Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 2-0 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Re: Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 2-0 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Σε κάθε δύσκολη κατάσταση θα πρέπει να υπάρχει ψύχραιμη αντιμετώπιση.
Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα γερασμένη και αργή και αυτό δεν φάνηκε μόνο σήμερα, αυτό φαινόταν από την αρχή της χρονιάς.
Σήμερα απλά δείξαμε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε φέτος πρωταθλητισμό, όχι γιατί ο γάβρος είναι τόσο καλύτερος, αλλά γιατί: 1)μας λείπουν συγκεκριμένα ποδοσφαιρικά στοιχεία
2) χάσαμε το μέταλλο πρωταθλητή που είχαμε αποκτήσει με τόσο κόπο.
Οι στόχοι για φέτος είναι 3, πορεία στο Κόνφερενς, κατάκτηση κυπέλλου και ο μεγαλύτερος όλων,το λογικό ποδοσφαιρικό χτίσιμο της ομάδας για του χρόνου.
Τέλος, θα πρέπει να αποκτήσουμε επιτέλους σοβαρό τμήμα σκάουτινγκ.
Εκεί είναι η μεγάλη διαφορά με τον γαβρο, γιατί παίκτες τύπου Καμαραδων, εμείς θα τους φέρναμε με 2-3 μύρια τον καθένα, ενώ αυτοί τους έφεραν τζάμπα.
ΥΓ: Είμαι σίγουρος ότι ο Ρουμάνος θα την φτιάξει την ομάδα, όσο χρόνο και αν χρειαστεί.
Στάλθηκε από το M2101K7AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα γερασμένη και αργή και αυτό δεν φάνηκε μόνο σήμερα, αυτό φαινόταν από την αρχή της χρονιάς.
Σήμερα απλά δείξαμε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε φέτος πρωταθλητισμό, όχι γιατί ο γάβρος είναι τόσο καλύτερος, αλλά γιατί: 1)μας λείπουν συγκεκριμένα ποδοσφαιρικά στοιχεία
2) χάσαμε το μέταλλο πρωταθλητή που είχαμε αποκτήσει με τόσο κόπο.
Οι στόχοι για φέτος είναι 3, πορεία στο Κόνφερενς, κατάκτηση κυπέλλου και ο μεγαλύτερος όλων,το λογικό ποδοσφαιρικό χτίσιμο της ομάδας για του χρόνου.
Τέλος, θα πρέπει να αποκτήσουμε επιτέλους σοβαρό τμήμα σκάουτινγκ.
Εκεί είναι η μεγάλη διαφορά με τον γαβρο, γιατί παίκτες τύπου Καμαραδων, εμείς θα τους φέρναμε με 2-3 μύρια τον καθένα, ενώ αυτοί τους έφεραν τζάμπα.
ΥΓ: Είμαι σίγουρος ότι ο Ρουμάνος θα την φτιάξει την ομάδα, όσο χρόνο και αν χρειαστεί.
Ρε παιδια σημερα ηταν ολοι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!
Αλλα ειναι οι ιδιοι που πριν δυο βδομαδες ολοι πατησαν τον Βαζελο!
Συνεχιζουμε, τιποτε δεν τελειωσε, αλλα αν θελουμε να μιλαμε για πρωταθλημα
και Ευρωπη θελουμε τρεις παιχταραδες τον Γεναρη.
Καλος ο Λουτσεσκου, μας ξανακανει ομαδα, αλλα θελει εργαλεια.
Αυτα ηρεμα και απλα. Δε μας φταινε μονο οι παιχτες.
Η ομαδα θελει ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ! Εκανε ενα λαθος ο Βαρελα
και ενα ο Κουρτιτς. Αλλα σημερα ηταν ολοι κακοι.
Σαν οπαδοι πρεπει να παραμεινουμε ενωμενοι
και να ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ απο τους παιχτες να τα δινουν ολα,
απο την Διοικηση να κανει μεταγραφες και να προστατευει την ομαδα,
απο τον προπονητη να ειναι παντα συγκεντρωμενος και φορμαρισμενος
χωρις κολληματα και να ζηταει παιχτες.
Συνεχιζουμε διπλα στην ομαδα ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ταυτοχρονα
οτι αξιζει στον μεγαλο ΠΑΟΚ μας.
Αλλα ειναι οι ιδιοι που πριν δυο βδομαδες ολοι πατησαν τον Βαζελο!
