Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022
Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022
Μπράβο στην ΠΑΟΚΑΡΑ για τη μεγάλη νίκη και πρόκριση. Όσο για τη ΕΡΤ τι να πει κανείς; θρήνος.
Αυτή την εισφορά για την γ@@@μένη την ΕΡΤ πως θ γίνει να μην την πληρώνουμε;
Μπράβο ρε μάγκες.
Κάτι καλό (ξανα)γίνεται φαίνεται.
Ξένοι που κάνουν διαφορά, και Έλληνες από το πάνω ράφι. Μπράβο Κάλμα.
Με τέτοιες νίκες ξυπνάει και το ενδιαφέρον του κόσμου.
Κάτι καλό (ξανα)γίνεται φαίνεται.
Ξένοι που κάνουν διαφορά, και Έλληνες από το πάνω ράφι. Μπράβο Κάλμα.
Με τέτοιες νίκες ξυπνάει και το ενδιαφέρον του κόσμου.
- sourmenetes
- Moderator
Ο κόσμος πρέπει να στηρίξει όσο μπορεί!
Σε ολα τα τμήματα δουλεύουν σοβαροί άνθρωποι και υπάρχει σε όλα καλό κλίμα.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε ολα τα τμήματα δουλεύουν σοβαροί άνθρωποι και υπάρχει σε όλα καλό κλίμα.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
papwolf
Συγχαρητήρια στα παιδιά. Κάθε νίκη επί του ακατανόμαστου είναι νίκη της ανθρωπότητας κατά του φασισμού και του οργανωμένου εγκλήματος.
Πάντα τέτοια...!!!
Πάντα τέτοια...!!!
-
elvetos giatros
-
john4serres
Πολλά μπράβο στην ομάδα. Δεν το είχα πιστέψει ότι θα γίνει έτσι.
Vaaamos
Vaaamos
-
paok düsseldorf
ΜΠΡΑΒΟ σε ολους.
ΠΑΟΚΑΡΑ.....................................ΡΕ ...........

ΠΑΟΚΑΡΑ.....................................ΡΕ ...........
Καντε στον Καλμα συμβολαιο εφ ορου ζωης.
Τους εχει ξεκωλιασει
Τους εχει ξεκωλιασει
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Σούπερ εμφάνιση, ξεπατωμα του ακατανομαστου που δεν έδειξε τπτ ιδιαίτερο. Εμείς έχουμε πρόβλημα στο επιθετικό κομμάτι με τον κουκλινσκι που σ'αυτο τον τομέα δείχνει λίγος. Ίσως αν προκύψει κάποιο λαχείο και μπορούμε να κάνουμε την υπέρβαση θα μπορούσαμε να ανέβουμε κι άλλο.
Υγ. Πήγα, πήρα και το silver διάρκειας αλλά εγώ ξανά στα επίσημα λέω να μην ξαναπαω! Δε μπορώ ρε φίλε να πνιξω τον οπαδό μέσα μου, να μην βγάλω και καφριλικι αν χρειαστεί,ούτε στην τηλεόραση έτσι...
Υγ. Πήγα, πήρα και το silver διάρκειας αλλά εγώ ξανά στα επίσημα λέω να μην ξαναπαω! Δε μπορώ ρε φίλε να πνιξω τον οπαδό μέσα μου, να μην βγάλω και καφριλικι αν χρειαστεί,ούτε στην τηλεόραση έτσι...
- giwrgos04dex
Για μένα δεν πρέπει να αλλάξουμε τον Κουκλινσκι, τα περσινά του νούμερα στην υποδοχή δεν γίνεται να είναι τυχαία.
Σήμερα όλη η ομάδα ήταν καλή, με κορυφαίο για μένα τον Κουμεντακη. Ο Ουντρις είναι πολύ καλός παίκτης ειδικά όταν δεν υπερφορτωνεται επιθέσεις, στο μπλοκ μάλλον έχουμε το καλύτερο διδυμο στην Ελλάδα, ο πασαδορος ανεβαίνει συνέχεια και φαίνεται η ποιότητα του, Κοκκινακης ο κορυφαίος λιμπερο στην Ελλάδα, και στους ακραίους που μέχρι στιγμής είναι το αδύνατο σημείο μας ο Κουμεντακης δικαιώνει τον καλμαζιδη και ο Κουκλινσκι έχει τα στοιχεία να ανέβει.
Προσωπικά δεν πίστευα πως μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα φέτος αλλά πλέον έχω αλλάξει γνώμη. Χωρίς να έχω δει τον βαζελο σε γαυρο και φοίνικα δεν είδα κάτι που να με εντυπωσίασε (πλην ίσως του πασαδορου της Σύρου).
Σήμερα όλη η ομάδα ήταν καλή, με κορυφαίο για μένα τον Κουμεντακη. Ο Ουντρις είναι πολύ καλός παίκτης ειδικά όταν δεν υπερφορτωνεται επιθέσεις, στο μπλοκ μάλλον έχουμε το καλύτερο διδυμο στην Ελλάδα, ο πασαδορος ανεβαίνει συνέχεια και φαίνεται η ποιότητα του, Κοκκινακης ο κορυφαίος λιμπερο στην Ελλάδα, και στους ακραίους που μέχρι στιγμής είναι το αδύνατο σημείο μας ο Κουμεντακης δικαιώνει τον καλμαζιδη και ο Κουκλινσκι έχει τα στοιχεία να ανέβει.
Προσωπικά δεν πίστευα πως μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα φέτος αλλά πλέον έχω αλλάξει γνώμη. Χωρίς να έχω δει τον βαζελο σε γαυρο και φοίνικα δεν είδα κάτι που να με εντυπωσίασε (πλην ίσως του πασαδορου της Σύρου).