Ιβάν Σαββίδης V

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
stravostomis

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από stravostomis »

PAOK_Antarctica έγραψε:
stravostomis έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Ποιος ακριβώς θέλεις να φύγει δηλαδή;;

Για πες μας...

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν δεν μπορεί να διώξει αυτούς που καταστρέφουν την ομάδα, ας φύγει ο ίδιος. Στα ίδια επίπεδα με θητεία Ζαγοράκη φτάσαμε.
Ναι μπρο, και επί Ζαγοράκη είχαμε σηκώσει 4 κύπελλα και αήττητο πρωτάθλημα.
Ακούγεσαι.
Κάνε μια επανάληψη το δημοτικό αν δεν ξέρεις ανάγνωση. Δεν γράφω πως έχει πετύχει τα ίδια με Ζαγοράκη. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, 25/11/2021 Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΑ ΖΑΓΟΡΑΚΗ
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Α, δηλαδή να φύγει ο Σαββίδης επειδή, μετά από 8 χρόνια, στις 25/11/2021 είμαστε σε επίπεδα Ζαγοράκη.

Αν εγώ δεν ξέρω ανάγνωση, εσύ είσαι ηλίθιος.
pk77

Δημοσίευση από pk77 »

Το ότι υπάρχουν κάποιοι που έχουν το θράσος να καταφέρονται κατά του Σαββιδη ειναι λογικό ,στην Ελλάδα ζουμε, η αχαριστία θεωρείται αρετή.
Ο τιγρης αντίθετα έκανε ομάδα που πετάει σε Ελλάδα, Ευρώπη και μας ξεφτίλισε και στην Τούμπα.
Σήμερα τελικά 5 παίκτες έλειπαν και κανα δυο μόλις γύρισαν απο τραυματισμό;
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Ηρεμήστε, μέχρι πέρσι κύπελλο σε πείρε από τον γαύρο. Σου έκανε ένα κακό 6 μηνο φέτος και θα το κλείσουμε το μαγαζί? Δηλαδή τον μπούλο ? Τα ξεχνάμε όλα και τα αήττητα και τους τίτλους ? Τι ήσουν ομάδα που έπαιζες στους 16 του τσουλου και σε κατέβασε ο Σαββίδης ? Χαλαρώστε. Και σκατά να βγει όλη η χρονιά... μία χρονιά δεν δικαιούται και αυτός ο άνθρωπος να μην τα πάει καλά μέσα στις πανδημίες και τις καταστροφές. Έχετε νευρα αγαπάτε τον ΠΑΟΚ αλλά με το παραμικρό μην ξεσπάτε εδώ. Μπείτε στου Κυρ Κυρ καλύτερα και ξεσπάστε που έφερε τον Λουτσέσκου και έδιωξε τον Γκαρσία ή οπουδήποτε αλλού όχι εδώ. Δηλαδή αν φέρουμε και κανένα στραβό αποτέλεσμα με το σκουλήκι να τα γκρεμίσουμε όλα να αυτοκτονήσουμε κιόλας.
Άβαταρ μέλους
stravostomis

Ευχαριστώ και ευγνωμωνώ θα λέμε στον Ιβάν και κατηγορώ στον Κυρ Κυρ. Μόνο στον ΠΑΟΚ αυτά τα πράγματα. Η προσωπολατρεία τυφλώνει
Άβαταρ μέλους
stravostomis

PAOK_Antarctica έγραψε:Α, δηλαδή να φύγει ο Σαββίδης επειδή, μετά από 8 χρόνια, στις 25/11/2021 είμαστε σε επίπεδα Ζαγοράκη.

Αν δεν μπορεί να το διορθώσει και συνεχιστεί αυτό το πράγμα που βλέπουμε για 8 χρόνια, ναι να φύγει.
Μένω στη συζήτηση επί διοικητικού. Στο επίπεδο σου δεν πρόκειται να πέσω.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

kataramenos5 έγραψε:Ρε σουρμε μας γλενταει ο βοηθός του ασουμε και μας τρεχουν οι μποεμηδες και το γιβραλταρ.
Κανείς δεν ειπε να φύγει αλλα δε γίνεται μετα απο 9 χρονια να βλέπεις τετοια εικόνα στην ομαδα του Σαββίδη
Εσυ αυτο περιμενες οταν ηρθε?Τι να το κανω αμα τρεμει το φυλλοκαρδι μου με τον ρουλη που φαγε 5 απ το Γιαννενο
Δεν ειναι μονο τα χρεη.
Ας βγει και να πει ΚΑΘΑΡΑ τι συμβαίνει και που παμε.
stravostomis έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
Ποιος ακριβώς θέλεις να φύγει δηλαδή;;

Για πες μας...

