Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Re: Γήπεδο ΠΑΟΚ - Σκέψεις-ενδεχόμενα II

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

gika έγραψε:Κανένα γήπεδο προς Βουλγαρία/Β. Μακεδονία δεν μπορούμε να βρούμε;
:lol: :lol: :lol:
Εισαι μεγαλο πετσι...
Δεν εχει τιποτα κοντα...
Άβαταρ μέλους
PAOK_1926

Δημοσίευση από PAOK_1926 »

Amsterdamer_87 έγραψε:
Εισαι μεγαλο πετσι...
Δεν εχει τιποτα κοντα...
Δε νομίζω ότι ο μεγάλος ΠΑΟΚ, έχει αδιέξοδο αδερφέ.
Υπάρχουν εναλλακτικές.

[youtube]nOtDo5QICsk[/youtube]
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Amsterdamer_87 έγραψε:
Εισαι μεγαλο πετσι...
Δεν εχει τιποτα κοντα...
Ε αν ειναι να παμε τοσο μακρια, παμε και Βελιγραδι με τους Παρτιζανους

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Αυτό που κατάφερε ο Μαρινάκης μέσο της ΝΔ και του πρωθυπουργού είναι να διώξει τον ΠΑΟΚ από την πόλη του.

Κάτι που δεν θα μπορούσε να φανταστεί ούτε ο πιο φανατικός αντιΠΑΟΚτσης ούτε στα πιο τρελά όνειρα του.

Ο πρώτος στόχος είναι να φύγεις από την πόλη, ο δεύτερος είναι να σε κρατήσει εκτός πόλης καθυστερώντας το έργο όσο γίνεται περισσότερο.

Σου έβαλε όμως την γριά στο Καυτατζόγλειο να παίζει και τον Κάρυ να κάνει συναντήσεις με υπουργούς για να τον κάνουν τζάμπα νέο γήπεδο.

Και εσύ ακόμα περιμένεις το προεδρικό διάταγμα και συζητάς που να πάω για μπάνιο γιατί η Χαλκιδική είναι κλειστεί,δεν μας αφήνει ο Αυγενάκης να κάνουμε μπάνιο εκεί :mrgreen: Αυτά μόνο στην Ελλάδα :lol:
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

ΑποστόληςΑ έγραψε:ΕΚΤΑΚΤΟ: Η εντολή Μητσοτάκη είναι σαφής για Καυτανζόγλειο, ΠΑΟΚ, νέα Τούμπα!

Σφίνα

Μπορεί να νομίζουν κάποιοι ότι μπορούν να κοροϊδεύουν τον ΠΑΟΚ και τον επιχειρηματία που έχει βάλει αρκετές δεκάδες εκατομμύρια, τον Ιβάν Σαββίδη, με το θέμα του γηπέδου της “νέας Τούμπας” ή τη μετεγκατάσταση στο Καυτανζόγλειο, αλλά είναι γελασμένοι…

Αυτό που ήδη έχει γίνει στην Αθήνα, είναι ότι ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, μόλις ενημερώθηκε από τον κ. Γεραπετρίτη για το αίτημα του ΠΑΟΚ και την πιθανή μετεγκατάσταση στην Αθήνα για… 4 χρόνια, έδωσε εντολή να βρεθεί οπωσδήποτε λύση για τηγν χρησιμοποίηση του Καυτανζογλείου από πλευράς ΠΑΟΚ και το μήνυμα το πήρε και ο Αυγενάκης, ο οποίος με τη σειρά του έδωσε εντολή στα μέλη της Θεσσαλονίκης να “μαλακώσουν” με τον ΠΑΟΚ και να βρουν την άκρη.

