Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 21/11-19:30 Novasports1Hd
- stravostomis
Re: Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 21/11-19:30 Novasports1Hd
Διοίκηση που όχι μόνο άφησε την ομάδα γυμνει, αλλά αφήνει και τα μπάσταρδα να την γαμανε κάθε Κυριακή και συνεχίζει να παίζει σε αυτό το πρωτάθλημα.
Ευαγγέλου εύχομαι να βγάλεις την χειρότερη και πιο επώδυνη αρρώστια και να ζήσεις μέχρι τα 115 να υποφέρεις. Μαζί με τον χοντρελα που σε έστειλε
Καληνύχτα ΠΑΟΚ
Ευαγγέλου εύχομαι να βγάλεις την χειρότερη και πιο επώδυνη αρρώστια και να ζήσεις μέχρι τα 115 να υποφέρεις. Μαζί με τον χοντρελα που σε έστειλε
Καληνύχτα ΠΑΟΚ
Φίλε καταλαβαίνω την αγανάκτηση σου, αλλά δεν είναι σωστό να μιλάς έτσι για ανθρώπινες ζωές…stravostomis έγραψε:Διοίκηση που όχι μόνο άφησε την ομάδα γυμνει, αλλά αφήνει και τα μπάσταρδα να την γαμανε κάθε Κυριακή και συνεχίζει να παίζει σε αυτό το πρωτάθλημα.
Καληνύχτα ΠΑΟΚ
Η 11αδα σήμερα εκτός Τευλορ (που θα έπρεπε να παίζει ΠΑΟΚ Β' κι αυτό παίζεται) είναι μια χαρά.JohnDag έγραψε:Η ομάδα ΔΕΝ έχει ροστερ για πρωτάθλημα.
Βασικα δεν ξέρω αν καν έχει ροστερ για 2η θέση.
Γι' αυτό βγάλαμε τα συκώτια μας το καλοκαιρι να φωνάζουμε για μεταγραφές ποιότητας.
Επιλέχτηκε το sustainability ακόμα και σε μια χρονιά με 40 εκατομμύρια έσοδα.
Ότι βλέπουμε είναι αναμενόμενο βάσει όσων έγιναν στην τελευταία μεταγραφικη περίοδο.
Όταν και άμα ποτέ αποφασίσει να ξαναρίξει λεφτά ο Ιβαν για σοβαρές μεταγραφές ίσως αλλάξει κάτι.
Υ.Γ. Και πάλι καλά να λέμε που είναι και ο Ραζβαν, με αυτό το αστειο και γηρασμένο ροστερ τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα αν δεν ήταν και αυτός.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν έκανε ροτεισον να βρω δικαιολογίες.
Αλλαγές να συμφωνήσω οι μόνες αξιόλογες είναι Σβι και Σιντκλευ.
Για σήμερα δεν υπάρχουν δικαιολογίες ούτε σχόλια.
Όσο και να το ντύνουμε με γλυκά λόγια η ομάδα δε βελτιώνεται.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ToMousiTouCrespo
Να σαι καλά φίλε και να συνεχίσεις να υποστηρίζεις την ομάδα σου βρίζοντας παίκτες και συνοπαδούς. Αν δεν καταλαβαίνεις ότι το οπαδοί της πλάκας πάει στο συνεχές ξέσκισμα από μερικούς δεν μπορώ να κάνω κάτι. Πέναλτι τέτοιο δεν θα ζητούσα ποτέ υπέρ μου, με θέατρο και χωρίς να χει κατοχή ο άλλος. Αλλά οκ είμαι άμπαλος.Dimg4 έγραψε:Ρε αντε κανε καμια δουλεια αμπαλε που θα μας πεις οπαδους της πλακας. Βγαλε τα γυαλια και ξυπνα. Πεναλτυ καθαρο ειναιToMousiTouCrespo έγραψε:Έχει κάνει αντίστοιχο θέατρο ο άλλος με το βλέμμα της αγελάδας στο 1ο εντωμεταξύ. Αλλά κάποιοι για να δικαιολογήσουν το κράξιμο στον Βαρέλα θα δουν ό,τι θέλουν. Οπαδοί της πλάκας.panpangr77 έγραψε:Κανένα πέναλτυ ,τηλεοπτικό πέναλτυ ,έχει πάρει την μπάλα και το αρχιδακι κάνει θέατρο.
Εμείς παίζαμε με Κοπεγχάγη και ο Λουτσεσκου έλεγε πως δεν είναι τελικός. Από τη Σλόβαν ακούμε μια εβδομάδα τώρα τα τύμπανα πολέμου... Τι περιμένεις να γίνει;nunies4 έγραψε:Ελπίζω την Πέμπτη να είναι ψυχικά και νοητικά έτοιμοι γιατί και η Σλοβαν με το μαχαίρι στα δόντια θα κατέβει για το ματς της χρονιάς..

