Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 2-0 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Πασχαλάκης
4
5%
Τευλορ
24
28%
Βαρέλα
2
2%
Κρέσπο
2
2%
Ροντρίγκο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σβάμπ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κούρτιτς
2
2%
Ζίφκοβιτς
36
41%
Μπίσεσβαρ
2
2%
Καντουρί
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Άκπομ
2
2%
Σβιντέρφσκι
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σίντκλει
1
1%
Εσίτι
7
8%
Μούργκ
5
6%

Σύνολο ψήφων: 87

Άβαταρ μέλους
hawklord

Re: Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 2-0 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Δημοσίευση από hawklord »

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:
hawklord έγραψε:Περιφανος που εκανα εμβολιο, που εχω κοιλια και ειμαι και δεξιος.
Εκανα και στο παιδι μου, κερδιζω κι αλλους ποντους.
Αυτο φταιει τελικα για τα αποκαλυπτηρια...
Αν είσαι και δεξιός και μπαίνεις εδώ μέσα και δηλώνεις και περήφανος, τι να σου πω τέτοιο βράδυ
Δεν καταλαβα;
Ειμαι δεν ειμαι δεν θα δοσω λογαριασμο σε κανεναν.
Πρεπει να παρουμε πιστοποιητικο απο το indimedia και τον Περισσο;
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Εγώ το έχω πει και θα το πω ξανά..
ΔΕΝ με νοιάζει η ήττα, θέλω όμως να βλέπω τους παίχτες μου να παίζουν ΚΑΘΕ ματς σα να είναι τελικός παγκοσμίου, θέλω να τους βλέπω να ματώνουν, να προσπαθούν, να νιώθουν ότι θα νικήσουν! Αλλά σαν το σημερινό ....ΌΧΙ!
Με προσβάλει σαν οπαδό! Εγώ από το σπίτι, πραγματικά μάτωσα και ζορίστηκα περισσότερο από αυτούς.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε:
invincible έγραψε:Βλέπεις τον Κυριάκο (αυτόν χωρίς λαιμό) κάνει κοντρόλ και αγκαλιάζει την μπάλα με το χέρι.
Βγαίνει ο προοδευτικός, κρυφοδεξιός, εμβολιασμένος, φιλελεύθερος ΠΑΟΚτσης και σου λέει δεν είναι πέναλτι.

Βλέπεις τον Τσουμπα τον κάνουν σάντουιτς μέσα στην περιοχή.
Βγαίνει ο προοδευτικός, κρυφοδεξιός, εμβολιασμένος, φιλελεύθερος ΠΑΟΚτσης και σου λέει δεν είναι πέναλτι.

Βλέπεις τον Κουλούρη σπρώχνει τον Τσουμπα μέσα στην περιοχή και δίνει επιθετικό στον Τσούμπα.

Βλέπεις τον Κουλουρη πέφτει κάνει θέατρο επειδή τον ακουμπά κατά λάθος ο Βαρελα.
Βγαίνει ο προοδευτικός, κρυφοδεξιός, εμβολιασμένος, φιλελεύθερος ΠΑΟΚτσης και σου λέει είναι πέναλτι.

Βλέπεις μας βάζει δύο γκολ ο Κουλουρης και μας γλεντά
Βγαίνει ο προοδευτικός, κρυφοδεξιός, εμβολιασμένος, φιλελεύθερος ΠΑΟΚτσης και σου λέει δεν πειράζει που μας τον έβαλε όλο , είναι ΠΑΟΚτσακι.

Βλέπεις τον ΠΑΟΚ να παίζει το πιο αργό, προβλέψιμο και ανούσιο παιχνίδι .
Βγαίνει ο προοδευτικός, κρυφοδεξιός, εμβολιασμένος, φιλελεύθερος ΠΑΟΚτσης και σου λέει δεν πειράζει ούτως ή άλλος χαμένη χρονιά ήταν.

