Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
navigator11 έγραψε:Φέτος δεν ξέρω αν προλάβεις, ρε αλεπού, να φτιάξεις ομαδάρα αλλά την 2η σεζόν της θητείας σου, ακόμα και με αυτούς που έχεις ξεμείνει, θα βλέπουμε σούπερ τόπι. Άσε που τον Γενάρη πιστεύω πως θα ενδυναμωθεί το ρόστερ.
Δεν ξερω αν στα τελευταια ματς εισαι ντεφορμε κατα την διαρκεια του αγωνα ή αν απλα δεν νιωθεις καμια σιγουρια πως ο παγκο σου μπορει να βελτιωσει την εικονα. .
Δεν θεωρω πως σημερα κερδισαμε επειδή ησουν καλος εσυ.
Απο την ισοφαριση και μεχρι το πεναλτι εδειχνες να μην ξερεις πως να αλλαξεις την εικονα της ομαδας...
Μπραβο για την νικη, αλλα ζητα παιχτες!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχεις ξεκωλιάσει την Αθήνα.
Οι haters πάντα θα έχουν να πουν κάτι.
Τώρα τους φταίει που δεν ξεκώλιασες τον Παναθηναϊκό για 95 λεπτά αλλά για 80 και ενώ 1-3 έπρεπε να είναι απ'το 60'.
Η ομάδα έχει ξεκάθαρο αγωνιστικό πλάνο.
Από το ματς με Ριέκα εκτός μέχρι και σήμερα, η ομάδα έχει συγκεκριμένη ταυτότητα.
Χθες ήταν λες και έπαιζε ανδρική ομάδα απέναντι σε παιδάκια.
Στρατηγέ προχώρα.
Συγχαρητηρια στην ομαδα για τη νικη. Η ομαδα εχει πολυ μελλον γινεται σωστη δουλεια κ ακομα ειμαστε στην αρχη.
Εγω θα πω μπραβο στο Λουτσε για τη μεταμορφωση του Εσιτι κ θα του ριξω ενα μειον γιατι ενω εβλεπε οτι ο καταπληκτικος επιθετικα Τειλορ ειχε θεματα στο αμυντικο κομματι δεν του εβαλε απο κει βοηθεια τον Ζιβκοβιτς που ντουμπλαρει πολυ καλυτερα απο τον Μουργκ.
ΥΓ
Επιθετικα οι συνεργασιες που βγαζουμε ωρες ωρες ειναι εκπληκτικες
Ο Λουτσέσκου χθες φρέσκαρε την ομάδα , μπροστά της έδωσε περισσότερη ταχύτητα ,καθηλώσαμε τον παο για το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.
Θυμάμαι παίκτες που όταν έπαιζαν σε μας δεν μπορούσαν να βάλουν γκολ απο το ένα μέτρο και όταν πήγαιναν σε άλλη ομάδα απέναντι μας σκόραραν λες και ήταν μαραντόνα. Θυμάμαι τα σουτ του μαουρίτσιο όταν έπαιζε σε μας και βλέπεις το χθεσινό και σκέφτεσαι αν είναι δυνατόν.
Ακούγονται φωνές ότι πάλι είχαμε ένα κακό διάστημα μέσα στο ματς, δεν υπάρχει ομάδα που δεν θα πιεστεί για κάποιο διάστημα μέσα στο παιχνίδι.
Αν τα σέντερ φορ μας ήταν πιο αποτελεσματικά το ματς θα το είχαμε καθαρίσει πιο εύκολα.
Είδαμε έναν ωραίο αγώνα , με ρυθμό.
Ο Λουτσέσκου φαίνεται ότι δουλεύει πολύ την ομάδα και τους παίκτες ξεχωριστά.
Τα καλύτερα έρχονται.
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ !!! Κερδίζουμε, χάνουμε χαίρεσαι να βλέπεις ΠΑΟΚ.
Κανοντας κριτικη για κατι που θεωρω η καποιοι θεωρουμε λαθος,
εστω κι αν καποιοι αλλοι το βρισκουν αδικο,εχοντας διαφορετικη αποψη,
δεν σημαινει αυτοματα οτι ειμαστε haters η οτιδηποτε αλλο..
υγ φιλε Norte πες μας μας τι ξερετε για το τι ειμαι εγω τουλαχιστον,για να το μαθω κι εγω..
