανονικο ταχυδυναμο χαφ στο 6 αρχικα να κοβει και να μπορει να δωσει μια γρηγορη πασα εστω στα δεκα μετρα.Εναν επιτελικο που να μην βλεπει την περιοχη σαν ναρκοπεδιο κοκ.Καλα τα total football και τα δεν υπαρχουν θεσεις στο συγχρονο ποδοσφαιρο αλλα αυτα ισχυουν για την σιτυ και την παρι.Οταν μετρας τρεις το λαδι τρεις το ξυδι ξεκινας με τα βασικα και οτι παραπανω ευπροσδεκτο.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Mīngus έγραψε:Στη χθεσινή 11άδα οι μοναδικοί παίκτες που μπορούν να τρέχουν πάνω κάτω επί 90 λεπτά ήταν ο Ζίφκοβιτς και ο Τέιλορ.
Όντως.
Και πόσοι έχουν ένα ποσοστό έστω 20% σε ευκαιρίες εντός περιοχής;
Πραγματικά θα ήθελα να υπήρχε ένα τέτοιο στατιστικό.
Το τι περιστέρι έχει χτυπηθεί φέτος δεν λέγεται. Και μούρες τερματάδων.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Obdulio έγραψε:Βγαίνουν πολλοί και μιλάνε για έλλειμμα ποιότητας. Γνώμη μου είναι ότι για κάποιο διάστημα δεν θέλω να ξανακούσω για ποιότητα. Δεν θέλω άλλη ποιότητα. Ο ΠΑΟΚ πρώτα και κύρια είχε και έχει πρόβλημα αθλητικότητας. Και αυτό είναι κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα σε όλα τα ευρωπαϊκά ματς τα τελευταία 5 χρόνια (με την εξαίρεση της περιόδου Άνοιξη-Οκτώβριος του 2020). Ο ΠΑΟΚ στα ευρωπαϊκά ματς είναι συνεπέστατα κακός. Τόσο κακός ώρες-ώρες που ακόμα και με τη Λίνκολν να μην μπορώ πλέον να αποκλείσω κάθε πιθανότητα στραβής.
Δεν θέλω να ξανακούσω για ακριβοπληρωμένους "ποιοτικούς" που είναι χελώνες-θέλω αθλητές να τρέχουν πάνω-κάτω, να πρεσάρουν και να αντέχουν. Κι ας μην είναι τόσο "ποιοτικοί". Δεν θέλω να πέσουν άλλα χρήματα για να ακούω από διάφορους "ναι, αλλά ο τάδε ή ο δείνα παίκτης μας προσφέρει πρεστίζ". Όταν έχεις πρώτα θωρακίσει το ρόστερ με αρκετούς παίκτες-αθλητές, τότε παίρνεις/χρησιμοποιείς και 2-3 σε καίριες θέσεις που να τους λέμε "ποιοτικούς".

Προσυπογραφω με χιλια.
Ειμαι ετοιμος να κανω κυβιστηση και με τον Τειλορ, ο οποιος σιγουρα δεν ειναι ποιοτικος, αλλα τουλαχιστον τρεχει.
Αποτελεσμα να φαινεται απο τους καλυτερους, ειδικα στα ευρωπαικα ματς.

Επιτελους στροφη στα αθλητικα χαρακτηριστικα, παιζουμε ποδοσφαιρο οχι θεατρο.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Η εικονα της ομαδας ειναι αποκλειστικη ευθυνη του Λουτσεσκου και κανενος αλλου. Εχει κλείσει στην ομαδα από τελη Απριλιου, αν οχι νωριτερα, και δεν εχει την δικαιολογια πως δεν προλαβε να μελετησει πληρως το ροστερ. Δική του ευθύνη είναι η ανανέωση του Καντούρι, καθώς και η απόκτηση του Κούρτιτς. Δικη του επιλογη είναι η στελέχωση του κέντρου της ομαδας αποκλειστικα με βαριά κορμιά σε ηλικίες άνω των 30. Κάλλιστα θα μπορουσαμε να είχαμε απεμπλακεί από το συμβόλαιο του αργού εύθραυστου και σπάνια ουσιαστικού Καντούρι, και αντ' αυτού να είχαμε κυνηγήσει την περίπτωση ενός ταχυδυναμικού χαφ. Δική του επίλογη επίσης ήταν η πώληση Τζόλη και η αντικατάστασή του με τον δήθεν ποδοσφαιριστή Μιτρίτσα. Δεν ξερω αν ήταν και δική του επιλογή η μη έγκαιρη αποδέσμευση Καγκάβα, με αποτέλεσμα να μας μείνει αμανάτι, καθώς έχω την αίσθηση πως και σ αυτό το θέμα πληρώσαμε την υπερβολική αυτοπεποίθησή του πως μπορεί να τον αναστήσει κόντρα στην τραγική εικόνα του.
Ο Λουτσέσκου ονειρεύεται μια ομάδα που δεν έχει θέση στο σύγχρονο ευρωπαικό ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι.
Δεν γινεται να παρουσιάζει τέτοια άθλια εικόνα το κέντρο της ομάδας, και ο Τσιγγάρας να μην έχει πάρει λεπτό συμμετοχής. Δεν είναι παιχταράς, αλλά σίγουρα είναι πιο μαχητικός και ταχύτερος από τους υπάρχοντες! Δεν γίνεται τα φορ μας να είναι τόσο ακίνδυνα και να μην έχουμε δει περισσότερο τον Κούτσια. Ευτυχώς παίζει ο Μιχαηλίδης και αυτό γιατί στην άμυνα είναι τόσο απαράδεκτοι οι στόπερ εμπιστοσύνης Λουτσέσκου, που αναγκάζεται να αφήνει τον έναν τουλάχιστον εκτός.
Άβαταρ μέλους
GREATANASTASIOS