Αν δεν μπορεί να διώξει αυτούς που καταστρέφουν την ομάδα, ας φύγει ο ίδιος. Στα ίδια επίπεδα με θητεία Ζαγοράκη φτάσαμε.
Μια χαρά κάποιοι λενε να φύγει.
Δεν μπορούν αλλο να κρυφτούν.

Αλλά δε θα σας κάνει τη χάρη, να πάτε τον ΠΑΟΚ εκεί που ήταν για δεκαετίες.
Έχει ξεφύγει πολύ μπροστά, και ευτυχώς πολύ μπροστά και από πολύ κόσμο του ΠΑΟΚ, που αναπολεί τα χρόνια της καρπαζιάς...

Το όνειρο των γαυρων, να φύγει ο Σαββίδης, θα αργήσει πολύ.
Όλη η προπαγάνδα τους στοχεύει στο να στρέψουν τον κόσμο του ΠΑΟΚ εναντίον του
Το να χάσεις στον Ατρόμητο, ειναι η μικρή εικόνα. Η πολύ μικρή. Όποιος δεν μπορεί να δει τη μεγάλη εικόνα, ας ρωτήσει τους γαύρους τι φοβούνται, ας ρωτήσει τα σκουλήκια τι ονειρεύονται, ας ρωτήσει τον Καραπαπά πού και γιατί σπρώχνει χρήμα στα μίντια...
renegade

Δημοσίευση από renegade »

stravostomis έγραψε:Αυτό το καλοκαίρι θα τελείωσει ένα από τα δύο:

α) η κοροιδία και το παραμύθι

β) η στήριξη στην καταστροφή της ομάδας μας

Δεν έμεινε πολύς καιρός.
Είσαι πάνω από 20 ?
Αν ναι είναι τραγικό να γράφεις για" καταστροφή της ομάδας"
Εκτός και αν η φυγή του Ιβάν σε εξυπηρετεί προσωπικά
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Αν δεν καταλαβαίνει ο ίδιος ο Ιβάν ότι οι διοικητικοί που έχει στην παε μέχρι εκεί μπορούν τι να αλλάξει; Εμείς θέλουμε ελίτ με κυρ κυρ και υιό γκαγκατση. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα γιατί πολύ απλά οι προαναφερθέντες δεν έχουν ιδέα από ποδόσφαιρο ούτε από στελέχωση μεγάλης ΑΕ. Είναι απλά κάποια στελέχη που επειδή μείνανε χρόνια στην ομάδα φτάσανε να διοικούν. Δεν τα λέω μετά από ήττες, τα ίδια έλεγα και μετά το νταμπλ και μετά από όλα τα κύπελλα. Η ΠΑΕ είναι ανοργάνωτη
johnpet

Δημοσίευση από johnpet »

Άλλο ένα βήμα πιο κοντά στην ευρωπαική καταξίωση, η ποδοσφαιρίκη ελίτ της Ευρώπης είναι έτοιμη να υποδεχθεί στις αγκάλες της την ομάδα μας. Σαν δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ και θα θα πω σε ορισμένους οσφυοκάμπτες εδώ μέσα, φτάνει πια, θα πάθει μόνιμη βλάβη η μέση σας και επιτέλους αφήστε κάτω το λιβανιστήρι. Επειδή φυσικά θα αρχίσετε να λέτε για εχθρούς της ομάδας και για οπαδούς του Γαύρου, Του Ρούλη και της Κούλας, βάλτε το καλά στο μυαλό σας, πριν εσείς γεννηθείτε εγώ και ορισμένοι άλλοι βλέπαμε τον ΠΑΟΚ στους 8 του Κυπέλλου Κυπελλούχων Ευρώπης και η σημερινή εικόνα του ΠΑΟΚ μας κάνει και ντρεπόμαστε. Το πιο σημαντικό όμως είναι καταλάβετε ότι ο ΠΑΟΚ είναι πάνω απ' όλους και φυσικά και από τον Σαββίδη. Η ομάδα χρωστάει πολλά στο Ιβάν, άλλα ένα ξέρετε και να το βάλετε καλά μέσα στο μυαλουδάκι σας, ο Ιβάν χρωστάει πολλά περισσότερα στον ΠΑΟΚ, Σουρωτή, Ξενία, Μακεδονία, Λιμάνι, Πόρτο Καρράς κλπ. Πόσα απ΄αυτά θα είχε εάν δεν είχε πάρει πρώτα απ' όλα τον ΠΑΟΚ; Ο Ιβάν το ήξερε καλά αυτό. Οπότε επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια κανένας μα κανένας δεν είναι πάνω από τον ΠΑΟΚ γι αυτό ξυπνήστε, η ομάδα μετά το ντάμπλ διαρκώς απαξιώνεται.Τέρμα λοιπόν η ανοχή.
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Όποιος λέει καλύτερα να φύγει ο Ιβάν, πρέπει να μας πει ποιός επιχειρηματίας, επενδυτής θα τρέξει να αναλάβει τον ΠΑΟΚ που να έχει τουλάχιστον την ίδια οικονομική δύναμη με τον Σαββίδη.
Ο Σαββίδης το έχει το πακέτο. Δεν το έριξε φέτος. Γιατί, δεν θα μάθουμε προφανώς.
Θα αποφασίσει να το ρίξει ? Και πότε ?
Δεν υπάρχει θέμα Σαββίδη.
Μόνο μια περίπτωση θα έβλεπα, επειδή φαίνεται συναισθηματικός χαρακτήρας.
Σε στιγμές αγανάκτησης, να άκουγε από την Τούμπα συνθήματα εναντίον του μαζικά.
johnpet

