To παρακάτω γράφτηκε απο τον Γιανκο σε άλλο τόπικ ως απαντηση στο ποστ που έκανα παραπάνω..
Όσο δεν έχει τελειώσει η μανούρα με τα χρέη κανένας δε θα θέλει να γίνει μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ. Οπότε όταν κανονιστεί το σκηνικό με τα χρέη προς το Δημόσιο τότε να φοβάσαι ...
Ο Γούμενος και ο Παγώνης ξέρεις μήπως πόσα λεφτά δώσανε για να πάρουν τις μετοχές κι εμείς τους υποδεχτήκαμε σαν σωσίες;;;
Αν δεν ερχόταν ο Ζαγοράκης θα έβλεπες το πραγματικό πρόσωπο του ΠΑΟΚ .. διχασμός στους συνδέσμους, άλλοι να θέλουν τον Βεζυρτζή, άλλοι παλαίμαχους και δεν ξέρω και γω τι άλλο και θα έβλεπες το τι μπορεί να κάνει ο λαός του ΠΑΟΚ.
Εμείς είμαστε πολλοί, αλλά έχουμε και άλλα πολύ σημαντικότερα προβλήματα. Χωρίς το όνομα (Ζαγοράκης) δεν θα κάναμε τίποτα απολύτως.
Πάντα πρέπει να υπάρχει και ένας ηγέτης... Αλλά αν δεν υπηρχε τέτοια στήριξη απο το λαο, ο Ζαγορακης θα είχε φύγει νύχτα... Οτι κάναμε το κάναμε ΜΑΖΙ... Και μαζί πρεπει να προχωρήσουμε... Αλλα όταν ένας "τρίτος" με κακια φήμη, μπαίνει "αναμεσα μας" καλό είναι να ενημερωνόμαστε γιατί...
ABOLEYTOI έγραψε:Αυτό που ήθελα να δηλώσω ήταν ότι το να γίνει ο Γκαγκάτσης πρόεδρος σε 2 χρόνια είναι το ίδιο ρεαλιστικό (ή φανταστικό) με το να γίνει η Γιάννα πρόεδρος.
Καταλαβαίνω όμως ότι μας αρέσει (ή και μας ενδιαφέρει) να ασχολούμαστε με το μελλοντικό, εξωτικό και ιντριγκαδόρικο θέμα της προεδρίας, παρά με το σημερινό, μη γκλάμουρους και πεζό θέμα των σχέσεων με τις ομάδες της Σούπερλίγκα
Αδερφε, απο όσο θυμάμαι τον εαυτό μου και τον ΠΑΟΚ, κάθε χρόνο ψάχναμε πρόεδρο... Δεν πρέπει να ξεχνάμε... Οποιος ξεχνάει την ιστορία του, είναι αναγκασμένος να την ξαναζήσει... Οταν ήρθε ο Ζαγοράκης καναμε πανηγύρια... Μαζί σώσαμε τον ΠΑΟΚ. Αλλά ο Ζαγοράκης είπε ο ίδιος ότι δεν θα είναι για πάντα στον ΠΑΟΚ. Πραγμα που για μένα σημαίνει ότι μολις βρει ο ΠΑΟΚ τον δρόμο του, ο Ζαγοράκης θα αποσυρθεί στην οικογένεια και στην προσωπική του ζωή... Αρα αρχίζει να ετοιμάζει και τη διαδοχη κατασταση... Και όταν ταυτοχρονα με όλα αυτά έρχετε ένας υπαλληλος στον ΠΑΟΚ (προσωπική επιλογή Ζαγοράκη) και σε λίγες μέρες του μεταβιβάζετε το 12% εμένα το μουαλό μου πάει στην μελοντική προεδρία... Μπορεί όλα αυτά να ακούγονται σαν ιστορίες με αγρίους, αλλά σε αυτόν τον τομέα έχουμε καεί... Και μπορεί εσείς που έχετε ζήσει και χαρές με τον ΠΑΟΚ να το περνάτε λίγο πιο στο ντουκου, αλλά για μένα που το μονο που θυμάμαι απο ΠΑΟΚ είναι προβλήματα με προεδρους, η όλη αυτή η κατασταση με φοβίζει...
sera4 έγραψε:φιλε μου γκικα στο λεει η εμπιστοσυνη που εχεις στη διοικηση σου...δεν υπαρχει ναι μεν αλλα..η τους εμπιστευεσαι η οχι..τα αλλα ειναι να εχουμε να ασχολουμαστε...
Εγώ το δηλώνω ότι εμπιστεύομαι τον Ζαγορακη και τα υπολοιπα παιδιά της διοικησης. Αλλά δεν εμπιστεύομαι τον Γκαγκάτση (ισως είμαι προκατυλημένος- αλλα έχει δώσει και αυτός αφορμές...) Και άλλο το να έχεις εμπιστοσύνη σε κάποιον και άλλο να διαφωνεις με μία πράξη του... Ουδέν αλάνθαστος... Και φοβάμαι ότι ένα τέτοιο λάθος θα μας πάει πιο πίσω και απο εκεί που είμασταν... Η νεκροψία θα δείξει!
sera4 έγραψε:Δευτερον θα καταλαβαινες οτι ειναι καθαρα τυπικο θεμα οι μετοχες του γκαγκατση(που ειναι ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ)
Απο όσα ξέρω (γιατί το έχω ψάξει το θέμα), σε μία ΑΕ δεν έχει τυπικό και ατύπικο... Στα χαρτια αυτή τη στιγμή ο Γκαγκάτσης έχει το 12%... Και αν πάρει ένα ποσοστό γύρο στο 30% αν δεν κάνω λάθος, γίνεται μεγαλομέτοχος...