Δημοσίευση από GREATANASTASIOS »

Εχουμε και άλλους παίκτες στο ρόστερ ή δέν έχουμε εγώ ρωτάω.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Φίλε μου Ομπάνε, πλέον είμαστε σε θέση να κάνουμε κριτική. Εγώ προσωπικά τον θέλω προπονητή για πολλά χρόνια. Οι αλλαγές προπονητών δεν ωφελούν. Ωστόσο δεν σημαίνει ότι δεν θα σχολιάσουμε αυτά που βλέπουμε. Τεράστια ευθύνη η δική του γι'αυτό που βλέπουμε.
Αφορά τις επιλογές του τις καλοκαιρινές και την θέση του να μην απαιτήσει να ενισχυθεί επιπλέον.
Δική του ή ευθύνη στο μοίρασμα χρόνου σε Περισσότερα νέα παιδιά. Αλλά να το γράψω για πολλοστή φορά. Ξέρεις τι σημαίνει για αυτόν?
Ο φόβος ότι θα του χαλάσουν τα αποδυτήρια.
Όσο περισσότερο παίζει ένας νεος ποδοσφαιριστής τόσο καλύτερος γίνεται. Δες τον παραγυιο. Πρέπει να δικαιολογήσει την επιλογή του. Ενώ για κουτσια, ντελια, Λυρατζη, Τσιγγαρα ακολουθεί άλλη τακτική. Θυμήσου πόσο καιρό αργότερα έδωσε βασική φανέλα στον Μιχαηλίδη.
Άρα θα φάμε όλη αυτή την χρονιά έως ότου απαλλαγεί από αυτούς που τελειώνουν και μετά θα αρχίσει να δουλεύει επί της δικής του κρίσης. Τώρα κάνει δημόσιες σχέσεις. Ακολουθεί το μπαλανς....
Σωστό ή λάθος?
Για μένα μερικώς εσφαλμένα. Έχει τον χρόνο να πιστέψει περισσότερο και δίνοντας χρόνο στα νέα παιδιά έναντι των γερόντων. Δεν είναι έτοιμα τα παιδιά. Ναι, αλλά τα ετοιμάζεις. Γιατί είναι έτοιμοι όλοι αυτοί που παίζουν τώρα? Είναι για τον ΠΑΟΚ?
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

αν ειμασταν εξυπνοι θα κρατουσαμε τζολη κ ας ηθελε ν φυγει συμβολαιο εχει κ η φιλοδοξια τ ου δεν επροκειτο ν σβησει ,θα κρατουαμε τον τσεχο π προσαρμοστηκε ,τον μπαμπα π επισης προσαρμοστηκε,εναν αλλο ονομα δε λεω γιατι δε θελβ ν μπω σ αντιδικιες,τον προπονητη π βρηκε τελικως χημεια,θσ επαιρνε μεταγραφες στα διαπιστωμενα κενα πχ τερμα εξτρεμ γρηγορο χαφ και θα συνεχιζε ν δινει συμμετοχη οπωσ γινοταν στο τελειωμα με πολυ σωστο τροπο στους κουτσια ντελια κ εννοειται τσιγγαρα
αλλα αλλιως αποφασισε ο μακης ο κυρ κυρ κ ο δουκας
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Obdulio έγραψε:Βγαίνουν πολλοί και μιλάνε για έλλειμμα ποιότητας. Γνώμη μου είναι ότι για κάποιο διάστημα δεν θέλω να ξανακούσω για ποιότητα. Δεν θέλω άλλη ποιότητα. Ο ΠΑΟΚ πρώτα και κύρια είχε και έχει πρόβλημα αθλητικότητας. Και αυτό είναι κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα σε όλα τα ευρωπαϊκά ματς τα τελευταία 5 χρόνια (με την εξαίρεση της περιόδου Άνοιξη-Οκτώβριος του 2020). Ο ΠΑΟΚ στα ευρωπαϊκά ματς είναι συνεπέστατα κακός. Τόσο κακός ώρες-ώρες που ακόμα και με τη Λίνκολν να μην μπορώ πλέον να αποκλείσω κάθε πιθανότητα στραβής.
Σε αυτό το ποστ συμφωνώ και εγώ. Ο Λημνιός ας πούμε θα φαινόταν πολύ καλύτερος παίκτης τώρα από ότι τον είχαμε στο μυαλό μας στην προηγούμενη θητεία του.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

