Κατάταξη του ΠΑΟΚ στις βαθμολογίες της UEFA -- Στατιστικά
Re: Κατάταξη του ΠΑΟΚ στις βαθμολογίες της UEFA -- Στατιστικ
Καλά εσύ υπολόγισε που θα είμαστε του χρόνου με μια νίκη ακόμη , δλδ το χειρότερο σενάριο, το οποίο ακόμη και με ισοπαλία στη Σλοβακία μπορεί να μην είναι βαθμολογικά και πολύ μακριά.
(Καθώς ακόμα κι αν περάσουμε 2οι υπάρχει ο γύρος των 32 που δε μετράει)
Όσο πιο μικρός ο τίτλος,τόσο το καλύτεροΜπαρκαρούτσος έγραψε:
Μπορούμε να ονομάσουμε αυτό PAOK UEFA Rankings και όταν φτάσει τα 500, να ανοίξουμε το ΙΙ
Το "ΠΑΟΚ" εννοείται
Δηλαδή θα γράφαμε τις ευρωβαθμολογιέςς άλλης ομάδας?
Οπως Μεταγραφές Καλοκαιριου
Χρειάζεται να γράψουμε Μεταγραφές Καλοκαιριου του ΠΑΟΚ?
Δηλαδή,απορρίπτεται το αίτημά μου;
Ο αριθμός μας είναι το 4
Στις 400 θα πρεπει να κλειδώνονται έτσι κι αλλιως ολα

Ειπαμε φετος ειναι χρονιά Χ.Ε.Φ.ΟParolos έγραψε:Καλά εσύ υπολόγισε που θα είμαστε του χρόνου με μια νίκη ακόμη , δλδ το χειρότερο σενάριο, το οποίο ακόμη και με ισοπαλία στη Σλοβακία μπορεί να μην είναι βαθμολογικά και πολύ μακριά.
Γιατί να γράψω για σενάρια προκρισης που δεν θα γινουν ποτέ;
Ούτε του χρόνου θα χρειαστεί να γράψω πολλά πολλά,αφού αν παίξουμε κονφερενς,θα ειμαστε στους αδυναμους,αρα κλήρωση με τον 7ο της Ισπανίας ή Αγγλίας......
Η απουσία απάντησης μάλλον σημαίνει ναιDoomlord4 έγραψε:Δηλαδή,απορρίπτεται το αίτημά μου;Μπαρκαρούτσος έγραψε:
Μπορούμε να ονομάσουμε αυτό PAOK UEFA Rankings και όταν φτάσει τα 500, να ανοίξουμε το ΙΙ
Ο αριθμός μας είναι το 4
Στις 400 θα πρεπει να κλειδώνονται έτσι κι αλλιως ολα
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απογοήτευση του να προηγείσαι σε ένα σημαντικότατο παιχνίδι και να φεύγεις ηττημένος
Και μάλιστα μετά από τεράστιο αποτέλεσμα...
Τεράστιο αποτέλεσμα:PAOK – Benfica___2-1
Ανατροπή εις βάρος μας:Krasnodar – PAOK___2-1
Ματς που ακολούθησαν (ήττα και μετά ισοπαλία) PAOK – Krasnodar___1-2
PAOK – Omonia___1-1
Τεράστιο αποτέλεσμα:PAOK – PSV___4-1
Ανατροπή εις βάρος μας:PSV – PAOK___3-2
Ματς που ακολούθησαν (ήττα και μετά ισοπαλία) Omonia – PAOK___2-1
PAOK – Granada___0-0
Τεράστιο αποτέλεσμα:Copenhagen – PAOK___1-2
Ανατροπή εις βάρος μας:PAOK – Copenhagen___1-2
Ματς που θα ακολουθήσουν (ήττα και μετά ισοπαλία????) Slovan-PAOK___
PAOK – Lincoln Red Imps___
Μπορεί ο Λουτσέσκου να δει το πάτερν και να χτίσει μεντάλιτι για να ανατρέψει το αναπόφευκτο;
Και μάλιστα μετά από τεράστιο αποτέλεσμα...
