21. Diego Biseswar
Re: 21. Diego Biseswar
Τεράστιο Respect από εμένα για τον παίκτη αυτόν και μόνο που καταφέρνει κ βγάζει συνεχόμενα 90λεπτα ανά 3 μέρες
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- stavrospgr
- buffalobill4
-
john4serres
Νομίζω ότι με το ζόρι σε κρατάμε από τη συνταξιοδοτηση. Αν ήταν στο χέρι σου θα είχες σταματήσει ήδη.
Πώς μου το έγραφε καποιος τη Δευτέρα;
ο τωρινός Μπισεσβαρ δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Απλά τα πράγματα.
Είσαι από τους μη συζητήσιμους, σχολίασε τον παίχτη και άσε τι είπε άλλος. Γιατί αν πιάσει κανένα παιχνίδι πάλι ο Μπίσε, απλά θα είσαι απών.
- ΑποστόληςΑ
- WeWillRockYou
Για παίκτη που δεν έχει κάνει προετοιμασία, και που αντέχει ακόμα μου κάνει εντύπωση.
Δεν φταίει αυτός φυσικά, για την μη ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής.
Αν είχαμε βασικό δεκάρι και αριστερό εξτρέμ, θα μπορούσε να δίνει 30 ποιοτικά λεπτά στο τέλος του αγώνα.
Τώρα όσο περνάει ο καιρός είναι λογικό πως θα πέφτει η απόδοση του με τόσα συνεχόμενα παιχνίδια.
Δεν φταίει αυτός φυσικά, για την μη ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής.
Αν είχαμε βασικό δεκάρι και αριστερό εξτρέμ, θα μπορούσε να δίνει 30 ποιοτικά λεπτά στο τέλος του αγώνα.
Τώρα όσο περνάει ο καιρός είναι λογικό πως θα πέφτει η απόδοση του με τόσα συνεχόμενα παιχνίδια.
τελικα ουτε για την κυπρο δεν μπορει, ωρες ωρες δεν μπορει να περπατησει απο την κουραση...απο αθλητικοτητα αστα να πανε...κι ομως ο Λουτσε θα θελει και του χρονου τον γερο μπισεσβαρ
Ρε Ντιεγκο οκ το τοπι το κατεχεις οσο λιγοι αλλα ρε φιλε τοσα χρονια ποδοσφαιρο τα περισσοτερα καλα τα εμαθες,ενα μαμημενο σουτ ποσο δυσκολο ειναι και μονο πλασε κανεις παντα?
-
john4serres
Αν κουράστηκε, διακοπή συμβολαίου και σπίτι.ΑποστόληςΑ έγραψε:Κουράστηκε πλέον. Φέτος έχει κάνει ρεκόρ χρόνου συμμετοχών.