Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 21/11-19:30 Novasports1Hd

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
stravostomis

Re: Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 21/11-19:30 Novasports1Hd

Δημοσίευση από stravostomis »

Διοίκηση που όχι μόνο άφησε την ομάδα γυμνει, αλλά αφήνει και τα μπάσταρδα να την γαμανε κάθε Κυριακή και συνεχίζει να παίζει σε αυτό το πρωτάθλημα.

Ευαγγέλου εύχομαι να βγάλεις την χειρότερη και πιο επώδυνη αρρώστια και να ζήσεις μέχρι τα 115 να υποφέρεις. Μαζί με τον χοντρελα που σε έστειλε

Καληνύχτα ΠΑΟΚ
proedros

Δημοσίευση από proedros »

stravostomis έγραψε:Διοίκηση που όχι μόνο άφησε την ομάδα γυμνει, αλλά αφήνει και τα μπάσταρδα να την γαμανε κάθε Κυριακή και συνεχίζει να παίζει σε αυτό το πρωτάθλημα.

Ευαγγέλου εύχομαι να βγάλεις την χειρότερη και πιο επώδυνη αρρώστια και να ζήσεις μέχρι τα 115 να υποφέρεις. Μαζί με τον χοντρελα που σε έστειλε

Καληνύχτα ΠΑΟΚ
Φίλε καταλαβαίνω την αγανάκτηση σου, αλλά δεν είναι σωστό να μιλάς έτσι για ανθρώπινες ζωές…
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

JohnDag έγραψε:Η ομάδα ΔΕΝ έχει ροστερ για πρωτάθλημα.

Βασικα δεν ξέρω αν καν έχει ροστερ για 2η θέση.

Γι' αυτό βγάλαμε τα συκώτια μας το καλοκαιρι να φωνάζουμε για μεταγραφές ποιότητας.

Επιλέχτηκε το sustainability ακόμα και σε μια χρονιά με 40 εκατομμύρια έσοδα.

Ότι βλέπουμε είναι αναμενόμενο βάσει όσων έγιναν στην τελευταία μεταγραφικη περίοδο.

Όταν και άμα ποτέ αποφασίσει να ξαναρίξει λεφτά ο Ιβαν για σοβαρές μεταγραφές ίσως αλλάξει κάτι.

Υ.Γ. Και πάλι καλά να λέμε που είναι και ο Ραζβαν, με αυτό το αστειο και γηρασμένο ροστερ τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα αν δεν ήταν και αυτός.

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η 11αδα σήμερα εκτός Τευλορ (που θα έπρεπε να παίζει ΠΑΟΚ Β' κι αυτό παίζεται) είναι μια χαρά.
Αν έκανε ροτεισον να βρω δικαιολογίες.
Αλλαγές να συμφωνήσω οι μόνες αξιόλογες είναι Σβι και Σιντκλευ.
Για σήμερα δεν υπάρχουν δικαιολογίες ούτε σχόλια.
Όσο και να το ντύνουμε με γλυκά λόγια η ομάδα δε βελτιώνεται.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ο Παπαδοπουλος δε μας εκανε και δεχομαστε τον Βαρελα
Άβαταρ μέλους
ToMousiTouCrespo

Δημοσίευση από ToMousiTouCrespo »

Dimg4 έγραψε:
ToMousiTouCrespo έγραψε:
panpangr77 έγραψε:Κανένα πέναλτυ ,τηλεοπτικό πέναλτυ ,έχει πάρει την μπάλα και το αρχιδακι κάνει θέατρο.
Έχει κάνει αντίστοιχο θέατρο ο άλλος με το βλέμμα της αγελάδας στο 1ο εντωμεταξύ. Αλλά κάποιοι για να δικαιολογήσουν το κράξιμο στον Βαρέλα θα δουν ό,τι θέλουν. Οπαδοί της πλάκας.
Ρε αντε κανε καμια δουλεια αμπαλε που θα μας πεις οπαδους της πλακας. Βγαλε τα γυαλια και ξυπνα. Πεναλτυ καθαρο ειναι
Να σαι καλά φίλε και να συνεχίσεις να υποστηρίζεις την ομάδα σου βρίζοντας παίκτες και συνοπαδούς. Αν δεν καταλαβαίνεις ότι το οπαδοί της πλάκας πάει στο συνεχές ξέσκισμα από μερικούς δεν μπορώ να κάνω κάτι. Πέναλτι τέτοιο δεν θα ζητούσα ποτέ υπέρ μου, με θέατρο και χωρίς να χει κατοχή ο άλλος. Αλλά οκ είμαι άμπαλος.
Άβαταρ μέλους
Nostalgos

