5.Fernando Lopes dos Santos Varela

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Re: 5.Fernando Lopes dos Santos Varela

Δημοσίευση από Mīngus »

O παίκτης δυστυχώς διασύρεται.
Όσο κακός κι αν είναι ο Μιχάι, υπάρχει πάντα η πιθανότητα να αποκομίσεις κάτι μέσα από τις εμπειρίες και το ρυθμό που θα πάρει από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Ίσως υπάρξει μια βελτίωση.
Με το Βαρέλα δεν κερδίζεις τίποτα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mīngus την Δευ 22 Νοέμ 2021, 08:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Φυσικά και πρέπει να παίζει ο Μιχαι αντί του βαρελα ακόμα και αν η διαφορά στην απόδοση είναι μικρή.
Αλλά πρέπει να πάρουμε και βασικό στόπερ γιατί δεν έχουμε πλέον κανέναν σε αυτό το επίπεδο. Για μένα από αυτή τη θέση πρέπει να ξεκινήσουν οι μεταγραφές.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Είσαι σοβαρός άνθρωπε μου;;

Χθες ήρθες στον ΠΑΟΚ και λες αυτές τις σαχλαμάρες που βγαίνεις και λες;;

Αν δεν μπορείς παληκαρι μου να παίξεις και δεν έχεις βλέψεις για τίτλο, να παραδώσεις τη φανέλα σου να κρεμάσεις τα παπουτσάκια σου και να μην αξιώσεις ούτε μισό ευρώ από τον ΠΑΟΚ!

Είσαι 6 χρονια εδώ και βγαίνεις και λες αυτές τις μπαρούφες;;

Σοβαρεψου και άλλαξε ροτα!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Το πρόβλημα με το βαρελα δεν είναι οι δηλώσεις αλλά η απόδοση του. Για την ακρίβεια οι δηλώσεις έχουν και ένα κομμάτι αλήθειας. Αν δεν πιστεύουν οι ίδιοι στη νίκη πώς να νικήσει η ομάδα;

Από την άλλη το να περιμένει η διοίκηση και ο κόσμος με αυτό το ροστερ πρωτάθλημα δεν είναι πρόβλημα του βαρελα αλλά της διοίκησης και του κόσμου. Αν παιρνοταν έτσι τα πρωταθλήματα θα μάζευαν όλοι κάνα 4-5 δανεικούς κάνα 10αρια 35αρηδες και θα τα παίρνανε
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

joshua έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Να με συγχωρείτε, αλλά ο μέτριος μέχρι τώρα Μιχάι είναι σαφώς καλύτερος του Βαρέλα.

Οχι Αποστολη μου τα ιδια και μαλλον χειροτερα ειναι ο Μιχαι,απλα ισως ειναι μικροτερος αλλα και αυτο δεν λεει κατι εκτος του οτι δεν επρεπε να ειναι στο ροστερ ενας μετριος νεαρος παικτης.Εγω ποτε δεν καταλαβα τι βρισκετε καποιοι στον Μιχαι.
Θα συμφωνήσω και θα μείνω με την απορία για πιο λόγο δώσαμε τον νεότερο φέρελπι και σίγουρα όχι χειρότερο Διαμαντή για να πάρουμε Mihaj.
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Με Λουτσέσκου, δεν υπήρχε 1 στο εκατομμύριο να πάρει χρόνο ο Διαμαντής, έχοντας μέσα στο ρόστερ τα ¨παιδιά του¨ Βαρέλα, Κρέσπο.

Ο Βαρέλα, και στις χρονιές των νταμπλ ΔΕΝ ήταν ποτέ ο στόπερ του εκατομμυρίου, κάτι που φάνηκε και τότε στα ψιλοσοβαρά παιχνίδια. Και από τη χρονιά του ζωγράφου φάνηκε η κατρακύλα, άσχετα αν τα φορτώναμε στο ..σύστημα, ακόμα και σε στημένες φάσεις.