Συνεχιζουμε, τιποτε δεν τελειωσε, αλλα αν θελουμε να μιλαμε για πρωταθλημα
και Ευρωπη θελουμε τρεις παιχταραδες τον Γεναρη.
Καλος ο Λουτσεσκου, μας ξανακανει ομαδα, αλλα θελει εργαλεια.
Αυτα ηρεμα και απλα. Δε μας φταινε μονο οι παιχτες.
Η ομαδα θελει ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ! Εκανε ενα λαθος ο Βαρελα
και ενα ο Κουρτιτς. Αλλα σημερα ηταν ολοι κακοι.
Σαν οπαδοι πρεπει να παραμεινουμε ενωμενοι
και να ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ απο τους παιχτες να τα δινουν ολα,
απο την Διοικηση να κανει μεταγραφες και να προστατευει την ομαδα,
απο τον προπονητη να ειναι παντα συγκεντρωμενος και φορμαρισμενος
χωρις κολληματα και να ζηταει παιχτες.
Συνεχιζουμε διπλα στην ομαδα ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ταυτοχρονα
οτι αξιζει στον μεγαλο ΠΑΟΚ μας.
Αν μια ομάδα στην κατηγορία βρίσκεται στην τελευταία θέση και μεις την βαφτίζουμε κανονική για να δικαιολογήσουμε την ήττα?!!...
Σέντερ μπακ, δίδυμο Βαρελα και ισπανός δεν είναι για το 2021. Αλλάζουν μπαλιά μέχρι πέντε μέτρα.
Για να μην τρελαθούμε διότι έχουμε μάτια και βλέπουμε, και το ξανά είδαμε.... Ο Βαρελα κερδίζει την μπάλα και με το χέρι του χτυπά τον επιθετικό. Λίγο ή πολύ? Καμία σημασία. Δεν επιτρέπει στον επιθετικό να διεκδικήσει μπάλα.
Κάτι τελευταίο. Διαβάζω για πρόστιμο. Πρόστιμο θα βάλεις όταν υπάρχει αδιαφορία. Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια κακοσχεδιασμενη μεταγραφική περίοδο που αντανακλά στην εικόνα και εν τέλει στην απόδοση. Τι να ζητήσουμε από Βαρελα, μουργκ, παραγυιο, Ροντριγκο?
Τι παραπάνω να ζητήσουμε από Βιεϊρίνια, πασχαλακη, Κρέσπο, Ακπομ, Σφιντερσκι?
Σέντερ μπακ, δίδυμο Βαρελα και ισπανός δεν είναι για το 2021. Αλλάζουν μπαλιά μέχρι πέντε μέτρα.
Για να μην τρελαθούμε διότι έχουμε μάτια και βλέπουμε, και το ξανά είδαμε.... Ο Βαρελα κερδίζει την μπάλα και με το χέρι του χτυπά τον επιθετικό. Λίγο ή πολύ? Καμία σημασία. Δεν επιτρέπει στον επιθετικό να διεκδικήσει μπάλα.
Κάτι τελευταίο. Διαβάζω για πρόστιμο. Πρόστιμο θα βάλεις όταν υπάρχει αδιαφορία. Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια κακοσχεδιασμενη μεταγραφική περίοδο που αντανακλά στην εικόνα και εν τέλει στην απόδοση. Τι να ζητήσουμε από Βαρελα, μουργκ, παραγυιο, Ροντριγκο?
Τι παραπάνω να ζητήσουμε από Βιεϊρίνια, πασχαλακη, Κρέσπο, Ακπομ, Σφιντερσκι?
Πολύ κακη εμφάνιση ,είχαμε 6-7 με κακη απόδοση κ ετσι σε συνδυασμό με τα δύο παιδικά λάθοι δώρα ήρθε η ήττα .δυστηχως ο σβαμπ με τον καντουρι ήταν λάσπη εντελώς κ είχαμε κ το 0 για αριστερό Μπακ .δεν μπορουμε να μπούμε σφινα για το πρωταθλημα όσοι το καταλάβατε δεν θα στεναχωριέστε .δεν μπορεί η ομάδα κ το ξέρει κ η διοίκηση κ ο προπονητής .νίκη την Πέμπτη
Δεν είδα τίποτα, δε μελέτησα ακόμα
Απλά μετά από αυτό πιστεύω την Πέμπτη θα περάσουμε.
Αυτές τις μεταπτώσεις ποτέ δεν τις καταλαβαίνω.
