Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Με τον πόλεμο που γίνεται στον Ζαγοράκη, τα 5340 περίπου διαρκείας μέχρι στιγμής, καλά είναι. Αντί να ασχολούμαστε με το sold out των διαρκείας, αφήνουμε τις τατιάνες των αθλητικών να μας παρασέρνουν σε μεταγραφολογία και γκαγκατσολογία.
Εσύ που διαβάζεις το μήνυμα και δεν έχεις πάρει Διαρκείας ακόμη, τι περιμένεις? Κάνε το ελάχιστο χρέος σου.
τις τελευταιες μερες των ανανεωσεων θα γινεται χαμος και ισως να φυγουν παραπανω απο οσα υπολογιζουμε.εγω προσωπικα γνωριζω πολλους που θα πανε απο πρωτη να ανανεωσουν γτ περιμενουν να πληρωθουν....αιντε ρε ΠΑΟΚαρα!!
Από εχθές περίμενα το πρωινό για να μοιραστώ μαζί σας τις χθεσινές απίστευτες παοκτσήδικες στιγμές στο ραδιόφωνο με Λαγογιάννη και Νικολάου. Είχαν εχθές έκτακτη εκπομπή με την οποία συντονίστηκα περίπου στις 2330.
Η εκπομπή εχθές δεν περιγράφεται ιδίως όταν τηλέφωνο πήραν κάποια αλάνια παοκτσήδες και παοκτσούδες οι οποίες λυγίσανε και τα σίδερα. Εντάξει η μίρλα για Γκαγκάτση, εντάξει η κριτική από κάποιους (οι οποίοι δεν ξέρω στην τελική τι συμφέροντα εξυπηρετούν - δεν εννοώ όλους) αλλά για εμάς τους παοκτσήδες αυτή η ενότητα και η αγάπη που μας έφερε αυτός ο άνθρωπος (για να μας θυμίσει τα παλιά) δεν ανταλλάσετε με τίποτα.
Το θέμα των παρεμβάσεων είχε εχθές κυρίως θέμα τα διαρκείας. Σας αναφέρω ενδεικτικά δυο-τρία συμβάντα:
1. Είχε πάρει πριν 3-4 ημέρες ένα παλικάρι με διαρκείας ο οποίος έμεινε άνεργος και δεν μπορούσε να το ανανεώσει φέτος. Καπάκι από αυτόν πήρε μία κυρία η οποία άφησε στον σταθμό το τηλέφωνό της να την πάρει ο σαραντάρης-οικογενειάρχης παρακαλώ για να του πάρει το διαρκείας. Και εχθές αλάνια πέρνει ο σαραντάρης και λέει τα εξής:
Τηλεφώνησα στην κυρία από περιέργεια γιατί λέω παπάς είναι. Ντρεπόμουνα πολύ αλλά πήρα. Το σήκωσε το τηλέφωνο και ως εκ θαύματος του έδωσε μετά από μία ώρα ραντεβού έξω από την 1. Τον πήρε από το χεράκι (το έλεγε ο άνθρωπος συγκινημένος) και τον κάθησε στο καρεκλάκι των διαρκείας. Ο άνθρωπος είχε διαρκείας στην 5 έβγαλε η κυρία μετρητά και το πλήρωσε. Παγωτό όλοι όσοι ακούγαμε τον μάγκα. Και η κυρία παρακαλώ με παιδιά, άντρα (αρειανός τον οποίο πήρε μία φορά στο γήπεδο και ως εκ θαύματος έγινε το γνωστό-αλλαγή πίστης) και όχι πλούσια. Απλά ευκατάστατη.
Να απευθύνω στην κυρία όπου και να είναι: Να είναι πάντα ευτυχισμένη αυτή και η οικογένειά της.
2. 2ο απίστευτο σκηνικό ο Ηπειρώτης παοκτσής κόκκαλο ο οποίος μένει μόνιμα Ρόδο. Ο άνθρωπος μιλόντας για ΠΑΟΚ και τι σημαίνουν για αυτόν τα σημερινά γεγονότα στην ομάδα μας πραγματικά έβαλε γυαλιά σε πολλούς από εμάς. (αυτά που γράφω τώρα τα απευθύνω κυρίως στα αδέρφια μου εδώ μέσα που προτάσουν πάνω από όλα την κριτική τους προς την ομάδα λες και όλα τα άλλα που συμβαίνουν τα έχουν ξαναζήσει). Αλλά είπαμε η αχαριστία είναι κακό πράγμα. Ο άνθρωπος λοιπόν έβγαζε μία σταθερότητα στον λόγο του, μία ευτυχία, μία χαρά και μία περηφάνια απίστευτη. Είπαμε οι παοκτσήδες από μακριά 10 φορές παοκτσήδες. Το αλάνι λοιπόν πέρσι πήρε μετοχές και φέτος έβγαζε άγχος να μπορέσει να πάρει διαρκείας. Και επειδή αυτόν δεν θα του χρησιμεύσει έδωσε στο ραδιόφωνο τα στοιχεία του για να πληρώσει ένα διαρκείας για κάποιον άνεργο που το έχει ανάγκη.