Ενιγουέι, τόσο μπορεί, τι να κάνουμε. Με Μιχάι μόνο να κερδίσουμε έχουμε (χωρίς να είναι κάτι exceptional αυτή τη στιγμή) τώρα.
Να κάνω και μία ¨αιρετική¨ άποψη. Ούτε ο Ίγκυ είναι σενετρ μπακ του εκατομμυρίου.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

buffalobill4 έγραψε:Το πρόβλημα με το βαρελα δεν είναι οι δηλώσεις αλλά η απόδοση του. Για την ακρίβεια οι δηλώσεις έχουν και ένα κομμάτι αλήθειας. Αν δεν πιστεύουν οι ίδιοι στη νίκη πώς να νικήσει η ομάδα;

Από την άλλη το να περιμένει η διοίκηση και ο κόσμος με αυτό το ροστερ πρωτάθλημα δεν είναι πρόβλημα του βαρελα αλλά της διοίκησης και του κόσμου. Αν παιρνοταν έτσι τα πρωταθλήματα θα μάζευαν όλοι κάνα 4-5 δανεικούς κάνα 10αρια 35αρηδες και θα τα παίρνανε
Όχι είναι ΣΟΒΑΡΌΤΑΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΑ ΤΟΥ!

Δε γίνεται ο. Λουτσεσκου και η διοίκηση να μιλάνε για αυτό και να βγαίνει να λέει πιπες.

Αν δεν μπορεί το παληκαρι ας πει εγώ δεν μπορώ για πρωτάθλημα. Ας βλέπουμε το μιχαι.

Να δω κάποιον που να θέλει πρωτάθλημα.

Δε γίνεται να είναι αυτή η απόδοση του! Δε γίνεται να είναι τόσο soft!

Ημαρτον!

Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Καθόλου αιρετική η άποψη σου. Το καλό στόπερ από το μεγάλο στόπερ έχει τη διαφορά ότι το δεύτερο μπορεί και να φτιάξει παιχνίδι. Ο ιγκασον δεν μπορεί
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

sourmenetes έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:Το πρόβλημα με το βαρελα δεν είναι οι δηλώσεις αλλά η απόδοση του. Για την ακρίβεια οι δηλώσεις έχουν και ένα κομμάτι αλήθειας. Αν δεν πιστεύουν οι ίδιοι στη νίκη πώς να νικήσει η ομάδα;

Όχι είναι ΣΟΒΑΡΌΤΑΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΑ ΤΟΥ!

Δε γίνεται ο. Λουτσεσκου και η διοίκηση να μιλάνε για αυτό και να βγαίνει να λέει πιπες.

Αν δεν μπορεί το παληκαρι ας πει εγώ δεν μπορώ για πρωτάθλημα. Ας βλέπουμε το μιχαι.

Να δω κάποιον που να θέλει πρωτάθλημα.

Δε γίνεται να είναι αυτή η απόδοση του! Δε γίνεται να είναι τόσο soft!

Ημαρτον!

Κοιτα το οτι το λέει ο Σαββίδης και ο μετρ της ψυχολογίας λουτσεσκου δεν σημαίνει ότι γίνεται κιόλας. Και εμένα στην δουλειά οι διευθυνταδες θέλουν να τελειώσουμε δουλειά 1.5 χρόνου σε 3 μήνες. Και μάλιστα βλέποντας τον ρυθμό που προχωράμε. Το ότι δεν το πιστεύω δεν σημαίνει ότι δεν το μπορώ. Σημαίνει ότι δεν γίνεται.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Παιδιά ο ΒΑΡΕΛΑ δεν ήρθε χθες στην ομάδα!

Εχει 6 τίτλους ξέρει το ζόρι της ομάδας, ξέρει τις απαιτήσεις, έχει παίξει με σπασμένο χέρι σε τελικό!

Ειναι 33 χρόνων και δεν είναι 40!

Ειναι κάκιστη εικόνα για έναν επαγγελματία παίκτη και κακιστες δηλώσεις!

Το να χάσεις από το γαβρο το. Δικαιολογώ!

Το να χάνεις από τον ατρόμητο όχι!

Και δε χρειάζεται κανένας Σαββίδης να πει ότι πας για πρωτάθλημα για να κερδίσεις τον ατρόμητο και το Βόλο!

