Βασίλης Γκαγκάτσης

Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Εκτελεστικός Διευθυντής ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ Βασίλης Γκαγκάτσης

Δημοσίευση από eorptol »

Photis έγραψε:Ένα κουιζάκι για όλους...Με ποιον έχει συνεταιρικές επιχειρήσεις ο δικηγόρος ο "ηθικός" κ.Μόκκας???
Ευχαριστώ! :) :)

:?

με ποιους ρε φωτη ? αντε γιατι μου την εχει δωσει η υπεροψια του
.....εδιωξε λεει τον γουμενο και μπατατουδη .....εδω γελανε..... :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

eorptol έγραψε:ayto ειναι σεναριο πανουτσου καρπετοπουλου.......

Και όχι όμως και απίθανο?
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Περί της συνάντησης Γκαγκάτση - Κομπότη στη Λιβαδειά.

Σύμφωνα με 2-3 δημοσιεύματα του sport-fm.gr

1) ο Πηλαδάκης σκέφτεται να αποχωρήσει πρόωρα απο την προεδρία της Σούπερλίγκα, σε λίγες μέρες δηλαδή,

2) υποψήφιοι να τον αντικαταστήσουν είναι οι κύριοι Μποροβήλος (Αστέρας Τρίπολης) και Κομπότης (Λεβαδειακός).

Το δικό μου συμπέρασμα; Ο κύριος Εκτελεστικός Διευθυντής έπιασε δουλειά. Δύσκολα θα ξαναδούμε δηλώσεις σαν τις περσινές του Πηλαδάκη μετά το φιλικό με τον Πανσερραικό.

Υ.Γ. σε δύο χρόνια μπορεί να είναι η Αγγελοπούλου πρόεδρος στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ΅: οταν θα ανοιξει η επομενη ΑΜΚ οποιος θελει βαζει φταγκα ειτε σκατοπουλος λεγεται ειτε αγγελοπουλος ειτε διαβολοπουλος....εγω δεν θα μπορω να κανω τπτ για αυτο....ολα τα υπολοιπα ειναι για λαικη καταναλωση
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευση από fuzztone »

Κι όμως dinico. Θα μπορούσες. ή για την ακρίβεια θα μπορούσε η διοίκηση με την πλατιά στήριξη του κόσμου να σε προστατέψει. Πως? Με αλλαγή του καταστατικού (για παράδειγμα-υπάρχουν και άλλοι τρόποι) και εφαρμογή όρου που δε θα επιτρέπει την κατοχή πάνω από το 49% (ή 66% για την απόλυτη πλειοψηφία) σε έναν επενδυτή. Ουσιαστικά δηλαδή να εφαρμόσει στην πράξη την λαϊκή κυριαρχία.

Ωστόσο, την τελευταία φορά που ρωτήθηκε μέλος της διοίκησης για αυτό (ο Μανδρίνος το Δεκέμβριο), το αρνήθηκε λέγοντας ότι "δεν μπορεί να στερήσει από την ΠΑΕ την πιθανότητα εύρεσης μεγάλου επενδυτή".

Πρέπει λοιπόν όλοι εμείς να αναρωτηθούμε τι θέλουμε. Θέλουμε πραγματική λαϊκή κυριαρχία? Πρέπει να γίνει κάτι που να μας εξασφαλίζει. Θέλουμε μεγάλο επενδυτή, ας κινηθούμε σε αυτήν την πορεία. Δε γίνεται και τα δύο μαζί. Χρειάζεται στρατηγικός στόχος.

Πάντα ελπίζω ότι στην πορεία ο Ζαγοράκης θα κάνει την μεγάλη κίνηση που θα τον καταστήσει τον κορυφαίο παράγοντα της ιστορίας μας. Με τον καιρό όμως αρχίζω να χάνω τις ελπίδες μου.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

gash04 έγραψε:
eorptol έγραψε:ayto ειναι σεναριο πανουτσου καρπετοπουλου.......

Και όχι όμως και απίθανο?

