Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022
Έλεος ρε πουστη μου!Μας γλεντάνε κανονικά στο 4ο σετ....Χάσαμε 1 πόντο ήδη και θα χάσουμε και το παιχνίδι!!!Ξυπνήστεεεεεεεε ρεεεε
Ποιές αντιπαραθέσεις? Εγώ γράφω με στοιχεία για το βόλει τα τελευταία 7 χρόνια. Για τη φουκαριάρα την καλαθόσφαιρα τα έγραφα πιο παλια, ώσπου σταμάτησα να ασχολούμε. Εχω δει τη ζημιά που έχει κάνει το καθεστώς του ΑΣ. Είχα διαρκείας και με Τάκη Πανελούδη παρακαλώ.sourmenetes έγραψε:Ηρεμηστε κύριοι και κυρίως Κοφτε τις αντιπαραθεσεις!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έλα ρε τρούμαν που πειράχτηκες τώρα…Τι σε πείραξε δηλ;Που είπα πως θα κριθεί στο τάιμ μπρέικ ή θα μου πεις σε πιο λεπτό να κάνω πόστ;trouman έγραψε:Mitsospaoki4 έγραψε:Καλώς τονproedros έγραψε:Όπως φαίνεται το ματς θα κριθεί στο τάιμ μπρέικ…με το μομέντουμ να το έχει ο Ολυμπιακός…
Δεν σε είδα στα πρώτα σετ
Σκάουτινγκ στον οαρης
οχι δε μπορω για συγκεκριμένο ιατρικό λογο.η ερωτηση σου τι σημαίνει ;μονο οποιος πηγαινει γηπεδο εχει το προνόμιο της αποψης;ή οποιος παει γηπεδο ξερει τα διοικητικα;
Ο Εκλεσκανς απο το 2 μας εχει ξεσκίσει.
Εχει πεσει πολυ και το σερβις μας
Εχει πεσει πολυ και το σερβις μας
Αν λες για μένα πάντως παρακολουθώ τη πορεία του τμήματος πολύ πριν τους τίτλους. Για κανόνες και τακτική δεν έχω τις γνώσεις ούτε τις δικές σου ούτε των υπολοίπων παιδιών αλλά δεν χρειάζεται να το τραβάμε στα άκρα με ΠΑΟΚομετραDescartes έγραψε:χαχα μαζεύτηκαν οι "βολεικοι" μόλις άκουσαν σχόλια για τον ΑΣ. Βολεϊκοί που δεν ξέρουν πως πας στο παλατάκι.
ΥΓ Πάμε γερά στο ται μπρεικ
- thomas Murg
-
panpangr77
-
panpangr77
-
τσιριγωτης
- sourmenetes
- Moderator
Γαμηθηκε
Αντί για 7 6 έγινε 9 5
Αντί για 7 6 έγινε 9 5
-
panpangr77
Δεν θα μου πεις λοιπόν τι θα γράφω, τη στιγμή που σου γράφω αυτό που συμβαίνει. Σου λέω λοιπόν. Συνεχόμενες σεζόν σε αγώνα ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ με ελειπές ρόστερ απέναντι στον οσφπ. Ρεκόρ νικών κάπου στο 15-1 ή 2 έχει χαθεί ο λογαριασμός. Εσύ πες οτι ξέρεις δεν είναι έτσι, είναι διαφορετικά τα πράγματα, κατεβαίνουμε με πλήρες ρόστερ και οι νίκες στο πρωτάθλημα είναι κάπου στο 7-7.george188 έγραψε:Αν λες για μένα πάντως παρακολουθώ τη πορεία του τμήματος πολύ πριν τους τίτλους. Για κανόνες και τακτική δεν έχω τις γνώσεις ούτε τις δικές σου ούτε των υπολοίπων παιδιών αλλά δεν χρειάζεται να το τραβάμε στα άκρα με ΠΑΟΚομετραDescartes έγραψε:χαχα μαζεύτηκαν οι "βολεικοι" μόλις άκουσαν σχόλια για τον ΑΣ. Βολεϊκοί που δεν ξέρουν πως πας στο παλατάκι.
ΥΓ Πάμε γερά στο ται μπρεικ