Δημοσίευση από Nostalgos »

nunies4 έγραψε:Ελπίζω την Πέμπτη να είναι ψυχικά και νοητικά έτοιμοι γιατί και η Σλοβαν με το μαχαίρι στα δόντια θα κατέβει για το ματς της χρονιάς..
Εμείς παίζαμε με Κοπεγχάγη και ο Λουτσεσκου έλεγε πως δεν είναι τελικός. Από τη Σλόβαν ακούμε μια εβδομάδα τώρα τα τύμπανα πολέμου... Τι περιμένεις να γίνει; :oops:
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Dimg4 έγραψε:Ο Παπαδοπουλος δε μας εκανε και δεχομαστε τον Βαρελα
Αν έπαιζε σε εμας θα σφύριζαν πέναλτυ εκεί που αγκάλιασε την μπάλα στο πρώτο ημίχρονο και θα τον βρίζαμε και αυτόν
proedros

Παπαδόπουλος, Χαρίσης , Κουλούρης από τους καλύτερους σήμερα…Πως γίνεται να συμβαίνει πάντα αυτό;;Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος;;;
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

ToMousiTouCrespo έγραψε:
Dimg4 έγραψε:
panpangr77 έγραψε:Κανένα πέναλτυ ,τηλεοπτικό πέναλτυ ,έχει πάρει την μπάλα και το αρχιδακι κάνει θέατρο.
Έχει κάνει αντίστοιχο θέατρο ο άλλος με το βλέμμα της αγελάδας στο 1ο εντωμεταξύ. Αλλά κάποιοι για να δικαιολογήσουν το κράξιμο στον Βαρέλα θα δουν ό,τι θέλουν. Οπαδοί της πλάκας.
Ρε αντε κανε καμια δουλεια αμπαλε που θα μας πεις οπαδους της πλακας. Βγαλε τα γυαλια και ξυπνα. Πεναλτυ καθαρο ειναι
Να σαι καλά φίλε και να συνεχίσεις να υποστηρίζεις την ομάδα σου βρίζοντας παίκτες και συνοπαδούς. Αν δεν καταλαβαίνεις ότι το οπαδοί της πλάκας πάει στο συνεχές ξέσκισμα από μερικούς δεν μπορώ να κάνω κάτι. Πέναλτι τέτοιο δεν θα ζητούσα ποτέ υπέρ μου, με θέατρο και χωρίς να χει κατοχή ο άλλος. Αλλά οκ είμαι άμπαλος.[/quote]

Ναι εισαι αμπαλος γιατι ειναι πεναλτυ και κομπλεξικος γιατι αποκαλεις "συνοπαδους" σου οπαδους της πλακας.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ότι ο πιο αξιοπρεπής από όλους ήταν ο Τευλορ είναι καλό;
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Μη μαλώνετε παιδια. Περιμέναμε τέτοιες βραδιές.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Το σημερινό είναι έργο Λουτσεσκου...
ΜΗΝ μου πει κανείς πως θες παιχταράδες για να νικήσεις την χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος! Θα πρέπει να βγει ο προπονητής μας μετά να ζητήσει συγνώμη και να πάρει όλο το βάρος της ευθύνης πάνω του.
Μην μου πείτε για μεταγραφές και για παίχτες που ήθελε και δεν πήρε, τους ατρόμητος τους νικάς και με τα κουτσά σου άλογα..
proedros

Αν γνωρίζω πως θα παρουσιάσει τέτοιο πρόσωπο ο ΠΑΟΚ με τον συμπολίτη χίλιες φορές να πάνε με την κ19 στην Σλοβακία…
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

Πέρσι έφταιγε ο γκαρσια όχι το λάθος παρε βάλε τ γιαννουλη πχ φέτος το ρόστερ
Για να κερδίσεις τον ατρόμητο παντως μια χαρά είναι το ρόστερ …
Ζόρικα τα πράγματα κ φοβάμαι για τα χειρότερα …
τελικά θα μπει στο στόχαστρο ο ιβαν …
Άβαταρ μέλους
Moz

Δημοσίευση από Moz »

Dimg4 έγραψε:Ο Παπαδοπουλος δε μας εκανε και δεχομαστε τον Βαρελα
Ο Παπαδόπουλος δεν μας έκανε από τότε που κάποιοι έκαναν γκάλοπ στο τουίτερ Χατσερίντι ή Παπ και έπαιζαν Football Manager και την είχαν δει πρόεδροι-προπονητές-μάνατζερ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”