τιποτε στην ζωη δεν ειναι απιθανο αλλα με θεωριες συνομωσιας η υποθεσεις δεν παμε πουθενα εμεις κανουμε αυτο που ειναι απαραιτητο τωρα στηριξη σε ολα τα επιπεδα και οταν η αν γινουν αυτα που υποθετουν οι πανουτσοκαρπετοπουλοι παιρνουμε θεση ας μην
χαρδαβελιζουμε ...... :) :)
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

σκεψου το αξυμωρο αυτου που λες...ανοιγει η ΑΜΚ και θες 15 εκ ευρω για να συνεχισεις να δικαιουσαι να αγωνιζεσαι στο πρωταθλημα....εσυ λες οτι ερχεται καποιος να βαλει 7 εκ και του λες οχι ευχαριστω δε θα παρω...αντε εξηγησε στο κοσμο τοτε οτι εκανες καλο στην ομαδα.....ασε που θα βγουν φυτα και θα λενε, τελικα δεν ειναι ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ αλλα ο ζαγορ θελει τη θεσουλα και αλλες τετοιες παπαριες....
2) η διοικηση ειναι διοικηση πρωτοδικειου....διαχειριζεται τη ΠΑΕ αρα οποιοαδηποτε τετοιου ειδους τροποιηση δεν ξερω αν στεκει νομικα (δεν ειμαι νομικος)...το πιο κοντινο στη λαικη διαχειρηση ειναι το σημερινο μοντελο ή το μοντελο του αρη...αλλα και αυτα λειτουργουν με πληρεξουσια των κατοχων των μετοχων στον μεν ΠΑΟΚ με τη συμμμετοχη τους στο ΔΣ στο δε αρη με τη μεταβιβαση του δικαιωματος στη λεσχη......
3) επι της ουσιας ομως συμφωνω οτι θα επρεπε η εισοδος ενος σημαντικο μετοχου απο 33% και πανω να ειναι υπο την αιρεση των υπολοιπων μετοχων (αλλα και αυτο ειναι επικινδυνο)
4) επι της ουσιας δεν προκειται να μπει η γιαννα και η καθε γιαννα στο ΠΑΟΚ γιατι και μικρη στηριξη θα εχει απο το κοσμο που δεν ταυτιζεται μαζι της αλλα και γιατι δεν την εξυπηρετει μετα το στραπατσο που εφαγε
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Για να ελαφρυνει λιγο το κλιμα...

Εικόνα
vet

Δημοσίευση από vet »

Πρώτον.Οπως είναι η κατάσταση σήμερα στον ΠΑΟΚ κανένας επενδυτής δεν μπορεί-πρόκειται να βάλει λεφτά στον ΠΑΟΚ αν πρώτα δεν έρθει σε συνενόηση με τον Ζαγοράκη.Για μένα αυτό είναι πολύ καλό.Δεν θα θελα σε μιά τέτοια υποθετική περίπτωση να μας έρθει κάποιος ουρανοκατέβατος.Γι΄αυτό και τα λεγόμενα ότι όποιος θέλει συμμετέχει στην Α.Μ.Κ. και δεν ρωτάει κανένα δεν στέκουν καθόλου για μένα.
Οποιος αποφασίσει να έρθει πρέπει να συνενοηθεί πρώτα με την διοίκηση αλλιώς μάλλον θα πρόκειται για κανένα τρελό.Και συνήθως αυτοί που έχουν λεφτά μόνο τρελλοί δεν είναι.....
Δεύτερο.Επενδυτή με παρακάλια δεν θα ήθελα.Ούτε επενδυτή που σήμερα μπορεί να τον εξυπηρετεί να μπει και αύριο να τον βολέψει να βγεί.Θα θελα και λίγο συναίσθημα..... :D :D :D
Και για όσους λένε ότι η Γιάννα δεν μπορούσε να συντηρήσει τον Ε.Τ. και γι' αυτό τον έκλεισε μάλλον δεν ξέρουν για τι οικονομικό μέγεθος μιλάμε όσο αφορά τον άντρα της.Απλώς κάτι δεν τον βόλεψε και finito.
Eνα ισχυρό ίσως κίνητρο για να μπουν σε μας είναι η αντιπάθεια και η έχθρα που έχει με τον άλλον Αγγελόπουλο που είναι στο μπάσκετ του γάβρου.Αλλά όλα αυτά είναι πολύ υποθετικά και πολύ μακρινά και καθόλου σίγουρα.Μάλλον υποθέσεις που κάνουμε με το μυαλό μας.
Το σίγουρο είναι ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να σταθεί καλά στα πόδια του οικονομικά,να αποκτήσει όσο μεγαλύτερη δυναμική γίνεται και να σταματήσουν οι καφρίλες.Να δείξει ότι είναι ένας σύλλογος με μέλλον και όχι μόνο με παρελθόν.Ολα αυτά σε συνδυασμό με το φιλέτο του γηπέδου πιθανόν θα προσελκύσουν οικονομικά ισχυρούς.
Αλλά μέχρι να γίνουν όλα αυτά και κυρίως όταν πάνε να γίνουν τα μάτια και τα αυτιά όλων πρέπει να είναι ανοιχτά.Οπως και τα μυαλά.....
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Olorin έγραψε:Eγω ΑΠΑΙΤΩ κατ' ιδιαν συναντηση με τον Ζαγορακη για να μου δωσει εξηγησεις για ολα. Η συνεντευξη τυπου δε μου αρκει. Θα παρω μαζι μου και τις 67 ερωτησεις της Αλητικης Μακεδονιας Θρακης μαζι μου, συν καμια εκατοσταρια ακομα που εχουν προστεθει απο περσι και θα ΑΠΑΙΤΗΣΩ απαντησεις για ολα! Ζαγορακη αν αρνηθεις εισαι εχθρος του ΠΑΟΚ και ανηθικος και υπαλληλος του σωκρατη κοκκαλη!