Πολύ σοφτ έγινε ο οπαδός του ΠΑΟΚ. πολύ σοφτ μας κατάντησαν και θα βγάλουμε κυτταρίτιδα στο τέλος. Εχουμε να φάμε πολύ Γουλά και Αυγενάκη ακόμα. Δεν μας σώζει ούτε η τρίτη η αποψυγμένη αναμνηστική μονοδοσική δόση.
Eγω θα συμφωνησω μαζι σου στην ουσια(τωρα αυτα για εμβολια,κλπ δε χρειαζοταν).
Ωστοσο πολυ soft εχουμε γινει.
Φυσικα το οτι γιναμε soft δε σημαινει οτι η ομαδα σημερα βλεποταν.
Αυτή είναι η ουσία φίλε.
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

Δεν έχω διαβάσει ακόμα σχόλια, αλλά σήμερα λυπήθηκα τον Ζιφκοβιτς. Πάνω κάτω πήγαινε.
Τρεις του επιπέδου του τον Ιανουάριο, επιστροφή του Ινγκασον και είμαστε πολύ καλά.
Την Πέμπτη να κερδίσουμε.

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Γράφαμε να κυλήσει ο χρόνος με τις λιγότερες απώλειες έως τον Γενάρη. Δυστυχώς οι απώλειες πολλές!!
Το ερώτημα που μπαίνει αν τελικά τρεις καλές διορθωτικές προσθήκες τον Γενάρη είναι αρκετές για να αλλάξει η εικόνα....
Ακραία μπακ πολύ λίγα για την ομάδα μας.
Θα γυρίσει και θα ξεπεράσει τον τραυματισμό του ο Ίγκι?
Επιθετικός πλην του Ζίφκοβιτς δεν υφίσταται!!!
Στα χαφ δεν προβλέπεται ενίσχυση ωστόσο το αργό τέμπο είναι θέμα.
Τι να πιάσεις και τι να αφήσεις...
Νίκη με την γειτονιά!!
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Κι άλλη ήττα που ξεφτιλίζει τον ΠΑΟΚ.
Δηλαδή πως θα το πάμε ?
Θα κάνουμε μια νίκη, αμέσως μετά θα τρώμε την ξεφτίλα, μετά θα κάνουμε νίκη και ούτω καθεξής ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΕΙ Η ΨΥΧΗ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ.
Το έχω γράψει, με τη νίκη στη λεοφόρο, όλοι πήραμε ανάσα, αλλά τελικά πρόκειται για τους επιθανάτιους ρόγχους.
Και αν ο κόσμος ανέχεται πλέον τη μη ήττα να διαδέχεται τις ξεφτίλες και με μια νίκη ενδιάμεσα για ξεκαρφωμα, τότε ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ελπίδα στον πλανήτη ΠΑΟΚ.
Ο λούτσε να αναλάβει τις ευθυνες του που πήγε πάσο με τη πενιχρή ενίσχυση του ΠΑΟΚ.
Δυστυχώς, κατάντησε ο μεγάλος ΠΑΟΚ επί Σαββίδη να γίνει σάκος του μποξ για τον κάθε πικραμένο.
Άντε, από του χρόνου πάλι. Αρκετά
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Πραγματικά ήταν να τον λυπάσαι τον Αντριγια. Έτρεξε για τρεις σήμερα και τιμάει κάθε δεκάρα από το καινούριο συμβόλαιο.
Στο δια ταύτα το καλοκαίρι μας αλαφραινει από συμβόλαια. Πολλά συμβόλαια και βαριά. Πλάι σε αυτά αν ξεφορτωθούμε και άλλα 2-3 που είναι μονίμως μέτριοι η ομάδα θα ανασάνει. Ουσιαστικές προσθήκες. Όσοι φύγουν ισαριθμοι να έρθουν. Καλύτερη ισορροπία σε επιλογή θέσεων και ποιοτικών χαρακτηριστικών από εδώ και πέρα.
Για το ματς τι να πεις. Λίγο ο διαιτητής, λίγο η γκίνια, λίγο ότι δεν κατεβήκαμε ποτέ στο ματς έφεραν αυτό το 2-0.