Θα αρχίσω να πιστεύω τα συνωμοσιολογικά στο τέλος..
Εσείς που παίξατε μπάλα θεωρείτε ότι είναι φυσιολογικά όλα αυτά?
Ό, τι κι αν είναι

Απλά μετά από αυτό πιστεύω την Πέμπτη θα περάσουμε.
Αυτές τις μεταπτώσεις ποτέ δεν τις καταλαβαίνω.
Θα αρχίσω να πιστεύω τα συνωμοσιολογικά στο τέλος..
Εσείς που παίξατε μπάλα θεωρείτε ότι είναι φυσιολογικά όλα αυτά?
Ό, τι κι αν είναι

Ότι και να γίνει την Πέμπτη, το ταβάνι μας είναι στους 32..
Με παίχτες αργούς και μεγάλους σε ηλικία δεν μπορείς να έχεις βλέψεις για να προχωρήσεις παραπέρα.
Το σύγχρονο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο θέλει πρωτίστως ταχύτητα και μετά ποιότητα, πράγμα το οποίο δεν διαθέτουμε.
Με παίχτες αργούς και μεγάλους σε ηλικία δεν μπορείς να έχεις βλέψεις για να προχωρήσεις παραπέρα.
Το σύγχρονο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο θέλει πρωτίστως ταχύτητα και μετά ποιότητα, πράγμα το οποίο δεν διαθέτουμε.
Για αρχή ας απαιτήσει η διοίκηση όλα μα ΟΛΑ τα παιχνίδια της ομάδας να γίνονται με ξένους διαιτητές, βοηθούς και VAR.
Δεν νομίζω να είναι τόσο δύσκολο.
Για τη συνέχεια ας κινηθεί για παίκτες στυλ Α.Ζίφκοβιτς , που έχουν τη θέληση και τις δυνατότητες να τρέχουν για 90 λεπτά, ή αν δεν μπορεί να βρεί τέτοιους εγώ προσωπικά δεν έχω πρόβλημα να υπομείνω λάθη από άπειρους παίκτες των ακαδημιών. Έτσι κι αλλιώς και τα ακριβοπληρωμένα, αργοκίνητα γερόντια τα ίδια παιδαριώδη λάθη κάνουν.
Ψάχνω να βρώ ποιούς θα ήθελα στην ομάδα μετά τον Ιούνη του 2022 και με λύπη μου καταλήγω μόνο στους Μιχαηλίδη, Ινγκασον?, Σίντκλει, Ολιβέιρα? για βασικούς και Μιχάι, Τέυλορ για αλλαγές.
Όταν πληρώνεις 1,2 εκ για έναν 35χρονο, δεν μπορείς να κατηγορείς γιατί δεν πήραμε έναν ακόμη στην ίδια θέση με τα αντίστοιχα χρήματα.
Μετά το καλοκαίρι θα πρέπει να μιλήσουμε σοβαρά για το που πάει η ομάδα.
Έως τότε δυνατό στομάχι και υγεία σε όλους.
Δεν νομίζω να είναι τόσο δύσκολο.
Για τη συνέχεια ας κινηθεί για παίκτες στυλ Α.Ζίφκοβιτς , που έχουν τη θέληση και τις δυνατότητες να τρέχουν για 90 λεπτά, ή αν δεν μπορεί να βρεί τέτοιους εγώ προσωπικά δεν έχω πρόβλημα να υπομείνω λάθη από άπειρους παίκτες των ακαδημιών. Έτσι κι αλλιώς και τα ακριβοπληρωμένα, αργοκίνητα γερόντια τα ίδια παιδαριώδη λάθη κάνουν.
Ψάχνω να βρώ ποιούς θα ήθελα στην ομάδα μετά τον Ιούνη του 2022 και με λύπη μου καταλήγω μόνο στους Μιχαηλίδη, Ινγκασον?, Σίντκλει, Ολιβέιρα? για βασικούς και Μιχάι, Τέυλορ για αλλαγές.
Όταν πληρώνεις 1,2 εκ για έναν 35χρονο, δεν μπορείς να κατηγορείς γιατί δεν πήραμε έναν ακόμη στην ίδια θέση με τα αντίστοιχα χρήματα.
Μετά το καλοκαίρι θα πρέπει να μιλήσουμε σοβαρά για το που πάει η ομάδα.
Έως τότε δυνατό στομάχι και υγεία σε όλους.
