Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Re: Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Αδερφέ lefis

- δε με λες, απαγορεύτεται να ποστάρω? μη μου απαντάς στο φινάλε. με το ζόρι σε βάζω να με διαβάζεις? αγνόησέ με! τι πρεμούρα είναι αυτή!

-το να βρίζω τους αλλόθρησκους είναι κακό?
Υπάρχει κανόνας του forum που να απαγορεύει να βρίζουμε gay, βάζελο, χανούμι, σκουλήκι, γριά? είναι δυνατό να ισχύει κάτι τέτοιο σε ΠΑΟΚτσήδικο forum? τι είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα?

- Δεν έχω βρίσει κανένα μέλος του forum. Αντίθετα έχω δεχθεί επιθέσεις. Λέω τη γνώμη μου, απαγορεύεται?

- και αν με banαρει, δεν θα κοιμηθώ αύριο.

- κάτι βρωμάει, ρε φίλε

- γιάννα ΚΑΛΑ έκανες χρυσή μου και δεν ήρθες στον ΠΑΟΚ, στον αγύριστο! :)
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Kαμιά φορά εξαρτάται και το πως βρίζεις. Ρίξε μια ματιά εδώ και θα δεις πόσο πιο εύκολα μπορείς να ρίχνεις τα καντήλια σου χωρίς να υπάρχει πρόβλημα για το site και το forum

υ.γ. Για το θέμα της Γιάννας το οποίο επανέφερε ο νυχτερίδας να σαι σίγουρος ότι μόνο για οικονομικούς λόγους δεν έκλεισε η εφημερίδα...
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

Kolokotronis_4 έγραψε:Αδερφέ lefis

- δε με λες, απαγορεύτεται να ποστάρω? μη μου απαντάς στο φινάλε. με το ζόρι σε βάζω να με διαβάζεις? αγνόησέ με! τι πρεμούρα είναι αυτή!

-το να βρίζω τους αλλόθρησκους είναι κακό?
Υπάρχει κανόνας του forum που να απαγορεύει να βρίζουμε gay, βάζελο, χανούμι, σκουλήκι, γριά? είναι δυνατό να ισχύει κάτι τέτοιο σε ΠΑΟΚτσήδικο forum? τι είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα?

- Δεν έχω βρίσει κανένα μέλος του forum. Αντίθετα έχω δεχθεί επιθέσεις. Λέω τη γνώμη μου, απαγορεύεται?

- και αν με banαρει, δεν θα κοιμηθώ αύριο.

- κάτι βρωμάει, ρε φίλε

- γιάννα ΚΑΛΑ έκανες χρυσή μου και δεν ήρθες στον ΠΑΟΚ, στον αγύριστο! :)
για να μπορω να εχω μια σφαιρικη αποψη της γνωμης του καθενος διαβαζω ολα τα posts ολων. και εμενα προσωπικα τα υβριστικα - χυδαια και ας απευθυνονται σε οπαδους αλλης ομαδας εμενα με ενοχλουν. και για να μην παρεξηγηθω ενοχλουν την αισθητικη μου στον γραπτο λογο και οχι το ιδιο το γεγονος καθεαυτο. απο εκει και περα υπαρχουν και κανονες. και σιγουρα δεν απαγορευεται να πεις την αποψη σου αλλα το ιδιο ισχυει και για αλλους που πιθανο να εχουν διαφορετικη αποψη απο τη δικη σου.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

novito,

- ναι αλλά το αποτέλεσμα μετράει, η εφημερίδα έκλεισε και μείναν τόσοι εργαζόμενοι στο δρόμο. Η ιστορία θα γράψει ότι η εφημερίδα έκλεισε επί των ημερών τους. Και όταν μία επιχείριση κλείνει, το πρώτο πράγμα που σούρχεται στο μυαλό είναι το οικονομικό.

- πάντως πρέπει να είστε το μοναδικό ΠΑΟΚτσήδικο forum που να απαγορεύει τα βρισίδια σε αλλόθρησκους.

Δηλαδή το μαμιέται ο θρήνος και ο πειραιάς δεν κάνει? Εδώ αυτοί μας αποκαλούν βούλγαρους και τούρκους στα ράδια και τις τηλεοράσεις τους και εμείς δεν μπορούμε να γράψουμε αυτή τη λέξη? Εντύπωση μου κάνει! Αλλά αφού είναι κανόνας του forum οφείλω να το σεβαστώ.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Δεν είναι ότι απαγορεύεται βρε αδελφέ να τους βρίζεις, αλλά γιατί αυτό να γίνεται αυτοσκοπός; Μπορείς κάλλιστα να πεις αυτό που θέλεις χωρίς να υποβιβάζεις τον γραπτό λόγο...
Δεν είναι κανείς περισσότερο ΠΑΟΚ από τον άλλο αν αρχίζει και τελειώνει τα ποστ του με...χριστοκάντηλα στους αλλόθρησκους. Και εν τέλει, εδώ δεν είμαστε για να βρίζουμε τους αλλόθρησκους, αλλά για να μιλάμε για τη δική μας ομάδα...

