Τις ευχές μου Δημητάκη.DimitrisS έγραψε:Αχ μωρε πασακα μου.15_50 έγραψε:
Εγώ την έχω ακούσει από αυτόν που σου την έμαθε και σε έκανε να νομίζεις ότι είσαι και έξυπνος χρησιμοποιώντας την.
Την άλλη φορά φορά σου επιτρέπω να χρησιμοποιήσεις και τα υπόλοιπα όπλα της επίκτητης λεξικης σου φαρετρας (μαϊμούδες, σουρωτήρια, κολοκύθες και άλλα τέτοια όμορφα, ξέρεις εσύ...).
Κριμα. Σε λυπαμαι.
Βαζελος - ΠΑΟΚ 1-3 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Re: Βαζελος - ΠΑΟΚ 1-3 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
- ΑποστόληςΑ
Συγχαρητήρια στον προπονητή!
Τα καλά να τα λέμε. Εμπιστεύθηκε Taylor και Esiti και τον δικαίωσαν και οι δύο.
Τρομερός ο Άντρια στο πρώτο ημίχρονο, συγκινητικός ο Taylor (μπροστά) στο δεύτερο.
Ο Άκπομ έβγαλε το γκολ, αλλά και στα δύο τετ-α-τετ απέτυχε, ενώ στο β΄ ημίχρονο δεν προσέφερε απολύτως τίποτε.
Απορώ με τον Biseswar, πώς αντέχει στα συνεχόμενα 90λεπτα.
Ο Vieirinha ένιωσε ενοχλήσεις στον αστράγαλο, οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι δεν είναι κάτι σοβαρό.
O Kurtic ηγέτης πίσω. Οι του ΠΑΟ τον έκλειναν στο πρώτο ημίχρονο για να μην πάρει την πρώτη μπάλα από τα στόπερς, αλλά εκεί ο Εσίτι ανταπεξήλθε με μεγάλη επιτυχία.
Τα καλά να τα λέμε. Εμπιστεύθηκε Taylor και Esiti και τον δικαίωσαν και οι δύο.
Τρομερός ο Άντρια στο πρώτο ημίχρονο, συγκινητικός ο Taylor (μπροστά) στο δεύτερο.
Ο Άκπομ έβγαλε το γκολ, αλλά και στα δύο τετ-α-τετ απέτυχε, ενώ στο β΄ ημίχρονο δεν προσέφερε απολύτως τίποτε.
Απορώ με τον Biseswar, πώς αντέχει στα συνεχόμενα 90λεπτα.
Ο Vieirinha ένιωσε ενοχλήσεις στον αστράγαλο, οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι δεν είναι κάτι σοβαρό.
O Kurtic ηγέτης πίσω. Οι του ΠΑΟ τον έκλειναν στο πρώτο ημίχρονο για να μην πάρει την πρώτη μπάλα από τα στόπερς, αλλά εκεί ο Εσίτι ανταπεξήλθε με μεγάλη επιτυχία.
+++++ οκ και εγω λοιπον απολογουμαιJohnEconomist έγραψε:Όχι, ασφαλώς, δεν είναι ο σκοπός μου να είμαι πολισμάνος στο πως αισθάνεται ο άλλος ο άλλος. Και ζητώ συγνώμη αν έτσι φάνηκε.aivas19 έγραψε:Ρε φιλε θα μας πεις πως να νιώσουμε μετα απο διπλο στον βαζελο; Και μας λες για μιζερια. Πολισμανο στο τι θα νιωσουμε σε βαλαμε; Σε παρακαλω πολυ. 4 τετ α τετ εχασε η ομαδα την Πεμπτη λες να μην ηθελαν να κερδισουν; Φτανει με το να στηνουνε την ομαδα στο εκτελεστικο αποσπασμα. Στηριξη ρε ελεος 200 τραυματισμους εχει.JohnEconomist έγραψε:ΘΑ το πω ξεκάθαρα και ψυχρά, όπως πρέπει:
ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ.
Εκείνο ήταν σημαντικότερο από το σημερινό.
Δεν πρέπει να ξεγελιόμαστε. Η αξία μιας ομάδας και η προσωπικότητα της φαίνεται κυρίως στην Ευρώπη.
