joshua έγραψε:Μα δεν εχει και τους παικτες για να το κανει αυτο και αυτη ειναι η μεγαλυτερη του ευθυνη καθως τα χαρακτηριστικα του ροστερ ηταν δικη του επιλογη.Δικη του επιλογη ηταν να προωθηθει ο Καντουρι στην επιθεση,δικη του επιλογη να μεινει και να αναβαθμιστει ο Εσιτι, ενω πριν 3 χρονια δεν ηθελε αμυντικο χαφ και δικη του αποφαση ηταν να πλαισιωθουν τα χαφ και με εναν επιπλεον παικτη με αναλογα σχεδον χαρακτηριστικα.Δικη του επιλογη τελος ηταν και το γατακι ο Μιτριτσα...Αυτο το καλοκαιρι ηταν πραγματικα τραγικο και μενει να δουμε αν πηρε το μαθημα του ο οργανισμος καθως πραγματικα αδικουνται οι εξαιρετικες προπονητικες του ικανοτητες.
Δεν υπάρχουν αυτά που λέτε πότε θα το καταλάβετε;;; Υπάρχει προπονητής στον κόσμο που θα του πουν να του φέρουν παικταραδες και θα πει όχι; Η ομάδα έχει 14 συμβόλαια που λήγουν φέτος.
Δεν ήταν επιλογή του ο Εσιτι. Δεν γινόταν να αποδεσμευτεί. Δεν ήταν επιλογή του ο Χ,Ψ Ροντρίγκο, Βαρελά, Αουγκούστο κλπ....Δεν γινόταν να αποδεσμευτούν.
Τι ήθελες να βγει να πει; Εγώ θέλω παίκτες αλλά η διοίκηση (και σωστά λέω εγώ) δεν θέλει να πληρώσει 10 αποζημιώσεις και 15 μεταγραφές; Προφανώς θα έλεγε ότι με αυτούς πάει από επιλογή.
Αγκυλώσεις εννοείται ότι έχει. Αλλά μην πιστεύουμε κιόλας ότι του είπαν θα σου φέρουμε παικταρα ακραίο αλλά αυτός είπε όχι θέλω Μιτριτσα...
Μεταβατική σεζόν. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε τόσο πιο ήρεμοι θα είμαστε. Τα γκάζια θα πέσουν και πρέπει να πέσουν από το καλοκαίρι και μετά.