Razvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
dragon

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από dragon »

Όταν λες τα ίδια συνέχεια θεωρώ πως δεν προσφερεις σε ένα φόρουμ απλά το κάνεις λιγότερο ενδιαφέρον. Λες την άποψη σου την υποστηρίζεις κ αυτό ήταν. Από εκεί κ πέρα λέγεται κόμπλεξ. Αυτή λοιπόν είναι η δική μου άποψη.
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

Εσυ δηλαδή π σε κάθε ποστ π δε σου αρέσει όπως εσυ είπες τ Γερμανού τ δικό μ κ καθένα πετάγεσαι κ λες για κόμπλεξ κ άλλα αστήρικτα αλλά κ προσβλητικά θεωρείς ότι προσφέρεις ;
Αν έχεις ν σχολιάσεις κάτι ποδοσφαιρικό σ μια άποψη καντο τα αλλά μαλλον φανερώνουν το δικό σου κόμπλεξ
george188

Δημοσίευση από george188 »

ariskatiforos έγραψε:Εδώ ξεχάσαμε τι γράφαμε για τον τσιγγαρα στο τελείωμα της χρονιάς κ την καλοκαιρινή περίοδο
Ξεχάσαμε τις ματσαρες τ ουαρντα π έκανε μέχρι κ αρδ του γαυρου ν τον αποθεώνουν για τις εμφανίσεις του
Τα ξεχάσαμε όλα στο βωμό του λουτσεσκου
8 άτομα τιμ για να πΑιζεις ακόμα με τον Καντουρι κ τον μπισεσβαρ
Σε περίπτωση π νικήσουμε αύριο τους πουθεναδες σ άδειο γήπεδο,π για μένα είναι αδιαπραγμάτευτο , θα γίνει πάλι ο μάγος λουτσεσκου
Να ανοιξουμε πάλι το τοπικ του αδικημένου του ουάρντα με τη διεθνή καριέρα?Δε λέει ιδιαίτερα.. οπως κ να το κανουμε σορρυ που εμπιστευομαι πιο πολυ τους λόγους που δεν ήθελε ο λουτσε τον ουάρντα(και ας του έδωσε την ευκαιρία του) παρά τον ουάρντα με τις 1200 δεύτερες ευκαιρίες
ariskatiforos

να ρωτησω την επομενη τ τελικου υπηρχε καποιος στο ΠΑΟΚτσιδικο συμπαν π να ελεγε οτι πρεπει ν φυγει ο ουαρντα κ να παραγκωνιστει ο τσιγγαρας ?
εγω παντως αγωνιστικα θα ηθελα την ενταση τ ουαρντα τις πασες τ κ το απροβλεπτο π προσφερει
ξεχασαμε τα ματσ με τον γαυρο στο 1-1 στη τουμπα στο τελικο πχ
ξαχασαμε το διπλο με κουλα στο οακα κ ποσα αλλα παιχνιδια
στη κυπρο στο τελευταιο ευρωπαικο της ομαδας τ εκανε παρα πολυ καλη εμφανιση
κ απο τη στιγμη π ειδαμε πως υπαρχει κουμπι για να παρεις τα καλα του θεωρω λαθος ν τον συνοριζεσαι εγωιστικα οδηγωντας τη κατασταση στα ακρα
ειναι σα να περιμενεις σοβαροτητα απο εναν σουρωμενο
παικτικα κ μεσα στο χορταρι τον ηθελα τη στιγμη π η μονη λυση ειναι ο μπισεσεσβαρ
ουτε κομπλεξ ουτε τοξικοτητες αλλα μια ποδοσφαιρικη αποψη
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Ο Ουάρντα ήταν μία λύση ανάγκης από τη στιγμή που δεν δίναμε μία για μεταγραφές πέρυσι το χειμώνα.
Είχε ευκαιρία το καλοκαίρι (την δεκάτη?) και την σπατάλησε.
Αγωνιστικά είναι καλύτερος του Καγκάβα. Δεν είναι όμως παίκτης επιπέδου να κάνει η ομάδα τα στραβά μάτια στα καραγκιοζιλίκια του, καλώς έφυγε, και υποβαθμίζει το σύλλογο να συζητάμε ακόμα για αυτόν.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Οι επιλογες που κανει ο συλλογος υποβαθμιζουν τον συλλογο.