Εγώ θα πανηγυρίσω ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μόνο με μεγάλη ευρωπαική πορεία.
Το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ έβαλε τίτλο:
"Τον ταπείνωσε μέσα στο σπίτι του"
Η δικιά μας ταπείνωση της Πέμπτης πρέπει να ξεχασθεί???
Μόνο όταν δεν αντιδράμε τόσο επιπόλαια και με συναισθηματικές συγκυρίες μπορούμε να δείξουμε τον μεγάλο δρόμο για την ομάδα.
Αλλιώς, θα είμαστε πάντα κολλημένοι στην ελληνική μιζέρια. Απλώς, αρνούμαι να το αποδεχθώ αυτό!!!!
Περισσότερο προσπαθώ να εξωτερικεύσω τα δικά μου συναισθήματα και το γιατί είναι αυτά διαφορετικά από, ίσως, των περισσοτέρων.
-
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4
ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ
Διέψευσε τους φόβους πολλών και την απαισιοδοξία.
Μακάρι κάθε φορά να μας διαψεύδει.
Δεν υπάρχει χώρος να πούμε ο,τιδήποτε αρνητικό σήμερα το βράδυ που θα μετριάζει το ΘΡΙΑΜΒΟ.
ΤΕΤΟΙΕΣ ΝΙΚΕΣ ΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ και η ομάδα που παίζει με το δικέφαλο αετό στις ασπρόμαυρες φανέλες ΠΑΝΤΑ ΉΤΑΝ για όλους Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ.
Η ομάδα θέλει οξυγόνο στη μεταγραφική Δεκεμβρίου-Ιανουαρίου.
Διέψευσε τους φόβους πολλών και την απαισιοδοξία.
Μακάρι κάθε φορά να μας διαψεύδει.
Δεν υπάρχει χώρος να πούμε ο,τιδήποτε αρνητικό σήμερα το βράδυ που θα μετριάζει το ΘΡΙΑΜΒΟ.
ΤΕΤΟΙΕΣ ΝΙΚΕΣ ΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ και η ομάδα που παίζει με το δικέφαλο αετό στις ασπρόμαυρες φανέλες ΠΑΝΤΑ ΉΤΑΝ για όλους Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ.
Η ομάδα θέλει οξυγόνο στη μεταγραφική Δεκεμβρίου-Ιανουαρίου.
Χαίρομαι για τις εμφανίσεις Αντρίγια και Μιχαηλίδη χωρίς το άγχος πλέον ότι θα τους χάσουμε σύντομα. 
- potamda
- Bet Guru 2023
Εξαρτάται ποιο πλάνο δώσανε στο βαρ. Η κάμερα από πλάγια πίσω κρύβει το χέρι και φαίνεται ώμος.Totem_pk έγραψε:Και εγω πριν λιγο την ειδα. Στην διαρκεια του αγωνα μου ειχε φανει και εμενα ωμος. Αλλα ειναι χερουκλα. Και επιβαλεται η ΠΑΕ να κριτικαρει τις γνωστες κατινες των αθηνων. Αν θελει να της συπεριφερονται ως μεγαλη ομαδα.episimos73 έγραψε:Πωωω τώρα είδα και τη χερούκλα του βάζελου!!!!
Και ο μλς ο Βαρούχας λέει ότι χτυπάει στον ώμο. Ρε άντε γαμηθείτε.
Η μπροστινή κάμερα είναι πεντακάθαρη. Θα ήθελα πολύ να μάθουμε αν ο βαρίστας είδε όλες τις κάμερες.
- thomas Murg
Δείτε στα χάιλαιτς ότι το κοράκι βλέπει φάτσα κάρτα το πέναλτι στο Μιχαηλίδη και δεν το δίνει το στράκι.
Και το χέρι πέναλτι ήταν. Δεν χρειάζεται να έχει κανείς ντοκτορά στη βιολογία και στην ιατρική για να καταλάβει τι εστί ώμος και τι χέρι. Και κάνει και κίνηση προς την μπάλα.
Ο Μουργκ όσο καλός είναι στα σουτ στις πάσες κολλάει το μυαλό του. Χάλασε δύο τρεις φάσεις αδικαιολόγητα. Τα σουτ ήταν καλά. Στα αμυντικά του καθήκοντα υστέρησε και εξαιτίας του δημιουργήθηκαν πολλές επελάσεις τω.ν βάζελων από τη δεξιά μας πλευρά.
