Παο-ΠΑΟΚ 7/11-19:30,CosmotesportsHd
Re: Παο-ΠΑΟΚ 7/11-19:30,CosmotesportsHd
Πολυ καλη η ομαδα, ακριβως οπως θα επρεπε να παιξει σημερα.
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ το πεναλτι που δεν μας δινει, ουτε καν τον εστειλαν να το δει στο VAR!!!
Το ματς θα ηταν στο 0-2 σβηστα και ομορφα με τον βαζελο να εχει ουσιαστικα μονο μια απειλητικη κατασταση και αυτη σε μια δυσκολη κατασταση με τον Αντελινο ουσιαστικα off.
Αντε πειτε μου τωρα εσεις τι να πω για την ομαδα αν τυχον στραβωσει το ματς στο δευτερο ημιχρονο, οταν δεν εισαι μπροστα με 0-2 απο το πρωτο, με αυτο το ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΧΕΡΙ-ΠΕΝΑΛΤΙ;;
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ το πεναλτι που δεν μας δινει, ουτε καν τον εστειλαν να το δει στο VAR!!!
Το ματς θα ηταν στο 0-2 σβηστα και ομορφα με τον βαζελο να εχει ουσιαστικα μονο μια απειλητικη κατασταση και αυτη σε μια δυσκολη κατασταση με τον Αντελινο ουσιαστικα off.
Αντε πειτε μου τωρα εσεις τι να πω για την ομαδα αν τυχον στραβωσει το ματς στο δευτερο ημιχρονο, οταν δεν εισαι μπροστα με 0-2 απο το πρωτο, με αυτο το ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΧΕΡΙ-ΠΕΝΑΛΤΙ;;
Στο 55 πρέπει βγει ο τειλορ , έχει φορτωθεί εκεί η πλευρά και ο βιταλ κ χουανκαρ είναι τεχνίτες .. θέλει προσοχή .. να μπει καντουρι αριστερά κ ο ζιφκο να πάει από εκεί να βοηθάει ..
πέραν κάθε προσδοκίας η εμφάνιση μέχρι τώρα .. πραγματικά καλή η ομάδα και θα έπρεπε να είχε καθαρίσει με 0-2 κ 10 η ζελα..
Ελπίζω να προλάβει να βγάλει τον εσιτι πριν πάθει μπλακ αουτ .. σήμερα τον βλέπεις και λες τι παικταρα είναι αυτή .. εκτός από την λαλακια που πήγε να κάνει πάλι ..τεράστια η απουσία του αρχηγού ..
πέραν κάθε προσδοκίας η εμφάνιση μέχρι τώρα .. πραγματικά καλή η ομάδα και θα έπρεπε να είχε καθαρίσει με 0-2 κ 10 η ζελα..
Ελπίζω να προλάβει να βγάλει τον εσιτι πριν πάθει μπλακ αουτ .. σήμερα τον βλέπεις και λες τι παικταρα είναι αυτή .. εκτός από την λαλακια που πήγε να κάνει πάλι ..τεράστια η απουσία του αρχηγού ..
- sourmenetes
- Moderator
Έχει 3 σοβαρά αμυντικά λάθη.Amsterdamer_87 έγραψε:Ο Τειλορ μια χαρα παιζει σημερα..ξεκολληστε..
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- northernlights
Τειλορ καλος σήμερα αλλά πήγε να τα χαλάσει στο τέλος.
Σχετικά καλο ρυθμό έχουμε με σύγκριση τους Δανούς, δεν αμύνονται να κρατάνε πίσω την μπάλα μετά το γκολ.
Ερασιτεχνικά σφυρίγματα γμτ
Sent from my iPad using Tapatalk
Σχετικά καλο ρυθμό έχουμε με σύγκριση τους Δανούς, δεν αμύνονται να κρατάνε πίσω την μπάλα μετά το γκολ.