Αν έπαιζε σε εμας θα σφύριζαν πέναλτυ εκεί που αγκάλιασε την μπάλα στο πρώτο ημίχρονο και θα τον βρίζαμε και αυτόνDimg4 έγραψε:Ο Παπαδοπουλος δε μας εκανε και δεχομαστε τον Βαρελα
Παπαδόπουλος, Χαρίσης , Κουλούρης από τους καλύτερους σήμερα…Πως γίνεται να συμβαίνει πάντα αυτό;;Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος;;;
Να σαι καλά φίλε και να συνεχίσεις να υποστηρίζεις την ομάδα σου βρίζοντας παίκτες και συνοπαδούς. Αν δεν καταλαβαίνεις ότι το οπαδοί της πλάκας πάει στο συνεχές ξέσκισμα από μερικούς δεν μπορώ να κάνω κάτι. Πέναλτι τέτοιο δεν θα ζητούσα ποτέ υπέρ μου, με θέατρο και χωρίς να χει κατοχή ο άλλος. Αλλά οκ είμαι άμπαλος.[/quote]ToMousiTouCrespo έγραψε:Ρε αντε κανε καμια δουλεια αμπαλε που θα μας πεις οπαδους της πλακας. Βγαλε τα γυαλια και ξυπνα. Πεναλτυ καθαρο ειναιDimg4 έγραψε:Έχει κάνει αντίστοιχο θέατρο ο άλλος με το βλέμμα της αγελάδας στο 1ο εντωμεταξύ. Αλλά κάποιοι για να δικαιολογήσουν το κράξιμο στον Βαρέλα θα δουν ό,τι θέλουν. Οπαδοί της πλάκας.panpangr77 έγραψε:Κανένα πέναλτυ ,τηλεοπτικό πέναλτυ ,έχει πάρει την μπάλα και το αρχιδακι κάνει θέατρο.
Ναι εισαι αμπαλος γιατι ειναι πεναλτυ και κομπλεξικος γιατι αποκαλεις "συνοπαδους" σου οπαδους της πλακας.
Ότι ο πιο αξιοπρεπής από όλους ήταν ο Τευλορ είναι καλό;
- hasio_john
Το σημερινό είναι έργο Λουτσεσκου...
ΜΗΝ μου πει κανείς πως θες παιχταράδες για να νικήσεις την χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος! Θα πρέπει να βγει ο προπονητής μας μετά να ζητήσει συγνώμη και να πάρει όλο το βάρος της ευθύνης πάνω του.
Μην μου πείτε για μεταγραφές και για παίχτες που ήθελε και δεν πήρε, τους ατρόμητος τους νικάς και με τα κουτσά σου άλογα..
ΜΗΝ μου πει κανείς πως θες παιχταράδες για να νικήσεις την χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος! Θα πρέπει να βγει ο προπονητής μας μετά να ζητήσει συγνώμη και να πάρει όλο το βάρος της ευθύνης πάνω του.
Μην μου πείτε για μεταγραφές και για παίχτες που ήθελε και δεν πήρε, τους ατρόμητος τους νικάς και με τα κουτσά σου άλογα..
Αν γνωρίζω πως θα παρουσιάσει τέτοιο πρόσωπο ο ΠΑΟΚ με τον συμπολίτη χίλιες φορές να πάνε με την κ19 στην Σλοβακία…
Πέρσι έφταιγε ο γκαρσια όχι το λάθος παρε βάλε τ γιαννουλη πχ φέτος το ρόστερ
Για να κερδίσεις τον ατρόμητο παντως μια χαρά είναι το ρόστερ …
Ζόρικα τα πράγματα κ φοβάμαι για τα χειρότερα …
τελικά θα μπει στο στόχαστρο ο ιβαν …
Για να κερδίσεις τον ατρόμητο παντως μια χαρά είναι το ρόστερ …
Ζόρικα τα πράγματα κ φοβάμαι για τα χειρότερα …
τελικά θα μπει στο στόχαστρο ο ιβαν …
Ο Παπαδόπουλος δεν μας έκανε από τότε που κάποιοι έκαναν γκάλοπ στο τουίτερ Χατσερίντι ή Παπ και έπαιζαν Football Manager και την είχαν δει πρόεδροι-προπονητές-μάνατζερDimg4 έγραψε:Ο Παπαδοπουλος δε μας εκανε και δεχομαστε τον Βαρελα