Αντικειμενικά κ χωρίς παρωπίδες
Μπράβο για την εμπιστοσύνη στον εσιτι κ τη προώθηση του πιο μπροστά ώστε ν υπάρχει κάλυψη σε περίπτωση λάθους αντίστοιχου με το Καραϊσκάκη …κατάλαβες το λάθος σου βοήθησες τον παίκτη κ κέρδισες το στοίχημα καθώς ήταν κολώνα χτες της νίκης
Μπράβο για την εμπιστοσύνη στον Τειλορ π χτες έβγαλε μάτια κ βούλωσε στόματα
Γενικά μπράβο π ξέρεις ν κερδίζεις παικτες καμμένα χαρτιά
Από την άλλη αργές αλλαγές κάψιμο παικτών πχ μπισεσβαρ π ποσο ν αντέξει το παλικάρι χτες μετά από κάποιοι σημείο με το ζορι μεταφερόταν από το ένα μισο τ γηπέδου στο άλλο ,αν τραυματιστεί μη αναρωτιόμαστε κ το ρίχνουμε στη τύχη …
Επίσης το ματς από εκεί π έδειχνε δικό μας τελικά ισορρόπησε λόγω κούρασης κ μη αλλαγών σε μια λεπτή κλωστή π θα μπορούσε αν έβαζε τη κεφαλια ο μαουριτσιο ν σπάσει κατά ημων κ ν έχουμε δράματα …το ματς το έσωσε το σωστό πέναλτι π κέρδισε ο Μιχαϊλίδης
Ο παο έχει ν κερδίσει κάτι μηνες δε σκοτώσαμε κ το θηρίο ούτε βόλος δεν είναι …
Το ματς με τη κοπεγχαγη ήταν κρισιμότερο κ ελπίζω ν μην έχουμε τίποτα ανακατωσούρες με κάποιον τυχόν αποκλεισμό στο καφενείο του κονφερενς
Πρέπει ν κανεις κάτι στην Ευρώπη οπωσδήποτε ο Γιοβάνοβιτς έχει φτάσει μέχρι προημιτελικούς Τσάμπιονς λιγκ
Τη Μπρατισλάβα ν κερδίσεις
Είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Τέλειος δεν είναι, προς Θεού. Αν ήταν σόρρυ αλλά δε θα ήταν προπονητής σε μας.
Έχει τα κολλήματά του, τις παραξενιές του αλλά δεν μπορώ να μην του αναγνωρίσω ότι κάνει ότι μπορεί και ότι με το υλικό που έχει στη διάθεσή του τα πηγαίνει πάρα πολύ καλά.
Ας μην ξεχνάμε τις απώλειες/απουσίες από την αρχή της χρονιάς, το πολύ άσχημο μεταγραφικό καλοκαίρι και την προσπάθεια για τρεις διοργανώσεις. Δεν μπορώ να μην του αναγνωρίσω ότι μέχρι στιγμής παράγει έργο.
Θέλω πολύ το Γενάρη να γίνουν 2-3 κινήσεις που θα τον βοηθήσουν. Που δε θα το κρίνω εγώ, ξέρει αυτός.
Μεσοεπιθετικα η ομαδα κανει παπαδες. Οποιος δεν το βλεπει δεν καταλαβαινει τι βλεπει.
Μεσοεπιθετικα η ομαδα παιζει ΣΥΓΧΡΟΝΟ ποδοσφαιρο, τυπου Κλοπ, με κοντες πασες σε τριγωνα που δημιουργουνται σε καθε πλατος του επιθετικου τριτου. Κοντες πασες που διαλυουν την καθε αμυνα και δημιουργουν υπεραριθμιες που δυσκολα αντιμετωπιζονται.
Αν το συγκρινετε πχ με το ποδοσφαιρο του γαυρου ειναι η νυχτα με την μερα. Ο γαυρος παιζει αναχρονιστικο ποδοσφαιρο με την μπαλα 9 στις 10 φορες να σπαει στον εξτρεμ ωστε να γινει καποιο γεμισμα η σεντρα.
Αυτο ειναι ξεκαθαρα εργο Ραζβαν...
Τι να λεμε.....Με διαφορα ο καλυτερος προπονητης στην χωρα. Αφηνω στην ακρη οτι εχει παρει πραγματα απο παικτες που ολοι τους ειχαμε ξεγραμενους.
Κόουτς η ομάδα χθες ήταν μια πραγματική απόλαυση να την βλέπεις. Σύγχρονο ποδόσφαιρο, τρεξίματα, συνδυασμοί και φαντασία. Με την κατάλληλη ενίσχυση τον Ιανουάριο, θα μοιράσεις πολύ πίκρα και φέτος στο ΠΟΚ.