Το μεγαλείο σου ΠΑΟΚτσήδικε λαέ τελειωμό δεν έχει. Απλή, αληθινή απίστευτα δυνατή αγάπη χωρίς μίρλες χωρίς υψηλή κριτική χωρίς συμφέρον. Να είσαι καλά ρε μάγκα ρόδιε !!!
3. Καπάκι με τον ρόδιο πήρε ένα παλικάρι άνεργο ο οποίος ζήτησε βοήθεια για διαρκείας. Στο καπάκι πήρε ένα άλλο αλάνι ο οποίος όπως και ο ρόδιος έδωσε τα στοιχεία του για να πληρώσει στον άλλον ένα διαρκείας στην 4 ή στην 7. Λύγισαν τα τσιμέντα πάλι ....
Είμαι πολύ περήφανος ως παοκτσής. Η δυναμική αυτής της ομάδας δεν υπάρχει πουθενά. Αν καταφέρουμε δε να ξεπεράσουμε κάποια κόμπλεξ τα οποία μας έχουν αφήσει οι δεκαετίες διοίκησης από λαμόγια τότε τα καλά θα έρθουν γρηγορότερα.
Για πια διαρκείας μιλάτε κάποιοι ???? Ακόμα μιλάτε για τα διαρκείας ??? Ποια 21.000 ρε αδέρφια ???? Για τον ΠΑΟΚ μιλάμε.
αδερφε και εγω ακουγα την εκπομπη και οταν βγηκε ο κυριος 48 ετων παρακαλω (γιατι πανω απο ολα ειναι κυριος γιατι ειχε τα @ρχ!δ!@ να βγει και να πει δημοσια ευχαριστω) ανατριχιασα. εμεινα παγωτο. βγαινει και ο αλλος απο ροδο και λεει και εγω θελω να παρω διαρκειας γιατι πηρα μονο μετοχες και εδω οι θεσσαλονικεις διαμαρτυρονται για περιφεριακους βαψομαλλιαδες και δεν ξερω γω τι αλλες μ@λακιες γιατι μπριζονονται απο τον καθε δημοσιογραφισκο που για να κανει το κομματι του πλασαρει και ενα ριερα ή ενα βαψομαλλια. εγω δεν θα πω ολοι διαρκειας. το διαρκειας το παιρνει οποιος αισθανεται οτι θελει να παρει και μπορει να παρει. αν δεν του αρεσουν οι μεταγραφες ο γκαγκατσης ο κατσαρης ο μπαλαφας και νιωθει προδομενος δεν πειραζει ας μην παρει. υπαρχει κοσμος που περιμενει.
Έτσι είναι tad και lefis ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ.
Είμαστε μιλούνια που λέει και ο λαγογιάννης που παρεπιπτόντως καλά θα κάνει να την μπαίνει περισσότερο σε κάτι αλλόθρησκους με την αισχρή προπαγάνδα τους. Στη δύσκολη εποχή που ζούμε ακόμα και τα 200 € για ένα διαρκείας στην 4 ή στην 7 είναι ένα πολύ μεγάλο ποσό για πολλούς αδερφούς μας, που από το υστέρημά τους μαζεύουν ευρώ-ευρώ για να το αγοράσουν. Μην ξεχνάμε ότι είμαστε ομάδα του ΛΑΟΥ και όχι της αριστοκρατίας.
Το Sold Out στα Διαρκείας αποτελεί ΣΤΟΧΟ του ΛΑΟΥ.
Όπως ΣΤΟΧΟΣ της Διοίκησης είναι το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
Απο την πρωτη μερα που βγηκαν τα διαρκειας μεχρι σημερα ενιωθα ενα κενο και στεναχωρια.Σημερα δεν τα νιωθω γιατι ανανεωσα το διαρκειας το δικο μου και του πατερα μου.
Μερικοί σύνδεσμοι έχουν πάρει κάποια διαρκείας... όχι όμως οι μεγάλοι και πολλοί της επαρχίας. Οι σύνδεσμοι θα ολοκληρώσουν τις ανανεώσεις την άλλη εβδομάδα όταν και πιστεύω ότι θα έχουμε μαζικές αγορές και τα νούμερα θα ανέβουν απότομα... Και φυσικά στην πρώτη της ομάδας θα έχουμε πάνω από 3000 πουλημένα εκείνη τη μέρα. Γενικά νομίζω ότι μέχρι τις 3/7 που είναι οι ανανεώσεις θα έχουμε δώσει 13.000- 14.000 κομμάτια και θα μείνουν άλλα 7.000 - 8.000 για τους υπόλοιπους
πραγματικα εκπληκτικη η εκπομπη νικολαου-λαγογιαννη χθες
βραδυ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΕΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ
ΜΠΟΡΕΙ ΒΟΗΘΑΝΕ ΟΛΟΙ......ΜΟΝΟ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ......
Συγκινήθηκα πολύ κι εγώ μ' αυτά που άκουσα στη χθεσινή εκπομπή απ' τα αδέρφια μας... Το μεγαλείο του λαού του ΠΑΟΚ δεν έχει τελειωμό... Ελπίζω κι εγώ να βρω τα λεφτά για ν' ανανεώσω αυτές τις μέρες το δικό μου στην 4... Μάλλον θα δανειστώ, αλλά από ποιον δεν ξέρω...!