Ερασιτεχνικά σφυρίγματα γμτ
Sent from my iPad using Tapatalk
- keep_paokizein
Πολύ σωστό ήταν και το μαρκάρισμα στο τέλος, Κάλυψε, όπως μπορούσε, το λάθος του Μουργκ που πετούσε αετο!!!george188 έγραψε:Εκτός από το μαρκάρισμα στο τέλος, τι ακριβώς έχει κάνει λάθος;astral έγραψε:Τέιλορ τα έχει κάνει τάνα πίσω....
είσαι ο Λούτσε.
Βλέπεις τον βάζελο να κάνει πανηγύρια στα άκρα, όπου έχεις Τέιλορ με κάρτα, Ροντρίγκο απο αζήτητα, κ άμυνα Βαρέλα που δεν παίρνει κεφαλιά ούτε απο χόμπιτ κ Μιχαηλίδη με συχνά λάθη λόγω απειρίας.
Κοιτάζεις στον πάγκο.
Τι μπορείς να κάνεις;
Η προφανής αλλαγή είναι στα χαφ.
Βάζεις Τσιγγάρα στα χαφ, βγαίνει ο Μουργκ κ πάνε δεξιά ο Ζίβκο κ αριστερά ο Μπίσε.
Τσιμεντώνεις τον Κούρτιτς ως τρίτο μπακ και ανάβεις λαμπάδα στην Παναγία
Βλέπεις τον βάζελο να κάνει πανηγύρια στα άκρα, όπου έχεις Τέιλορ με κάρτα, Ροντρίγκο απο αζήτητα, κ άμυνα Βαρέλα που δεν παίρνει κεφαλιά ούτε απο χόμπιτ κ Μιχαηλίδη με συχνά λάθη λόγω απειρίας.
Κοιτάζεις στον πάγκο.
Τι μπορείς να κάνεις;
Η προφανής αλλαγή είναι στα χαφ.
Βάζεις Τσιγγάρα στα χαφ, βγαίνει ο Μουργκ κ πάνε δεξιά ο Ζίβκο κ αριστερά ο Μπίσε.
Τσιμεντώνεις τον Κούρτιτς ως τρίτο μπακ και ανάβεις λαμπάδα στην Παναγία
Είστε λίγο υπερβολικοί.
Κι εγώ δεν έχω την καλύτερη άποψη γενικά (το αντίθετο θα έλεγα) για τον Τειλορ, αλλά εκτός από κανά δυο χαζά στο τέλος, δεν είναι χάλια σήμερα.
Όσο για τον Χουανκάρ, ως μπακ που είναι, ο εξτρέμ σου τον μαρκάρει κανονικά.
Κι εγώ δεν έχω την καλύτερη άποψη γενικά (το αντίθετο θα έλεγα) για τον Τειλορ, αλλά εκτός από κανά δυο χαζά στο τέλος, δεν είναι χάλια σήμερα.
Όσο για τον Χουανκάρ, ως μπακ που είναι, ο εξτρέμ σου τον μαρκάρει κανονικά.
Στο πέναλτι είναι και κοκκινη γιατι η μπάλα πάει γκολ. Έτσι δεν ειναι;
Έχει βάλει σημάδι και ο βαζελος τη δεξιά μας πλευρά και θα χρειαστεί στήριξη αμυντικά
- stravostomis
Πόσο σιχαμερή είναι αυτή η ομάδα όταν προηγείται ρε πούστη μου. Τι πράγμα είναι αυτό λες και παίζεις με την Μάντσεστερ Σίτι
- evripidis4
Τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική που μας γ@$%ει το var... αλλά αφού δεν ασχολείται η ΠΑΕ... καλά μας κάνουν..@%€#@ τα νεύρα μου κάθε εβδομάδα...
Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- stravostomis
100%ramboutla έγραψε:Στο πέναλτι είναι και κοκκινη γιατι η μπάλα πάει γκολ. Έτσι δεν ειναι;
- V-olakiotis
Ακόμα να βρει τη φάση με το πέναλτι που δεν έδωσαν το sdna...
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!