Οταν ειχες εκει Πελκα- Ουαρντα και τωρα εχεις Μπισε - κανεναν ( Καγκαβα), τι ψαχνεις ;
Ουτε τον τσουκαλα να ειχαμε ΤΔ...
paok düsseldorf

Δημοσίευση από paok düsseldorf »

PAOK 24:
Οι ρουμανοι πιεζουν,ο λουτσεσκου δεν θελει.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Το αλλο με τον τοτο το ξερεται;
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Αν φύγει ο Λουτσεσκου θα πρέπει να φύγουν μαζί και αυτοί που τον έφεραν.

Να φύγει ο Λουτσέσκου να έρθει ποιος? Αυτός που δεν ήθελαν κάποιοι και τον βάλανε στην Β ? ή έχουν κανένα προπονητή με τεράστιες αποδοχές πάλι όνομα ? Ποιος σοβαρός θα έρθει στο Ελληνικό πρωτάθλημα την μέση της χρόνιας χωρίς προετοιμασία και χωρίς εγγυήσεις για μεταγραφές και χωρίς ΤΔ.

Αρα ανούσιο να συζητάμε τώρα για Λουτσέσκου. Τέλος της χρονιάς θα είχε λογική αν !
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Ο ρουμάνος είναι το μόνο θέμα ??
Έχω την αίσθηση ότι αυτή την περίοδο δεν υπάρχει παε.
Εξαφανισμένοι όλοι ενόψει της καταιγίδας που έρχεται
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Ποια καταιγίδα έρχεται;
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Αγωνιστικής
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

ariskatiforos έγραψε:Εσυ δηλαδή π σε κάθε ποστ π δε σου αρέσει όπως εσυ είπες τ Γερμανού τ δικό μ κ καθένα πετάγεσαι κ λες για κόμπλεξ κ άλλα αστήρικτα αλλά κ προσβλητικά θεωρείς ότι προσφέρεις ;
Αν έχεις ν σχολιάσεις κάτι ποδοσφαιρικό σ μια άποψη καντο τα αλλά μαλλον φανερώνουν το δικό σου κόμπλεξ
Πως ξέρεις ποια ποστ δεν μου αρέσουν; κ ανάθεμα αν έχω πανω απο 5-10 ποστ στα 2100 που γράφω κάτι τέτοιο. Σε ποσα μας έχεις πει εσυ κ ο Dusseldorf οπως λες για το ποσο κακός ειναι ο Λουτσέσκου κ ποσες φορές έχετε εμφανιστεί μετά απο καλή εμφάνιση της ομαδας; οκ σεβαστή άποψη αλλά μας την είπες σε κάθε αφορμή. δεν συμφωνώ με πολλα ποστ όπως πολλοι δεν συμφωνούν κ μαζί μου, αυτό λέγεται υγεια. Το να αναπνέεις για να κατηγορείς τον Λουτσέσκου πχ ηνα επιβάλλεις την άποψη σου λέγοντας την επί 10 σε κάθε αφορμή σχολιάζω. Δεν προσβάλω κανέναν παρα μόνο οι πραξεις του καθενός μπορουν να τι κάνουν αυτό. Δεν νομίζω πως είμαι κάποιος ιδιαίτερος τυπος που έχει ιδιαίτερη προσφορά στο φόρουμ. Όπως δεν είμαι κ μίζερος κ ξερόλας
Τελειώνω εδώ. Νομίζω ακουστηκαμε κ οι 2
ariskatiforos