ariskatiforos έγραψε:αν ειμασταν εξυπνοι θα κρατουσαμε τζολη κ ας ηθελε ν φυγει συμβολαιο εχει κ η φιλοδοξια τ ου δεν επροκειτο ν σβησει ,θα κρατουαμε τον τσεχο π προσαρμοστηκε ,τον μπαμπα π επισης προσαρμοστηκε,εναν αλλο ονομα δε λεω γιατι δε θελβ ν μπω σ αντιδικιες,τον προπονητη π βρηκε τελικως χημεια,θσ επαιρνε μεταγραφες στα διαπιστωμενα κενα πχ τερμα εξτρεμ γρηγορο χαφ και θα συνεχιζε ν δινει συμμετοχη οπωσ γινοταν στο τελειωμα με πολυ σωστο τροπο στους κουτσια ντελια κ εννοειται τσιγγαρα
αλλα αλλιως αποφασισε ο μακης ο κυρ κυρ κ ο δουκας
Δηλαδή αν ήμασταν έξυπνοι δε θα δίναμε Τζολη (10 μυρια), θα παίρναμε καραφλο (τουλάχιστον 3 μυρια), Μπαμπα (1,9 μυρια συμβόλαιο ασχέτως αγοράς), τέρμα εξτρεμ γρήγορο χαφ (5-6 μυρια μες στο νερό και αυτό λόγω black Friday).
Εντάξει δε ζητάς πολλά, λόγω εξυπνάδας δεν τα κάναμε όλα αυτά, όχι γιατί η ΠΑΕ αποφάσισε να μη ρίξει (ρίχνει?) πλέον τέτοιο χρήμα
Και ναι ο Δούκας αποφάσισε και ο Μάκης να φέρουν τον Ραζβαν, όχι ο Σαββίδης.
Πες τι άλλο συμβαίνει στη Ναρνια, τώρα που γυρνάει
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

