29. Antonio Čolak
Re: 25. Antonio Colak
Τελικά στα 25 λεπτά που απέμεναν δεν σημείωσε κάποιο γκολ ή ασίστ. Στα παιχνίδια του Ch.L. που πήρε μέρος για την ώρα δεν έκανε τίποτα σπουδαίο. Κατάφερε όμως να πετύχει 5 γκολ στα προκριματικά του Ch.L και 13/3 γκολ/ασίστ στο πρωτάθλημα Σουηδίας. Ελπίζω αυτά να αρκούν για να πληρώσουν τη ρήτρα οι Σουηδοί αν και δεν φημίζονται για τα κουβαρνταλήκια τους. Αν όμως μας μείνει αμανάτι να έχουμε υπόψη μας ότι είναι αυτού του είδους παίκτης, δλδ. σκοράρει αρκετά σε πρωταθλήματα με ανοιχτές άμυνες αλλά σε κλειστές άμυνες ή σε δύσκολα ματς δεν προσφέρει τίποτα. Ότι είδαμε και στην εδώ παρουσία του. Δε νομίζω ότι ο Λούτσος μπορεί να κάνει κάτι γι'αυτόν.
-
- Επικοινωνία:
Ο πιο ενδιαφέρον παίκτης τους για εμένα είναι αυτός https://www.transfermarkt.com/veljko-bi ... ler/419648Ettien26 έγραψε:κανἀ καλό παικτάκι δεν έχουν αυτοί, να μπει στην εξίσωση ?
Εγω και 2εκ θα τον πούλαγα αν δεν τον υπολογίζω. Μπορεί να απέδωσε εκεί, όμως ειναι 1.5 ετος μεγαλύτερος από τη χρονική στιγμή που τον αγοράσαμε. Δυστυχώς δεν επενδυσαμε σε ταλέντο, αλλά σε παίκτη που υποτίθεται θα έπαιζε άμεσα. 2εκ μια χαρά είναι για αυτή την ηλικία /ποιότητα
- anekfrastos
Αντι-Εσίτι κ μόνο για το όνομαboogeyman77 έγραψε:Ο πιο ενδιαφέρον παίκτης τους για εμένα είναι αυτός https://www.transfermarkt.com/veljko-bi ... ler/419648Ettien26 έγραψε:κανἀ καλό παικτάκι δεν έχουν αυτοί, να μπει στην εξίσωση ?
Του τρώει τη θέση στην εθνική, ας του τη φάει κ στην ομάδα
https://www.transfermarkt.com/bonke-inn ... ler/333383
- WeWillRockYou
Πάντως πρακτικά τις τελευταίες σεζόν , μόνο το εξάμηνο του στον ΠΑΟΚ ήταν αρνητικό.
Στις υπόλοιπες ομάδες έχει καλά νούμερα σε συμμετοχές, γκολ, ασσιστ, οπότε δεν βρίσκω τον λόγο να πέσει η τιμή του παίκτη κάτω από τα 3 μύρρια. Μην ξεχνάμε πως το μανατζερικό του γραφείου είναι η ROGON, που αν θέλει μπορεί μια χαρά να φέρει ανάλογη πρόταση, ακόμα και αν δεν πληρώσει την ρήτρα η Μάλμε.
Επίσης αν δεν κάνω λάθος, είχε γραφτεί πως το συμβόλαιο του ήταν κάπου στις 400-500 χιλιάδες ευρώ ετησίως, που δεν το λες και απαγορευτικό.
Στις υπόλοιπες ομάδες έχει καλά νούμερα σε συμμετοχές, γκολ, ασσιστ, οπότε δεν βρίσκω τον λόγο να πέσει η τιμή του παίκτη κάτω από τα 3 μύρρια. Μην ξεχνάμε πως το μανατζερικό του γραφείου είναι η ROGON, που αν θέλει μπορεί μια χαρά να φέρει ανάλογη πρόταση, ακόμα και αν δεν πληρώσει την ρήτρα η Μάλμε.
Επίσης αν δεν κάνω λάθος, είχε γραφτεί πως το συμβόλαιο του ήταν κάπου στις 400-500 χιλιάδες ευρώ ετησίως, που δεν το λες και απαγορευτικό.
- giwrgos04dex
- john4serres
Άλλο ένα γκολ από τον Τσόκιγκολ.
Αυτή την ώρα Μάλμε 1-0 Χάκεν και φουλ για πρωτάθλημα.
Αυτή την ώρα Μάλμε 1-0 Χάκεν και φουλ για πρωτάθλημα.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Να σταξουν και κάνα φράγκο οι Σουηδοί.
Τόσα γκολ έβαλε το παιδι, τι άλλο να κάνει;
Τόσα γκολ έβαλε το παιδι, τι άλλο να κάνει;
Έτσι ακριβώς φίλε. Τόσα γκολ και σημαντικά, έβαλε γι'αυτούς. Στο Τσ. Λ. τους έβαλε, τι άλλο να κάνει; Σπαθιά να καταπιεί;
- ΑποστόληςΑ
- invincible
Αυτοί ή είναι πολύ κάβουρες ή περιμένουν μπας και πέσουμε μέχρι τελευταία στιγμή. Πάντως το πουλάς σε αυτά τα λεφτά πολύ εύκολα σε MLS , Κίνα και Αραβία όποτε και να μην τα δώσουν δεν συμφέρει να πέσει κάτω από 3εκ.
Αλλά το ξανά λέω δεν έχει βαρύ συμβόλαιο. Μπορεί να αποτελέσει λύση και για εμάς.
Αλλά το ξανά λέω δεν έχει βαρύ συμβόλαιο. Μπορεί να αποτελέσει λύση και για εμάς.
- giwrgos04dex
- Μπαρκαρούτσος
Όχι όχι, να τον πουλήσουμε. Έχω Τσούμπα και Σβαρόφσκι, 5 γκολ μαζί φέτος ξέρω 'γώ.