Τεράστιο αποτέλεσμα:PAOK – Benfica___2-1
Ανατροπή εις βάρος μας:Krasnodar – PAOK___2-1
Ματς που ακολούθησαν (ήττα και μετά ισοπαλία) PAOK – Krasnodar___1-2
PAOK – Omonia___1-1
Τεράστιο αποτέλεσμα:PAOK – PSV___4-1
Ανατροπή εις βάρος μας:PSV – PAOK___3-2
Ματς που ακολούθησαν (ήττα και μετά ισοπαλία) Omonia – PAOK___2-1
PAOK – Granada___0-0
Τεράστιο αποτέλεσμα:Copenhagen – PAOK___1-2
Ανατροπή εις βάρος μας:PAOK – Copenhagen___1-2
Ματς που θα ακολουθήσουν (ήττα και μετά ισοπαλία????) Slovan-PAOK___
PAOK – Lincoln Red Imps___
Μπορεί ο Λουτσέσκου να δει το πάτερν και να χτίσει μεντάλιτι για να ανατρέψει το αναπόφευκτο;
Doom,εγώ σου λέω σήμερα 9/11/21 ότι το παιχνίδι στην Μπρατισλάβα είναι διπλό.
Καλά να είμαστε και θα τα πούμε.
Καλά να είμαστε και θα τα πούμε.
Ας πηγαίναμε Τίρανα έστω και μέσω οασθ
Αν υπάρχει ένα αουτσάιντερ που ξεχώρισα
Δεν είναι καμία άλλη από την Μπόντο Γκλιμτ
Ο Ευρωπαίος ΠΑΟΚ είναι πάντα ερωτηματικό
Άραγε θα βγει ο καλός μας εαυτός
ή θα ....βυθιστούμε στην λύπη
Δεν βαριέσαι ποτέ με τον ΠΑΟΚ
Αν ...περάσουμε θα υπερχαρώ
Απ όλους εγώ πρωτος πρώτος
Αλλα έχω απλά αυτό το ένστικτο
αυτού του πιο κακού σεναρίου
Αν και φέτος στα εκτός νικάμε και στο Βιετνάμ
πιστεύω πως στην σλόβαν θα χάσουμε
Και θα ξεδώσουμε στα μπαρ
απλά... για να το ξεχάσουμε
Αν υπάρχει ένα αουτσάιντερ που ξεχώρισα
Δεν είναι καμία άλλη από την Μπόντο Γκλιμτ
Ο Ευρωπαίος ΠΑΟΚ είναι πάντα ερωτηματικό
Άραγε θα βγει ο καλός μας εαυτός
ή θα ....βυθιστούμε στην λύπη
Δεν βαριέσαι ποτέ με τον ΠΑΟΚ
Αν ...περάσουμε θα υπερχαρώ
Απ όλους εγώ πρωτος πρώτος
Αλλα έχω απλά αυτό το ένστικτο
αυτού του πιο κακού σεναρίου
Αν και φέτος στα εκτός νικάμε και στο Βιετνάμ
πιστεύω πως στην σλόβαν θα χάσουμε
Και θα ξεδώσουμε στα μπαρ
απλά... για να το ξεχάσουμε
Doomlord4 έγραψε:Θα σου πω ένα πράγμα Τοτέμ
Άπειροι οι λόγοι που έκανα διαλλειμα στο να γράφω
Πρώτος, ισως το θέμα γουριού
Εαν μια χρονιά "κάτσω πάγκο στις αναλύσεις", ίσως η
ραχοκοκκαλιά μου ανατριχιάσει φέτος απο επιτυχίες!
Αντε καλά.....μια από τα ίδια
ΣΙΓΟΥΡΟΣ είμαι,έχω ένστικτο...τρίτοι και καταιδρωμένοι
Όλες οι υπόλοιπες ομάδες βλέπουν την ευρώπη σοβαρά
Υποτιμήσαμε άλλη μια φορά την σλοβαν
Με βλέπεις να γράφω γιατι απογοητεύτηκα,δεν έχω
ελπίδες για πρόκριση,μια από τα ίδια και φετος!