Έχεις εγγραφή το 2017
Κ έχω το 2008
Παρόλα αυτά έχεις κατα μερικές δεκάδες παραπάνω ποστ …
Κάνε λίγο τα μαθηματικά ποστ ανα χρονική διάρκεια παρουσίας
Εννοείται πως ακουστήκαμε κ οι δυο κ έτσι πρέπει να γίνεται
Εγώ κοφτη δε σου έβαλα
Ούτε μίλησα για κόμπλεξ κ τοξικότητες
Μάθε ν δέχεσαι την ύπαρξη της αλλης άποψης
Χωρίς ν δηλητηριάζεις τη κουβέντα μ υποθέσεις περί κόμπλεξ
Δεν εισαι τροχονόμος των ποστ ούτε διόδια
Ότι θέλει θα γράφει ο Γερμανός κ εγώ κ οποιοσδήποτε αρκεί ν μη προσβάλλει κάποιον
Το ποια άποψη είναι κενή περιεχομένου κ ποια όχι η ποιος επαναλαμβάνεται δε θα το κρίνεις εσυ
Διότι ειναι υποκειμενικό
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Εμένα λοιπόν είναι κρίση κ δεν μπορώ να την γραφω, εσένα είναι άποψη κ θα γραφεις ότι θες.
Μάλιστα.
Αλλά εγώ είμαι ο αστυνόμος.
Δεν έβαλα κόφτη σε κανέναν έγραψα την άποψη μου για το τι σημαίνει να επαναλαμβάνεται κανεις. Κ φυσικά δεν σημαίνει ότι είναι αυτόματα σωστή, μπορεί να μην είναι προπαγάνδα ή κομπλεξ κ μπορεί να είναι ανασφάλεια απλώς ή ακόμα κ τπτ από αυτά κ να κάνω λάθος. Δεν έγραψα ότι έχεις δίκιο ή άδικο απλά ότι υπάρχει ένα μοτίβο. Δεν σημαίνει ότι διαφωνώ με όσα γράφεις απαραίτητα. Δεν είπα ότι είναι κενή ή άποψή σου .
Παρακολουθώ το φόρουμ από τήν αρχή σχεδόν της ζωής του , ένιωσα την ανάγκη να ξεκινήσω να γράφω από το 2017 που έχω κ περισσότερο χρόνο στη ζωή μου. Όλο αυτό δεν έχει καμία σημασία πιστεύω, ότι δέκα χρόνια δεν έγραφα κ σε 4 χρόνια έγραψα 2100. Γιατί αν σημαίνει το ένα , θα σημαίνει κ το άλλο κ αυτό βγαζει άλλο συμπέρασμα από αυτό που θα ήθελες. Αν λοιπόν δεις προσεκτικα ποτε αυξήθηκαν τα πόστ μου είναι στήν εποχή της καραντινας που δεν δουλευα. Γράφτηκα το 2017 γιατί τότε περασα αρκετό διάστημα στο νοσοκομείο κ είχα χρόνο. Τόσο απλά. Μαλακια λοιπόν να βγάζουμε συμπεράσματα δίχως να έχουμε όλη την εικόνα. Κ αυτό είναι που γράφω για παραδειγμα κ για τους 3 τελευταίους προπονητες μάς.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

ariskatiforos έγραψε:Αυτό πες το ατον εαυτό σου π αδυνατεί ν κατανοήσει πως υπάρχει κ άλλη άποψη από τη δίκη του
Υπάρχει τεράστια απόσταση μεταξύ διαφορετικης άποψης και κόμπλεξ.
Δεν είδα ούτε μισό ποστ σου μετά από ματς όπως με Κούλα,βάζελο ή Κοπεγχάγη εκτός.
Αντ αυτού περίμενες την πρώτη αγωνιστική κρίση για να γράφεις το ένα πίσω από το άλλο.
Καλά κάνεις και δικαίωμά σου αλλά τουλάχιστον μην υποτιμάς την νοημοσύνη μας και μιλάς απλά για διαφορετικη άποψη
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”