Ναι ο Ραπτόπουλος δεν τα παίρνει και μιλάει, με λίγα ευρώ πουλάει και τον εαυτό του. Πιο φιλοχρήματος δεν υπάρχει.Μπαρκαρούτσος έγραψε:invincible έγραψε:montekristo δεν ξέρω που μπήκες αν μπεις στο trelogiatros - PAOK υπάρχει ακόμα. Επίσης ο συγκεκριμένος από ότι έχω ακούσει λένε οτι έχει φάει ξύλο από μερίδα συνδεσμιτών γιατί μάθανε ότι δούλευε στο σαιτ 10 για ρεπορταζ του ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια και κατά πόσο τον κτυπήσανε κτλ . το έχω ακούσει φυσικά από πολλές πηγές να το λένε μέχρι στο ράδιο αλλά ο Δουκας ξέρω είναι ΠΑΟΚ . Τον ξέρει και ο Λεωντιαδης και πολλοί άλλοι και όλοι ξέρουμε χρόνια τώρα ότι είναι ΠΑΟΚ και σε εκδρομές κτλ. Τώρα αν δούλευε στο 10 δεν ξέρω αλλά ξέρω ότι παλαιότερα καμία φορά στο 10 διέρρεαν πληροφορίες ... Αλλά επειδή ο Δούκας κοροϊδεύει το 10 τώρα δεν ξέρω τι παίχτηκε .... αν γνωρίζει κάποιος να μας πει για αυτό και φυσικά ποιος είναι ο ρόλος του στην ΠΑΕ τώρα . Αλλά ο άνθρωπος είναι ΠΑΟΚ αυτό το ξέρω σίγουρα. Αν είναι ΠΑΟΚ πάνω από όλα δε ξέρω.
Ναι ο Δούκας είχε δουλέψει ένα διάστημα στο 10. Έφαγε και κράξιμο από ΠΑΟΚτσήδες τότε και δικαιολογιόταν στο ΦΒ.
Το ρεζουμέ είναι αυτό που λέει ο Ρ@πτ0πουλας...
Όλοι για τη μαρμίτα. Δε γαμιέται και ο ΠΑΟΚ;
Εδώ στο open είναι όλο πράσινο και ο Αλαφού είναι κρυφά στο άρμα του Μαρινάκη τι ψάχνεις τώρα. Χάθηκε ο κόσμος να το ανοίξει το κανάλι στην Θεσσαλονική.