ΣΥνεπώς θα νικήσουμε σε 4 αγώνες (σίχαμα μέσα, παο μέσα, αεκ έξω και παράρτημα) στους οποίους βρισκουμε χώρους γιατί οι αντίπαλοι δεν παίζουν ταμπουρωμένοι πίσω και δεν θα νικήσουμε σε όλους τους άλλους με τα χωριά της ελληνικής περιφέρειας διότι δεν μπορούμε να διασπάσουμε το ΚΑΤΕΝΑΤΣΙΟ που παίζουν με αριστοτεχνικό τρόπο (!!).joshua έγραψε:Φιλε μου κατα τη γνωμη μου κανεις λαθος αναγνωση των μεχρι τωρα παιχνιδιων και μενεις στο νικαω την κουλα γιατι δεν μπορω να νικησω τον ατρομητο αλλα δεν ειναι ετσι το ποδοσφαιρο.Αν δει καποιος ολα τα παιχνιδια μας απο την αρχη της σεζον μπορει να διακρινει ενα μοτιβο.Ειμαστε καλοι απεναντι σε αντιπαλους που βρισκουμε χωρους και τα βρισκουμε μπαστουνια οταν παιζουμε απεναντι σε κλειστες αμυνες και αυτο εχει ποδοσφαιρικη εξηγηση δεν ειναι θεμα νοοτροπιας.
Γνώμη μου είναι και τη λέω: πρόκειται για αδιάφορους ποδοσφαιριστές με υπερεκτιμημένο το εγώ που παιζουν με μπλαζέ ύφος και τρόπο με μικρότερες ομάδες. Πρόκειται για καλομαθημένους που έχουν βρει και τα κάνουν στον ΠΑΟΚ του 2022. Γιατί αν το έκαναν στον ΠΑΟΚ του '80 θα έμεναν μέχρι τα μεσάνυχτα μέσα στα αποδυτήρια.