Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2021-2022
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2021-2022
Είπες στα κορίτσια για την κερκίδα του ΠΑΟΚμάνια? Φωτογραφίες έβγαλες? Τις ευχήθηκες καλή επιτυχία?ramboutla έγραψε:Ταξίδεψα σήμερα το πρωί για Αθήνα. Ήμουν στην ίδια πτήση με την ομάδα. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση που η ομάδα ταξίδεψε με δύο πτήσεις την ίδια μέρα με τον αγώνα. Τόσο σφιχτή είναι η κατασταση;
Όταν έχεις Μερτεκη...
Πράγματικα ώρες ώρες ειδικά στην επίθεση και στο μπλοκ είναι το κάτι άλλο.
Η Da Yeong πραγματικά τεράστια μεταγραφή, μακάρι να ανέβει και η αδερφή της και να ξεπεράσει τον τραυματισμο της.
Για την Ξανθοπουλου θα ήθελα να σχολιάσω κάτι, ενώ είναι πάρα πολύ καλύτερη στην υποδοχή από ότι πίστευα πρέπει να δουλέψει πολύ όταν παίζει δεύτερη πάσα κάτι σημαντικό για σύγχρονο λιμπερο
Πράγματικα ώρες ώρες ειδικά στην επίθεση και στο μπλοκ είναι το κάτι άλλο.
Η Da Yeong πραγματικά τεράστια μεταγραφή, μακάρι να ανέβει και η αδερφή της και να ξεπεράσει τον τραυματισμο της.
Για την Ξανθοπουλου θα ήθελα να σχολιάσω κάτι, ενώ είναι πάρα πολύ καλύτερη στην υποδοχή από ότι πίστευα πρέπει να δουλέψει πολύ όταν παίζει δεύτερη πάσα κάτι σημαντικό για σύγχρονο λιμπερο
Ήταν δύσκολη η πτήση. Τέτοιες αναταράξεις χρόνια είχα να ζήσω. Όλοι με το σκατο στην κάλτσα ειμασταν οπότε δεν είπα κάτι. Τους άφησα στην ησυχία τους. 
1-1
25-22 ο Αρης πήρε το δεύτερο σετ. Χαμός γίνεται εκει.
25-22 ο Αρης πήρε το δεύτερο σετ. Χαμός γίνεται εκει.
- miburosaito
- Dimitris_L4
Μην κρύβεσαι πίσω από τον Χαριτωνίδη!miburosaito έγραψε:Γκρινιαξα λιγο και ανεβηκε η ομαδα
Ανέβηκε η Ομάδα μας, επεσε λίγο η απόδοση του Παναξιακού και έγινε εύκολα το 0-2.
Πάμε να το τελειώσουμε και γρήγορα πίσω, η συνέχεια είναι δύσκολη.
Πάμε να το τελειώσουμε και γρήγορα πίσω, η συνέχεια είναι δύσκολη.
Αυτο που ολοκληρο γηπεδο, εχει μονο ενα παιδακι να τρεχει να σκουπιζει, μονο εμενα μου φαινεται περιεργο; 
- miburosaito
icue έγραψε:Αυτο που ολοκληρο γηπεδο, εχει μονο ενα παιδακι να τρεχει να σκουπιζει, μονο εμενα μου φαινεται περιεργο;
Εδω εχουν μονο μια μπαλα
Παλι χειροτερεψε η αποδοση μας, μπλοκ ακομα ανυπαρκτο ενω στην αμυνα η Φιντον θα πρεπει να αρχισει να καλυπτει τη θεση ευθυνης της, παλι σαν ορθιο ξυλο ειναι σημερα...
Μερτεκη και Ντα Γιονγκ κρατανε την ομαδα
Πολύ ασταθής η ομάδα γενικά...Θα χρειαστεί πολύ προσπάθεια στα εναπομείναντα ντέρμπυ...