15. José Ángel Crespo
- ΑποστόληςΑ
Re: 15. José Ángel Crespo
Ατομικό και σήμερα, αλλά από αύριο θα συμμετάσχει στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων.
- john4serres
Από τον μοιραίο του τραυματισμό και τις υποτροπές έχει χάσει 45 αγώνες.
Ο ΠΑΟΚ συνολικά έχει δώσει 90 αγώνες σ αυτό το διάστημα.
Ο ΠΑΟΚ συνολικά έχει δώσει 90 αγώνες σ αυτό το διάστημα.
Ναι, δεν είναι η θέση σου, αλλά να μπαίνει ο Τέηλορ και να είναι καλύτερος από σένα ακούγεται κάπως, φίλε Χοσέ 

- ΑποστόληςΑ
- john4serres
- anekfrastos
- Shivaspace
θα θέλαμε όμως να ξεχάσουμε αυτές τις πινελιές..δεν περίμενα απ τον Λουτσέσκου τέτοια αλχημεία σε αγώνα που θέλαμε κάτι πιο σταθερό και δοκιμασμένο..αυτή η 11άδα που παρέταξε δεν είχε το απαραίτητο δέσιμο.
- anekfrastos
Μια χαρά δέσιμο είχε η ομάδα.
11 βασικούς έβαλε με μόνη αλλαγή τον Κρέσπο δεξιά.
Περισσότερες και καλύτερες ευκαιρίες κάνουμε από τους άλλους στα περισσότερα παιχνίδια.
Το κύριο πρόβλημα είναι ότι είμαστε "αναποτελεσματικοί και γκαφατζήδες" (σε επίθεση και άμυνα αντίστοιχα), όπως έγραψε ο gikas στο τοπικ του αγώνα.
11 βασικούς έβαλε με μόνη αλλαγή τον Κρέσπο δεξιά.
Περισσότερες και καλύτερες ευκαιρίες κάνουμε από τους άλλους στα περισσότερα παιχνίδια.
Το κύριο πρόβλημα είναι ότι είμαστε "αναποτελεσματικοί και γκαφατζήδες" (σε επίθεση και άμυνα αντίστοιχα), όπως έγραψε ο gikas στο τοπικ του αγώνα.
- WeWillRockYou
Με την χθεσινή αποβολή του Μιχαηλίδη, θα πρέπει να πάρει άμεσα χρόνο συμμετοχής για να είναι έτοιμος στον αγώνα με την Σλόβαν.
Ο καλός Κρέσπο μπορεί να δώσει ηρεμία στην ομάδα, αν και δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό μετά τον τραυμαστισμό του.
Ο καλός Κρέσπο μπορεί να δώσει ηρεμία στην ομάδα, αν και δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό μετά τον τραυμαστισμό του.
Γρήγορος μου φάνηκε χθες.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Ιδανικός για κεντρικός στόπερ σε τριάδα στόπερς με Μιχαηλίδη αριστερά και Ingason δεξιά.
Και δυστυχώς, μας έφαγε χθες (και) αυτή η σκέψη.WeWillRockYou έγραψε:Με την χθεσινή αποβολή του Μιχαηλίδη, θα πρέπει να πάρει άμεσα χρόνο συμμετοχής για να είναι έτοιμος στον αγώνα με την Σλόβαν.
-
Ανεκαθεν τον θεωρω εκτος απ τον πιο value for money παιχτη μας της εποχης Σαββιδη και τον σοβαροτερο ολων!
Στην χθεσινη αποστροφη των δηλωσεων του "πρεπει να τα δινουμε ολα στο γηπεδο ειτε ειμαστε οικογενεια ειτε οχι" και "δεν θελω να πω περισσοτερα επειδη ειμαι εν θερμω" νομιζω οτι κρυβεται το μεγαλο μας προβλημα.-
Στην χθεσινη αποστροφη των δηλωσεων του "πρεπει να τα δινουμε ολα στο γηπεδο ειτε ειμαστε οικογενεια ειτε οχι" και "δεν θελω να πω περισσοτερα επειδη ειμαι εν θερμω" νομιζω οτι κρυβεται το μεγαλο μας προβλημα.-
- WeWillRockYou
"Δεν γίνεται να παίζουμε έτσι. Ξεκινήσαμε καλά, αλλά δώσαμε στον αντίπαλο αυτό που ήθελε. Ήμασταν πιο αργοί σε όλα. Εάν θέλουμε το πρωτάθλημα, χρειαζόμαστε βελτίωση. Είναι θέμα εγωισμού. Δεν γίνεται να κερδίζεις πάντα τα ματς με τη φανέλα".
Για το αν δεν υπάρχει ομοιογένεια σε σχέση με την ομάδα του νταμπλ: "Μας λείπουν πολλά. Δε θέλω να πω κάτι εν θερμώ, αλλά έτσι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα και στο παιχνίδι κάναμε διαφορετικά πράγματα. Δεν έχουμε συνοχή, δεν είμαστε επιθετικοί.
Να ξεχάσουμε το παρελθόν, να εστιάσουμε στο τώρα. Μέσα στο γήπεδο πρέπει να έχουμε συνοχή είτε είμαστε οικογένεια είτε όχι. Δεν γίνεται το 80% των ευκαιριών μας να είναι από στημένες φάσεις. Όλοι μας πρέπει να δώσουμε το κάτι παραπάνω".
Για το αν δεν υπάρχει ομοιογένεια σε σχέση με την ομάδα του νταμπλ: "Μας λείπουν πολλά. Δε θέλω να πω κάτι εν θερμώ, αλλά έτσι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα και στο παιχνίδι κάναμε διαφορετικά πράγματα. Δεν έχουμε συνοχή, δεν είμαστε επιθετικοί.
Να ξεχάσουμε το παρελθόν, να εστιάσουμε στο τώρα. Μέσα στο γήπεδο πρέπει να έχουμε συνοχή είτε είμαστε οικογένεια είτε όχι. Δεν γίνεται το 80% των ευκαιριών μας να είναι από στημένες φάσεις. Όλοι μας πρέπει να δώσουμε το κάτι παραπάνω".