Σε καμία περίπτωση δεν θέλει ο Πρωθυπουργός να έρθει του χρόνου, το 2022, που είναι προεκλογική χρονιά, να μιλήσει στη Θεσσαλονίκη και να παίζει ο ΠΑΟΚ με έδρα την Αθήνα! Θα είναι μια δύσκολη περίπτωση και θέλει να την αποφύγει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, γι αυτό και η εντολή είναι σαφέστατη: Βρείτε άκρη με τον ΠΑΟΚ! Να παίξει στο Καυτανζόγλειο και να τρέξει το θέμα για τη “Νέα Τούμπα”.
Ποιον κοροίδευετε ρε μουνόπ@να?

Ποια άκρη να βρεθεί γαμώ το επιτελικό μπουρδέλο σας;

Συγνώμη που ρωτάω ευθέως...

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

invincible έγραψε:
montekristo έγραψε: Ποιος γιατρος ποτε και που εγραψε το εν λογω κειμενακι;
Στο φειςμπουκ στον λογαριασμό του.
Αν δεν τον έχεις ακούσει ποτέ στο ράδιο όταν έκανε εκπομπές θα πρέπει να τον ξέρεις ως εκπρόσωπο επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ως αντικαταστάτη του Κυρ Κυρ, μετά γύρισε πάλι πίσω ο Κυρ Κυρ και αυτός πήγε σε άλλο ρόλο. Απλά από τα γραφομένα του πάντα φαίνεται φιλοκυβερνητικός και πιστεύει ότι ο Κούλης και η ΝΔ δεν κυνηγάει τον ΠΑΟΚ αλλά ο Αυγενάκης μόνο. Δηλαδή με άλλα λόγια ο Αυγενάκης έχει τόσο μεγάλη δύναμη στην ΝΔ που είναι πάνω από όλους και δεν μπορεί να τον ελέγξει κανείς τι κάνει και δεν μπορεί να τον κουνήσει κανείς τόσο καιρό με τις Μαρούπες και τις επιτροπές Καυτατζογλείου και ξαφνικά το έμαθε τώρα ο Κούλης και έδωσε διαταγή ο Κουλης να γίνουν αυτά που θέλει ο ΠΑΟΚ. :mrgreen:
Κατι λιγα εχω ακουσει αλλα ριχνοντας μια γρηγορη ματια σημερα το απογευματακι στον λογαριασμο του Δουκα στο φουμπου δεν βρηκα τιποτα τετοιο η εστω παρεμφερες. Παιζει λες να το κατεβασε "τακ τουκ" επειδη ηταν "αλλα αντ αλλα της Παρασκευης το γαλα" σχετικα με την σημερινη ανακοινωση της ΠΑΕ πανω στο θεμα του γηπεδου;

ΥΓ. Μηπως ξερεις και ποιος ειναι αυτος ο νεος ρολος που εχει αναλαβει σαν υπάλληλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πλεον;
Άβαταρ μέλους
invincible

montekristo δεν ξέρω που μπήκες αν μπεις στο trelogiatros - PAOK υπάρχει ακόμα. Επίσης ο συγκεκριμένος από ότι έχω ακούσει λένε οτι έχει φάει ξύλο από μερίδα συνδεσμιτών γιατί μάθανε ότι δούλευε στο σαιτ 10 για ρεπορταζ του ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια και κατά πόσο τον κτυπήσανε κτλ . το έχω ακούσει φυσικά από πολλές πηγές να το λένε μέχρι στο ράδιο αλλά ο Δουκας ξέρω είναι ΠΑΟΚ . Τον ξέρει και ο Λεωντιαδης και πολλοί άλλοι και όλοι ξέρουμε χρόνια τώρα ότι είναι ΠΑΟΚ και σε εκδρομές κτλ. Τώρα αν δούλευε στο 10 δεν ξέρω αλλά ξέρω ότι παλαιότερα καμία φορά στο 10 διέρρεαν πληροφορίες ... Αλλά επειδή ο Δούκας κοροϊδεύει το 10 τώρα δεν ξέρω τι παίχτηκε .... αν γνωρίζει κάποιος να μας πει για αυτό και φυσικά ποιος είναι ο ρόλος του στην ΠΑΕ τώρα . Αλλά ο άνθρωπος είναι ΠΑΟΚ αυτό το ξέρω σίγουρα. Αν είναι ΠΑΟΚ πάνω από όλα δε ξέρω.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Ρε μας δουλευει ψιλο γαζι ο Αυνανακης με τον Χρυσο κι εμεις ακομα αετο πεταμε..
Πρεπει μου φαινεται σιγα σιγα να οργανωνουμε κανα συλαλλητηριο,γιατι μ' αυτους που ασχολουνται,γηπεδο δεν
προκειται να αρχισουμε να κανουμε...
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