Ροτέησον βλέπω και στα υπολοιπα τέσσερα
Ελπίζω πολύ να βγω λάθος,αλλά,αλλα,αλλα....
3/10 το έγραψα αυτό
Όταν τελειώσουν και τα 2 παιχνίδια,όποιος θέλει ας μου το υπενθυμίσει
κι εγώ θα αναλύσω την λογική μου από άκρη σε άκρη,ότι αποτελέσματα και να έρθουν
Εγώ πάντως θα παραμείνω για πάντα Doomlordσκυλο, ακόμα και αν μας περάσει και ο βράχος του Γιβραλτάρ 

Στου καλοκαιριου του περασμενου ν το κανεις κανα 2-3 σελιδες θα μεινουνε…..Μπαρκαρούτσος έγραψε:Να κάνουμε το ίδιο και στις μεταγραφές χειμώνα να δεις τι ωραία που θα γίνουν 20 οι σελίδες;;

Που θα ξεκινανε πωωωω ερχεται ο παικταρας και θα καταληγουν ….ποιος ηρθε???

Ενα ερωτημα που προκυπτει απο ολη την Ευρωπαικη μας πορεια μεχρι τωρα τα τελευταια χρονια ειναι το εξης:
Μπορεις με μπαλανς και συνδυαστικο ποδοσφαιρο να κανεις κατι στην Ευρωπη? Η μηπως χρειαζεται να εχεις τεχαντηρια με λιγη ποιοτητα μπας και κανεις κατι?
Μπορεις στο συγχρονο ποδοσφαιρο με τα βαρ και γενικοτερα με τον τροπο που παιζεται να πας ιδιαιτερα καλα μεσω αμυνας? Οπως το κανανε ολες οι Ελληνικες ομαδες μεχρι τωρα οταν πηαγινανε καλα?
Αυτο με βασανιζε το ερωτημα αρκετο καιρο.
Το ματς με τους Δανους μου απαντησε καποια απο τα ερωτηματα μου. Ο τροπος που τους κλεισαμε στο β ημιχρονο με κανει να πιστευω οτι τελικα γινεται. Μπορεις να παιρνεις καλα αποτελεσματα (νικες ) με τους θεωρητικα αδυνατους και να το παλευεις με τους δυνατους. Βοηθανε και οι ξενοι διαιτητες που ερχονται στα ντερμπυ να μαθουν και παικτες μας πως παιζεται το ποδοσφαιρο στον κοσμο.
Περσυ λοιπον καναμε καποιες εντυπωσιακες νικες αλλα μας γυρισανε παραυτα το 2-0 στην ολανδια και δενμπορεσαμε να κερδισουμε ουτε την Ομονοια ουτε την γραναδα στο αδιαφορο ματς. Με την γραναδα εκει ημασταν απολαυστικοι.
Πιστευω λοιπον οτι για να πετυχεις κατι στην Ευρωπη χρειαζεσαι εναν πολυ πολυ πολυ καλο τερματοφυλακα και εναν σεντερ φορ να παστελωνει. Και κανα δυο χαφ να τρεχουν να κοβουν. Χρειαζεσαι με λιγα λογια ομαδα που να μπορει να παιξει 3-5-2 και αυτο που παιζουμε τωρα. Να αλλαζει συστηματα αναλογα με τις αναγκες του αγωνα και τις απαιτησεις του. Αυτο ομως θελει μεγαλο και ποιοτικο ροστερ και δεν γνωριζω αν ειναι εφικτο.
Υ.Γ. Παιδια αν τα σεντερ φορ μας ξεκολησουν θα νικησουμε στην Μπρατισλαβα. Αν οχι το ξεχναμε. Νομιζω οτι εκει θα κριθει. Οπως τοματς με τους Δανους εδω μεσα.