Δημοσίευση από johnpet »

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Όποιος λέει καλύτερα να φύγει ο Ιβάν, πρέπει να μας πει ποιός επιχειρηματίας, επενδυτής θα τρέξει να αναλάβει τον ΠΑΟΚ που να έχει τουλάχιστον την ίδια οικονομική δύναμη με τον Σαββίδη.
Ο Σαββίδης το έχει το πακέτο. Δεν το έριξε φέτος. Γιατί, δεν θα μάθουμε προφανώς.
Δηλαδή τι λες, ότι μετά τον Σαββίδη υπάρχει μόνο το χάος; Ε, είσαι λάθος.
Άβαταρ μέλους
Geor1926

Δημοσίευση από Geor1926 »

stravostomis έγραψε:
PAOK_Antarctica έγραψε:Α, δηλαδή να φύγει ο Σαββίδης επειδή, μετά από 8 χρόνια, στις 25/11/2021 είμαστε σε επίπεδα Ζαγοράκη.

Αν δεν μπορεί να το διορθώσει και συνεχιστεί αυτό το πράγμα που βλέπουμε για 8 χρόνια, ναι να φύγει.
Μένω στη συζήτηση επί διοικητικού. Στο επίπεδο σου δεν πρόκειται να πέσω.
Δυστυχώς για σένα και τους ομοίους σου,θα συνεχιστεί αυτό που γίνεται τα τελευταία χρόνια με 2 πρωταθλήματα και 4 κυπελλα.Εσυ τουμπεκιασου και βολεψου στον ρόλο της υπηρετριας και γλείψε τον πρεζεμπορα για να μην ξαναβρεθεις σύντομα στα γνωστά σου λημέρια.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

kataramenos5 έγραψε:Ρε σουρμε μας γλενταει ο βοηθός του ασουμε και μας τρεχουν οι μποεμηδες και το γιβραλταρ.
Κανείς δεν ειπε να φύγει αλλα δε γίνεται μετα απο 9 χρονια να βλέπεις τετοια εικόνα στην ομαδα του Σαββίδη
Εσυ αυτο περιμενες οταν ηρθε?Τι να το κανω αμα τρεμει το φυλλοκαρδι μου με τον ρουλη που φαγε 5 απ το Γιαννενο
Δεν ειναι μονο τα χρεη.
Ας βγει και να πει ΚΑΘΑΡΑ τι συμβαίνει και που παμε.
Το είπε καθαρά και ο stravostomis και πολλοί άλλοι!!

Αυτοί είναι ΠΑΟΚ;;

ΕΊΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΊ;;;

ΠΆΜΕ ΚΑΛΆ;;

Ναι έχει κάνει λάθη ναι η ομάδα δε στηρίχθηκε αλλά άλλο αυτό και άλλον να λέμε να φύγει!είναι ντροπή!

Είναι ντροπή να σχετίζεται ο ΠΑΟΚ του ζαγορακη με τον ΠΑΟΚ του Σαββίδη!

Ως προς το συγκρίνεται;;

Ως ότι χρωσταγαμε παντού;;

Ως ότι δεν πήρε τπτ;;

Ως τι;;

Ξαναλέω άλλο σκληρή κριτική και άλλο στημένες εκφράσεις για να γαμησουν τη υπόθεση!

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

johnpet έγραψε:
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Όποιος λέει καλύτερα να φύγει ο Ιβάν, πρέπει να μας πει ποιός επιχειρηματίας, επενδυτής θα τρέξει να αναλάβει τον ΠΑΟΚ που να έχει τουλάχιστον την ίδια οικονομική δύναμη με τον Σαββίδη.
Δηλαδή τι λες, ότι μετά τον Σαββίδη υπάρχει μόνο το χάος; Ε, είσαι λάθος.
Τι υπήρχε τόσα χρόνια;;

Πόσα χρέη δημιουργήθηκαν τόσα χρόνια;;

Υπάρχουν αυτοί που υπάρχουν και στο μπάσκετ και στο βόλεϋ.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”