PAOK_1926 έγραψε:O Trelogiatros στο fb αδερφέ.
Αυτο ειναι του Δουκα η καποιου αλλου ασχετου;
Γνωριζεις μηπως;

ΥΓ. Invincible ΟΚ ευχαριστω.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Jairo έγραψε:
invincible έγραψε:Ας πάμε και εμείς με όλες τις κάμερες στον περιφερειάρχη και σε όλους του βουλευτές της Θεσσαλονικής και ας του πούμε έμαθα ανταλλάσσετε εκτάσεις και θέλετε στη Χαριλάου το γήπεδο και μοιράζετε εκατομμύρια ? Πάρτε και την Τούμπα και δώστε και σε εμάς μερικά εκατομμύρια. Μέχρι να κτιστεί θα παίζουμε στην Τούμπα. Κάντο έτσι να γέλασουμε. Θα μου πεις σιγά μην το κάνουν στο Ρουλη αλλά δεν έχει σημασία το κάνεις για να τους εκθέσεις και να ξέρουν ότι δεν σε περνάνε για χαζό.
8-) 8-) 8-)

...και σάν φεικ είδηση στα μέσα θα ήταν τόπ κίνηση :lol:
Τι φεικ ειδηση ρε παιδια? Κανονικη ειδηση επρεπε να ειναι. Το επεναξετασαμε και δεν βγαινει γηπεδο στην Τουμπα. Παμε για διπλη αναπλαση.

Εδω μια ειδησουλε βγηκε οτι σκεφτεται ο ΠΑΟΚ να δηλωσει ΟΑΚΑ και αρχισαν οι αντιδρασεις.

Θα μας ξαναμπλεξουν με τον καυτατσογριο και τωρα που βολευτηκε και η γρια εκει και λεφτα θα βαλουμε και θα μας σπανε τα νευρα.
Αντε απο δω σιχαμενοι.

Αλλα και εμεις εδω κοιμωμαστε. Εδω ενα μετρο που θα εξυπηρετει το 1/4 της πολης ξεκινησε το 07 και παει δυο χρονια πισω για τα αρχαια κλπ κλπ. Την ωρα που η πολη βογγαει και υποφερει στους δρομους καθε μερα. Επιχειρησεις διαλυθηκανε απειρες εργατοωρες στον δρομο και κατσε να δουμε. Αντιστοιχο σταθμο στην Αθηνα απλα δεν τον κανανε.

Και πιστευουμε οτι θα γινει το γηπεδο σε 2-3 χρονια.

Θα μας παραχωρησουν κατι ψιχουλα και θα μας λενε οτι φταιμε κιολας. Με τα λεφτα στην τσεπη ειμαστε.

Ας ξυπνησουμε και ας βγουμε στην επιθεση. 1 γκολ βαλαμε 4 φαγαμε ηδη στην υποθεση αυτη.