έτσι..έτσι... :)

Και οι μετοχές, και οι μετοχές, και οι μετοχές. Που είναι οι μετοχές?

ο λαός απαιτεί ο νικόλας να τα πει!
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Sera4 έγραψε:Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ...

Και οι μέτοχοι μέτοχοι... Αν τα κοιτάξουμε όλα τυπικά, σαν μέτοχος έχω μαυρα μεσάνυχτα...

Αλλά επειδή ο ΠΑΟΚ δεν είναι κάτι τυπικο, θέλω ενημέρωση με την ιδιοτητα του ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ... Γιατί ΠΑΟΚ είναι ο λαός του... Γιατί ο ΠΑΟΚ υπάρχει αυτή τη στιγμή χάρη σε όλους εμάς... Χάρη και στον Ζαγοράκη... Εμεις τον έχουμε φτάσει εκεί που είναι... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ... Και θέματα όπως το να χαρισθεί το 12% της ΠΑΕ σε έναν υπαλληλο ο οποίος είχε προσληφθει λίγες μέρες νωρίτερα, και μάλιστα σε υπάλληλο με μαύρο μητρόο, νομίζω ότι αξιζει μια συνεντευξη τύπου για να ενημερωθούμε ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ Ο ΠΑΟΚ ΘΑ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΗ Β... Επίσης πόσο της εκατο θέλει ένας για να έχει την πλειοψηφία? Οχι 51% αλλά λιγότερο... Και τι μου λέει εμένα ότι στο μέλλον δεν θα μεταβιβάσει και άλλος τις μετοχές του στον Γκαγκάτση? Τι μου λέει ότι αυριο θα ξυπνήσω και ο Γκαγκα δεν θα είναι προεδρος χωρις να δώσει μια?
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Αυτό που ήθελα να δηλώσω ήταν ότι το να γίνει ο Γκαγκάτσης πρόεδρος σε 2 χρόνια είναι το ίδιο ρεαλιστικό (ή φανταστικό) με το να γίνει η Γιάννα πρόεδρος.

Καταλαβαίνω όμως ότι μας αρέσει (ή και μας ενδιαφέρει) να ασχολούμαστε με το μελλοντικό, εξωτικό και ιντριγκαδόρικο θέμα της προεδρίας, παρά με το σημερινό, μη γκλάμουρους και πεζό θέμα των σχέσεων με τις ομάδες της Σούπερλίγκα
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

gika έγραψε:
Sera4 έγραψε:Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ...

Και οι μέτοχοι μέτοχοι... Αν τα κοιτάξουμε όλα τυπικά, σαν μέτοχος έχω μαυρα μεσάνυχτα...

Αλλά επειδή ο ΠΑΟΚ δεν είναι κάτι τυπικο, θέλω ενημέρωση με την ιδιοτητα του ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ... Γιατί ΠΑΟΚ είναι ο λαός του... Γιατί ο ΠΑΟΚ υπάρχει αυτή τη στιγμή χάρη σε όλους εμάς... Χάρη και στον Ζαγοράκη... Εμεις τον έχουμε φτάσει εκεί που είναι... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ... Και θέματα όπως το να χαρισθεί το 12% της ΠΑΕ σε έναν υπαλληλο ο οποίος είχε προσληφθει λίγες μέρες νωρίτερα, και μάλιστα σε υπάλληλο με μαύρο μητρόο, νομίζω ότι αξιζει μια συνεντευξη τύπου για να ενημερωθούμε ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ Ο ΠΑΟΚ ΘΑ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΗ Β... Επίσης πόσο της εκατο θέλει ένας για να έχει την πλειοψηφία? Οχι 51% αλλά λιγότερο... Και τι μου λέει εμένα ότι στο μέλλον δεν θα μεταβιβάσει και άλλος τις μετοχές του στον Γκαγκάτση? Τι μου λέει ότι αυριο θα ξυπνήσω και ο Γκαγκα δεν θα είναι προεδρος χωρις να δώσει μια?

