Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 2-0 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Κλειδωμένο

MVP

Πασχαλάκης
4
5%
Τευλορ
24
28%
Βαρέλα
2
2%
Κρέσπο
2
2%
Ροντρίγκο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σβάμπ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κούρτιτς
2
2%
Ζίφκοβιτς
36
41%
Μπίσεσβαρ
2
2%
Καντουρί
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Άκπομ
2
2%
Σβιντέρφσκι
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σίντκλει
1
1%
Εσίτι
7
8%
Μούργκ
5
6%

Σύνολο ψήφων: 87

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Re: Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 2-0 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

joshua έγραψε:Φιλε μου κατα τη γνωμη μου κανεις λαθος αναγνωση των μεχρι τωρα παιχνιδιων και μενεις στο νικαω την κουλα γιατι δεν μπορω να νικησω τον ατρομητο αλλα δεν ειναι ετσι το ποδοσφαιρο.Αν δει καποιος ολα τα παιχνιδια μας απο την αρχη της σεζον μπορει να διακρινει ενα μοτιβο.Ειμαστε καλοι απεναντι σε αντιπαλους που βρισκουμε χωρους και τα βρισκουμε μπαστουνια οταν παιζουμε απεναντι σε κλειστες αμυνες και αυτο εχει ποδοσφαιρικη εξηγηση δεν ειναι θεμα νοοτροπιας.
ΣΥνεπώς θα νικήσουμε σε 4 αγώνες (σίχαμα μέσα, παο μέσα, αεκ έξω και παράρτημα) στους οποίους βρισκουμε χώρους γιατί οι αντίπαλοι δεν παίζουν ταμπουρωμένοι πίσω και δεν θα νικήσουμε σε όλους τους άλλους με τα χωριά της ελληνικής περιφέρειας διότι δεν μπορούμε να διασπάσουμε το ΚΑΤΕΝΑΤΣΙΟ που παίζουν με αριστοτεχνικό τρόπο (!!).
Γνώμη μου είναι και τη λέω: πρόκειται για αδιάφορους ποδοσφαιριστές με υπερεκτιμημένο το εγώ που παιζουν με μπλαζέ ύφος και τρόπο με μικρότερες ομάδες. Πρόκειται για καλομαθημένους που έχουν βρει και τα κάνουν στον ΠΑΟΚ του 2022. Γιατί αν το έκαναν στον ΠΑΟΚ του '80 θα έμεναν μέχρι τα μεσάνυχτα μέσα στα αποδυτήρια.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Νέτο, με τις δύο τελευταίες προτάσεις ειδικά, είμαι απόλυτα σύμφωνος. Τον Απρίλιο του 1980 είχαμε χάσει στα Γιάννινα με 3-0. Το πρώτο γκολ είχε προέλθει από ανύπαρκτο πέναλτι που καταλόγισε εις βάρος μας ο αλήστου μνήμης Τσουκαλαδέλης. Παρ' όλα αυτά και παρότι δεν είχε περάσει μήνας από τη σφαγή μας με τον Λίτσα πριν την οποία να σας θυμίσω πως είμαστε πρώτοι, στην προπόνηση έγινε ντου εκατοντάδων (παίζει να ήταν κοντά στις 2000) από την γκρεμισμένη Θ8 και οι παίκτες δεν ήξεραν που να κρυφτούν. Άλλοι καιροί βέβαια.
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Γερασίμου έγραψε:Νέτο, με τις δύο τελευταίες προτάσεις ειδικά, είμαι απόλυτα σύμφωνος. Τον Απρίλιο του 1980 είχαμε χάσει στα Γιάννινα με 3-0. Το πρώτο γκολ είχε προέλθει από ανύπαρκτο πέναλτι που καταλόγισε εις βάρος μας ο αλήστου μνήμης Τσουκαλαδέλης. Παρ' όλα αυτά και παρότι δεν είχε περάσει μήνας από τη σφαγή μας με τον Λίτσα πριν την οποία να σας θυμίσω πως είμαστε πρώτοι, στην προπόνηση έγινε ντου εκατοντάδων (παίζει να ήταν κοντά στις 2000) από την γκρεμισμένη Θ8 και οι παίκτες δεν ήξεραν που να κρυφτούν. Άλλοι καιροί βέβαια.
Τον θυμάμαι αυτόν τον αγώνα. Δώδεκα ετών και ο αγώνας είχε γίνει Τετάρτη. Τότε ο λαός δεν ανεχόταν τέτοιες ξεφτίλες. Η μόνιμη ανάμνησή μου από τα χρόνια εκείνα έιναι ότι ήταν δεδομένο ότι σε περίπτωση ήττας ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα, ακολουθούσαν έκτροπα μεγάλης έκτασης. Τώρα, άντε και στην επόμενη. Αλλά έχω το προαίσθημα ότι αν στραβώσει την Κυριακή (ανεξάρτητα από αγώνα ΕΥρώπης) η Τούμπα θα θυμίζει κάτι από εκείνα τα χρόνια.
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

ok, κι εγω 41 ειμαι κ μια χαρα τα θυμάμαι ολα αυτα. απλα και τοτε μικρο παιδι και τωρα μεγαλυτερος απορω που ωφελουσε το να σπας κ να καις την Τουμπα, ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, για να μγν ξαναχασει η ομαδα εντός έδρας
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Δεν λέμε για σπάσιμο και καταστροφές στο γήπεδο μας. Μιλάμε για διάλογο σε πολύ έντονο ύφος με τους παίκτες και προπονητές.
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Με καθαρό μυαλό τώρα μπορώ να πω ότι το πρωτάθλημα δεν το χάσαμε προχθές..το χάσαμε όταν αποφασίστηκε ότι θα παίζουμε με κάποιον μουργκ, κάποιον Τέιλορ, κάποιον Ροντρίγκο,κάποιον αουγκουστο κοκ....
Πολλοί δεν θέλανε το ξαναζεσταμενο φαγητό πριγιοβιτς, αλλά θέλανε το επίσης ξαναζεσταμενο φαγητό ακπομ..
Με το στανιο να λέμε για να το πιστέψουμε ότι τελικά δεν είναι τόσο κακός ο Τέιλορ κ ότι θα κάνουμε κωλοτουμπες..
Μήπως τελικά είναι τόσο κακός ο ΠΑΟΚ κ έχει παίχτες τύπου Τέιλορ κ Ροντρίγκο κ μιτριτα χαχαχαχαχα κ Εσίτι μπου νομίζουμε ότι θα κάνουν την διαφορά; ;αλήθεια πόσο τυχεροί είναι αυτοί οι παίχτες που φοράνε την φανέλα μας; ;
Ποιος πίστεψε στα αλήθεια όμως ,όταν έβαλε τον μουργκ προχθές ότι αυτός ο παίχτης θα;σου κάνει κάτι ή θα δώσει μία σπίθα για την ανατροπή; ; Ποιός; ;;
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Τέλος από δω.

Απογοήτευση και ήττα.

Πάμε για σλοβαν.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”