Πας και δηλωνεις/ζητας επισημα το ΟΑΚΑ και τελειωνεις με δαυτους. Και για αγωνιστικους λογους. Στην ευρωπη θα κανουμε πορειες εκει. Και ας ειναι και κεκλεισμενων. Εχουμε ξαναπαιξει ετσι και σηκωσαμε κουπα.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

invincible έγραψε:montekristo δεν ξέρω που μπήκες αν μπεις στο trelogiatros - PAOK υπάρχει ακόμα. Επίσης ο συγκεκριμένος από ότι έχω ακούσει λένε οτι έχει φάει ξύλο από μερίδα συνδεσμιτών γιατί μάθανε ότι δούλευε στο σαιτ 10 για ρεπορταζ του ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια και κατά πόσο τον κτυπήσανε κτλ . το έχω ακούσει φυσικά από πολλές πηγές να το λένε μέχρι στο ράδιο αλλά ο Δουκας ξέρω είναι ΠΑΟΚ . Τον ξέρει και ο Λεωντιαδης και πολλοί άλλοι και όλοι ξέρουμε χρόνια τώρα ότι είναι ΠΑΟΚ και σε εκδρομές κτλ. Τώρα αν δούλευε στο 10 δεν ξέρω αλλά ξέρω ότι παλαιότερα καμία φορά στο 10 διέρρεαν πληροφορίες ... Αλλά επειδή ο Δούκας κοροϊδεύει το 10 τώρα δεν ξέρω τι παίχτηκε .... αν γνωρίζει κάποιος να μας πει για αυτό και φυσικά ποιος είναι ο ρόλος του στην ΠΑΕ τώρα . Αλλά ο άνθρωπος είναι ΠΑΟΚ αυτό το ξέρω σίγουρα. Αν είναι ΠΑΟΚ πάνω από όλα δε ξέρω.

Ναι ο Δούκας είχε δουλέψει ένα διάστημα στο 10. Έφαγε και κράξιμο από ΠΑΟΚτσήδες τότε και δικαιολογιόταν στο ΦΒ.

Το ρεζουμέ είναι αυτό που λέει ο Ρ@πτ0πουλας...
Όλοι για τη μαρμίτα. Δε γαμιέται και ο ΠΑΟΚ;
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Σκαψτε βρε να κατέβει ο αγωνιστικός χώρος και να γίνουν κι άλλες κερκίδες κάτω από τις υπάρχουσες ώστε να πλησιάσουν στον αγωνιστικό χώρο και να μεγαλώσει η χωρητικότητα γύρω γύρω. Να έχεις γήπεδο 35.000, τα κιγκλιδώματα να είναι κοντά στις γραμμές του γηπέδου, να χαλάσεις πολύ πολύ λιγότερα χρήματα και γραψε τους στα αρχίδια σου όλους. Ούτε ανάπλαση στην περιοχή ούε τίποτα. Μόνο τις κερκίδες της ΤΟΥΜΠΑΣ. Σε μισό χρόνο είναι έτοιμο.
Άβαταρ μέλους
PAOK_1926

Δημοσίευση από PAOK_1926 »

montekristo έγραψε:
PAOK_1926 έγραψε:O Trelogiatros στο fb αδερφέ.
Αυτο ειναι του Δουκα η καποιου αλλου ασχετου;
Γνωριζεις μηπως;

ΥΓ. Invincible ΟΚ ευχαριστω.
Δεν ξέρω φίλε. Άμα ξέρει κανένα άλλο παιδί, ας μας πει. Αλλά η ανάρτηση που έκανε στο fb, φάνηκε ότι ξέρει πραγματάκια για το γηπεδικό ή του είπανε. Τώρα άμα πουλάει παπά, πού να ξέρεις.
Άβαταρ μέλους
Aigle_Noir

Δημοσίευση από Aigle_Noir »

Όχι, δεν είναι ο Δούκας.
Άβαταρ μέλους
invincible

Και ποιος είναι ο trelogiatros - PAOK ? Αυτό το έδωσε ο Δουκας όταν τον έριξαν την σελίδα στο φειςμπουκ και βάση αυτού μετά τα ΜΜΕ μεταφέρανε ανακοινώσεις του. έχει και άλλον γιατρό ο ΠΑΟΚ. :mrgreen:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”