Γιατί το λες αυτό;markos4 έγραψε:Ότι και να γίνει την Πέμπτη, το ταβάνι μας είναι στους 32..
Επειδή οι 10 από τους 30 παίκτες μας είναι 31+;
Ξέρεις πόσες άλλες ομάδες από τις 720 όλων των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, έχουν το ίδιο και μεγαλύτερο ποσοστό παικτών (33%) με ηλικία άνω των 31;
Αν δεν ξέρεις, θα σου πω εγώ. Είναι άλλες 14, εμείς μαζί με το ΟΑΡΗ είμαστε στην 15η θέση της σχετικής στατιστικής!!!
Δεν νιώθεις υπερήφανος που η ομάδα μας ανήκει στην ελίτ (τοπ 15) των πιο γηρασμένων ομάδων της γηραιάς ηπείρου;
Δεν είσαι περήφανος που ανήκουμε στο 2,08% των συλλόγων με τα πιο ευφάνταστα ρόστερ;
Να το κοιτάξεις...
-
Θέλω να ρωτήσω κάτι για την ποιότητα:markos4 έγραψε:Ότι και να γίνει την Πέμπτη, το ταβάνι μας είναι στους 32..
Παρατήρησ ότι κάποιοι παίκτες του Ατρομήτου, στο χώρο του κέντρου και με πίεση τριών δικών μας, χειριζόντουσαν πολύ καλά τη μπάλα και τελικά ξεμαρκαριζόντουσαν. Αυτό σήμερα ΔΕΝ το έκανε κανένας δικός μας. Και ΔΕΝ είναι μόνο σήμερα.Για ποιά ποιότητα επομένως μιλάμε; Δεν λέω ότι είναι του πεταμού βέβαια, αλλά νομίζω ότι και λόγω ηλικίας δεν μπορούν να βγάλουν πλέον την ποιότητα που απαιτείται και αυτό γίνεται μόνο σαν πυροτέχνημα. Κάτι που τελικά είναι εντελώς ανεπαρκές.
Παρεμπιπτόντως: Έβλεπα κλεφτά και το ΑΕΚ - Ολυμπιακός. Ο μικρός Καμαρά είχε ενέργεια που δεν έχουν οι τρείς δικοί μας του κέντρου μαζί.
Το μεγαλύτερο λάθος της διοίκησης είναι η ασυνέπεια λόγων και πράξεων.
Δεν γίνεται από τη μια να δημιουργούν προσδοκίες με δηλώσεις τύπου:"Πάμε για αήττητο" και από την άλλη να αφήνουν την ομάδα "γυμνή".
Οι ομάδες χτίζονται το καλοκαίρι με ποδοσφαιρική λογική και όχι με υποθέσεις.
Όλος ο οργανισμός της ομάδας θα πρέπει να σοβαρευτεί και να υπάρξει συγκεκριμένο πλάνο μεταγραφών.
Σοβαρή ομάδα χωρίς τεχνικό διευθυντή και σοβαρό σκάουτινγκ δεν γίνεται.
Ας αναλάβουν όλοι τις ευθείες τους.
Δεν γίνεται από τη μια να δημιουργούν προσδοκίες με δηλώσεις τύπου:"Πάμε για αήττητο" και από την άλλη να αφήνουν την ομάδα "γυμνή".
Οι ομάδες χτίζονται το καλοκαίρι με ποδοσφαιρική λογική και όχι με υποθέσεις.
Όλος ο οργανισμός της ομάδας θα πρέπει να σοβαρευτεί και να υπάρξει συγκεκριμένο πλάνο μεταγραφών.
Σοβαρή ομάδα χωρίς τεχνικό διευθυντή και σοβαρό σκάουτινγκ δεν γίνεται.
Ας αναλάβουν όλοι τις ευθείες τους.
Κοίταξε μιλησα για την Ευρώπη... Όλα τα ευρωπαϊκά club επενδύουν στην ταχύτητα έτσι ώστε να ισοσταθμισουν την ποιότητα που κάποιοι παίχτες δεν έχουν.JohnEconomist έγραψε:Θέλω να ρωτήσω κάτι για την ποιότητα:markos4 έγραψε:Ότι και να γίνει την Πέμπτη, το ταβάνι μας είναι στους 32..