Με το που βγαίνει και τη θέση παίρνει ο ανυπέρβλητος Αντρίγια πάπαλα οι επελάσεις. Τους κυνηγούσε μέχρι και το κόρνερ
Και το χέρι πέναλτι ήταν. Δεν χρειάζεται να έχει κανείς ντοκτορά στη βιολογία και στην ιατρική για να καταλάβει τι εστί ώμος και τι χέρι. Και κάνει και κίνηση προς την μπάλα.
Ο Μουργκ όσο καλός είναι στα σουτ στις πάσες κολλάει το μυαλό του. Χάλασε δύο τρεις φάσεις αδικαιολόγητα. Τα σουτ ήταν καλά. Στα αμυντικά του καθήκοντα υστέρησε και εξαιτίας του δημιουργήθηκαν πολλές επελάσεις τω.ν βάζελων από τη δεξιά μας πλευρά.
Με το που βγαίνει και τη θέση παίρνει ο ανυπέρβλητος Αντρίγια πάπαλα οι επελάσεις. Τους κυνηγούσε μέχρι και το κόρνερ
Τεράστια νίκη ψυχολογίας, αλλά και ουσίας παρά τις ελλείψεις μας σε ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι.
Η ομάδα στα εκτός έδρας αποδεικνύεται πολύ αξιόπιστη, κάτι που ευελπιστώ ότι θα συνεχιστεί και στο Περιστέρι αλλά και στην Μπρατισλάβα.
Μπράβο στην ομάδα.
Η ομάδα στα εκτός έδρας αποδεικνύεται πολύ αξιόπιστη, κάτι που ευελπιστώ ότι θα συνεχιστεί και στο Περιστέρι αλλά και στην Μπρατισλάβα.
Μπράβο στην ομάδα.
Στο ματς με την αεχ στις 9/1 θα πρέπει να έχουν έρθει δύο έτοιμοι παίχτες για να παίξουν βασικοί..
Αλλά επειδή ΠΑΟΚ είσαι, μάλλον θα έχουν αποχωρήσει όπως λέει και ο φίλος τζελας, Ζιφκοβιτς και Μιχαηλίδης.
Αλλά επειδή ΠΑΟΚ είσαι, μάλλον θα έχουν αποχωρήσει όπως λέει και ο φίλος τζελας, Ζιφκοβιτς και Μιχαηλίδης.
Τεράστιο διπλό!
Δεν ανέχομαι να μην έχουμε ούτε 10 διπλά μέσα στον βάζελο,όταν έχουμε ξεκωλι@σει στην αττικη τις άλλες 2
Περυσι πουλουσαν και τρέλα τα βαζέλια
3μπαλο για να μην σηκώσετε ποτέ κεφάλι
90 χρόνια σφαγές δεν ξεχνιούνται
Δεν ανέχομαι να μην έχουμε ούτε 10 διπλά μέσα στον βάζελο,όταν έχουμε ξεκωλι@σει στην αττικη τις άλλες 2
Περυσι πουλουσαν και τρέλα τα βαζέλια
3μπαλο για να μην σηκώσετε ποτέ κεφάλι
90 χρόνια σφαγές δεν ξεχνιούνται
- sourmenetes
- Moderator
Ανέλαβε ο snoufel βλέπεις...thomas Murg έγραψε:Μλκς πείτε το καθαρά; Ο τσόχας μετέδιδε; Και πήραμε διπλό; Σπάσαμε τέτοια παράδοση;
Sourme όταν είδα ότι με τους Δανούς δεν το είχες ανοίξει εσύ το τόπικ δαγκώθηκα. Τέτοια λάθη δεν κάνουμε
Χάχαχαχα
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- thanos-xanthi
τεραστια διπλαρα
μπραβο σε ολους, πολυ καλη εμφανιση
μπραβο σε ολους, πολυ καλη εμφανιση
- potamda
- Bet Guru 2023
Ναι, αλλά έφαγε γκολ. Το πρώτο σε 5 παιχνίδια. Απαράδεκτος ο Ρουμάνος....Mitsospaoki4 έγραψε:Και ένα ενδιαφέρον στατιστικό
Απέναντι στον βαζελο ο Λουτσεσκου έχει 5/5
- sourmenetes
- Moderator
Κοίτα οι 2 ευκαιρίες του Καντουρι και του σβιντερσκι άλλες 100 φορές να τις κάνεις ο αμυντικός και ο τερματοφυλακας δε θα βρουν μπάλα.JohnEconomist έγραψε:sourmenetes έγραψε:Σορρυ μαν αλλά αν μεινουμε στην πέμπτη το χασαμε το τρένο.JohnEconomist έγραψε:ΘΑ το πω ξεκάθαρα και ψυχρά, όπως πρέπει:
ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ.