Άβαταρ μέλους
GREATANASTASIOS

Δημοσίευση από GREATANASTASIOS »

Μηδέν από Μηδέν ..........Μηδέν.
icue

Δημοσίευση από icue »

Ο Μιχαι ερχεται και απο χιαστους. Καποιοι μαλλον το ξεχνατε. Θα ανεβει σιγα σιγα. Και δεν ειπε κανεις να ειναι βασικος αλλα να παιξει μεχρι να γυρισει ο Ιγκασον.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

sourmenetes έγραψε:
Ειναι 33 χρόνων και δεν είναι 40!

34 ακριβως.

Καλα δεν ηταν ποτε ουτε ο πιο γρηγορος ουτε ο πιο τεχνιτης.
Την πρωτη του χρονια κλαιγαμε με μαυρο δακρυ και λεγαμε τι παλτο φεραμε.
Το μεγαλο μπαμ το εκανε την δευτερη χρονια.

Εγκλημα αν ανανεωθουν τα μαυσωλεια ποδοσφαιριστων βαρελα κρεσπο βιερινια μπισεσβαρ. Εγκλημα.

Παντε καντε ρε μια συγχρονη ομαδα, κουρασατε. Ολη η Ευρωπη επενδυει σε μικρες ηλικιες, ν1 πλεον στο ποδοσφαιρο ειναι η ταχηδυναμη και το πρεσινγκ.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

tolis01 έγραψε:Με Λουτσέσκου, δεν υπήρχε 1 στο εκατομμύριο να πάρει χρόνο ο Διαμαντής, έχοντας μέσα στο ρόστερ τα ¨παιδιά του¨ Βαρέλα, Κρέσπο.

Ο Βαρέλα, και στις χρονιές των νταμπλ ΔΕΝ ήταν ποτέ ο στόπερ του εκατομμυρίου, κάτι που φάνηκε και τότε στα ψιλοσοβαρά παιχνίδια. Και από τη χρονιά του ζωγράφου φάνηκε η κατρακύλα, άσχετα αν τα φορτώναμε στο ..σύστημα, ακόμα και σε στημένες φάσεις.

Ενιγουέι, τόσο μπορεί, τι να κάνουμε. Με Μιχάι μόνο να κερδίσουμε έχουμε (χωρίς να είναι κάτι exceptional αυτή τη στιγμή) τώρα.
Να κάνω και μία ¨αιρετική¨ άποψη. Ούτε ο Ίγκυ είναι σενετρ μπακ του εκατομμυρίου.
Aκριβως ετσι ειναι, μπορει να δεθηκε με την ομαδα ο Βαρελα και να εδωσε πολλα και εκτιματε αυτο αλλα ως το νουμερο 1 της αμυνας που αποχτηθηκε για να ειναι και ως λεφτα ηταν παντα απογοητευση. Τον πειραμε για να ειναι ο "δυναμικος" σεντερ μπακ που μας ελληπε και ο ανθρωπος ειναι απο τα χειρωτερα σεντερ μπακ στο να βαλει κεφαλι στη μπαλα που εχω δει. Και μονο οτι ο πραγματικος ηγετης της αμυνας ηταν ο κατα τα αλλα φτηνος και χλευαζομενος απο τις γκομενες του τζαβελλα στην προετημασια οταν ειχε ερθει Κρεσπο τα λεει ολα.

Συμφωνω και για Ινγκασον, στην καλυτερη να ειναι το δευτερο σεντερ μπακ σου και οπως ειπε και ο αλλος ο φιλος με την μπαλα στα ποδια δεν (ηταν τραγικος με τη μπαλα στην αρχη εχει δουλεψει και βελτιωθει βεβαια).
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

giliopoulos έγραψε: Εγκλημα αν ανανεωθουν τα μαυσωλεια ποδοσφαιριστων βαρελα κρεσπο βιερινια μπισεσβαρ. Εγκλημα.
Ειναι αδικο να βαζουμε τον Μπισεσβαρ στο ιδιο τσουβαλι ασχετα αν θα ειναι σωστη κινηση μια καποια ανανεωση. Οχι μονο γιατι παιζει καλα φετος αλλα και γιατι οι αλλοι τρεις ειναι πρωην ποδοσφαιριστες. Ο Μπισεσβαρ ειχε στο μυαλο το προβλημα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”