Μπορεις με μπαλανς και συνδυαστικο ποδοσφαιρο να κανεις κατι στην Ευρωπη? Η μηπως χρειαζεται να εχεις τεχαντηρια με λιγη ποιοτητα μπας και κανεις κατι?
Μπορεις στο συγχρονο ποδοσφαιρο με τα βαρ και γενικοτερα με τον τροπο που παιζεται να πας ιδιαιτερα καλα μεσω αμυνας? Οπως το κανανε ολες οι Ελληνικες ομαδες μεχρι τωρα οταν πηαγινανε καλα?
Αυτο με βασανιζε το ερωτημα αρκετο καιρο.
Το ματς με τους Δανους μου απαντησε καποια απο τα ερωτηματα μου. Ο τροπος που τους κλεισαμε στο β ημιχρονο με κανει να πιστευω οτι τελικα γινεται. Μπορεις να παιρνεις καλα αποτελεσματα (νικες ) με τους θεωρητικα αδυνατους και να το παλευεις με τους δυνατους. Βοηθανε και οι ξενοι διαιτητες που ερχονται στα ντερμπυ να μαθουν και παικτες μας πως παιζεται το ποδοσφαιρο στον κοσμο.
Περσυ λοιπον καναμε καποιες εντυπωσιακες νικες αλλα μας γυρισανε παραυτα το 2-0 στην ολανδια και δενμπορεσαμε να κερδισουμε ουτε την Ομονοια ουτε την γραναδα στο αδιαφορο ματς. Με την γραναδα εκει ημασταν απολαυστικοι.
Πιστευω λοιπον οτι για να πετυχεις κατι στην Ευρωπη χρειαζεσαι εναν πολυ πολυ πολυ καλο τερματοφυλακα και εναν σεντερ φορ να παστελωνει. Και κανα δυο χαφ να τρεχουν να κοβουν. Χρειαζεσαι με λιγα λογια ομαδα που να μπορει να παιξει 3-5-2 και αυτο που παιζουμε τωρα. Να αλλαζει συστηματα αναλογα με τις αναγκες του αγωνα και τις απαιτησεις του. Αυτο ομως θελει μεγαλο και ποιοτικο ροστερ και δεν γνωριζω αν ειναι εφικτο.
Υ.Γ. Παιδια αν τα σεντερ φορ μας ξεκολησουν θα νικησουμε στην Μπρατισλαβα. Αν οχι το ξεχναμε. Νομιζω οτι εκει θα κριθει. Οπως τοματς με τους Δανους εδω μεσα.
GEOL έγραψε:Εγώ πάντως θα παραμείνω για πάντα Doomlordσκυλο, ακόμα και αν μας περάσει και ο βράχος του Γιβραλτάρ

Τοτέμ,δώσμου μια ώρα με τους παικτες και δεν θα χρειάζεται τίποτε άλλο 

Δλδ με μια μόνο νίκη θα είμαστε στους ανίσχυρους του Κόνφερενς του χρόνου?Doomlord4 έγραψε:Ειπαμε φετος ειναι χρονιά Χ.Ε.Φ.ΟParolos έγραψε:Καλά εσύ υπολόγισε που θα είμαστε του χρόνου με μια νίκη ακόμη , δλδ το χειρότερο σενάριο, το οποίο ακόμη και με ισοπαλία στη Σλοβακία μπορεί να μην είναι βαθμολογικά και πολύ μακριά.
Γιατί να γράψω για σενάρια προκρισης που δεν θα γινουν ποτέ;
Ούτε του χρόνου θα χρειαστεί να γράψω πολλά πολλά,αφού αν παίξουμε κονφερενς,θα ειμαστε στους αδυναμους,αρα κλήρωση με τον 7ο της Ισπανίας ή Αγγλίας......
Εστω Χ πάση θυσία στο χωριό της Σλοβακίας.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με μόνο 19 βαθμούς ναι,για αδύναμους μας κόβω...