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το θεμα με τον Αντριγια ειναι πως ουτε αυτος ειναι εξτρεμ και οταν εχει διπλα ενα σκασμο παικτες που περιφερονται της περιοχης και κανεις δεν κανει κινηση να μπει σε αυτη για να βρει χωρους εξαφανιζεται και αυτος και μενει απλα να τρεχει.Ολη η μεσοεπιθετικη γραμμη ηταν ενα λαθος το καλοκαιρι και το βρισκουμε μπροστα μας καθε φορα που ο αντιπαλος μας περιμενει...
Evangelos Apostolidis

Δημοσίευση από Evangelos Apostolidis »

Δεν περιμενα τοσο ασχημη εμφανιση, η ηττα ειναι αποτελεσμα της κακης νοοτροπιας. Θελαμε να παρουμε τους τρεις βαθμους με τικι τακα, αλλα ετσι δεν παει δυστυχως. Εχουμε ακομα 26 αγωνες μπροστα μας για το πρωταθλημα αλλα προς το παρων δεν χρειαζομαστε να μιλαμε για την 1η θεση.

Παρα που ειναι πολυ νωρις ακομα αρχιζω να εχω πρωτες αμφιβολιες για το προπονητικο τιμ, πρεπει να υπαρχουν λογοι η ομαδα μας να δειξει τετοιο κακο προσωπο. Μια ηττα στην Μπρατισλαβα θα φερει τεραστια γκρινια, ας ελπισουμε οτι ολοι ταρακουνηθηκαν απο την σημερινη γκελα.
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Δημοσίευση από Dark Knight »

Ψήφισα Εσίτι χωρίς να δω το ματς (ευτυχώς), περισσότερο για τις δηλώσεις του πριν το ματς (!!!) και για να μην ρίξη άκυρο ή λευκό. Μεγάλο πισωγύρισμα η φετινή χρονιά, δεν βλέπουμε καμία βελτίωση και δυστυχώς συνεχίζεται το γαϊτανάκι στην ομάδα να μην αναλαμβάνει κανείς, ποτέ και πουθενά την ευθύνη. Τραγωδία. Το μπάσκετ το είδα γιατί ήθελα να δω την προσπάθεια των παιδιών με βασικές απουσίες και με άφησαν ικανοποιημένο με την σοβαρότητα που έδειξαν στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και την πολύ καλή άμυνα. Το αντίθετο με το ποδόσφαιρό δηλαδή.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Λοιπον

Την μια ειμαστε μετα απο διακοπη, την αλλη κουρασμενοι την αλλη ξεκουραστοι. Εχουμε και τραυματισμους.

Καλα ολα αυτα αλλα η ομαδα πρεπει να εχει ροστερ που να αντεχει. Με 12-13 παικτες δεν πας πουθενα.

Πρεπει μα εχεις ροστερ που να σε βοηθαει να παιρνεις τα ματς και οχι να βαδιζουμε με αλχημειες και (παικτες) στοιχηματα.

Η ομαδα πρεπει να μπορει με το ροστερ της να αλλαζει συστηματα αναλογα με τις αναγκες του αγωνα και να μπορει να κανει αυτα που πρεπει μια ομαδα για να παρει πρωταθλημα.

Ας το καταλαβουν καλα αυτο και ας κανουν τις κινησεις που πρεπει ξεκινώντας απο τον χειμωνα τωρα. Αλλιως θα φθαρουνε ολοι προπονητες και παικτες και εμεις μαζι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Totem_pk την Κυρ 21 Νοέμ 2021, 22:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Το ότι μετά από κάθε στραβή αρχίζουμε ανάλυση του τι θα γίνει το καλοκαίρι και όλοι είναι για σουτ είναι τραγικό.

Ε λοιπόν δεν είναι όλοι για σουτ!

Σίγουρα πρέπει να γίνουν εκκαθαρίσεις αλλά αυτό δε σημαίνει ότι όλοι είναι άχρηστοι!

Και σήμερα δε φταίει κυρίως η ποιότητα των παικτών αλλά η νοοτροπία μας!

Ασοβαρη νοοτροπία σε πρώτη φάση και κακές ενέργειες έφεραν μια ομάδα να πελαγοδρομει και να μη δημιουργεί σχεδόν καθόλου παρότι είχε ότι πιο ποιοτικό μπορούσε.

Το ότι γαμησαν στο κλωτσιδι τον μπισε για να τον βγάλουν εκτός ματς ήταν το βασικό.

Ο. Μπισεσβαρ σε καλές προϋποθέσεις δεν πήρε καμία σωστή απόφαση.