Εκείνο ήταν σημαντικότερο από το σημερινό.
Δεν πρέπει να ξεγελιόμαστε. Η αξία μιας ομάδας και η προσωπικότητα της φαίνεται κυρίως στην Ευρώπη.
Εγώ θα πανηγυρίσω ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μόνο με μεγάλη ευρωπαική πορεία.
Το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ έβαλε τίτλο:
"Τον ταπείνωσε μέσα στο σπίτι του"
Η δικιά μας ταπείνωση της Πέμπτης πρέπει να ξεχασθεί???
Μόνο όταν δεν αντιδράμε τόσο επιπόλαια και με συναισθηματικές συγκυρίες μπορούμε να δείξουμε τον μεγάλο δρόμο για την ομάδα.
Αλλιώς, θα είμαστε πάντα κολλημένοι στην ελληνική μιζέρια. Απλώς, αρνούμαι να το αποδεχθώ αυτό!!!!
Ναι έπρεπε να κερδίσουμε!!
Κάνεις δε διαφωνει!
Κάναμε φάσεις αλλά δεν τις βάλαμε!
ΟΠΩΣ και σήμερα!
Κάναμε 4 κλασικές και δεν το βάλαμε γιατί έχουμε θέμα. Σοβαρό θέμα!
Πάμε παρακάτω
Θα ήθελα να προσέξεις ότι τις φάσεις , την Πέμπτη, τις κάναμε, αφού είχαμε δείξει ακατανότητη αγωνιστική συμπεριφορά και το 1-0 υπέρ μας ανετράπη πλήρως και έγινε 1-2 σε βάρος μας. Εγώ θα ήθελα οι ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ της ομάδας και των παικτών και το μεντάλιτι που λέει ο Λουτσέσκου, να είχε φανεί στη συνέχεια του 1-0 υπέρ μας.
Γιατί, μετά , μην ξεγελιέστε, ήταν η ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ εκείνη που κινούσε τους παίκτες μας, κάτι δηλαδή που δεν είναι θετικό μεντάλιτι, συνεχίζοντας την ορολογία Λουτσέσκου. Κατά τη γνώμη μου, οι ευκαιρίες χάθηκαν , όχι μυστηριωδώς, αλλά ΑΚΡΙΒΩς γιατί δεν ήταν η θετική πνευματικότητα που κινούσε τους παίκτες.
Το να πανηγυρίσουμε σήμερα κρύβει την πραγματικότητα και είναι αυτό που μας εμποδίζει να πάμε παρακάτω.
Περιμένω το παιχνίδι με την Σλόβαν, χωρίς κανένα πανηγυρισμό, παρότι αυθόρμητα χαίρομαι για τη σημερινή νίκη.
Θέλω, επιτέλους ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ. Ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους γι αυτό και προπαντός η ΔΙΟΙΚΗΣΗ.
Δέχομαι απόλυτα το γιατί μετά το 1 0 δεν τους ξεπατωνεις.
Ίσως μαζεύονται οι παίκτες και προσπαθούν να τραβήξουν χειρόφρενο ξέροντας ότι δεν έχουμε αστείρευτες δυνάμεις για ευρωπαϊκό ματς.
Είναι η νοοτροπία που και μένα δεν μ αρέσει το να πηγαίνω να διασφαλεισω το 1 0 την ώρα που σχεδον όλα τα ματς έχουμε φαει γκολ.
Δεν ξερω τι ακριβώς παίζει με αυτό το ζήτημα.
Θέλει δουλειά και θέλει και ποιοτικές λύσεις.