ΥΓ: Πάντως από άβαταρ...σκίζεις! Ειλικρινά...
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

αυτοσκοπός δεν πρέπει να γίνεται, συμφωνώ, αλλά αδερφέ DimisK ξέρεις κάτι? Από όλα τα post που έχω, ένας πολύ μικρός αριθμός (2 ή 3, άντε 4) είναι υβριστικός και κατευθυνόμενος προς τους αλλόθρησκους και μόνο. Το υποκριτικό όμως της υπόθεσης είναι η αντίδραση μιας μερίδας forumιτών, για τα μπινελίκια στους αλλόθρησκους, δεν συνοδεύτηκε από ανάλογη αντιμετώπιση για αυτά που γράφτηκαν περί "ανηθικότητας" σχετικά με το θέμα γκαγκάτση.

- thnx για τα καλά σου λόγια για το άβαταρ.

- και για να μην είμαστε off-topic, πάλι καλά που δεν έκατσε η φάση με την γιάννα, θα μας είχε πιστολιάσει και χαμπάρι δεν θα πέρναμε. άντε για κανα πυροτέχνημα είσαι πανηγυρτζού, αλλά μακρυά από δάσος, έτσι?

ΠΑΟΚ εμπρός και πρόλογο μην τρως γιατί κάθε ερπετός είναι και ρουσλάνας γιος

:)

1η ΙΟΥΛΗ - 1η του ΠΑΟΚ
ΟΛΟΙ ΤΟΥΜΠΑ
Η ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΞΕΚΙΝΑ
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Αν ο Ζαγοράκης έφερνε και την Γιάννα τα ίδια θα έλεγες για αυτήν κατόπιν??
Και αν κάποιος απο τους συνοπαδούς σου έχει πρόβλημα με τον Γκαγκ δεν σημαίνει ότι έχει κάτι και με τον Ζαγοράκη.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Αυτο δεν το καταλαβαινω.Τι θα πει εχω προβλημα με τον Γκαγκατση αλλα δεν εχω προβλημα με τον Ζαγορακη;Μου φαινεται λιγο περιεργο..

Επιλογη του Ζαγορακη δεν ειναι ο Γκαγκα;Αρα,εχω προβλημα με τις επιλογες του Ζαγορακη. Αρα, δεν μπορω να πω οτι δεν εχω προβλημα με τον Ζαγορακη. Απλα λεω οτι δεν εχω προβλημα με τον Ζαγορακη γιατι θελω και το σκυλο χορτατο και την πιτα ολοκληρη. Ωραια λογικη..

Εν το μεταξυ ο Ζαγορακης σκιζεται καθημερινα για να οργανωσει την ομαδα σε 1002 επιπεδα και τον καταδικαζουμε πριν καν ακουσουμε το σκεπτικο της αποφασης του.. Ουτε αντιφρονουντες να καταδιωκαμε..

gash για να σε προλαβω, δεν εννοω εσενα μ ολα αυτα ;-)
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

jibbie δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα υπεραπλουστευμένα με το επιχείρημα σου.
Θα μπορούσα να αντιπαραθέσω σε αυτό που είπες το ότι γνωρίζω πως μπορώ με Ζαγοράκη να ανταπεξέλθουμε και έτσι όπως ήμαστε χωρίς Γκαγκάτση ή Γιάννα ή τον όποιον περίεργο επενδυτή.
Επίσης μπορεί κανείς να το δει και σαν προστασία του Ζαγοράκη απο τους συγκεκριμένους κυρίους-κυρίες και πάνω απο τον Ζαγοράκη κυρίως του ΠΑΟΚ.
Μιλάω φυσικά για αυτούς που δεν εμπιστεύονται τον Γκαγκάτση έτσι.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ρε κολοκοτρωνη η γιανα ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ ειναι απο μικρη σιγα μην μας πιστολιαζε θα το σκεφτοτανε παρα πολυ αλλο 500 εργαζομενοι
και αλλο ο ΠΑΟΚ δεν θα τολμουσε να μας αφησει με χρεη διαλυμενους
........ :) :) :) :)
ΡΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ
ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ............
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

gash04 έγραψε:jibbie δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα υπεραπλουστευμένα με το επιχείρημα σου.
Θα μπορούσα να αντιπαραθέσω σε αυτό που είπες το ότι γνωρίζω πως μπορώ με Ζαγοράκη να ανταπεξέλθουμε και έτσι όπως ήμαστε χωρίς Γκαγκάτση ή Γιάννα ή τον όποιον περίεργο επενδυτή.
Επίσης μπορεί κανείς να το δει και σαν προστασία του Ζαγοράκη απο τους συγκεκριμένους κυρίους-κυρίες και πάνω απο τον Ζαγοράκη κυρίως του ΠΑΟΚ.
Μιλάω φυσικά για αυτούς που δεν εμπιστεύονται τον Γκαγκάτση έτσι.
δε διαφωνω. σε οτι αφορα το πρωτο επιχειρημα απλα να θυμισω την αποψη μου
jibbie έγραψε: Προσωπικα προτιμω την παρουσα κατασταση, εναν προεδρο ειλικρινη,παραγωγικο,με αγαπη για την ομαδα,ηγετικη φυσιογνωμια που να μπορει να συσπειρωσει τον κοσμο και να περασει προς τα εξω μια υγεια σε οτι αφορα το προιον Π.Α.Ο.Κ.