Παρατήρησ ότι κάποιοι παίκτες του Ατρομήτου, στο χώρο του κέντρου και με πίεση τριών δικών μας, χειριζόντουσαν πολύ καλά τη μπάλα και τελικά ξεμαρκαριζόντουσαν. Αυτό σήμερα ΔΕΝ το έκανε κανένας δικός μας. Και ΔΕΝ είναι μόνο σήμερα.Για ποιά ποιότητα επομένως μιλάμε; Δεν λέω ότι είναι του πεταμού βέβαια, αλλά νομίζω ότι και λόγω ηλικίας δεν μπορούν να βγάλουν πλέον την ποιότητα που απαιτείται και αυτό γίνεται μόνο σαν πυροτέχνημα. Κάτι που τελικά είναι εντελώς ανεπαρκές.
Παρεμπιπτόντως: Έβλεπα κλεφτά και το ΑΕΚ - Ολυμπιακός. Ο μικρός Καμαρά είχε ενέργεια που δεν έχουν οι τρείς δικοί μας του κέντρου μαζί.
Στην δική μας περίπτωση και όσων αφορά την Ευρώπη ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ ότι ούτε ταχύτητα έχουμε ούτε ποιότητα. (Εξαιρώ τον Ζιφκοβιτς)
Στην Ελλάδα κάποιοι παίχτες μας βγάζουν μια ποιότητα αλλά γιατι είναι πολύ χαμηλό το επίπεδο του πρωταθληματος.
Ο μικρός Καμαρά είναι εξαιρετικός παίχτης.. Εγώ όμως δεν θα σταθώ σε αυτό.. Κάνοντας σύγκριση τα ροστερ, μόνο ο Ζιφκοβιτς είναι καλύτερος. Όλοι οι άλλοι είναι χειρότεροι έναντι του γαυρου..
Και μιλάμε για ομάδα που πριν 2 χρόνια πήρε πρωτάθλημα.
Όταν η ομάδα δεν έχει Τ.Δ η όταν είχε τους άλλαζε σαν τα πουκάμισα και πάλι καλά να λέμε.15_50 έγραψε:Γιατί το λες αυτό;markos4 έγραψε:Ότι και να γίνει την Πέμπτη, το ταβάνι μας είναι στους 32..
Επειδή οι 10 από τους 30 παίκτες μας είναι 31+;
Ξέρεις πόσες άλλες ομάδες από τις 720 όλων των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, έχουν το ίδιο και μεγαλύτερο ποσοστό παικτών (33%) με ηλικία άνω των 31;
Αν δεν ξέρεις, θα σου πω εγώ. Είναι άλλες 14, εμείς μαζί με το ΟΑΡΗ είμαστε στην 15η θέση της σχετικής στατιστικής!!!
Δεν νιώθεις υπερήφανος που η ομάδα μας ανήκει στην ελίτ (τοπ 15) των πιο γηρασμένων ομάδων της γηραιάς ηπείρου;
Δεν είσαι περήφανος που ανήκουμε στο 2,08% των συλλόγων με τα πιο ευφάνταστα ρόστερ;
Να το κοιτάξεις...
- sourmenetes
- Moderator
Όταν το ματς έχει στραβώσει και τα νεύρα είναι στο ζενίθ όλοι θα φαίνονται κάτω του αναμενόμενου.JohnEconomist έγραψε:Θέλω να ρωτήσω κάτι για την ποιότητα:markos4 έγραψε:Ότι και να γίνει την Πέμπτη, το ταβάνι μας είναι στους 32..
Όταν δεν έχεις πάθος να τρέξεις όταν έχουν. Χαθεί οι γραμμές όταν τρως 2 γκολ από καθαρά λάθη, παιζει μεγάλο ρόλο να τρως χαζά γκολ, είναι λογικό και μη ποιοτικοι παίκτες να σε κάνουν να φαίνεσαι ανισχυρος.
Τι εννοείς για ποια ποιότητα μιλάμε;;
Δεν έχει ποιότητα ο Μπίσεσβαρ;
Δεν έχει ο καντουρι;
Δεν έχει ο σβαμπ ο ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ;;
Δες λίγο το ματς με το βαζελο που κι αυτός έχει τρεξιματα και δες τη διαφορά ποιότητας.
Γιατί το μυαλό μας. Ήταν εκεί. Γιατί οι γραμμές ήταν σωστές γιατί δεν κάναμε φθηνά λάθη.
Προχθές από γούστο έβλεπα ξανά εκείνο το ματς.