ΣΒΑΜΠ κακός!
Καντουρι κι αυτός το ίδιο!

Κούρτιτς παρότι ήταν σχετικά αν εκτός έκανε τραγικό λάθος.

Αυτοί δεν είναι κακοι παίκτες και εύκολα δε θα βρεις καλύτερους. Απλά η νοοτροπία της ομάδας ήταν τόσο χάλια που τους έφερε σε κάκιστη εικόνα.

Η ομάδα πρέπει να το πιστέψει και να το γυρίσει!
Μπορει εφόσον ενισχυθει ουσιαστικα

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Όσο η ομάδα αμύνεται ομαδικά με αλληλοκαλυψεις δεν έχει πρόβλημα. Οταν γίνει κάποιο λάθος στο κέντρο δεν υπάρχει αμυντικος πλέον στην ομάδα που να έχει την ταχύτητα και την ποιότητα να καλύψει αυτό το λάθος και σε συνδιασμο με τα αργά χαφ που έχουμε που σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να βοηθήσουν σε τέτοιες φάσεις, γκολ σαν το πρώτο θα πρέπει να τα περιμένουμε με οποιονδήποτε αντίπαλο.

Ο Βαρελα ανέκαθεν ήταν παίχτης ψυχολογίας. Όπως είπα και στο topic του αγώνα το κίνητρο του για μπάλα τελείωσε την ημέρα της φιέστας. Έκανε και το τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο και τέλος. Όσο πιο γρήγορα το καταλαβει ο Λουτσεσκου τόσο πιο γρήγορα θα απαλαχτει από έναν παίχτη που 9 στις 10 φορες θα κρεμάει την ομάδα.

Τώρα που τελείωσε ο στόχος του πρωταθλήματος, που αν θέλουμε να είμαστε σοβαροί ρεαλιστικά δεν υπήρχε ποτέ, νομίζω ήρθε η ώρα η ομάδα να βάλει τις βάσεις για του χρόνου. Και το πρώτο πράγμα που πρέπει να γίνει είναι να καταλάβει ο Λουτσεσκου ότι αν δεν βάλει στην ομάδα ταχύτητα και τρεξίματα σοβαρό ποδόσφαιρο δεν θα παίξει ποτέ.

Είπαμε ότι από τη στιγμή που για κάποιο λόγο το καλοκαίρι δεν έγινε σοβαρή δουλειά στις μεταγραφές η χρονιά θα ήταν δύσκολη. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι αυτός ο ΠΑΟΚ με όποιον και να παίξει μπορεί να του ρηξει τρία για πλάκα αλλά μπορεί να φάει και τρία για πλάκα. Οπότε υπομονή.

Στάλθηκε από το ELE-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

Και αντε και γινεται το αναμενομενο (μετα την κρυαδα ερχεται το ζεστο ντους οπως μας παει ολη η χρονια) και κερδιζουμε την Πεμπτη και προκρινομαστε. Και δεν τρωμε την κρυαδα την τελευταια αγωνιστικη. Τι θα γινει μετα; Θα λυθουν τα προβληματα; Μετα θα λενε για κουραση απο τις ευρωπες στα νεα γλεντια που θα ερθουνε. Το Δεκεμβρη διορθωνεις, δεν στηνεις νεα ομαδα...
Άβαταρ μέλους
PAOK_1926

Δημοσίευση από PAOK_1926 »

Η ουσία είναι ότι χάσαμε από την τελευταία ομάδα του πρωταθλήματος. Το πώς καταφέρνουμε να ανασταίνουμε πάντα κάποιους πεθαμένους, αυτά μόνο εμείς τα κάνουμε. Ο γάβρος με τη νίκη του σήμερα επί της άεχ, απέκτησε διαφορά 7 βαθμών από εμάς και 6 από την ξαδέρφη. Αυτή η διαφορά μας από την κορυφή δεν είναι πολύ μεγάλη, αλλά ούτε και πολύ μικρή. Είναι όμως σημαντική. Δυστυχώς. Πρέπει η ομάδα να κερδίσει οπωσδήποτε την επόμενη Πέμπτη στην Σλοβακία και την Κυριακή στην Τούμπα με το σκουλήκι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”