φιλε μου γκικα στο λεει η εμπιστοσυνη που εχεις στη διοικηση σου...δεν υπαρχει ναι μεν αλλα..η τους εμπιστευεσαι η οχι..τα αλλα ειναι να εχουμε να ασχολουμαστε...δεν γινεται καθε μερα που ζηταει και απο ενας μετοχος να μαθει κατι να τον ενημερωνει η παε..αλλο η συνεντευξη τυπου που ειναι προκαθορισμενη και γινεται σε ολες τις ΑΕ..δευτερον θα καταλαβαινες οτι ειναι καθαρα τυπικο θεμα οι μετοχες του γκαγκατση(που ειναι ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ) γιατι για να μας εκπροσωπησει στη σουπερ κλικα(που για αυτον τον λογο τον προσλαβαμε) πρεπει να κατεχει το 10% τουλαχιστον..ετσι πηρε και τις μετοχες του βιολιδη(που δεν μπορει να κατεχει εφοσον ειναι στον ερασιτεχνη πλεον)..τριτον γιατι μιλας για τον γκαγκατση πριν δεις το εργο του στον ΠΑΟΚ???ολοι απο την προσφορα τους κρινονται..και μην ξεχνας οτι η μεταγραφη κουτσια ειναι εργο γκαγκατση..και ολοι δικαιουνται μια ευκαιρια και κρινονται εκ του αποτελεσματος..δεν ειμαι υπερ η κατα του γκαγκατση μου περναει εντελως αδιαφορα το θεμα..ειμαι υπερ του ΠΑΟΚ και η εκπροσωπηση μου γινεται μεσω της διοικησης που εμπιστευομαι...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

To παρακάτω γράφτηκε απο τον Γιανκο σε άλλο τόπικ ως απαντηση στο ποστ που έκανα παραπάνω..

Όσο δεν έχει τελειώσει η μανούρα με τα χρέη κανένας δε θα θέλει να γίνει μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ. Οπότε όταν κανονιστεί το σκηνικό με τα χρέη προς το Δημόσιο τότε να φοβάσαι ...
Ο Γούμενος και ο Παγώνης ξέρεις μήπως πόσα λεφτά δώσανε για να πάρουν τις μετοχές κι εμείς τους υποδεχτήκαμε σαν σωσίες;;;
Αν δεν ερχόταν ο Ζαγοράκης θα έβλεπες το πραγματικό πρόσωπο του ΠΑΟΚ .. διχασμός στους συνδέσμους, άλλοι να θέλουν τον Βεζυρτζή, άλλοι παλαίμαχους και δεν ξέρω και γω τι άλλο και θα έβλεπες το τι μπορεί να κάνει ο λαός του ΠΑΟΚ.
Εμείς είμαστε πολλοί, αλλά έχουμε και άλλα πολύ σημαντικότερα προβλήματα. Χωρίς το όνομα (Ζαγοράκης) δεν θα κάναμε τίποτα απολύτως.

Πάντα πρέπει να υπάρχει και ένας ηγέτης... Αλλά αν δεν υπηρχε τέτοια στήριξη απο το λαο, ο Ζαγορακης θα είχε φύγει νύχτα... Οτι κάναμε το κάναμε ΜΑΖΙ... Και μαζί πρεπει να προχωρήσουμε... Αλλα όταν ένας "τρίτος" με κακια φήμη, μπαίνει "αναμεσα μας" καλό είναι να ενημερωνόμαστε γιατί...

ABOLEYTOI έγραψε:Αυτό που ήθελα να δηλώσω ήταν ότι το να γίνει ο Γκαγκάτσης πρόεδρος σε 2 χρόνια είναι το ίδιο ρεαλιστικό (ή φανταστικό) με το να γίνει η Γιάννα πρόεδρος.