Υπήρχε 1:30 λεπτό που γυρνάγαμε την μπάλα από την μία πλευρά του γηπέδου στην άλλη από τη άμυνα στην επίθεση και δεν μπορούσαν να μας την πάρουν.
Και αυτό δεν εγινε μια φορά. Έγινε αρκετές.
Ας μην αφοριζουμε καταστάσεις. Θες σίγουρα πνευμονια 100% αλλά θες και ποιότητα.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δικό μου το λάθος συγνώμηalexgarcia6 έγραψε:Καποιοι εδώ μεσα όπως ο DimitrisS και ο Athens με αποκαλεσαν ΣΚΟΥΛΗΚΙ επειδη τολμησα να ειρωνευτω τον υπερπαικταρα κουρτιτς, με ένα σχολιο που αναμεσα σε αλλα όπως «ομαδα τραγωδια» και «αισχος», μαλλον ηταν πολύ πικαντικο, οριστε τι ειπα: «Παικταρα Κουρτιτς (γελια)» όταν έχασε την κεφαλιά στο 45’.
Παραλληλα εφαγα ΜΠΑΝ για μια ωρα και δεν μπορεσα καν να υπερασπιστω τον εαυτο μου. Θυματε κανεις τι σχολια διαβαζαμε εδώ μεσα τον απριλη-μαιο για τον Πάμπλο και την γυναικα του; Καποιοι που τα γραφαν νομιζω είναι ακομα εδώ μεσα.
Εάν αυτά που ανέφερα εκφράζουν τους συντονιστές του paokmania, το φορουμ που επελεξα να συζηταω επειδη βαρεθηκα τα αλλα μέσα, τότε αλήθεια λυπάμαι
-
ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΡΕΣΠΟ:
«Δεν γίνεται να παίζουμε έτσι. Ξεκινήσαμε καλά, αλλά δώσαμε στον αντίπαλο αυτό που ήθελε. Ήμασταν πιο αργοί σε όλα. Εάν θέλουμε το πρωτάθλημα, θέλουμε βελτίωση. Είναι θέμα εγωισμού. Δεν γίνεται να κερδίζεις πάντα τα ματς με τη φανέλα».
Για το αν δεν υπάρχει ομοιογένεια σε σχέση με την ομάδα του νταμπλ:
«Μας λείπουν πολλά. Δε θέλω να πω κάτι εν θερμώ, αλλά έτσι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα και στο παιχνίδι κάναμε διαφορετικά πράγματα. Δεν έχουμε συνοχή, δεν είμαστε επιθετικοί.
Να ξεχάσουμε το παρελθόν, να εστιάσουμε στο τώρα. Μέσα στο γήπεδο πρέπει να έχουμε συνοχή είτε είμαστε οικογένεια είτε όχι.
Δεν γίνεται το 80% των ευκαιριών μας να είναι από στημένες φάσεις. Όλοι μας πρέπει να δώσουμε το κάτι παραπάνω».
Το απόσπασμα περί "οικογένειας" τι σημαίνει??
Προφανώς, υπονοεί ότι υπάρχουν προβλήματα μεταξύ τους...
«Δεν γίνεται να παίζουμε έτσι. Ξεκινήσαμε καλά, αλλά δώσαμε στον αντίπαλο αυτό που ήθελε. Ήμασταν πιο αργοί σε όλα. Εάν θέλουμε το πρωτάθλημα, θέλουμε βελτίωση. Είναι θέμα εγωισμού. Δεν γίνεται να κερδίζεις πάντα τα ματς με τη φανέλα».
Για το αν δεν υπάρχει ομοιογένεια σε σχέση με την ομάδα του νταμπλ:
«Μας λείπουν πολλά. Δε θέλω να πω κάτι εν θερμώ, αλλά έτσι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα και στο παιχνίδι κάναμε διαφορετικά πράγματα. Δεν έχουμε συνοχή, δεν είμαστε επιθετικοί.
Να ξεχάσουμε το παρελθόν, να εστιάσουμε στο τώρα. Μέσα στο γήπεδο πρέπει να έχουμε συνοχή είτε είμαστε οικογένεια είτε όχι.
Δεν γίνεται το 80% των ευκαιριών μας να είναι από στημένες φάσεις. Όλοι μας πρέπει να δώσουμε το κάτι παραπάνω».
Το απόσπασμα περί "οικογένειας" τι σημαίνει??
Προφανώς, υπονοεί ότι υπάρχουν προβλήματα μεταξύ τους...