Ένα ένα ! Πρώτον για τον μπαμπά υπήρχε δυνατότητα επέκτασης δανεισμού …χθες άκουσα τον τσορμπατζογλου ν λέει ότι επιλογή λουτσεσκου ηταν ο τσέχος με τη χονδροπαθεια ενώ από το τμήμα σκαουτινγκ τ πρότειναν τον μπαμπά …κάτι παραπάνω θ ξέρει …
Δεύτερον τα δεκα μυρια τ τζολη δε θα χανόντουσαν ίσως ν γινόντουσαν κ περισσότερα μιλάμε για ένα πακτη με σωστή διάπλαση με κίνητρο κ ταλέντο π στη πρώτη τ χρόνια πριν καν προσαρμοστεί έκανε 16 γκολ κ 15 ασίστ
Τρίτον εξτρέμ πήραμε χάφ πήραμε αλλά όχι γρήγορο κ χάσαμε κ άλλο ένα γρηγορότερο κ νεότερο από τα υπάρχοντα..
Κρατήθηκε ο καγκαβα π θα μπορούσε ν αποδεσμευτεί …ο Ολιβέιρα έχει 1,2 μυριο συμβόλαιο σε βάθος συμβολαίου ο τσέχος ίσως κ ν έβγαινε πιο φτηνός …βάλε κ τον δανεισμό τ ακπομ
Τέρμα στα λεφτά τ ζιφκοβιτς σίγουρα θ έβρισκες καλύτερο ν πλαισιώσει τον πασχαλακη
Ανανέωση Καντουρι κ αυτό είναι κόστος …βάλε κ τα λεφτά του συμβολαίου τ προπονητή
Αλλά τι συζητάμε ;; Δηλαδή ο λουτσεσκου τι ήρθε ν κάνει ; Του είπε ο ιβαν λεφτά τέλος ;; Ποιος σας τα λέει αυτά κ τα περνάτε ως δεδομένα ;; Η προϊστορία τ ιβαν το αντίθετο μας δείχνει …
Οσο για τον Μάκη κλπ μια κίνηση προς τα γραφεία π έκανε ο παμπλο κ κάποια πράγματα π είπε περάσανε ξώφαλτσα … απόφαση όχι επηρεασμός καθοριστικός σίγουρα
Πες μ εσυ αν είναι έξυπνο να χαλάς τη χημεία μιας ομάδας για φτου κ απ την αρχή
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Λοιπόν ψύχραιμα, τα σενάρια σου είναι όλα υποθετικά, πχ αν μπορούσαν πράγματι να αποδεσμεύσουν τον Καγκαβα, θα το κάνανε. Κανεις δεν τον κράτησε, το ίδιο ισχύει και για το Γενάρη που έρχεται, μακάρι να τον πείσουν να φύγει.
Δεύτερον ο φαλακρός ήθελε 3 μύρια αγορά τουλάχιστον, μην πω 5-6 που είναι η ρήτρα του κ χαλάσω την κουβέντα, σε κανένα βάθος χρόνου δε θα έβγαινε οικονομικοτερος του Ολιβέιρα. Που είναι μια χαρά επιλογή και το έδειξε με το καλημέρα και μετά έπαθε χιαστούς, τι να κάνεις.
Τρίτον τον Μπαμπα τον περιμέναμε όλο το καλοκαίρι. Εδώ ήμασταν, όλο το καλοκαίρι. Δανεικό τον θέλαμε δε τον δώσανε. Εδώ ο γάβρος πήγε να τον πάρει δανεικό κ δεν τα κατάφερε. 3 μήνες τον Μπαμπά περιμέναμε, αναγκαστήκαμε να πάρουμε άρον άρον παίχτη από τον άλλο μπαμπά, του Λούτσου, γιατί θα μέναμε χωρίς μπακ. Ο Τζορμπατζόγλου δεν ξέρω πότε έπεσε μέσα τελευταία φορά σε είδηση και τον παίρνουμε στα σοβαρά.
Ο Τζολης δεν έμενε ούτε να τον δεναμε, γραφείο μάνατζερ άλλαξε για να μπορέσει να φύγει. Αυτό το ήξερε και ο Γκαρσια για αυτό δεν τον υπολόγιζε μετά το Μάρτιο, εδώ ήμασταν πάλι.
Όταν στηρίζεσαι σε δανεικούς και αγύριστους δεν υπάρχει χημεία, χτύπησε κ ο Ιγκανσον, τέλος κ ο Βιερινια με τον Κρεσπο, ποια χημεία.
Ο Καντουρι καλώς ανανεώθηκε για συμπληρωματική λύση, το πρόβλημα δεν είναι που ανανεώθηκε ο Καντουρι, είναι που δεν ήρθε ποτέ η βασική λύση.
Το καλοκαίρι λήγουν πολλά συμβόλαια, μέχρι τότε υπομονή. Η ΠΑΕ δεν τα στάζει πια όπως πριν 5 χρόνια, νομίζω είναι πλέον ολοφάνερο. Να αδειάσουν θέσεις, συμβόλαια, για να τα δώσουμε αλλού.
Προσωπικά δε θέλω να ανανεώσει κανένας, ας μείνουν μόνο όσοι έχουν συμβόλαιο, να αδειάσουν όσες περισσότερες θέσεις γίνεται και να δούμε που θα διαθέσουμε το όποιο μπάτζετ.
Μέχρι τότε δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά. Και στο κάτω κάτω δεύτερο φαβορί ήμασταν στο πρωτάθλημα με διαφορά από το πρώτο , και μάλλον 2-3 θα βγούμε, δηλαδή να τρελαθούμε που θα επιβεβαιωθουν τα φαβορί?
Στην Ευρώπη είπα και χθες, δε θυμάμαι ούτε ένα παιχνίδι να ήμασταν χειρότεροι από τον αντίπαλο στα 5 του ομίλου. Δεν ήμασταν και σούπερ, αλλά σίγουρα αξίζαμε κάτι παραπάνω, χάσαμε πολλά γκολ. Πολλά γκολ. Μην το γκαντεμιάζουμε παραπάνω, θα τα πούμε σε 2 βδομάδες.
Υπομονή, δεν έχει κάτι άλλο να κάνεις
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Αυτά!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”