Απο κει και περα, νομιζω οτι τα εσοδα απο χορηγιες και Τσαμπιονς Λιγκ (που ειναι απαραιτητο καποια στιγμη να παιξεις αν θες να αλλαξεις επιπεδο), με σωστη διαχειριση ειναι κατι παραπανω απο αρκετα.
σε οτι αφορα το δευτερο, συμφωνω οτι αυτο συμβαινει στην ουσια. νομιζω ομως οτι και παλι, κατι τετοιο σημαινει οτι εχω προβλημα με καποιες απο τις επιλογες του Ζαγορακη αλλα τις βαζω στην ακρη για να προστατευσω τον ιδιο και πανω απ ολους την ομαδα.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

eorptol έγραψε:ρε κολοκοτρωνη η γιανα ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ ειναι απο μικρη σιγα μην μας πιστολιαζε θα το σκεφτοτανε παρα πολυ αλλο 500 εργαζομενοι
και αλλο ο ΠΑΟΚ δεν θα τολμουσε να μας αφησει με χρεη διαλυμενους
........ :) :) :) :)
ΡΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ
ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ............
eorptol δεν μπορώ να διαφωνήσω με το σκεπτικό σου.

Πάντως ώρες ώρες σκέφτομαι τι είδους συνομωσία έγινε στο βαμημένο το σύμπαν και την γλυτώσαμε στο τσακ λίγο πριν την κατάρρευση. Και μόνο η σκέψη ότι κάτι καμπανοβαρκάρηδες και τσιγαρόσαββιδηδες, ένας άλλος ταπεζίτης (δεν θυμάμαι το όνομά του, βοηθείστε) θα διοικούσαν τον ΠΑΟΚ, αντί του Ζαγοράκη, είναι αιτία για χαρακίρι. Από του χάρου τα δόντια γλυτώσαμε. Τα κοράκια, όπως λες, ένα πράγμα έχουν στο μυαλό τους, την τσέπη τους. Στα @@ τους ο ΠΑΟΚ. Τώρα όμως τα πράγματα άλλαξαν. Όποιος θέλει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στην επόμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, τα ακουμπάει χοντρά και γίνεται μεγαλομέτοχος, τόσο απλά. Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού. Διαφήμιση στην πλάτη του ΠΑΟΚ δεν θα κάνει κανένας φούστης και λαμόγιο. Αυτοί οι άραβες που μας πουλούσαν το παπά, τι έγιναν? Πνίγηκαν στις πετρελαιοπηγές τους?
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

- επειδή δεν είμαστε ρδελομπου, και επειδή υπάρχουν καταστατικά και νόμοι, αυτό που ισχύει μέχρι τώρα είναι ότι όποιος τα ακουμπήσει στην Α.Μ.Κ. γίνεται μεγαλομέτοχος, αυτομάτως, χωρίς καμμία άλλη προϋπόθεση. αρέσει δεν αρέσει αυτό ισχύει. τώρα αν αλλάξει αυτό στο μέλλον έχει να κάνει και με την νομοθεσία περί ανωνύμων εταιρειών.

- δεν με ενδιαφέρει ποιος θα είναι μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ένα μόνο θέλω από αυτόν. Να τα ακουμπάει. Δεν με ενδιαφέρει ούτε πως τον λένε, και ούτε θέλω να τον δω ποτέ. ΝΑ ΤΑ ΣΤΑΖΕΙ στην Ομάδα, να λειτουργεί υγιώς το Σωματείο, να μην μας κλέβει, και από κει και πέρα δεν μου καίγεται καρφί για την πάρτη του.

- όσοι από εμάς είμαστε μέτοχοι (μικρομέτοχοι για την ακρίβεια), θα πρέπει να γνωρίζουμε εκ των προτέρων τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις μας, απέναντι στην ΠΑΕ. Δεν μπορούμε να ζητάμε ευθύνες ενημέρωσης εκ των υστέρων.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Τα συμφέροντα των Αγγελοπουλαίων είναι στην Αθήνα και έχω τη άποψη πως αν ήθελαν να ασχοληθούν με τα ποδοσφαιρικά (επιτρέψτε μου να αμφιβάλλω) θα διάλεγαν κάποια ΠΑΕ των Αθηνών.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Κάτι λένε χάμου για Κόκαλα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”