Καταλαβαίνω όμως ότι μας αρέσει (ή και μας ενδιαφέρει) να ασχολούμαστε με το μελλοντικό, εξωτικό και ιντριγκαδόρικο θέμα της προεδρίας, παρά με το σημερινό, μη γκλάμουρους και πεζό θέμα των σχέσεων με τις ομάδες της Σούπερλίγκα

Αδερφε, απο όσο θυμάμαι τον εαυτό μου και τον ΠΑΟΚ, κάθε χρόνο ψάχναμε πρόεδρο... Δεν πρέπει να ξεχνάμε... Οποιος ξεχνάει την ιστορία του, είναι αναγκασμένος να την ξαναζήσει... Οταν ήρθε ο Ζαγοράκης καναμε πανηγύρια... Μαζί σώσαμε τον ΠΑΟΚ. Αλλά ο Ζαγοράκης είπε ο ίδιος ότι δεν θα είναι για πάντα στον ΠΑΟΚ. Πραγμα που για μένα σημαίνει ότι μολις βρει ο ΠΑΟΚ τον δρόμο του, ο Ζαγοράκης θα αποσυρθεί στην οικογένεια και στην προσωπική του ζωή... Αρα αρχίζει να ετοιμάζει και τη διαδοχη κατασταση... Και όταν ταυτοχρονα με όλα αυτά έρχετε ένας υπαλληλος στον ΠΑΟΚ (προσωπική επιλογή Ζαγοράκη) και σε λίγες μέρες του μεταβιβάζετε το 12% εμένα το μουαλό μου πάει στην μελοντική προεδρία... Μπορεί όλα αυτά να ακούγονται σαν ιστορίες με αγρίους, αλλά σε αυτόν τον τομέα έχουμε καεί... Και μπορεί εσείς που έχετε ζήσει και χαρές με τον ΠΑΟΚ να το περνάτε λίγο πιο στο ντουκου, αλλά για μένα που το μονο που θυμάμαι απο ΠΑΟΚ είναι προβλήματα με προεδρους, η όλη αυτή η κατασταση με φοβίζει...

sera4 έγραψε:φιλε μου γκικα στο λεει η εμπιστοσυνη που εχεις στη διοικηση σου...δεν υπαρχει ναι μεν αλλα..η τους εμπιστευεσαι η οχι..τα αλλα ειναι να εχουμε να ασχολουμαστε...

Εγώ το δηλώνω ότι εμπιστεύομαι τον Ζαγορακη και τα υπολοιπα παιδιά της διοικησης. Αλλά δεν εμπιστεύομαι τον Γκαγκάτση (ισως είμαι προκατυλημένος- αλλα έχει δώσει και αυτός αφορμές...) Και άλλο το να έχεις εμπιστοσύνη σε κάποιον και άλλο να διαφωνεις με μία πράξη του... Ουδέν αλάνθαστος... Και φοβάμαι ότι ένα τέτοιο λάθος θα μας πάει πιο πίσω και απο εκεί που είμασταν... Η νεκροψία θα δείξει!

sera4 έγραψε:Δευτερον θα καταλαβαινες οτι ειναι καθαρα τυπικο θεμα οι μετοχες του γκαγκατση(που ειναι ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ)

Απο όσα ξέρω (γιατί το έχω ψάξει το θέμα), σε μία ΑΕ δεν έχει τυπικό και ατύπικο... Στα χαρτια αυτή τη στιγμή ο Γκαγκάτσης έχει το 12%... Και αν πάρει ένα ποσοστό γύρο στο 30% αν δεν κάνω λάθος, γίνεται μεγαλομέτοχος...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ρε γκικα λες οτι εμπιστευεσαι ζαγορακη...ο ζαγορακης εμπιστευεται γκαγκατση ειναι επιλογη του..αρα τι τι τριχες μου λες..σου εγραψα για τις μετοχες γκαγκατση αλλα οτι θες κοιτας στην τελικη(αλλωστε εισαι μικρος να καταλαβαινεις οικονομικα θεματα εμενα ειναι ο τομεας μου(δεν σε κοροιδευω προς θεου) )...ο ΠΑΟΚ παντα ειχε τον κοσμο του αλλα δοκιμασε να στειλεις στρατο να πολεμησει χωρις στρατηγο...και μην ξεχνας οτι ο παγωνης εχει περισσοτερες μετοχες απο γκαγκατση(απο οσο θυμαμαι) και δεν λες τπτ για εκει??ελεος πια λες και δεν ειχε αλλη δουλεια ο γκαγκατσης και ειπε δεν ερχομαι να διαλυσω τον ΠΑΟΚ να περασω την ωρα μου???κατσε σκεψου καθαρα πρωτα και μετα συζητα το να εισαι εγκαθετος δεν εχει νοημα...

υγ οταν ακουγες αγγελοπουλους για ΠΑΟΚ μια εποχη πανηγυριζες(και ο καθε γκικας) οταν ακουγες τον ρωσο πανηγυριζες οταν ακουγες αραβες τα ιδια...αυτοι ξερεις τι εχουν κανει στη ζωη τους??εκει ειναι να μιλας για δικαιοσυνη οχι η ευαισθησια που σε επιασε με το γκαγκατση..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”